Niye bizimle uğraşıyorlar? Bu emperyalistler ne istiyor? Niye herşeye burunlarını sokuyorlar? Türkleri niye bölmeye çalışıyorlar? Şu an dünyanın birçok yerinde Türkler var. Buda emperyalizmn bir planı mı? Türkleri bölmek? Çünkü biliyorlar ki bütün Türkler bir araya gelse kimse bizi tutamaz. Dedelerimiz bunu tarihde Çanakkale'dede gösterdi.
Cevabın nedir?
Çünkü Türkiye eski Türkiye değil. Büyük Türkiye. Dahada büyüyor ve büyüyecek. Bun bütün dünya gördü. bir tek içimizdeki hainler göremiyor. Bütün dertleri Türkiyenin yolunu kesmek. eski pasif kendi halinde, dünyaya bağımlı, üretmeyen, düşünmeyen, gelişmeyen bir Türkiye istiyorlar. Çok iyi biliyrlar ki bölgede güçlenen bir Türkiye, İdealleri olan Büyük İsrail ve Ortadoğu projelerine en büyük engel olacak. Kürt devletini kuramayacak ve ortadoğuya hakim olamayacaklar. Biliyorlar ki, Dünya üretiminin neredeyse Yüzde 90 nı nın Türkiyde olduğu Bor madenleri ve diğer birçok yer altı ve petrol kaynaklarına sahip olamayacaklar, işletemeyecekler. (2023 yılında tamamı bizim kontrollerimizde olacak) Tarihe iyi bakın; 1923 (Atatürk dönemi) 1960 lar (Menderes dönemi) 1980 ler (Özal dönemi) ve günümüz RTE dönemi. hep bu yıllarda kalkınma hamleleri nedeniyle tepemize binmeye çalıştılar. Akılalmaz entrikalar, oyunlar, yalanlar dolanlar ve baskılar. İyi inceleyin.
Ama bu sefer pabuç pahalı. Bu sefer sert kayaya çarptılar. O kadar hayasızca saldırmaya başladılar ki; bu gün şerfsiz bir Fransız politikacı , Tek çözümün RTE ye suikast dzenlemek olduğundan bahsedebilecek kadar alçaldılar. Ama merak etmesinler hepsi birer birer boylarının ölçüsünü alacak. Türkiyenin önünde kimse duramayacak.25 Yorumla- +1 yıl
@Sylmz041 Sen düşmanını parçalamak istesen hangi yolu izlersin.
ikincisi tabiki Yüzyıllardır var. En büyük ayakbağları Osmanlıydı. tam 700 yıl uğraştılar parçalamak için. sonunda başardılar. nasıl mı? içerden. içerdeki hainleri kullanarak. sonra TC kuruldu. Atatürk döneminden sonra özellikle İnönü dönemi tam istedikleri gibiydi. her dediklerini yaptırdılar. Özelliklede Lozan. Sonra yukarda anlattığım dönemler dışında hep istediklerni yaptırdılar. Fetö bile 1960 yıllardan sonra yerleştirildi. Askeriyeni içine sızıp kontrolü ele aldılar. ya şimdi bana tek tek anlattırma bunları nasıl olsa nalamak istemeyeceksin. neyse hadi iyi geceler - +1 yıl
@Sylmz041 hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorum. üretim nasıl 0
Ülkemiz hiç olmadığı kadar zengin durumda. bütün bu pisliklere rağmen. sanırım farklı yerlerde yaşıyoruz. biraz gözünüzü açın etrafa bakın. Dünyada bir çok ülke iflas ederken biz milyarlarca dolar yatırım yapıyoruz. ülke şantiye halinde nasıl görmüyorsunuz bunları.
En İyi Cevaplar
Amerika gibi temiz bir yerde kurulmadın çünkü, bu topraklar kader topraklarıdır. BOP'un uygulanış toprağıdır. Sadece Türkiye'ye değil orta doğuda ki her ülkede bu durum devam ediyor. Ancak biz birbirimizi yemekten dünya ile uğraşacak vakti bulamıyoruz.
19 Yorumla
Soran+1 yılAmerikanın neresi temiz? Bu birbirmizin yememizin sebebi de amerika değil mi zaten? Onlar karıştırıyor ortalığı.
