"Allah kas yapıp vücut geliştirmenizi onaylasaydı, hepinizi fit ve kaslı yaratırdı. Fitness şirktir" diyorlar.

Kötülemek için paylaşıldığını düşünüyorum. Yok öyle bir şey.
Youtube'dan aratın bunu.
263) Vücut Geliştirme (Body Building) Caiz midir? - Nureddin Yıldız - fetvameclisi. com
Sadece yarışmalarda vb. ortamlarda kadın erkeklerin aynı ortamda olup vücutlarını gösterip teşhir etmesine haramdır deniliyor.
Şirk ne alaka, ama çok da Doğru denmez tabi, insan ömrü çok kıymetli vaktini iyi değerlendirmeli din açısından bunun bir faydası yok öbür tarafta
Öyle dediklerini zannetmiyorum..
Diyorlarsa da kaynakları ne? Gerekçeleri saçma.
kesin kıskançlıklarından orayı bastılar
Cevap
14Cevap
al işte asdksalşk onlar gibi göbekli hayvan gibi mi gezelim sadece pilav mı yiyelim bir tanesi çıkıp ağzının ortasınayumruk atmamışmı bu köpeğin dini yeniden yazıyorlar
Haha 😂 çok saçma. Vallahi saçma billahi saçma. Git yoldaki ateistleri dine döndür. Zaten müslüman olanları soğutma.
Ben camiyi basıp içinde kölelik olan bu zırva dine nasıl inanıyorsunuz demiyorsam bu annesiz arap soyunun da bana ne yapacağımı söyleme hakkı yok.
Spor salonuna spor ayakkabılarıyla girdiler , benim taytlı bacılarıma saldırdılar :(
Ecdadımız her zaman spor yapmıştır ve hemen hemen hepside kaslıydı bunlar nasıl islamı temsil ediyor anlayamıyorum
bunları ya asacaksın ya da afganistana sürgün edeceksin
çok saçma be brader ne alaka 😄
Süper işte aradığımız manzaralar
O zaman beni hedef gosterirler
Ya bir bitmediler ha
Kas yapmak onlarında hakkı 😂😂
kim bunlar link var mi
Kahkaha attım 😂
hani nerde sesi?
Şaka mı bu
yuh yok artık :D
Bunuda gorduk ya..