Allah'a şirk koşan sevgilimi önce dövdüm, sonra diyanet işlerine şikayet ettim, en sonda durumu engizisyon mahkemesine bildirdim?

Bununla buluşmak için sözleştik ve yer olarak oturduğum yere 500 metre uzaklıktaki bir pastahanede karar kıldık. Neyse abi bekliyorum ben bir yandan da cebimde ne olur olmaz diye daima taşıdığım çapraz bulmacayı çıkardım hunharca delice bir daha hiç yarınlar olmayacakmış gibi çözüyorum. Aradan yarım saat geçti ne oldu acaba diye arayacaktım ki kapıdan girdiğini gördüm. Hoş geldin , öpüşmeler, koklaşmalar , tabii merak etmeyin aziz kardeşlerim bu fasıldan sonra hemen lavaboya gidip abdestimi tazeledim konumuz bu değil zaten.

Tamam iyi hoş ne içersin demeye kalmadı bu demesin mi allah'tan güzelim haaa herkes bana bakıyor of sıkıldım deyince aman yarabbi islamiyeti yeni yeni yaymaya çalışırken bin bir türlü zorluklar ile karşılaşan ehli sünnet takımının ebu cehil haini tarafından hançerlenmesi misali kendimi büyük bir buhranda hissettim zira benim sevgilim bildiğin rabbiyle kendini güzellik konusunda kıyaslıyordu. Lan dedim ne diyorsun o ki yedi düvelin hakimi , o ki hakanlar hakanı, kağanlar kağanı dememe kalmadı üstüne bir de demesin mi geç kalmadım değil mi allah'tan hızlı koştum da hemen geldim deyince masadaki sıcak sufleyi bunun kafaya geçirdim hıncımı alamadım rabbine şirk değil bildiğin depar atan bu mekruhu orada iyice ağzını burnunu dağıtana kadar dövdüm.

Şimdi diyanetten aradılar plaket mi ne vereceklermiş oraya gidiyorum. Selam ve dua ile.

Allah'a şirk koşan sevgilimi önce dövdüm, sonra diyanet işlerine şikayet ettim, en sonda durumu engizisyon mahkemesine bildirdim?