- +1 yıl
Neresi mi temiz :D Adamlardaki hak ve özgürlükler sadece Türkiye'de değil dünyadan 100 yıl daha ilerde, mali konuları katmıyorum bile. Amerika'ya bulaşacak bir ülke yok okyanus ötesinde bir ülke savaş yapmıyor ya da şöyle söyleyim kazanamayacağı savaşa girmiyor. İyi bir politik sistemleri var ve dünyada nerede zeki bir insan varsa hemen davet ediyor. Beyin göçü alıyor. Karıştırtma :) Çok güçlü ol karışamasın kimse? Öyle beylik laflara gerek yok, adamlar istediği anda ekonomini çökertiyor, istediği anda ülkeni karıştırıyor.
Soran+1 yılOrtadoğuda kan akıtıyorlar şu an. Bundan yola çıkarak hâlâ diyebilir misin amerikanın temiz olduğunu? Hak ve özgürlük olabilir ama bazı yerlerinde idam hâlâ var. Bide biri idam edilmiş geçen gün ama 4 dakika daha yaşasaymış idam edilmeyecekmiş çünkü o zaman zaman aşımına uğruyormuş.
- +1 yıl
Sana şöyle anlatayım o zaman, sen dinen bakıyorsun olaya bana sorarsan bence de suç, insanlık suçu. Ama senin benim demem ile olmuyor işte, güçlü olan sen olsaydın da yaptırmasaydın. Osmanlı döneminde bir tane köle hayatı için hesap sorardı Kanuni. Amerika'nın temizliğinden kastım iyi yönetiliyor olması, bir sistemlerinin olması. Bir rüzgar estiği zaman olayların olmaması. Orada işlenen suçların %10'u bizim ülkemizde işlense milletçe kafayı yeriz :) Orada her yıl iki, üç tane seri katil olur, bazı eyaletlerde çete savaşları hala devam ediyor. Bunları önlemek için idam devam ediyor. Ki bizim ülkemizde de geri gelsin mi diye konuşuluyor. Bazı suçları engellemenin yolu idam cezalarıdır. Ben sana Amerika'yı savunmuyorum sadece farklı bir bakış açısı getiriyorum. Tek dediğimiz hep oyun oynanıyor üzerimize, bunu biliyoruz ama engelleyemiyoruz, adamların hala gölgesi altındayız. Çünkü olmak zorundayız, gücümüz kısıtlı. Biz görür müyüz bilmem ama evlatlarımız görür.
Soran+1 yılİdam cezası gelse o ipe gidecek olanlar solcular, devrimciler olacak. Bu bir gerçek. Türkiye'de hep böyle oldu. İdamı çocuk katillerini asacağız diye getirirler sonra o darağacına giden solcular olur. Umarım bir gün bu Amerika hak ettiği cezayı alır.
Soran+1 yılMaalesef cahillik, hırsızlık, hile üst düyezde.
çünkü Türkiye dünyanın cenneti her türlü ihtiyacı kendisi üretebilir ama bazıları Türkiye yi esir etmiş inşallah 2023 te ozguruz
113 Yorumla- +1 yıl
2023 niye ne olcak ozaman?
- +1 yıl
lozanda ne varki bizi bağlayan?
- +1 yıl
detaylıca araştır bir iyice öğrenek belki tam öyle değildir
- +1 yıl
yinede iyice araştırmak lazım
- +1 yıl
peki
- +1 yıl
biliyorum ben zaten çok araştırma yaptim bu konuda bir cok kesim üzerinden arkadaşta öğrensin diye diyiyorum
tarihe baksan anlarsın bizim ileri gitmemizi istemiyorlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
Bırak ABD, AB yi. İçimizde ki hainlerden kork. İçimizde onların kuklası olanlar var. Malesef o kuklalara inanan halk da var. O kuklalar bir şey der, halk hemen inanır ayaklanır. Önce birlik olmayı öğrenmek lazım. Ülkede birlik olsa inan hiçbir sorunumuz olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun da orda ya. Birlik olsak bizi hiç kimse tutamaz. Bu emperyalistler ve o hainler bunu engellemeye çalışıyor.
