Çarşafa mı girelim? Ondan da tahrik olan çıkar bu ülkede.
Cevabın nedir?
- Para & Ekonomi konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir haber doğru ise gerçekten çok yazık. Böyle bir haberi ben de gördüm ama gerçekliğini araştırmadığım için ağır yorumlar yapmayacağım. İnsanların giydiği herhangi bir kıyafet tahrik unsuru değildir, taciz/tecavüz isteği ile hareket eden zanlılara herhangi bir hafifletici neden olarak gösterilmesi kabul edilemez. Kadın/erkek taytta giyer, askılı, kapalı giyinir vs. bu kimseyi ilgilendirmez. "Tayttan tahrik oluyorum" gibi bir savunma kabul edilemez, böyle bir hukuk modern dünyanın son ileri hukuk düzenlemelerinden biri asla değildir. Kadınlar dışarı çıkma özgürlükleri için bir kadını taciz eden zanlıya 7 yıl hapis veren İngiliz Mahkemesi örnek alınmalıdır.
01 Yorumla- +1 yıl
Burada "tayt tahrik unsuru olması hukuk açısından hafifletici bir neden sayılmalı mı" konusu tartışılıyor ve "tayt tahrik ediyor, bu doğru" diyenler aslından giyimden dolayı taciz ve tecavüzü dolaylı yoldan savunmuş oluyor. Kısaca burada tayt tahrik unsurudur diyenler potansiyel bir tacizci ve tecavüzcü. Çünkü soru bu "Tayt tahrik unsuru sayıldı bu ülkede ne yapacağız artık?"
En İyi Cevaplar
Konu tartışmaya açık ama öyle bir tayt giyorlarki iç çamaşırı modeline kadar belli gelde bakma ama tabii bu tahrik oldum diyerek kadına sarkıntılık etme, tecavüz bahanesi ya da rahatsız etme özgürlüğü anlamına gelmiyor fakat erkek olarak illaki dikkat çekiyor ve tahrik edici ama kimseyi tahrik oluyorum diye rahatsız etmedim..
00 Yorumla
Ne düşünürlerse düşünsünler türk insanlarına göre yaşanmaz her şeyde bir şey bulur bizim milletimizde ki insanlar.
Bazen oturup düşünüyorum ilerleyeceğimiz yerde iyice geriliyoruz. Harbiden biz nereye gidiyoruz?12 Yorumla
Soran+1 yılAraplasıyoruz
+1 yılAllah o adamı kahretsin ya. Az önce haberlerde gordum. Kadini bicaklamis. Anlamadigim şey dediğin gibi tayt ne alaka ya. Adalet kalmadı ulkede. Yazık.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
45Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıliki taraf ta ayrı yobaz. biri din yobazı diğeri batı yobazı.
suyunu çıkarmakta bizim ülkeden iyisi yok:
i1.imgiz.com/.../...ldu_8537766-15580_1280x720.jpg17 Yorumla- +1 yıl
Valla adamsın aynen öyle
- +1 yıl
erkek her ülkede erkektir. sadece bizim ülkenin erkeğinin libidosu tavanmış gibi savunma yapıyorlar.
yurtdışında emin olun daha düzgün giyiniyorlar. onlar aştı bu tayt, mini etek devrini. yine orada da giyinen giyiniyor ama elitlik moda oldu. bedenini açarak değil; yürüyüşü ile, duruşu ile ilgi çekiyorlar artık. biz bu işlerde geriden geliyoruz ne yazık ki. - +1 yıl
Ortaları yok çünkü, kapalıları eleştiriyoruz diye kızıyorlar açıkları eleştiriyoruz diye kızıyorlar. Kötü niyetli insana zaten baş gelinemez dünyanın en elit yerinde olsa bile. Ki elitlik açılmak saçılmak değil. Bizim ülkede insanlar bazı şeyleri aşamamış bunun üstüne gitmek çok mantıksız. Daracık poponu gösteriyorsa giyme. Edepli giyinene gerçekten bişey olmaz kolay kolay bunu anlamıyorlar.
- +1 yıl
piskolojik rahatsız olan insanlar var. adam gidip 3 yaşındaki çocuğa da tecavüz ediyor.
onların önüne geçilmiyor. çünkü adı üstünde 'piskolojik rahatsız'.
bunun gibiler 2 türbanlıya tecavüz edince, 'siz erkekler türban falan da dinlemiyorsunuz, hayvansınız işte, tayt giymesek te zaten yapacaksınız, inadına gtümü açacam' diyorlar.
mantığı sen çöz :D - +1 yıl
Bu mantık değil kapalılığı bile saçma sapan bir hale getirdiler eskiden saygı duyuyordum artık bakıyorum kız benim gibi normal giyinmiş bir tek kafasına örtü takmış takva hakkında bişey bilmiyorlar uyuz oldum yine 😀
- +1 yıl
sen de haklısın :D
galeri8.uludagsozluk.com/.../...%BCzeli_945853.jpg - +1 yıl
Subhanallah
tamam tahrik unsuru sayılabilir ama insan kendine hakim olmayı bilecek öncelikle o onu giydi diye taciz etmeye tecavüz etmeye hakkın yok öyle birşey olamaz... o bu tayt giymiş tahrik unsuru tecavüz edebilirim gibi birşey olmuş bu... yazık gerçekten şimdi bundan cesaret alan çok insan olur kızlar giymeyin bence
00 Yorumlason derece itici ve mide bulandirici taytin tahrik unsuru olmasi mizah dergilerinin ve karikaturun gelismesine hizmet etmesi gerekir...
