Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBop projesinin hedefi ortadoğu ve müslümanlar. Bop projesi gereği arap baharı adı altında yönetimleri ve haritaları değiştirilen ülkeler hep arap müslüman ve diktatör yani tek adam ülkeleriydi. Esad, saddam kaddafi mübarek bunlar israil ve abd nin darbeyle getirdikleri diktatörlerdi. Oralarda tek adamları yıkan abd bizde neden tek adam referandumuna sessiz kalıyor? Ileride ülkeye müdahale edebilmek için. 15 temmuz sonrasının sivil darbesiyle tek adamlığa zaten fiilen geçildi. Bahçeli itiraf etmedimi bunlar yasaya uymuyor bari yasayı bunlara uyduralım diye başkanlığı çıkarmaya çalışıyoruz diye. Kısaca başkan eyaletlere bölecek kafaya göre ülkeyi halk kabul etmeyecek ve böylece bir iç savaş çıkartılıp abd nin ileri demokrasi müdahalesinden bizde nasibimizi alıp bölüneceğiz. Zaten bop projesinin en son ayağıdır türkiyenin bölünmesi. Bop eş başkanı diye övünen zatın misyonu bu.
41 Yorumla
Soran+1 yılEline koluna sağlık abi.
Tüm sözlerinin altına imzamı atıyorum, atmakla kalmayıp zaten aynı sözleri ben kendimde defalarca yazdım cahillere
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbop un ne olduğunu zaten aklı başında olan herkes biliyor, ortadoğudaki devletleri özellikle ulus devletleri bölüp parçalamak ve kolay yönetilir ve kolay yutulur hale getirmek, bu sayede büyük israili oluşturmak ve güvenliğini sağlamak için planlanmış bir projedir. Eş başkanı rte dir
Onlar açısından büyük israil, bizim açımızdan ise vatana ihanetin belgesidir30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbop aynen senin paylaştıgın haritada oldugu gibi ortadığı ülkelerini bölmek ve bu sayede güven içinde büyüyecek büyük israil devletini teşkil etmek için israilin tasarladığı, abd nin uygulamaya koyduğu bir projedir.
eşbaşkanı tayyiptir
başkanlık sistemiyle bizden istenen şey ise, ülkeyi eyaletlere bölmektir60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım onlara göre bop başkanıda kılıçdaroğlu bölmek isteyende kılıçdaroğlu Kamu tüzel kişiliğide kılıçdaroğlu hatta bu ülkeyi 15 senedir kılıçdaroğlu yönetio 😂 adamın 3-5 tane günahı vardı sayelerinde oda gitti.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBOP, Ortadoğuda Kürt, Arap, Türk nufusunu yok ederek bu toprakları İsrail Halkına teslim etmektir.
Projenin ana fikri bu.
Proje gerçekletirilmeside su şekildr, Bu topraklarda ki sistemlere Diktatorizm uygulayarak, O ulkede Diktatore bas kaldiri altinda İç savas, Demokrasi Getirecez Şifresi ile ulkeyi İsgal etme felsefesi İlan etmiş Siyonizm aklı57 Yorumla
Soran+1 yılSanırım Irakta oldugu gibi.
Önce bir diktatör yaratılıp desteklendi, sonrada sizi diktatörden kurtarım, özgürlük getireceğiz diye Irak işgal edilip 3 parçaya bölündü.
Acaba aynı senaryo hangi ortadoğu ülkesinde uygulanıyor ve yeni saddam kim, ben onu merak ediyorum :)- +1 yıl
Esed, Kaddafi, Mubarik daha sayayim mi
- +1 yıl
:) :)
Soran+1 yılSaydında bir kişiyi unuttun.
Birde o var...- +1 yıl
Biliyorum ;)
Soran+1 yılNeyse boşver adını zikretme
Çünkü kuduz gibiler- +1 yıl
Aynen oyle
Gündem konusunda 5,3b cevap paylaştı. Büyük önderimiz , ulu zat rte nin ülkemiz için çalıştığı hayırlı projelerden birisi.. Malumunuz köprüler, duble yollar döşedi size yıllarca ama halen yaranamadığı bazı terör yandaşları var malesef. Şimdi her şeyi fazla sorgulamadan şunu emmeye devam edin.
26 Yorumla
Soran+1 yılsorgulama insanlara has bir davranıştır
bunlar davar oldukları için sorgulama yetisinden "ya zaten bu adam 15 yıldır tek başına diktatör gibi yönetti, şu an neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyor, yoksa amaç ülkeyi resmen bölebilmek mi" diye düşünebilmekten acizler
Soran+1 yılVaktiyle saddamın zülmünden usanan ıraklı aydınlarda aynı şeyi demişlerdi ama sonuç hiçte hayırlı olmadı
Zaten israil ve abd nin amacıda ülkeyi öyle bir hale getirip öyle ayrıştırıp bize bu sözleri dedirtmektir...- +1 yıl
Bak ben aklımla karar veririm her şeye.. Saddam Irağı ve Türkiye de durumlar çok farklı. Ana akım telkinlerden biraz sıyrılıp konuları her boyutta düşünmek gerekir. Asıl bu niteliksiz birliktelik bizi yıllardır engelleyip emperyalistlerin sömürü alanı haline getiriyor.. Kağıt üzerinde bir olsak ta gerçekte öyle bir duygusal birlik hiç olmadı bu ülkede. Kim bu ülkeye refahı adaleti gerçek huzuru getirecek bugünün siyasi şartlarında? Bu asla mümkün değil.
