merhaba arkadaşlar bu sabah malesef masam kırıldı ve üzerindeki herşey halıya döküldü çayda duvara sıçramış halıyı yıkamaya vericem fakat duvara ne yapmalıyım silinebilir boya neyle silsem leke kalmaz acaba bilen var mı resimdekinde biraz sildim böyle koyu renk olunca geçmicek diye bıraktım. Çay lekesi nasıl çıkar?
Duvar rengi beyaz sanırsam. Kireç veya beyaz plastik boya ile boyanmıştır muhtemelen. Beyaz plastik boya ise silinebilri mi silenemez mi bilmek lazım. Silinebilr özelliği varsa ehemen sil çıkar zaten kurumadan. Onun haricinde aynı tonda üzerine boya geçerek olur veya tiner vs. uğraş dicem ama tiner inceltici özelliği olduğundan duvarda farklı bir beyaz tonu varmış izlenimi verebilir.
biraz sildim ıslaklık oluştu lekede çıkmadı gibi geldi bırakmak zorunda kaldım işe gidicem diye akşam silmeye devam etcem inşallah bekliyor diye bişi olmaz çıkar
o kadarını bilmiyorum yeni evlendik bir leke olduğunda ıslak mendille siliyorum geçiyor bu çay lekesini ıslak bezle siliyorum siliyorum çıkmıyor gibiydi kurumuştu galiba ben ortalığı toplarken
En İyi Cevaplar