Tarih vs olayları kısmen doğru tarihimizden korkuyorlar ama asıl nokta bulunduğumuz yer dünyanın en güzel yeri. Konum ve güzellik olarak harika. Ve İstanbul bizim. Yani aslında sıkıntı İstanbul. Hristiyanlar orayı istiyor. Yeniden Bizansı kurmak için. Doğuyu da Yahudiler istiyor Büyük İsraili kurmak için. Yani Türkiye nefes almaz, aldırmazlar. Çok büyük bir lider lazım ama malisef gelmiyor. Tayyip diyenler de güldürmeyin beni daha diploması bile yok. Lider dediğim Fatih tarzi biri. Ama zor ki zor.
10 Yorumla
+1 yılOnlar bizimle ugraşmıyor.. Onlarin ugrastigi İSLAM DİNİ. Tek amaclari kiliselerine zafer kazandirmak. O yuzden Türkiye ile ugrasiyorlar. Dünyada islamin merkezi arap ulkeleri ve Türkiye. Muslumanlik guclenmemeli mantigi ile surekli saldiri halindeler.. Ve hedef herzaman TÜRKİYE.. çunki ortadogunun en gelismis en guclu milletti Müsluman Türk milleti. O yuzden bizi bolmeye calisiyorlar.. Biz bolunursek kilise zafer kazanacak.. Dayanmaliyiz kardesler..
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 743 cevap paylaştı. herkesin bir tarafı var bolunebilecek tek ülke türkiye amerikaya ya da çin ve rusyadan birine yaklaşacak ki Şu an çin ve rusya tarafindayiz ve bolunebilme tehlikesine karşı yeni yasalar çıktı abd normalde darbeyi 2013 de yapıp başına adamını koyacaktı işler hiç istemediği gibi gidiyor ab nato vb zaten onun köpekleri
00 Yorumla
+1 yılHep Kılıçdaroglu ve CEHAPE zihniyetinin oyunları bunlar. Hepsi büyük oyunun bir parçası. Adamlar uzayda üs kuruyor ancak yollarımızı kıskanıyorlar :D :D
Ulan siz de olmasanız neye güleceğiz :D122 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle birşey demedim ki. Kimin zihniyeti olduğu ortada zaten.
- +1 yıl
Sen ne diyorsun adam yol yaptı yol yol!
Soran+1 yılAyy dalga geçme yaa :D Yol yapmakla iş bitmiyor. Onu herkes yapar. Hem o yolu milletin vergisiyle yaptılar zaten
- +1 yıl
Sen 90'lı yılları bilmezsin tabii kripto seni :D
Soran+1 yılNiye ne olmus 90'lı yıllarda? Cahil miyim ben yani :D
- +1 yıl
Yahu bırak 90'ları 2002'den sonra şaha kalktı memleket IMF'ye borcumuz vardı arrık IMF bizden borç istiyor.
Soran+1 yılDalga geçmeyi bırakır misin yaa :D İkimizde biliyoruz ki son 15 yılda hırsızlık, yolsuzluk arttı. Borç desen, Türkiye'nin her yerini satıyorlar resmen
- +1 yıl
Yahu adam Müslüman bikere ! Adam çalıyor ama çalışıyor.
Bu millet tankların altına yattı! Tanklarla ezdiler tanklarla! Şimdi Dış Mihraklara teslim mi olalım?
Soran+1 yılYa hiç güleceğim yoktu haa :D bari burda yapma yaa televizyonlarda zaten sürekli duyuyoruz bunları :D
- +1 yıl
:D Yahu buna inanan adamlar var ya...
Soran+1 yılGerçekten nasıl inanıyorlar buna yaa? Ben bu zihniyeti bir türlü çözemedim. Sen çözebildin mi? :D
- +1 yıl
Sözde Kemalist görünümlü teröristler, zamanında İslamcılara ve Kürtlere eritme politikası uyguladı. Bunların başında "Ergenekon" örgütü vardı. Yani İslamcı olanı içeri tıkıyorlardı. Başörtüsü yasagı vb de iyice tetikledi. AKP iktidara geldimten sonra İslamcılar için bir umut oldu. Direkt Ergenekon'a operasyonlar başlatıldır. Ancak bu sefer de AKP, ordudaki çoğu suçsuz birçok Kemalist subayı içeri aldı. Şu anda İslamcıların korkusu AKP düşerse yeniden Kemalistler bizi bitirecek korkusu. Bu konuya biz Solcular sessiz kaldık. Hataydı. Gerçi bazı solcular misal Ahmet Kaya bu adamlara isyan etti ancak Sol'un geneli görmezden geldi... Adamlar da bir bakıma haklı aslında ancak o dönemler geride kaldı... AKP iktidarı memleketi hiç olmadıgı kadar yıprattı, Cumhuriyet tarihi'nin en kötü dönemini yaşattı.
