Katil öğrenci testere filmlerini izleyip facesince testere oyunlarını oynayıp paylaşan Batuhan Kanberoğlu şahışmış.. psikolojisi ayrıca bozuk bir öğrenciymiş.. Bir Rizeli olarak şunu söylemek istiyorum.. bizim zamanımızda lisede değil telefon değil çakı bıçak, dişli toka takmak bile yasaktı.. öğretmen küpelerimi aldığındada üzülmüştüm ama disiplin vardı düzen vardı.. renkli ayakkabı giymek dahi yasaktı ya siyah ya lacivert.. şimdiki öğrencileri görüyorum yargılamakta istemiyorum ama düzenmi var? Bizde her hafta ani baskın aramalar yapılırdı.. bu fen lisesinde dün bu olaydan sonra aramada öğrencilerden 70 çakı bıçak çıkmış! Bu nedir yaa.. Yazık değilmi bu cocuğa şimdi... Ağlarsa anam ağlar derler yaa aynen öyle.. olan cocuga ve ailesine oldu.. Allah rahmet eylesin
Rize'de Sınıf Öğrencisi derste arkadaşının boğazını bıçakla kesip öldürdü, yeni eğitim disiplinleri için ne düşünüyorsunuz?
durum iki genç içinde kötü çünkü biri ölümü en can yakıcı şekilde yaşadı diğeride kariyerini yaktı:( benimde kardeşim var o zaman ki yaşlarından 1 yaş büyük şu an yarın birgün başımıza ne geleceğini bilemeyiz rabbim hepimizi bu 2 acı durumla sınamasın
Bunun eğitim sistemiyle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta hiçbir zaman öğrenciyi arayarak okula alamazsın. Böyle bir şey hiçbir zaman olmadı olamazda. Ama psikolojisi bozuksa ailesinin fark edip tedavi için psikoloğa getirmesi gerekirdi. Çok üzücü bir olay. Umarım bir daha benzer bir olay yaşanmaz.
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Rize'de Sınıf Öğrencisi derste arkadaşının boğazını bıçakla kesip öldürdü, yeni eğitim disiplinleri için ne düşünüyorsunuz?