Bizim Ingiltere' deki 450 ton altinimiz gibi !
2016 Tasnimnews haberi
Bulduğum bu.
Kiralık katil toplayıp egitmeye mi harcadı Abd yoksa batan şirketlerine mi sermaye yaptı? Bilgisi olan varsa aydinlatabilir mi?

Kimsenin söylemeye korktuğu olayları buradan söylüyorsun bizlerin gözünü biraz açıyorsun açmasına da çözüm üretilmesi lazım yani biz burada bunlara bela okuyup kan kusmakla hallolacak değil biraz önce paylaştığın bence de israilli askerlerin küçük çocukları köpeklerle nasıl eziyet ettiğini görünce çok üzüldüm üzülmesine de üzülüp oturmaktan başka ne yapabiliriz?
garip olan ise abd nin bekleyip bekleyip te saddamın artık irak petrollerini euro üzerinden pazarlayacağını söylemesiyle ırağa demokrasi gelmesi bu demokrasiyle ırakta yüz binlerce tecavüz çocuk taciri orhan mafyası kaçırılıp p*rnosu çekilen çocukları kimsenin görmemesi. avrupada demokrasi anlayışı
altınlar kime nereye gitti hiç bir fikrim yok
bunu abd yi bırak türk halkına anlatamıyorsun
kimsenin ahı kimseye kalmaz kısas kıyamete kalmaz. elbet hesap sorulacak bunları yapanlardan
inşallah biz yapacağız
inşallah. biraz ülkemizin gelişmesine bağlı
inşallah. bir kesimin karşı çıktığı ergenekon ve diğer yapılanmalar tam olarak ifşa olur iş yapan kişileri medyaya tanıtmazsak ilerleme kaydedebiliriz
nereye gidecek amerikay a israile rusya ya gidiyor
Cevap
14Cevap
11 eylülde, ikiz kulelerin altındaki, altın kasalarında bulunan 300 milyar dolarlık altın, nereye gittiyse oraya.
Bunları sorgulayan kimki nede olsa Abd oraya demokrasi götürdü ne önemi varki. Şimdi saddamı bile mumla arıyorlar
amerıka sozde demokrası getırecegız dıye ırga gırdı nıye petrol altın ne varsa aldı halende petrolu alıyor ıngıltere zaten aynı o da ortalıgı karıştırsın parayı gotursun cevap acık bence
bizim altınları nasıl kaçırdılar uçaktaki mi diyorsun ne zaman oldu onu bilmiyorum ben anlatsana kisaca
bunun hesabını neden sormuyorlar belli ve ortada olan birşey ise gerekirse nota bile verilmeli
adamlar Hollywood tail mini bile cekmis
güçlü güzsüzü ezer bunun abd ile ilgisi yok çevrene bak yeter
değiştirmekmi dünya toplumu bu durumdan hoşnut insan evladını kötülüge eğilimi var malesef öyle insanlar zübükleşmiş zübük bir toplumumu değiştireceksin
iragin altinlari abd den baska nerede olabilir? abd askerlerinin kulce altinlar ile cekilmis fotograflari var.
gezi olaylarindaki figuranlarin , pkk pyd denen masalarin desteklenmesi fetonun yapilanmasi vs. bu tur islere gitti. baska. nereyengidecek
Amerikaya gitti
nereyye gidecek ki başka..
Demokrasi en büyük soygundur
Demokrasi almistir oradan gitti ya giderken götürmüştür 😂😂😂
ABD ve onları yöneten Yahudi Lobisi o altınları IŞİD gibi sapık örgütlere aktarıp ellerine silah vermiştir, sonra da sizi kurtarmaya geliyoruz deyip karılarına kızlarına saldırıyorlar
Menfaat olmadan yardım mı olur lütfen
hmm neden ilgi duyuyon bunlara
nereye gitti bu altınlar bilen varmı?
bişey almayacakları yere girer mi bu leş kargaları
çoğunluğu ABD ye bir kısmı İngiltereye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?