Müge Anlı'da erkek çıkan Handan/Şükran Aktaş olayın sizce perde arkası nedir?

Siyasetten sıkıldım, yeter!! Şimdi :
Birinci ihtimal : Bana göre Şükranın eşide eşcinsel. Mantık hatası var. Simdi biri diyor ki, Naili bir çocukla kucağında gördüm sonra bu bebek kimin diye sordum ve Nail fakir bir aileden aldım demiş. Nail burada hâlâ erkek. Sonra Kadın oluyor ama o arada bebek büyüyor, eşiyle tanışıyor ve hamileyim çocuk senin diye yutturuyor. Bir şekilde hamilelik doğum falan derken geciştirdi diyelim. O bebek büyüdü en az 9-10 aylık oldu. Adam bu bebeğin hâli nedir demedi mi? Demedi çünkü kendisi de eşcinsel. 40 sene önce bunu söylemek yürek isterdi yani. Her iki tarafta birbirlerini böyle kabul etti ve kız evlat edinerek aile süsü verdiler yoksa kimse iş veya ev vermezdi.
İkinci ihtimal : Adam özürlü. Yani gerçek anlamda, aklı dengesi pek yerinde değil demek istiyorum.
Başka bir mantık hatası daha var. Kız 22 yaşında, yani 22 senedir beraberler. Bu adam, bu kadını en az 22 sene önce tanımış yani. Ee ama gerçek şükran aktaş, kimliğini 10 sene önce kaybettiğini söyledi. Yani Nail, ondan önceki 12 sene boyunca kendine ne diye tanıttı. Handan olarak mı? Peki eşi ona neden şükran oldun diye sormadı mı? Dediğim gibi, adam gerçeği biliyordu ve anlaşmalı evlendiler. Başka açıklaması olamaz.
Müge Anlı'da erkek çıkan Handan/Şükran Aktaş olayın sizce perde arkası nedir?