11 Yorumla
Soran+1 yılFakat öyle değil artık gerçek oldu
cevapları okudun dimi kadın lar bile nerdeyse destekliyor e tayt giyersen çıplak gibi olursun tarzı yorumlar var tehlike burda zaten hala göremiyorlar bu gün tayt giyen kadın yarın başörtülü kadın
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 758 cevap paylaştı. ben tayt giyerim şort da giyerim bu ülke bize MUSTAFA KEMAL ATATÜRKten hediye biz laik bir ülkeyiz önce beyinler degişsin..
511 Yorumla- +1 yıl
sünepe ya
- +1 yıl
eğer müslümansan zaten bunun giyilmeyeceğini bilirsin ama giyersinde milletin tahrik olmasına karışamazsın onlarda sana karışamaz ve bu zihniyeti Atatürk'ün getirdiği laiklikle bağdaştırmayın atatürkçülüğünde ya nuz ya
- +1 yıl
Sende oda yok o yüzden böyle diorum zaten Atatürkü kendinize alet etmeyin
- +1 yıl
Sen çok ilerisinde o yüzden bölesin demi mal ya
- +1 yıl
tamam sus ya canım bir gram aklın yok gelmiş burda laf yapıon
- +1 yıl
ben senle kavga etmiyorum tartışıyorum daha kavramları bilmiosun senmi doğruyu görebileceksin peeehh
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalılardan bile tahrik olanla dolu memleket. İğrençlik akıyo paçalarından abazaların. Tayt ne konuda tahrik unsuru sayıldı bilmiyorum yorumlarda bıçaklanma vs. bişeyler gördüm eğer tayt giydi diye bıçaklanan biri varsa o zaman tahrik unsuru sayılması şrefsizlik isteyen istediğini giyer kimse bişey diyemez saldıramazda bu yüzden. Yalnız tayt kadar uç bir kıyafetle çarşaf kadar uç bir kıyafeti karşılaştırman saçma taytın çıplak gezmekten pek farkı yok çünkü herşey meydanda.
00 Yorumlabacım çocukları bu zihniyette olduğu sürece nefes almakta tahrik unsuru evet diyin evet yapraklarım 🖕
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu ülkede düşünmek suç iken , taytın tahrik unsuru sayılması pek şaşırtıcı değil. Düşünemiyorsun, sorgulayamıyorsun , ya içeri atıyorlar ya da öldürüyorlar.
20 Yorumlaya Allah askina bir soylene taytin ciplak gezmekten ne farki var ciplak insandanda herkes etkilenir hani
25 Yorumla
Soran+1 yılO senin zihniyetin
- +1 yıl
doğru söylemiş kızım tayt yapışmıomu heryer belli değilmi ne kadar saf düşünüonuz
- +1 yıl
helal ponçikler lolitalar
Erkeklerin canı cehenneme mk sikini tutmayan her canlıya tahrik oluyorlar işte bunlar da bahanesi
10 Yorumla
+1 yılEvet tahrik edici 1 gunluk erkek olun anlarsiniz tayttan tahrik olmayan erkek degildir ip. nedir testeron tahlili felan yaptirmalilar.. Kendimizi kandirmaya gerek yok arkadaslar tahrik edici iste.
00 Yorumla
+1 yılÇuval giymenize gerek Yok ama tayttan götünüzün görünmesine de gerek Yok
57 Yorumla- +1 yıl
helal
- +1 yıl
Allah hepimizi korusun cümlemi anladığına emin misin?
- +1 yıl
@Lolıtal gtuni acmassaniz olamz bisi
- +1 yıl
@Lolıtal ne de kolay beddua ediyorsun, Allah o duanı kabul edeceğini mi sanıyorsun ama bak ben sana bir çift söz edeyim, insanların fikirleri yüzünden hele ki mantıksal bir çerçevede doğruysa buna ithafen sen gelip ona beddua ediyorsan üstelik ettiğin beddua o kadar insanlık dışı ki, Allah iki elini bir araya getimez inşallah, kahretsin.
+1 yılİslamda erkeği terbiye etme yoktur, kadın ahlaksız olmamalıdır. Şeriat is coming. Herkes Arap sevici olmuş...
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,7b cevap paylaştı. Obezler de Tayt giyerken Abd' de uygunsuz kiyafet sayılıyor toplumsal adap var benim göz zevkimi bozuyor evlerinde giyseler bana ne.
10 Yorumla
+1 yılkızım vücudun heryeri belli tayt hatta bozuk hatlarını bile düzgün gösterio tahrik olamıyorsa bir erkek tayttan onda sorun vardır dönme flndır
12 Yorumla- +1 yıl
Tayt bir spor kıyafetidir tahrik kıyafeti değil
- +1 yıl
Zaten tecavüz etsinler diye tayt giyiyoruz aynen senin aklın anca bunu alıyor
+1 yılTayt zaten öyle. Heryerini belli et sonra neden bakıyorlar de. Sende bu duyguyu çağrıştırıyorsun böyle giyinmekle. İki tarafta bu durumda suçlu kusura bakmayın.
01 Yorumla- +1 yıl
Kardeşimle tecavüzle bakmak aynı şey mi sadece bakmakla kalsalar iyi
+1 yılgüzel kumaş pantalonlar, renkli yaza uygun güzel elbiseler daha bir sürü şey var giyebileceginiz. illa kıçımı gösterecem merakı nedir lan.
00 Yorumlaya damacana bile olsan asansörde götürürler ne tayti ne çarşafı...
00 Yorumla
+1 yılÖyle ne yapalım yani. Giymeyin sizde rezillik demek tayt giymek utanmazlar
00 Yorumla
+1 yıltayt tahrik eder mi hiç. Külotlu çorap ya da jartiyer çorabıyla karşılaştırmaz. Oysa külodunun türünü ve rengini belli etsede asla tayttan tahrik olup zikesim gelmez.
00 YorumlaYauv tamam giyin giyin de bakıncada laf söylemeyin. Kilotlu corap gibi ince yapışıyor bide tene.
00 Yorumlabence bu dünyada erkelerla kadınlar 1 günlüğüne yer değiştirmeli
00 YorumlaNeden kadının kıyafetine laf edilirse bakan erkeğe laf edilmez asıl suç onda bakmasın oda
00 Yorumla
+1 yılKapansanız bile fark etmez kapalılara da yapılıyor taciz
00 YorumlaBencede öyle afedersin dot kabak gibi belli oluyor sonra niye bakıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılbence hiç bişey giymeyin, böylece bir unsur bulamazlar
00 Yorumla
+1 yılZaten o sebeple giymiyor musunuz şimdi salağı oynamayın.
06 Yorumla- +1 yıl
salak salak konuşma ya. ne istersek onu giyeriz. elin abazaları rahatsız etsin diye değil iyi hissediyoruz rahat hissediyoruz diye giyiyoruz yazın orasında sende regl olsan kot pantolon yerıne baksırla dolanırsın ortalıkta.
- +1 yıl
İstediğinizi giyiyorsunuz zaten ama amacınız bu salağa yatınca olmuyor.
- +1 yıl
kusura bakmada salağa yatan yok bu dediğin laf abazaların kendilerine pay çıkarış şeklidir. Evet salağa yatan yok mu var , ama herkes böyle değil.
- +1 yıl
Vücudu saran şeyler giymenin amacı cinselliktir. Ve bunu bile bile giyen kızların amacıda bellidir.
- +1 yıl
ben bol giyinmekten rahatsızlık duyuyorum rahat yuruyemıyorum ve bunu yapmamın amacı tamamen kendi rahatlığım ne düşünüyosan düşün
- +1 yıl
Tamam hocam ne diyim şeytan ve nefsiniz sizi kandırmış ben kurtaramam sizi. Allah yardımcın olsun.
taytı beyaz giyip altına kirmizi iç camaşiri giyme sende
00 Yorumla
+1 yılCinsel acligin kol gezdigi yerde 10 kilitte taksan hepsini kirar lar
00 YorumlaBir soru da benden bir kız tayt neden giyer?
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları için kız olman yeterli, giyim bahane
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Abaza olunca salvarda giysen fark etmez
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılMahkeme kararını goster inanalım
00 Yorumla Tayt tahrik etme konusunda gerçekten etkili
00 Yorumla
+1 yılturbanlılardan oluyosa çarşaftanda olur
00 Yorumlaona karar veren hakime sormak lazim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇarşafta bazılarını tahrik ediyor
00 YorumlaOna bile bakıyorlar ya.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılAynen bazen tahrik ediyor
00 Yorumla
+1 yılgiy taytı sonra neden bana bakıyolar den 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu zihniyette olanların köküne kibrit suyu
10 Yorumla
+1 yılTayta veto Latexe ölüm.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabii çıkar sapik çok
00 Yorumla
+1 yılKestaneyi belli ediyor ama
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılçuval giyicez yakında
00 Yorumla
+1 yıltayt gercekten tahrik edici ama 😨😨😨
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnedemek oluyo bu simdi giymek yasak mi?
00 Yorumla
+1 yılCok guzel degil giyme bol sey giy
00 Yorumlabisy olmz merak etme. kmse size tecavz etmz
00 YorumlaHerkes kendine sahip çıkmalı
00 Yorumlaülkenin kanunları saçma
00 YorumlaTayt gitmeyin :D
00 Yorumla
+1 yılyazık gerçekten..
00 Yorumla
+1 yılherkesin ya bu ne ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGuzel görünmek istemezsmisn