Soran+1 yılsence yarım halde yaşayabilme şansımız var mı abi?
Allah aşkına biraz mantıklı ol
Ona bakarsan ben senden daha çok kurtulmak istiyorum bu cahil vatan haini sığırlardan ama zaten onların isteğide bu
Akmeklerine yağ sürmüş oluruz
- +1 yıl
120 sene önce yunanistan bulgaristan balkanlar suriye ırak lübnan bizimdi. Şimdi yoklar. Demek ki yasanabiliyormus. Ayrışma kapitalist emperyallerin istedikleri şekilde değil çok daha farklı sekilde olursa işe yarar. Hatta ülke bölünmeden farklı bir yönetim tarzi ıle ülke yeniden doğup gelişebilir.
Bizimkisi eyalet kurabiliyor yeni sistemde. Hatta Kadir Topbaş bile İstanbul için özerklik isteyeceğim falan dedi.
58 Yorumla
Soran+1 yılzaten asıl amaç o
Ülkeyi bölmek ve kürdistan kurmak- +1 yıl
Vay a. yav isi kurdistana nasl cektniz
- +1 yıl
kürdistanı kurmak sa hedef neden pkk yonetıcılerı hdp mılletı avrupada turkıyede hayır demeye çağırıyor bre cağil
- +1 yıl
yukardaki soruma da cevap lutfen
- +1 yıl
@roveşata01 Barzani Evet diyor hocam? Şu şunu destekliyor bu bunu destekliyor diyeceğine kendinize hiç sordunuz mu bu hükümet 15 yılda neyi isteyipte yapamadı?
- +1 yıl
madem namazında nıyazında kuranı okuyor bana ayet sunuyorsun o zaman ykardakı soruma cevap ver aha burdan da soruyorum yav ataturkun kurdugu laik düzeni kabul edıyormusun
Büyük Ortadoğu Projesidir. Ortadoğuda İslamiyeti yok etmek amaçlanmaktadır. Müslüman nüfusunu azaltıp en aza indirgemek. Bunu yaparken ilk önce bölecekler sonra ülkeleri yönetecekler. Aynı Suriye ve Irakta olduğu gibi. Devrim diyecekler, isyan diyecekler. Birbirimizi öldüren yine biz olacağız.
00 YorumlaRTE nin eşbaşkanı olduğu, ülkeyi satmak ve parçalamak amacı güden proje.
70 Yorumla
+1 yıl2001-2002 yıllarında aktif olarak ABD'ye mütabiken Feto hocasına ziyaretler yapan Erdoğan'ın mason locarından aldığı güçle başına getirildiği projedir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2023 te RTE , Lozan tartismasjni başlattı koca osmanlı imparatorluğunu nasl parcalandigini , nasl. ustunde planlar yapldgini nasl kallesce saldırılara uğradığını , 20. yy da nasl baskılara maruz kaldığını , Hepsini dunyaya birbir anlatcak , Once sevvri imzalatmaaya calistilar sonra lozan adi altında bir başarı elde ettirdiler , Şu an 5/1 ni tek tutuyor elinde topraklarn ilerideki güc Türkiyenin olacak Tekrar hakim. olacak, avrupayada dogudakiler nükleer saldırı yapacak
02 Yorumla- +1 yıl
Şişede durduğu gibi durmuyor demekki. Votka kafası bu.
Cevap sahibi+1 yıl@Ahmet_ToLGa yaşamasını bilene ;))
+1 yılRahmetli erbakan hocanın bop ile ilgili açıklamarını dinlersen daha iyi idrak edersin. normal insan aklının alacağı türden değil bu konular.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu proje rafa kaldırıldı dıye bılıyorum başarısızlıkla sonuçlandı
artık 3 dunya savaşı hazırlıkları başlandı surıye topraklarında provalar guc denemelerı yapılıyor surıye savası bıtmıcek ve devam edecek067 Yorumla
Soran+1 yılSuriye konusu zaten büyük ortadoğu projesinin bir parçası değilmi? :)
Cevap sahibi+1 yıltürkiye şu an o planlarına çomak sokmaya çalışıyor
Soran+1 yılNasıl?
Zaten israil ve abd bize uzun yıllardır başkanlık ve eyalet sistemini dayatıyor, bizde onların istediği doğrultuda gidiyoruz
Cevap sahibi+1 yılbak surıyede guneyımıze kurt devletı kurlumaya çalışılıyor araplarla olan sınırımızı tamamen ırakla bırleştırmek uzere bır kurt devletı kurulmaya çalışılıyor işidi kuranlar once eset ten toprağı aldı barça parça kurtlere bırakıyorlar turkıye bunun farkında bu bop sanaryoları ydı suydu buydu es geçelim artık onlar plan kuruyor projeler hazılansada Allah ında bir planı var ılla başarıya ulaşacakları bır kaıde yok yanı
Soran+1 yılMadem duriye bölünüp kürt devleti akdenize kadar indirilmeye çalışılıyor o halde biz neden suriyenin bölünmesine destek verdik?