Soran+1 yılPeki ya şimdi ne olacak? Atatürk'ü ve hatıralarını yok etmeye çalışıyorlar. Türkiye'yi çok kötü bir yere sürüklüyorlar. Atatürk'ü sövüp duruyorlar ama eğer o olmasaydı anaları babaları kim olurdu belli değil. Türkiye işgal altındayken bunların dedeleri kesin şu ingilizleri falan karşılayanlardandır. Bunlar da şimdi onların torunları işte yani bu islamcılar.
- +1 yıl
İşte adamlar da biliyor AKP'nin ne kadar rezil olduğunu ancak kendilerini kandırıyorlar. Bizim her halikarda Atamızı savunmamöz lazım.
Soran+1 yılPeki ya şimdi ne olacak? Bizler oyların çalınmaması için sandıkların başında beklerken adamlar resmen ysk'yı çaldı yaa. Atamız gençliğe hitabesinde 'cebren ve hile ile' diyor yaa. Her dediği çıkıyor. İleriyi, herşeyi görmüş. Oylarımızı cebren ve hile ile çaldılar, yok ettiler resmen. Bütün seçimlerde oyları çalarlarsa ne olacak şimdi? Herşey onların elinde.
- +1 yıl
Yahu çalınıyor zaten. Yerel seçimlerde defalarca çalındı. Bu seçimde de yani adamlar itiraf etti gibi çaldıklarını çok rahatlar. Yani bilemiyorum. Böyle giderse kötü şeyler olur...
Soran+1 yılİtiraf bile etmiyorlar ki. Biz çaldık diye dediklerini hiçbir yerde duydun mu? Ben duymadım. Bide yetmiyormuş gibi üstüne çıkıyorlar, yargı yolu yok. İş bitti falan diyorlar.
Soran+1 yılMilletin aklıyla resmen dalga geçiyorlar.
- +1 yıl
Kardeş bakma sen ne diyecekler çaldık mı diyecekler hsjdkandhks
Adamlar alttan alttan diyor. Baksana Anayasayı ihlal ettiler.
Soran+1 yılBir gün bunların da sonu gelecek. Ben ona inanıyorum. Atatürk bunu demişti "Ben öldükten sonra ülkenin gidişatı fena bir ahvâl alacak. Evvel bir zaman sonra ülkeyi bataklıktan kurtaracak bir yiğit adam hasıl olacak. Siz onu yeni kurduğu partinin amblemi gibi ışık saçan yüreğinden tanıyacaksınız." Atamızın her dediği birer birer çıkıyor. Umarım bu adam bir an önce çıkıp gelir.
- +1 yıl
Yahu ben Atatürk'e hayranım ya nereden biliyor mk? Adam gibi adam işte.
Soran+1 yılHerşeyi biliyordu, görüyordu işte. Ben onu çok özledim :(
çünkü islamı en güzel yaşayan ve yayan Türklerdir türklerin gücü Allah'a olan imamından geldiği ve Rabbim de bize bu yüzden yardım ettiği icin asla bizi yok edemeyecekler biz tüm kafirleri bozguna ugratacagiz Allah'ın yardımıyla
00 Yorumlaabd urasmiyor bence bizler bolunmus olduk teseddurluler mayolular diye ayrildik insan olu dunyaya teseturle gelmedi bunu mantikli dusunelim hersey mantiksiz geliyor bana
00 Yorumla
+1 yılOsmanlı'nın zamanında ezdiği lağam fareleri kuyruk açısında ondan..
Aşağılık psikikojisi icindeler..10 Yorumla
+1 yılGeçmişte atalarımızdan yedikleri tokatın acısı halen yüzlerinde de ondan.
10 Yorumla2000 yıllık tarihe bakman yeterli Atilla dan beri çekiyorlar bizden
111 Yorumla
Soran+1 yılAma neden bizim vatanımıza gelip konmaya çalışıyorlar?
