Medyum mu, Medyumcuk mu, Aradaki Fark Ne?

Herkese Merhabalar;
Uzun süredir söyle açılan konulara bakıyorum da herkes bir konu açmış başlık yazmış bilmem nerede tanıdığınız medyum var mı? sorusu altında yok şu medyumu duydum tanır mısınız gibisinden gittiği medyumu tanıtmış bazıları ise yok günah yok söyle yok böyle merak ediyorum siz medyumluk nedir biliyor musunuz?

1 medyum vardır 1 medyumcuk vardır...

Medyum kime denir?
Medyum insanlara yardım edene üstünüzde kötü büyü varsa bunu çözene sizi kurtarana sıkıntınızdan derdinizden Allah'ın inayetinde ve yüce Kuran-ı Kerimden Dualarımızla sizi bin türlü musallattan kötü insanların yaptırdığı şeylerden kurtulmanıza yardımcı olan kişidir. Buda dinimizde sizce günah mı? tabi ki değil aksine sevaptır.

medyumcuk kime denir?

insanların parasini alip kandıran dolandıran dini duygularını sömürüp üstünden para kazanan üstüne dinimzde haram kılınan büyü işlerine girip insanlara büyü yapan insanlar üsüne benim bildiğim yanlışsa siz yanlış deyin Büyü yapanda yaptıranda cehenneme bile gidemicek sırat köprüsünden dahi geçemicek diye biliyorum evet bu insanlara gitmek günah çok büyük günah işlersiniz büyü yapmayın yaptırmayın

Medyum mu, Medyumcuk mu, Aradaki Fark Ne ?

Medyum mu, Medyumcuk mu, Aradaki Fark Ne?