Eğer başta sevgili Esat dediğimiz suriye devlet başkanıyla bir olsaydık bu hale gelinmeyecekti.
Bu arada zaten suriyenin bölünmesi bop un gereklerinden biri değilmi?
Cevap sahibi+1 yıldeğil hesapta olmayan bir mevzu var ortada esad ın rusya ıran la anlaşması abd ve ısraıle ters tepkı oldu. eğer bop da bir payımız olsa el bab ta mumbiç de ne işimiz var.
esadın halkını bobmalaması 500 bın den fazla ınsanın olmesı ve mılyonlarcasının multecı durumuna duşmesıne sebeb olan bır adamı elbette destekleyemezdık
Soran+1 yıleğer bop ta payımız olsa dedin
peki o zaman bu ne?
https://www.youtube.com/watch?v=KokiD2qSDxE
Cevap sahibi+1 yılrafa kaldırldı bu eski video
Cevap sahibi+1 yılbu laflara bakıpta aldanmayın lafta konuşur icraata bak sen ıcraat ney
Cevap sahibi+1 yılsana en basıt bır ornek vereyım bır ınsan yapacagı ıcraatları helekı bu koklu ıcraatlar sa açıktan konuşmaz açıktan konuşulan bir şeyi icra etmesi kolay değildir.
Soran+1 yılNasıl yani?
Ne demek rafa kaldırıldı?
Yani bu adam fırıldakmı?
Yooo aslında fırıldak değil, çünkü herzaman bop eşbaşkanı oldugunu söyledi ve bop neyi gerektiriyorsa onu yaptı.
Bop tek adamlık sistemini dayattı, o da aynen onu yapıyor.
Bu ülke bölünene kadarda devam edecek
Cevap sahibi+1 yılbak mustafa kemal ataturk daha subay ken ben osmanlıyı yıkacam halıfelığı kaldıracam cumhurıyet ılan edecem deseydı halk ayaklanır ve onu desteklemezdı ama o gızlı adımlarla ılerledı belli etmeden ılerledı
recep tayip erdoğan ın durumu da ortada ıcraatları da ortada tek adamlık saçmalığı ne ya sadece başbakan ve cumhurbaşkanının yetkılerı bır araya gelmesı demektır. zaten cumhur başkanı da genelde hukumet partısının adayıdır yanı aynı hedefle yola cıkan şahıslardır fark yok yanı
Soran+1 yılOsmanlıyı Atatürk yıkmadı ki?
Soran+1 yılEvet tek adamlık çünkü başkanlık sisteminde kuvvetler ayrılığı vardır oysa bu geçirilmeye çalışılan yeni anayasada yasama yürütme ve yargı tek adama bağlanıyor.
Başkanlıkla uzak-yakın alakası bile yok bu ucube sistemin
Cevap sahibi+1 yılittihat teraki partisi kurucuları ılk kurucularından yav atatur sonradan ayrıldı ıttıhat ve terakı partılerının kurucusu da yahudı dır teoder herzlt tır asıl buyuk ısraıl projesının başladığı konferans ılk iş abdulhamid i tahtan ındırmek suıkastı 2 dk ıle atlatıyor bu mesele uzar gıder anlıyormusun
sankı bu sıstem bop a manı olacak mesele uygulaması devam edılıyorsa
Soran+1 yılOsmanlı imparatorluğu, 10 Ağustos 1920 de padişah Sevr anlaşmasını kabul edip imzalattığında fiilen yıkılıp, son bulmuştur.
Yani aslında Atatürk Türkiye Cumhuriyetini, Osmanlı imparatorluğunu yıkıp onun yerine kurmuş değildir, Osmanlı imparatorluğu gavura direnmeyip, ülkesini onlara teslim eden vatanhaini padişah tarafından bizzat yıkılmıştır.
Bundan şu sonuç çıkar. Bu yeni devleti biz kurduk, bu devlet Atatürk ilke ve inkilaplarıyla, laik bir sosyal hukuk devleti olarak kurulmuştur. Bu Cumhuriyet bu devlet bizimdir. Beğenmeyen, şeriat isteyen laiklik düşmanı olan yobazlar, tayyiplerinide alıp defolup gitsinler bizim ülkemizden !