- +1 yıl
Konmak diye düşünme devamlı kontrol ettikleri bir Türkiye düşün hiç kafasını kaldırmaması gereken bir Türkiye istiyorlar çünkü biliyorlar eğer Türkler güçlenirse ekonomi askeri vb şeylerle tekrar dünyayı yönetecekler diye düşünüyorlar. Bu yüzden yıllardır sağ sol Türk Kürt Alevi Sünni o bu diye ayırdılar. Bu yüzden asala terör örgütü ve pkk yı başımıza bela ettiler. Amaç güçsüz ve kendi derdini çözememiş bir Türkiye oluşturmak ve kendileri dünyayı sömürmek
Soran+1 yılPeki ne olacak sence? Nereye varacak bunun sonu? Resmen bizi bölmeye çalışıyorlar
Soran+1 yılEmin misin öyle olacağına? Ne zaman olacak bu peki? Üstelik kaç insan ölecek o zaman o savaşta?
Soran+1 yıl2000 yıllık tarihimizde en küçük toprağa sahibiz derken tam olarak ne demeye çalıştın? Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin?
- +1 yıl
Türkiye'nin sınırlarından bahsediyorum o kadar devlet kurmuşuz hep sınırları şuanki devletimiz karşısında çok çok fazla alana sahip ve hep güçlüymüşüz. Biz kabına sığmayan bir milletiz mazluma umut olan bir milletiz zalimin karşısında duran bir milletiz bu yüzden bir zaman sonra bu sınırlar dar gelecek genişleyecek
Soran+1 yılYani ilerde bütün dünyaya hakim mi olacağız? :D
Soran+1 yılHani şu an dünyanın bir çok yerindede Türkler yaşıyor ya. Buda mı emperyalizmin bir planı? Türkleri bölmek ve birbirlerinden uzaklaştırmak?
Para & Ekonomi konusunda 3,5b cevap paylaştı. Türklüğü ayaklar altına aldığını söyleyen adamı iktidara getirirsen seni emperyalistler değil kendi milletinin yarısı bölüyor demektir
032 Yorumla
Soran+1 yılÜstelik o adam Türk bile değilmiş. Ermeni kökenliymiş.
Soran+1 yılHaklısın insan bile değil. Bide adam da demişiz. Adam bile değil. Milletin ona niye oy verdiğini anlayamıyorum. Atatürk'ü bile sevmiyor.
Soran+1 yılAma onu oraya getiren de emperyalistler.
- +1 yıl
Sacmalamayin erdoganin yaptiklarindan daha iyisini yapabilecek bir parti yok elden bu kadar geliyor hersey devletten beklenmez biraz da halkta olacak biseyler herkes oy vermeyle hersey cozuluyor saniyor
- +1 yıl
Yol yapti kopru yapti diye cok dalga geciyoz da nufus ortada teknoloji ortada yapacak bisey yok yabancilari getirecen ki teknolojileri de turkiyeye giris yapsin taktiktir bunlar suriyelileri aldi diye kiziyonuz avrupayi korkutuyor simdi 3 milyon multeciyi avrupaya salarim diye
Soran+1 yıl@GeleceğinEfendisi Ülkenin her yerini satıyor resmen. Çoğu şeyler dışardan ithalat ediliyor oysaki kendimiz üretebildiğimiz halde.
- +1 yıl
Keyiften disardan alinmiyor koylulerin alayi sehre yerlesiyor koyluler azaldi dedigim gibi hersey oy vermeyle olmuyor
Soran+1 yıl@GeleceğinEfendisi kendi vatandaşına 2. sınıf muamelesi yapıyor. Bütün vergileri biz ödüyoruz, sınavlara giriyoruz. Suriyelilerdeyse vergi yok, sınav yok vs.
Soran+1 yılSokaklarda şu an protestolar var zaten. Ne yapalım başka?
- +1 yıl
Kimsenin suriyelileri ise almayacagi dusunuldugu icin konmus olabilecegini dusunuyorum var yine sigortasiz calistiranlar da artik kalmadi pek sigortasizcilar ote yandan soyle dusun insanlarin onda dokuzunun kafasinin calismadigini varsayarsak ve sirf onlar gibi dusunmuyor diye saygi gostermeyen bir toplum var oldugunu dusunursrk iktidara oynayanlarin uniyi sinavsiz girmelerini yeglerim
- +1 yıl
Madem icraat yapan bir iktidar var oyalamayin napiyosa yapsin soyle soyle seyler yapiyor derler elbette olabilir peki daha iyi bir lider var mi?
