Www. ngiysem. com ?

arkadaslar ben www.ngiysem.com 'dan bir kac urun siparis verdim ve daha sonra sikayet kismini okudum okadar sikayetler varki iste siparis verdigin urunle alakasiz baska urunler gondermeler degisim yaptgnda baska urun gondermeyip parayida gondermiolarmis neyse mail gonderdim iptal olsun diye 1hafta sonra kargom geldi kabul etmedim geri gondermelerini istedim daha sonra bana mesaj geldi kargoyu gereksiz yere kullandigimi falan diye tazminat davasi accaklarini soyledi neyse ben bu kişilere whatsappdan yazdim okuyorlar cevap vermiolar sonra faceden yazdim bole bole die okuyup yine cevap vermiyorlar en son tuketici mahkemesine dilekce vercegimi soyledim ENGELLENDİM😄 Şu an faceden yazsaniz kargom geldi sacma sapan seyler gondermissiniz bu ne simdi falan die eminim engellenirsiniz😄 tam tersi siparis icin yazarsaniz size gulucuklerle kalpciklerle cvb veriyorlar 😄 face yorum yapanlar bir kismida zaten kendi adamlari.. Ben bunu simdi nasil duyururum bana bir akil verin ortaya nasil kabak gibi cikarabilirim 😄
Www. ngiysem. com ?
Www. ngiysem. com ?
Www. ngiysem. com ?