Cevap sahibi+1 yılbak mantıken bakacak olursak zaten Şu an bıle başkanlık sıstemı ıle yonetılıyoruz
neden dersen
akp secım kazanmış cumhur başkanı akp kurucusu
başbakan şimdi akp genel başkanı bakanlar hukumet bakanı anlıyormusun zaten
bakanları zaten tayıp erdoğanın elı ıle secıldı bınalı yıldırım mı sectı sanıyorsun
değişen bir şey yok yanı
Cevap sahibi+1 yılhahahha hangı haın mış bu padişah söylede bilelim
Soran+1 yıldeğişişen çok şey var
anayasanın 123 ve 124. maddelerine yapılan eklemelerle tek adama kamu tüzel kişiliği kurma yetkisi veriliyor, yani tek bir kararnameyle ülkeyi eyaletlere bölebilecek
Soran+1 yıleşek değilsin ya, sevr anlaşmasını imzalatan padişahı biliyorsundur :D
- +1 yıl
Son Osmanlı padişahı ve yönetimi haindi. İstanbul Boğazlarını İngilizlere peşkeş çekerek büyük hainlik yaptılar. Anadolu 4 bir yandan işgal halindeyken ingiliz mandasını kabul ettiler. İngilizler der ki er geç Sevr'i kabul ettireceğiz. Sevr'i kabul etmeyen Anadolu Halkı, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK öncülüğünde büyük savaşlar kazandı. Gallibollu war diye geçer yabancı sitelerde, gir bak.
Günümüze gelirsek yıl 2000-2001 civarı Erdoğan-Fetö arkadaşlığı sonucu Erdoğan sayısız kez Amerika'ya gitti. Orda feto erdoğan'ı yahudi masonlarla tanıştırdı ve yol aldırdı. Zaten 2002 seçimlerinden sonra en güçlü -parasal- rakipleri Cem Uzan'a kumpas kurmaları bunu kanıtlar nitelikteydi. Yahudi cesaret madalyası alan gürcistan'ın tek Müslüman olmayna köyünde doğan bir gürcü mü ümmetin lideri olucak ha? Kendisi mason olur ve bop eşbaşkanıdır. Kuzey Irak ve Suriye'de kürt devleti kuruldu, sıra Türkiye'de. Türkiye'nin yanında İran'ı da götürecekler. Ülkenin makus talihini siyasal islamcılar tekrar ettiricek
Cevap sahibi+1 yılbak bakim kım ımzalamış tarihi hangi kitaplardan öğreniyorusunuz :D
https://www.youtube.com/watch?v=0rlJrbUGAec
Cevap sahibi+1 yıl@oguzhan1419
bir tane osmanlı padişah ı haın yoktur haınlık nerde başladı takı ıttıhat ve terakı partısı kurulunca aramıza yahudı haınler gırınce ingiliz casusları 3 5 çakalı parayla satın alınca başladı rusları sıkıştırıp bır pataklıkta yok edecekken bır haın cıkıyor gerı çekılıyor bunlar uzun mesleleler gerçekler oğretılmıyor abdulhamıt haın ılan edılen bır meb vardı zamanında
vahdettın haın dıyen bır tarıh öğretildi bu ulkede
Soran+1 yılYani sen diyorsun ki, o üç kişi padişahtan habersiz imzaladılar. Vahdettinin hiç haberi yoktu :D
Kusurabakma ama ancak bir sığır inanabilir bu komik yalana :D
Allahım ya, yok birde tutup bana, aslında padişahın haberi yoktu, fetöcüler yaptı deseydin :D ahahaha :D
Allah akıl fikir versin, ne diyim.
Cevap sahibi+1 yılo anlaşmayı o ımzalamdı dedım kabul etmedıler sevr uygulanmayan bır anlaşmadır bunuda bılıyorsun değil mı?
- +1 yıl
Ben daha fazla cevap vermiyeceğim :D Ben tarihi yabancılardan öğreniyorum, onlar da doğruları anlatıyorlar. Türkiye'de tarih öğretilmiyor zaten.
Son padişah emperyalizmin kuklası olmuştur -nokta-
Cevap sahibi+1 yılsiz sadece konuşursunuz biz el altından yaparız :D
Soran+1 yıladam diyorki, tayyip çıkıp defalarca kez ben bop eşbaşkanıyım derken, "amaaan eski video o, o öyle dediyse vardır bir bildiği" diyor.
o bildiği şeyide bir tek buna söylemiş herhalde :D
Peki bop eşbaşkanı, bunları derken ne demek istemiş? Kulağına fısıldadı mı senin? :D
https://www.youtube.com/watch?v=9PMTuSLOb0A
Cevap sahibi+1 yıl@oguzhan1419 koskoca bir devleti o hale getirenlerden de bahsediyor mu yabancı devletler
sana bazel konferansı nda konusulan hazırlanan projeyı okumanı ve bu gune kadar neler değiştiğine dair bır çalışma yapmanı onerırım
Cevap sahibi+1 yılhaha siz bunlar la uyuyun gelecek gösterecek doğruları :D
Soran+1 yılsen şimdi söyle bana bu zat neden haçlı seferlerini savunuyor?