- +1 yıl
Daha iyi icraat yapabilen biri gelsin onu secelim ben varim
Soran+1 yılÜniversite mezunların büyük bir kısmı bile işsiz
- +1 yıl
Farkettiysen avrupada bir korku var kimse evlenmek istemiyor ve nufus azalmakta devlwtlerin eli kolu bagli issiz nufusu gondermek icin firsat kolluyor ayrica bizim insanimizda is begenmemek diye bisey var ben burada yoldan gecerken bile bir suru ilan goruyorum eleman ariyorum diye nereye issizlik var
- +1 yıl
Uniler artik kapitalizmin bir parcasi o yuzden hangi uniye gitmen gerektigini hangi alanlarda acik oldugunu kendin arastirip ona gore bolum okuman lazim
- +1 yıl
Akp toplumu boluyor diyonuz ben bakiyorum halkta ne kadar kesim var hepsini kucaklamaya calisiyor hepsine kardesim diyor kendi secmeni disindakilere koyun moyun demiiyor akp parti uzerinden elestiri yaparken sozde ataturkcu kesim halkla dalga geciyor ama basa gecseler hicbir icraatlari olmayacak anca ataturku profil fotosu yaparlar 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@GeleceğinEfendisi akp milleti analiz yapmasın komik oluyor. Biz Türk milleti olarak adı olmayan milletinizle dalga geçiyoruz. Hiç bir zaman Türk milletini aşağılamayız. Sadece üniversiteli işsiz sayısında akp döneminde rekor kırılmadı. Üniversiteli işsiz %25 , normal işsizlik %13. Yani her türlü rekor kırdınız. Siz o adamın laflarına inanıyorsanız o sizin sorununuz. Hiç bir şey yapmadı dediğiniz Atatürk döneminin mallarını sata sata bugünlere geldiniz. Vatanı sattınız. Daha bugünlerde kurduğunuz varlık fonunun içine hangi kurumları koydunuz :)) o kurumları kim kurmuş? işte sonra niye cahil diyorsunuz niye dalga geçiyorsunuz oluyor. En doğrusu muhatap almamak lazım.
- +1 yıl
al sen şimdi bulamazsın araştırma kabiliyetiniz olmadığı için , sattığınız vatan malları bunlar
www.kamufinans.com/.../ - +1 yıl
Once ezik gibi konusmayi birak adam ol sonra gelip tartisirsin cok abartiyonuz sirf muhalefet maydanoz olmak icin milleti galayana getiriyonuz dedigim gibi akp gitse destekledigin kisi hem kimse bilmiyorum isdizligi nasil azaltmayi dusunuyormus acaba?
- +1 yıl
Ulke bolunmekten cok uzak o zemin akp doneminde daha da azaldi
- +1 yıl
Ulkenin ekonomisi askerisi herseyi iyi durumda
- +1 yıl
Ben kimseyi tutmuyorum hepsi kafasi bastigi kadar is yapiyor sen tutturmussun tayyip kotu de kotu iyi yanlarini da gor biraz cikar at gozluklerini
- +1 yıl
Ulke bolunmeye falan gitmiyor ulkenin kurumlari da yok olmuyor devlet o satilan kurumlardan vergi almaya devam ediyor
- +1 yıl
Uygun goruldugu takdirde de bu mallara el koyabilir tekrar
Türkiyenin 3 tarafı denizlerle 4 tarafı hainle çevrili
10 YorumlaBüyük ortadoğu projesi içinde toprakları olduğu için
212 Yorumla
Soran+1 yılBu topraklar bizim! Onlar gelip konmaya çalışıyor.
Soran+1 yılBunun bizimle ne alakası var peki?
Soran+1 yılKürdistan devleti mi kurmak istiyorlar?
Soran+1 yılElbet bir gün bunların da sonu gelecek demi?
Soran+1 yılyani 3. dünya savaşı yakın mı dersin?
Soran+1 yılDeme öyle yaa. Bu daha fazla insan ölecek anlamına geliyor. Gerçi başka bir şekilde çözüleceği de yok bu işin. 3. dünya savaşın vikipedisi bile açılmış internette, demin baktım.
