Aminnn
Komando nasıl olunur?
Aminnn
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çığ yumurta bir şey değil ama
Askere giderken sağlık kontrolünde sorarlar komando olmak istiyor musun diye evet dersin komando yazarlar. Yüzmeyi bildiğini de sorarlar suya karşı durumunu sorarlar. Komando gidersin şartları sağlarsan acemilikte eğitime alırlar oradan geçersen komando eğitimi, oradan da sat komandoları yine acemilik bittikten sonra ayrı bir eğitime daha tabi tutarlar.
Abi normal düz komando lar su eğitimi alıyorlar yoksa düz asker mi oluyorlar
Onlar düz komando kara kuvvetleri. Bu sat komandoluk meslek çok farklı eğitimleri var.. eğitimlerini görmedim. Normal komando eğitimini gördüm. Normal askerlikte. Sat komandoluk branş gibi düşün
Normal komando çok zor mu
Komandoluk eğitimi zor. Bizde sözleşmeli erler vardı bizim gittiğimiz hafta güneş tepede ağustos ayı asfaltta yarim saat yalın ayak başlamışlardı. Sen düşün artık. Ama eğitimini verirler zehir gibi bir komando yaparlar
Çok istiyorum da bakalım
Hadi inşallah. Sana sağlık kontrolünde sorarlar komando olmaknistiyor musun diye her hangi bir sağlık sorunun yoksa komando olarak yazarlar. Acemilikte değerlendirilmeye tabi tutulursun. Bu normal askerlik için ama sat jöh bordo bereliler kendi aralarında kategorileri. Meslek için askeriyede kalmak istiyorum dersin sözleşmeli asker olarak alabilirler asteg olarak başlayabilirsin. 15 temmuz sonrası alımlar biraz değişti askeri okullar kapatıldı şu an şartlar nedir bilmiyorum meslek için
Abi küçükken böbrek hastalığı geçirdim 7 yıl hastanede yattım 12 yaşına kadar tedavisi sürdü bir sıkıntı çıkar mı
Her hangi bir sorun çıkartmazsa şu zaman da sorun olmaz. Ben böbrek fmf yüzünden özel harekattan döndüm. Kronik ise eliyorlar ama gönderdikleri hastane de bakıyorlar olumlu rapor verilince sorun olmaz
Çok iyi ya😄
Psikolojik olarak hazır olduğunuza gerçekten emin misiniz? O şartları yaşamak başka olur.
Su için küçük alıştırmalar öneririm ayaklarınızı suya sokmakla başlayın 5 dk kalın derken her defâsında korkunuzun üzerine giderek dakikayı arttırarak daha çok uzuvunuzu kullanın derim.
Ya sudan korkmuyorum yüzme bilsem ellerimi ayakları mı bağlayıp suyun içine mi atıyorlar lağım a mı atıyorlar farketmez yüzme öğrenmem gerekiyi😢
İnşallah ya herşeyi göze aldım orda öleyim ama oraya kadar gideyim oda yeter
Evet gidicem ygs lys yi halledeyim onu da öğrencem
Amin inşallah
sudan korkuyorsun sat komandolari lagimdan geciyor yeri geldikce ellerini baglayip suya atiyorlar cozebilecegini dusunuyorsan 😑 suya dikkkat et 😅
Yüzme yi öğrenmem için bir fikir vercen mi
Ders alman gerekebilir.
Su fobinden kurtulamiyorsan bunun sebebini ve cozumunude bulmak icin bir pskiyatira gitmen gerekebilir
Suya fobim yok yüzme bilmiyorum sadece
Bilenlerle denize ya da havuza git halledersin bu inanc ve istekle ☺
Bu yazın gidicem şu üniversite sınavını kazanmam gerekiyo lise mezunu almıyorlar galiba astsubay olarak gidicem
Lisans mezunlarindan aliniyor diye biliyorum
Ben hafızlık yaptım 3 yıl geç başladım 4 yıl universite okusam alırlar inşallah üniversitede bütün fiziki eğitimleri alcam
Cevap
1Cevap
Kat komandosu ol, kara taarruz.. 😛
Fikrin varsa söyle yoksa sus lütfen
cok kabasın😞
Teşekkür ederim
Havuza duşersin inşallah
İnşallah düşerim de o korkuyla yüzme öğrenirim😄
Havuzu kirletme de...
Ablacım bugün biriyle kavga etmediniz de beni mi buldunuz bu vatan uğruna bişeyler yapmak için sizlerden fikir alıyorum bu şekilde bir muamele çok yanlış
Fikyin vaysa sus yutfen demeden once dusunseydin :/
Tamam afedersiniz
Basarilar sana..
Sağolun abla
Canlı kurbağa mı iyyyyy kusacağım😂
Söz konusu vatan
Bu nasıl iş anlamadım😂
Yabancı dil bilmen gerekiyor
O bordo bereli ler için he şartsa vatanım için onu da yaparım
Umarım geçici heves değildir bir anlık gele.. vatan aşkınız hiç bitmesin inşaallah
Evlenmekten bile vazgeçtim ailem kız bakalım diyo annem tek oglum var göndermem diyo ama o diğer ölenler ana kuzusu değil mi hep içimde Şehitlik hissediyorum yunus polis olmak istedim olamadım içimde kaldı artık tsk nın göz bebeği olmak istiyorum
Annen için çok zor olacak😕
bir tane oğlu var oda tam bir manyak
Hahaha😂
Bordo bereli ol o zaman
Bordo bereli mi 😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar