arkadaslar ben www.ngiysem.com 'dan bir kac urun siparis verdim ve daha sonra sikayet kismini okudum okadar sikayetler varki iste siparis verdigin urunle alakasiz baska urunler gondermeler degisim yaptgnda baska urun gondermeyip parayida gondermiolarmis neyse mail gonderdim iptal olsun diye 1hafta sonra kargom geldi kabul etmedim geri gondermelerini istedim daha sonra bana mesaj geldi kargoyu gereksiz yere kullandigimi falan diye tazminat davasi accaklarini soyledi neyse ben bu kişilere whatsappdan yazdim okuyorlar cevap vermiolar sonra faceden yazdim bole bole die okuyup yine cevap vermiyorlar en son tuketici mahkemesine dilekce vercegimi soyledim ENGELLENDİM😄 Şu an faceden yazsaniz kargom geldi sacma sapan seyler gondermissiniz bu ne simdi falan die eminim engellenirsiniz😄 tam tersi siparis icin yazarsaniz size gulucuklerle kalpciklerle cvb veriyorlar 😄 face yorum yapanlar bir kismida zaten kendi adamlari.. Ben bunu simdi nasil duyururum bana bir akil verin ortaya nasil kabak gibi cikarabilirim 😄
hayir simdi ben zaten urunu iptal ettim olay o degil allahtan siparis vermisimki nasil bunlari ortaya cikaririrm demek yerine ah vah nolcak simdi derdim
yahu sonucta bu bir mağduriyet :) bu kadar uğraştırmamalı alışveriş yapacağınız siteler. Siparişi verdikten sonra düşünmeye gerek kalmamalı :) şikayetvar. com 'a yazabilirsin bu durumu. En kolay oradan ulaşabilirsin insanlara
benim zaten 3tane genellikle alisveris yaptigim siteler var facede gordum indirim yaziyordu baktim aldim olay bu Şu an benim alisveris yapmammi veya baskalarin urunler almasimi problem yoksa sitenin insanlari kandirmasimi
ben hayatta krefi kartiyla alisveris yapmamki 😂 kapida odeme secenegi herzaman iyidir 😄 kanmam deme bir gun olur bir anlik en sevdgn sey gorurdn indrim var die alirsn 😂😂
orada sadece kredi kartından bahsedilmiyor :D ve eğer okursan "kapıda ödeme" imkanı sağlayan ismi duyulmamış birçok sitenin sahte işler çevirdiği de yazıyor :D
Merhaba aynı siteden bizde 1 ay önce bir takım aldık anneme uzun süre gelmedi yazdık istemiyoruz artık göndermeyin ama geldi sonra giydik denedik bedeni olmadı bizde yazdık iade ettik. Hiç ses çıkmadı paramız geri iade edilmedi yüzlerce mesaj attık aradık her yerden engellediler şu an ulaşamıyoruz. 100 tl yi alıp yok oldular resmen. Bunun peşini asla bırakmayı düşünmüyorum koronavirüs dönemi geçince tüketici haklarına şikayet edeceğim. Sizi çok iyi anlıyorum.
En İyi Cevaplar