hiç kıvırma net şekilde söyle
basit bir soru bu
Cevap sahibi+1 yılbunlar kasıtlı planlı ve projeli bir şekilde yapılıyor bilerek yapılıyor el altından bunların canına okuyor haberleri yok bak hepsi de rahatsız başlarına bela aldıklarından haberleri yenı yenı oluyor akılları başa yenı gelıyor o yuzden o gezı muhturıa 17 25 aralık 15 temmuz darbesı artı o kadar suıkast bu adam hepsının hakkından geldı :D
Soran+1 yılvay be :D
demek bu şekilde kandırılıyorsunuz :D
Peki sorarım sana, bu ülkenin tüm üretim araçlarını ya direkt yahudilere ya da arkasında yahudi sermayesi olan şirketlere hangi ulvi amaçla sattı bu zat? :D
www.turkomania.org/.../...-hangi-yil-ne-satti.html
Cevap sahibi+1 yılya neden anlamıyorsun bunu bılerek yapıyor onlardan mış gıbı gorunup onların kuyusunu kazıyor erbakan bunu yapmak yerıne acıktan ıcraat yapınca hemen ındırlırdı mursı mısırın başına geldı anayasamız kuran dedı
ısraıl lobısı fıransa da belge yayınladı demokrası sadece sandık değil dedı hemen ındırıldı bak bazı şeylerı o koltukta acıık soyleyemıyorsun bunların bellı bır amacı var el altından yapacaksın ataturk orneğını o yuzden verdım bunlara onlardan gıbı gozukup kuyularını kazacaksın anlıyormusun.
Cevap sahibi+1 yıl%52 yı koyun salak mı makarnacı bobegını kaşıyan adamlar mı sanıyorsunuz :D
Soran+1 yılvay be :D
demek bu şekilde kandırılıyorsunuz
Peki sorarım sana, bu ülkenin tüm üretim araçlarını ya direkt yahudilere ya da arkasında yahudi sermayesi olan şirketlere hangi ulvi amaçla sattı bu zat?
Soran+1 yılPeki sorarım sana, bu ülkenin tüm üretim araçlarını ya direkt yahudilere ya da arkasında yahudi sermayesi olan şirketlere hangi ulvi amaçla sattı bu zat?
Cevap sahibi+1 yıllink kırık
Soran+1 yılyalan söyleme
Cevap sahibi+1 yıllink kırık inankı
Soran+1 yılson 15 yılda ülkemizin tüm üretim sağlayan kamu fabrikalarının ve tüm kamu iktisadi teşekküllerinin, limanlarımızın, darphane gibi para getiren Türk Telekom gibi kamu şirketlerimizin 3-30 paraya israil ya da arkasında israil sermayesi olan şirketlere satılmasını sordum sana, verdiğim linktede onların listesi vardı.
Cevap sahibi+1 yıldevlet şirket değil satabilir taşınmaz bunlar sonuçta her ulkede bu var abd mesela bu ulkeye 1 mılyon dolarlık yatırım yapana vatandaşlık vaad ediyor sen abd den bır fabrıka satın alınca turkıyeye mı taşıyorsun telekom yerınde duruyor bır yere gıtmedı gene vergısını alıyor
Soran+1 yılHadi o zaman bana şu dünyada bir tek ülke gösterki tüm bankalarını satmış olsun yabancılara
ya da bana bir tek ülke gösterki kendi telekomunu yabancılara satmış olsun
ya da limanlarını yabancılara satmış olsun !
Yazıklar olsun, Allah lanet yağdırsın bu cehaletin üstüne.
Bir insan nasıl bu kadar kör ve nasıl bu kadar cahil olabilir.
Sakın bir daha bana yazma çünkü senle konuşurken, ülkemde böyle insanlar oldugu için utanç duyuyorum !
Cevap sahibi+1 yıldaha neler saygılı ol iş bankası yabancıların elındemı garantı yabancının elındemı halk bank yabancının elındemı
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılayrıca telekomun %49 zunu satmış 51 bızde sorun mu teşkil ediyor
Cevap sahibi+1 yılverdiğin listede abartmış ha abartmış neden mı abartmış yav arsa satılmış onu bıle eklemıs otel satılmış onu bıle eklemıs ya sen gıt dubaıden ev alamanmı paran varsa otel alaman mı
wolksavagenın yarısı kımın bılıyormusun alman otomobıl devı katarlı bır ıs adamına aıt :D
Soran+1 yılSen tut ülkenin herşeyini yahudilere sat, vatanına ihanet et, yahudileri kendine dost tut, sonrada tutup ben müslümanım de.
Hadi ordan!
Allah senin gibi yahudileri dost edineni müslüman olarak kabul dahi etmiyor.
Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse, kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğunu doğruya iletmez.[MAİDE 51]
Ben sadece beyni olanlara saygı duyarım !
İş bankası senin tayyibinin düşman oldugu koç gurubunun elinde, öyle olmasa onuda satardı !
hem adamlara düşmanlık yapıp hemde tek milli bankamız diye örnek göstermek kafirliğini, iki yüzlülüğünü yapmayın
VE ARTIK ÇOK CİDDİ ŞEKİLDE SÖYLÜYORUM Kİ BANA YAZMA ARTIK
ÇÜNKÜ GERÇEKTEN, ÜLKEMDE BÖYLE İNSANLAR OLDUGU İÇİN UTANÇ DUYUYORUM
Cevap sahibi+1 yılBMW AÇİN ŞİRKETİNE SATILMADIMI :D
Cevap sahibi+1 yılne alaka sadece turkıyeye aıt bır banka dahası var butun bankalar dıyen sen değilmisin ben sadece 3 4 tane ornek verdım bırı koc gurubunun musta bılmem kımın mışte ayrıca bana kafır demen cok saçma yav. Ataturkun asıl adının yossı kohen oldugunu bılıyormusun asıl mustafa kemal trasbulgarb savaşında şehıt dustu :D
Cevap sahibi+1 yılbak saygılı davrandım cahil dedin bir şey demedi saygısız konuştun bir şey demedim üstüne kafir dedin asıl cağil sensin ki bu sitede bir halt bildiğin yok engelle kurtul :D
Soran+1 yılAllah senin gibi vatanhaininin ve tüm senin zihniyetinde olanların üstüne her iki cihandada lanet yağdırsın !
Sen ve senin gibi kafirlerin tek hünerli oldukları şey vatanı satmak vatanına ihanet etmek ve iftira atmaktır.
Ben Kuran ı süreki olarak ve anlayarak okuyan, ayrıca hiçbir namazını aksatmayan biriyim.
Allah kendi ağzıyla sizin gibi münafıklara lanet ediyor, onları benle başbaşa bırakın diyor.
Rabbim hem sana hemde senin gibi bir münafık yetiştiren ailene her iki cihanda da çektirir inşallah...
Cevap sahibi+1 yılsamimi bir müslüman beddua etmez Allah ıslah etsin der samimi bir müslüman bir müslümana kafir demez zır cahilsin kusura bakma araştır gör.
Soran+1 yılBak Rabbim senin gibi cahil münafıklar için ne diyor :
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
"Allah onların kalpleri, kulakları üzerine mühür basmıştır. Onların kafa gözleri üstünde de bir perde vardır. Onlar için korkunç bir azap öngörülmüştür" (BAKARA Suresi 7. Ayet)
"Yemin olsun ki biz, insanlardan ve cinlerden birçoğunu cehennem için yarattık. Kalpleri var bunların, onlarla anlamazlar; gözleri var bunların, onlarla görmezler; kulakları var bunların, onlarla işitmezler. Davarlar gibidir bunlar. Belki daha da şaşkın. Gafillerin ta kendileridir bunlar." (A'RAF Suresi 179. ayet)
"Allah'ın izni olmadıkça hiçbir benlik iman edemez. Allah, pisliği, aklını kullanmayanlar üzerine bırakır" (YUNUS Suresi 100. ayet)
Amin
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=64_LCOlnUY4
Elhamdülilah müslümanım vatan haini de değilim bu ulkede seve seve vatanı gorevımı yaptım iş kurdum vergı verıyorum ıscı çalıştırıyorum bu ulkeye faydalı olmaya çalışıyorum. bir müslümana kafir deme bır daha gel kım kaç tane tefsır dersı hadıs dersı fıkıh dersı ılmıhal dersı okudun bır soru sorsam altında ezılırsın
Soran+1 yılcahilin paylaşımı da ancak nihat nakitoğlu olabilirdi zaten :D
teşekkürler beni hiç şaşırtmadın :D
Soran+1 yılUlan it, başını yesin senin nakitoğlu ya da onun ataları gibi münafık din simsarlarının yobaz saçmalıkları, sen onları bilsen ne yazarç
Adamdan benim karşıma Allah'ın kendi sözleriyle yani Kur'an'ı Kerimle gel adamsan !
Farkındaysan ben hep Kur'an ayetleriyle geldim ama sen kuyruğunu kıstıran itler gibi yobaz safsatalarıyla geldin, tek bir ayet bile öne süremedin.
Ha ben yolu Kur'an olmayan herkese haklı olarak kafir ya da münafık diyebilirim ama sen yolu yobaz safsatası olmayan kişilere bunu diyemezsin,
işte farkımız bu
ben Kur'an yolundayım
Sen ise bok yolundasın !
Bu arada şu cahil kafana sok ki ortalıkta hadis diye gezenlerin %90 nı gerçek hadis değil
Sana tavsiyem, suyu kaynagından iç,
o kaynakta Kur'an dır
Allahın kendi kelamı varken, itin köpeğin sözüne giden olsa olsa şirke bulaşmış bir münafıktır !
Cevap sahibi+1 yılayrıca müslümansan laikliği nasıl savunuyorsun bu unıter yapıyı ataturkun ılke ve ınklaplarını nasıl savunursun ben sana ayetle de cevap verırım buyur sen ataturkun ılke ınklaplarını ve kurdugu duzenı kabul edıyormmusuan laıklığı kabul edıyormusun
Soran+1 yılİt senden daha üstün o yüzden sana it diyerek iltifat etmiş oluyorum aslında ama şu var ki ben senle aynı anda tartıştıgım bir yobaz cahile it demiştim ama o kızgınlık ve o öfkeyle başta yazdığım daha doğrusu ona yazdıgım ilk cümleyi yanlışlıkla sana göndermiş bulundum...
Herneyse, sonuçta seninde ondan çok farkın oldugunu söyleyemem
Bir cahile bu kadar zaman ayırmak bile büyük hata
Artık rica ediyorum yazma, kendini engelletme bana
Umarım Kur'an yolunda olursun bir gün
İyi geceler
Cevap sahibi+1 yılbak son bır soru sordum ataturkun kurdugu bu düzeni benimsiyor ve kabul edıyormusun laık sıstemı son sorum?
Cevap sahibi+1 yılanca soruyu guncellersın cevap ver laik sıstemı kabul edıyormsun etmıyormusun
Cevap sahibi+1 yılbak canım şuankı yonetım sıstemını kabul eder benımsersen kafir oluyorsun anlıyormusun
"Kim Allah'ın indirdiği hükümlerle hükmetmezse, işte onlar kâfirlerin ta kendileridir."(l)
Maide Sûresi, 44
Soran+1 yıl"Sizin dininiz sizin olsun, benim dinim bana yeter." (Kâfirun / 109)
"Kim doğru yola gelirse kendisi için gelmiş, kim doğru yoldan saparsa, kendi aleyhine sapmış olur. Kimse, kimsenin günahını çekmez." (İsra / 25)
"Kimse başkasının yükünü taşımaz." (En'am / 164)
"Yolun doğrusunu göstermek Allah'a aittir. Yolun eğrisi de vardır. Allah dileseydi hepinizi doğru yola iletirdi." (Nahl / 9)
"Öğüt ver, çünkü sen ancak bir öğütçüsün. İnsanlar üzerine musallat (rahatsız eden, ısrar eden) değilsin." (Gaşiye / 188)
"Allah dileseydi hepinizi tek bir ümmet yapardı. Verdikleriyle sizi denemek için tek bir ümmet yapmadı." (Maide / 48)
"Müminler, Yahudiler, Hıristiyanlar ve Sabiilerden kim Allah'a ve ahiret gününe inanır ve iyi hareketlerde bulunursa onların Rableri katında elbette mükafatları olacaktır. Onlara bir korku da yoktur. Onlar mahzun da olmayacaklardır." (Bakara/62)
"Üzerlerine gerekli kılmadığımız halde, Allah'ın rızasına erişmek için, ruhbaniyeti din adına icat edip ortaya çıkardı
Soran+1 yıl"Kitlelerin malını, emeğini 'Sizi Allah'a götüreceğiz.' diyerek çeşitli oyunlarla yiyenler..." (Tövbe / 34)
"Yoksa Allah'tan başka şefaatçılar mı edindiler? De ki; şefaat tümden Allah'ındır." (Zümer / 43, 44)
(Bu son ayete göre peygamberden şefaat istemek bile şirktir çünkü Allahtan başkasından şefaat istemez)
Bu attıgım ayetler Kur'an nın laik olduguna net şekilde gösteriyor ve büyük önder Atatürk ün değerini bir kez daha ortaya koyuyor.
Anlamayan hayvanların vay haline...
Soran+1 yılsen hem cahil, hem vatan haini hemde Allahsız bir kafirsin !
Kuran senin gibileri lanetliyor
Aç oku biraz, bir şeyler öğren
Bir sığır bile senden çok daha üstün.
Allah diyor, biraz önce ayet attım sana, davar sürüsü olmayın diyor, ama sen davar olma konusunda inatla devam ediyorsun.
Allah lanetini eksik etmesin senin ve ailenin üzerinden !
kurtlar vadisi ilk bölümlerde herşey net anlatılıyor
00 Yorumlaya kürdistan gerçeği var kabullenmek lazım artık çünkü selçuklu osmanlı ve bu devletlerden öncede burada yaşıyolardı. Yani kendimizi kandırmayalım
11 Yorumla- +1 yıl
Kürdistan diye bir devlet vardı öylemi bu topraklarda. Ulan mal 1071de alparslan ve ordusu doğu romanın evlatlarıyla savaştı. Kürtlerlemi savaştı? O zaman bu kürt dediğin ucubeler bizansın doğu romanın torunları ve müslümanda değiller bu sonuç çıkıyor dediklerinden.
+1 yılkamu tüzel kişiliğini kurma yetkisi demek ülkeyi eyaletlere bölme yetkisi mi demek
012 Yorumla
Soran+1 yılevet
aynen öyle demek- +1 yıl
123 ve 124. maddelerle ilgili hiçbişey değişmiyor. Değişen maddelere bir daha bak istersen
Soran+1 yılBence sen bir daha bak
- +1 yıl
2 defa baktım zaten bu maddelerle ilgili herhangi bir değişiklik yok. Saçma sapan videolar izleyip burda millete bişeyler biliyo imajı vermeye çalışmayın. Yok bopmuş israil projesiymiş falan tam paranoyak liseli kafası.
Soran+1 yılsığır olma !
- +1 yıl
cahil olma!
Soran+1 yılReferanduma giden Anayasa Paketi’inde bazı tuhaflıklar ve ‘şeytanlık’lar var…
Sanki bazı şeyleri halktan kaçırmaya, gizlemeye çalışıyorlar…
Tam söylemedikleri bir tuzak, bir sinsilik görülüyor…
Bunun açık ve tehlikeli bir örneği var…
Anayasa Paketi’nin içine gizlice Türkiye’yi bölecek bir ‘eyalet’ maddesi koydular…
Adeta ‘saatli bomba’…
Bu maddeyi öyle gizlediler ki, yalnızca konunun uzmanı dikkatli hukukçular fark edip kamuoyuna anlatınca anlaşıldı…
Hala da milyonlarca normal vatandaş bundan habersiz…
İyi anlatılmazsa, kimsenin anlaması da mümkün değil…
‘EYALET’İ ÖZENLE 16. MADDE’YE GİZLEDİLER
Anayasa’nın içine gizlice ‘Eyalet’ maddesini yerleştirdiler…
Bunu öylesine gizlediler ki, Meclis’te kabul edilen 18 maddelik Anayasa Değişim Paketi’ni dikkatle okuyan birisinin bile görmesi, anlaması mümkün değil..
Bu nedenle bu yazının sonunda ‘Eyalet’ maddesinin içine gizlendiği Anayasa Paketi’nin 16. maddesini tam metin olarak veriyorum…Bakalım içinde ‘eyalet’i fark edecek misin?
Soran+1 yılKabul edilen ve referanduma sunulacak olan 18 maddelik Anayasa Değişim Paketi’ni okuduğunuz zaman bunu fark etmeniz mümkün değil…
Çünkü içinde ne ‘eyalet’ sözcüğü geçiyor, ne ‘özerklik’, ne ‘bölgesel otonomi’…
Böyle bir şey planlandığını anlamazsınız bile…
Peki bunu nasıl yaptılar?
Anayasa’nın Türkiye’nin idari yapısını düzenleyen 123. maddesini çaktırmadan değiştirdiler…
Maddenin sonunda bu tür bir bölgesel düzenleme, kamu tüzel kişiliği (eyalet, özerk bölge, otonom bölge) ‘ancak kanunla veya kanunun açıkça verdiği yetkiye dayanarak kurulur’ cümlesini attılar…
Yerine ‘kanunla veya cumhurbaşkanı kararnamesi ile kurulur’ cümlesini koydular…
Getirilen madde seçilecek cumhurbaşkanına bir kararname ile ‘eyalet’ kurma yetkisi veriyor…- +1 yıl
😂😂😂😂😂 ya ciddi olarak soruyorum liseli misin?
- +1 yıl
gerçekten bunlara inanan olduğunu bilmiyordum
- +1 yıl
sizin kafadan istiyorum
Soran+1 yılErdoğan’ın elinde bugün bir tek ‘Eyalet’ kurma yetkisi yok…
Şimdi bunu istiyor…
nsan ister istemez kuşkulanıyor…
Acaba bütün bu Anayasa değişikliğinin asıl amacı bu ‘Eyalet’ meselesi mi? diye…
Erdoğan bu Anayasa değişikliğini esas bu ‘eyalet’ için mi istedi? diye…
ERDOĞAN EYALET İSTEĞİNİ 2013’TE HANDE FIRAT’A AÇIKLADI
Erdoğan zaten Türkiye’yi ‘Eyalet’lere bölmeyi son yıllarda açıkça istiyordu…
Yani ‘eyalet’ hakkını Erdoğan’a vermek kediye ciğer emanet etmek gibi…
Erdoğan 29 Mart 2013’te CNNTürk’te Hande Fırat ve bir grup gazeteciye yaptığı açıklamalarda açıkça ‘eyalet sistemi’ni savunuyor…
Erdoğan bu söyleşide Osmanlı’dan örnekler vererek ‘Lazistan’ ve ‘Kürdistan’ eyaletlerinden sözediyor…
Erdoğan aynı söyleşide ‘Güçlü Türkiye için eyalet sisteminden korkmamak gerek’ diyor…
Erdoğan aynı söyleşide açıkça ‘Federal yapı’ kurmaktan sözediyor…Bunun üniter yapıyı bozmayacağını iddia ediyor…
Eğer referandumda ‘Evet’ çıkarsa, Erdoğan Türkiye’yi ‘eyaletlere bölme’ yetkisini elde edecek…
+1 yılBlessing of Protection bir paladin skilli
34 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Büyük Ortadoğu Projesi;)
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki nedir bu büyük ortadoğu projesi? Kim planladı ve kim uyguluyor bu projeyi. Ayrıca eşbaşkanı kim ya da kimlerdir bu projenin?
Soran+1 yılErdoğanla alakası yok mu yani?
Soran+1 yıl- +1 yıl
BOP eşbaşkanıyım diyen erdoğan'ın alakası yok canım
+1 yılknk akıllı bir paylaşım teşekkür
10 Yorumla
+1 yılbüyük Ortadoğu projesi
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki nedir bu büyük ortadoğu projesi? Kim planladı ve kim uyguluyor bu projeyi. Ayrıca eşbaşkanı kim ya da kimlerdir bu projenin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnayasanın 123 ve 124. Maddeleri nedir yazarmısın.
10 Yorumla
+1 yılBana da anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılchp senin kadar çalışmıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılchp ne alaka sığır?
böyle hayati bir konuda particilikmi yapılır?
sen bunu normal bir millet vekili seçimimi sandın davar?
Bu öyle bir seçim değil, bir referandum bu
rejim değişikliği, ve ülkemizim bölünmesi söz konusu
+1 yılEvet
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ne?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası