Elbette ki onlar da vatandaş olarak görüş sahibiler ve bunu belirtmekte özgürler. Fakat onların halkın üstünde büyük bir etki yarattığı da yatsınamaz. Bunu düşünerek daha temkinli davranmaları gerekmez mi?

#Hayir
#KizÜye 💙

aksine, kitleleri etkileyebildikleri için görüşlerini paylaşıyorlar ve paylaşmalılar da. her vatandaşın, kendini yakın hissettiği siyasi görüşü destekleme ve propagandasını yapma hakkı vardır. bu durumda, yaptıklarına yanlış diyemeyiz.
he kaldı ki, ikbal gürpınar da ne kitle etkiler aman aman D:
bütün ünlülerin görüşü o kadar önemli değil. kimse "aa falanca evet demiş ben hayır diyecektim dur evet diyeyim o zaman" demiyor. herkesin bir görüşü var. şu en başlarda evet kampanyası yapan ünlüler, sadece evetçilerden takdir toplayıp hayırcılardan da "beklemezdim" tepkisi aldılar.
kimsenin görüşü ünlülerin görüş belirtmesiyle değişmiyor, sadece olumlu veya olumsuz tepki topluyorlar. kitleleri etkilemeleri de görüş değiştirme şeklinde değil, insanları zaten destekledikleri görüşe sarılmaları şeklinde olur bence.
millet birbirine girmeye yer arıyor, siyasilerin paylaşımlarına da aynısı ouyor. o zaman kimse siyaset yapmasın :)
Siyasilerin paylaşımı altında da kutuplaşma oluyor ve millet birbirine giriyorsa, baskadegil.
Ünlülerin siyasi görüş belirtmesini dogru bulmuyorum. Fakat ünlülerin siyasi görüşünden etkilenerek bir siyasi görüşe sahip olmak nasil bir zeka seviyesi oda tartışılır.
Herkes bulmuş yolunu.. Şakşakcilıga bayılan iktidar ve onun utanmaz simarik çocuğu bunlar.. Ve hepimiz biliyoruzki Allah'ı kitabi hakkı hukuku savunan münafıklar kendi fikirlerini benimsemeyen insanların ekmeği ile oynamaktan zerre utanmıyor.. Ne Allah'ı ne kitabı.. Patates dininden bunlar..
Yanlış şeyler bunlar :)
Sanatçı oyunu kullanıcak ama hiçbir kitleyi etkilemeyecek.
Cevap
12Cevap
Aslına bakarsanız doğru veya yanlış bu önemli değil, vatandaşlık hakkı olduğu sürece.
Sıla nasıl darbeye tiyatro diyorsa bu hanımda böyle bir yorum yazabilir. Hiç aşırı bulmamakla birlikte hayranlarının bölünme riskini göze aldığı için tebrik ediyorum.
İkbal hanım, o kadar basiretiniz bağlanmış ki bunun rejim değişikliği oldugunu idrak edememişsiniz diyesim geldi ama cahillerle tartışıyorum. Sahi tayyip istesin kuması olurum diyen kadın değil mi bu?
Tabi, o samanyolunun eski spikerimi ne :)) tayyip istesin kocamı boşar kuması olurum demişti
Fenomen gifin güldürdü çekirge :)
Yanlış ya da dogru sonuç ortada...
Onlarda insan haliyle görüşlerini paylaşacaklar. Burada önemli olan gerçek düşüncelerini mi paylaşıyorlar yoksa pirim mi yapmaya çalışıyorlar? Ona bakmak lazım..
yalan mı söylemiş İstanbul çöplük içinde su yok diye yıllarca ağladılar. Akp düzeltti hepsini ama gelin görün ki insanlar çöp istiyor susuzluk seviyor oda ayrı bir sevgi demekki
Zaman maalesef (hele muhalifse) gorus belirtme zamani degil. Islerinin nasil sekteye ugradigini gorduk.
Diğer ünlülerin yazdıklarını neden buraya koymadın? Adilmi davrandın şu an?
Komik olmuş. Tarafsız olsaydın keşke
İkbal kim la? Tamam belki hayran kitlesini kullanma ihtimalleri olabilir de İkbal kim? Çok çok daha ünlü Hayırcıları örnek gösteremezdin tabi bir Hayırcı olarak. Gülünç olmuş biraz sanki 😉 Hayırcı olduğunu belirtmeyeydin hak verebilirdim. Fox gibi atv gibi bir paylaşım olmuş 😂
Sadece şehir olarak değil ülke olarak görse daha iyi olurdu ic savaş olan ülkeler için en baştan RTE demedi mı kurdukları krallık yüzünden bu haldrler diye 😴😴
belirtiler benim için sorun yok kafama koyduğumu yaparım
İkbal Hanım'ı ayrı bir severim ama o artık sanat camiasından uzaklaşıp Akparti Genel Başkanlığına soyunmalı...
Tabi ki paylaşabilirler. Ama insanları yargılayıp hakaret etmelerini doğru bulmuyorum
Bence yapılabilir. Onlar da normal sivil vatandaş sonuçta
Baskı var her yerden ikbal Akpli değil mi zaten
Maalesef illaki birileri kaşıyor zaten
Erdoğanın dediğini duydun mu
Hayır diyenlere sözüm yok saygı duyarım ama evet diyenler ile aynı kefeye koymam demiş ötekileştirme kaldığı yerden devam ediyor!
Herkesi kendine bağlayana kadar vazgeçmeyecek
Yani! İnsan şuursuz olunca ağzından çıkanı kulağı duymuyor işte
İstanbul Evet %48.66 Hayır %51.34
Açılan Sandık %99.98
Ankara Evet %48.86 Hayır %51.14
Açılan Sandık %100
İzmir Evet %31.22 Hayır %68.78
Açılan Sandık %100
Antalya Evet %40.94 Hayır %59.06
Açılan Sandık %100
Adana Evet %41.87 Hayır %58.13
Açılan Sandık %99.93
Diyarbakır Evet %32.42 Hayır %67.58
Açılan Sandık %100
ve evet kazanıyor bu dünyanın altıda var
https://www.youtube.com/watch?v=B6d0a1Of008
https://www.youtube.com/watch?v=Bqjj3Ca4XT8
Aynen :/
xox burak denen ahmağın dediğine bak büyükşehir elli vilayetin önüne mi geçcek gidin hesap kitap öğrenin diyor
www.kizlarsoruyor.com/.../q6943036-evet-son-durum-51-38-ne-dusunuyorsunuz
yaa bırak ne fikir özgürlüğü canım ya hepsi ütopyadan ibaret kimsenin farklı düşüncelere tahammülü yok ne yazmıştın!
tamam
eğitim seviyesi yükseldikçe akp oyları azalıyor..
Kim ak kim kara bilelim 😂
Doğru çünkü çok fazla kitleye ulaşabiliyorlar.
herkez kendi işini yapmalı bence...
Asker ve sanatçılar siyaset yapmamalı
Bence kimse siyasi görüşünü paylaşmamali
Hayir isteyen görüşünü belirtir
Ben, bir etki yarattıklarını düşünmüyorum
Birileri yalamaya başlamış 😂😂😂
bütün siyasal kesimlerde baskı var ki?
Yalakalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar