Neden vatandaşın kendi düşüncesine saygı duymak yerine çomar diyorlar? Bunları diyenler içinde anne babası evet verecek olanları bile gördüm. Bu öfkenin sebebi nedir? Beğenmiyorsan saygı duy.
Küfür hakaret aciz basit insanların işidir
Kendini gösterme başarısızlıkları örtme çabası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Referandumda evet verenlere çomar diyenler için ne düşünüyorsunuz?
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, çomar da der, bilmem ne de der, bu olaylar münferittir.
Ama bu ülkeyi yönetenler, halkın yarısını terörist ilan edip, tehditler savuruyorsa ortada ciddi bir sorun var demektir.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adamlar boşuna mı diyor, bize cahil insan lazım diye. Eğitim seviyesi artarsa bizim oylarımız düşer diye İşin tuhaf yanı, peşine gittikleri adamlar kendilerine açıkca cahil diyor ama bunların hiç zoruna bile gitmiyor.
Hayır diyenlere terörist diyenlerle Evet diyene çomar diyenler demokrasinin sadece kendine ait bişey olduğunu sanan ağzından salya akıtarak özgürlük ve demokrasi isteyen alçaklardır her iki taraftada bolca bulunabilir
Sana bişey diyeyim mi evet hayır diyenler terörist olmaz ama o kadar salak ve cahillerdir ki kimlerle saf tuttuklarını bilmezler bir teröristle oturup sohpet edermisin etmessin dimi ya da selam vermessin ya da görüşleriniz fikirleriniz gayeniz bir olmaz peki Teröristler yani Pkk Daeş Feto ABD ALMANYA FRANSA HOLLANDA IRAK İNGİLTERE Ve diğer ülkeler Refarumda hayır deyip Almanya Abdnin bizim kendi ülkemizdeki Başkanlık sistemini istememesi sence neden olabilir Ve hayır diyenler kimlerle saf tuttuklarının sence farkındalar mı Farkındalarsa teröristtiler eğer değillerse ya da öğrenmemiş ya da cahildirler Evet diyenler yani zihniyeti bozuklarının çomar dedikleri insanlar 15 temmuz gecesinde şehit olmuş gazi olmuş tankın altına yatanlar elinde silah olan askerlere kafa tutan TÜRK MİLLETİ ve diğer tarafta o gece bir kısmı evinden çıkmayıp bir kısmi avm benzin istasyonlu ve bankalara koşan Sözd akıllı çağdaş olan hayırcılar Bakın Bu mesele Tamamen Zihniyet meselesidir
Mesala ben sana çomar demiyorum. Profilim açık. Yazdığım yorumları okuyabilirsin.
Hiç bir zaman herhangi birini neden evet kullanacak diye suçlamadım. Tam tersine evet veren de, hayır veren de bu ülkenin insanlarıdır benzeri söylemlerim var.
Evet, Erdoğan'ı eleştirdim, siyasetçileri eleştirdim. Bu da en tabii vatandaşlık hakkım hatta vatandaşlık görevimdir.