Sadece Türkyeyle değil ki herkes birbiriyle uğraşıyor
00 Yorumla
+1 yıltüm türkler birleşse ne yazar amerika yerle bir eder rte ye laf yok.
10 Yorumla
+1 yılTarihimizden korkuyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne olacak böyle? Ne zaman bitecek bunların zulümleri?
- +1 yıl
Bitmez
Soran+1 yılBunun sonu nereye varacak sence?
en cok akp böldü bu ülkeyide neyse
05 Yorumla
Soran+1 yılOnu oraya getiren de ama emperyalistler.
Soran+1 yılDoğru ama şu an hile ve hırsızlık üst düzeyde. Oylarımızı gasp ettiler. Çaldılar resmen. Milletin de cahil olmasını istiyorlar çünkü o zaman oyları çoğalıyor maalesef.
Soran+1 yılAvrupa da bu işin içinde ama. En üstte emperyalistler var sonra da hainler.
Akp'den başka ülkeyi bölmeye çalışan yok.
00 Yorumlaböl ve yönet denen bir şey var
00 Yorumla
+1 yılBiz kendimizi boluyoruz zaten dusman lazim değil
016 Yorumla
Soran+1 yılBu işin içindede emperyalistler var. Onlar iç savaş çıkarmaya çalışıyor.
- +1 yıl
Rahat ol turkiyede ic savas cikabilecek bir zemin yok iranda var mesela ama turkiyede yok
Soran+1 yılPeki ne zaman bitecek bu? Ne zaman bizi rahat bırakacaklar?
- +1 yıl
Hicbir zaman kimse kimseyi rahat birakmaz devlet olarak değil sadece insanlar olarak da boleyizdir
Soran+1 yılAma 30 sene önce İran üzerinden oynadıkları oyunu şimdi Türkiye üzerinden oynamaya çalışıyorlar.
- +1 yıl
Ne cikarlari var ki turkiyede seriat rejiminin?
Soran+1 yılEğer öyle bir rejim gelirse kimse ağzını açamayacak duruma gelebilir. Bunu görmüyor muyuz diğer ülkelerde. ABD'nin de istediği bu değil mi?
- +1 yıl
Irana seriat gelmesini amerika vb. Gucler istemedi zaten iran mollalari irandaki buyuk devlet adamlarina tuzak kurarak seriati getirdi dahasinda halk destegi kazanildi nukleer derken dunyada sozu gecen bir ulke
- +1 yıl
Irana plana gore seriat degil sosyalizm gelecekti ama nasip degilmis 😂😂
Soran+1 yılİyide ama şu an İranda falan baskı var yinede. Özellikle kadınlara ve kızlara karşı. Türkiye'de mi böyle olsun? Ve iranlıların bir kısmı pişmanmış galiba o zamanları onu destekledikleri için
- +1 yıl
Alistira alistira yaptilar iste artik cok gec 😂😂 ote yandan karilar bunu hak ediyor
Soran+1 yılYa Türkiye'de öyle olursa? Karılar niye hak ediyormuş bunu?
- +1 yıl
Yaw ne gerek var millete kendini sergilemeye kocana karsi istedigini giyin
- +1 yıl
Turkiye boyle olmaz gezideki gibi sokaga dokulur millet
Soran+1 yılMillete kendini niye sergiliyormuşsun ki? İnsan istediği gibi giyinir bir kere. Sergilemekle de bir alakası yok. O zaman erkeklerde kapansın madem. Tamam burda biraz saçmaladım. Ama isteyen açık olur isteyen kapalı olur. Bu herkesin kendi özgür iradesi. Sonumuz İran gibi olmazsa iyi.
- +1 yıl
Olmaz
yel degirmenleriyle savasmaya devam
00 Yorumla
+1 yılTürkün başında bela olmasa Türk dünyaya bela.
00 Yorumla
+1 yılbizden bir cacık olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgıybeet çekemiyyolar bizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbuyuk ortadogu projesi
13 Yorumla
Soran+1 yılAdını ilk duyduğum anda nefret ettiğim proje.
Cevap sahibi+1 yılmaalesef dunyanin basina bela
Soran+1 yılOnca insan öldü onun yüzünden.
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Bütün dünya, özellikle ABD ve AB niye Türkiye ile uğraşıyor? Niye Türkiye'ye bölmeye çalışıyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler