Herkese Merhabalar; Uzun süredir söyle açılan konulara bakıyorum da herkes bir konu açmış başlık yazmış bilmem nerede tanıdığınız medyum var mı? sorusu altında yok şu medyumu duydum tanır mısınız gibisinden gittiği medyumu tanıtmış bazıları ise yok günah yok söyle yok böyle merak ediyorum siz medyumluk nedir biliyor musunuz?
1 medyum vardır 1 medyumcuk vardır...
Medyum kime denir? Medyum insanlara yardım edene üstünüzde kötü büyü varsa bunu çözene sizi kurtarana sıkıntınızdan derdinizden Allah'ın inayetinde ve yüce Kuran-ı Kerimden Dualarımızla sizi bin türlü musallattan kötü insanların yaptırdığı şeylerden kurtulmanıza yardımcı olan kişidir. Buda dinimizde sizce günah mı? tabi ki değil aksine sevaptır.
medyumcuk kime denir?
insanların parasini alip kandıran dolandıran dini duygularını sömürüp üstünden para kazanan üstüne dinimzde haram kılınan büyü işlerine girip insanlara büyü yapan insanlar üsüne benim bildiğim yanlışsa siz yanlış deyin Büyü yapanda yaptıranda cehenneme bile gidemicek sırat köprüsünden dahi geçemicek diye biliyorum evet bu insanlara gitmek günah çok büyük günah işlersiniz büyü yapmayın yaptırmayın
bence medyum dediğimiz kişi dini yönden işlem yapan kişidir mesela tılsım vefk denen manevi çözümler var ben ilk başta bunları bütü olarak biliyordum ama araştirdim olmadiğini öğrendim Allah ın isimleri ile yani Esma-ül Hüsna ile koruma yapabiliyorlar bunlar günah olamaz büyü değildir Rabbimin isimleri ile büyü yapilmaz zaten araştirilmasi gerek herkes medyumlari büyü yapan kişiler olarak görüyorlar ama degil büyü yapanlar sahtekarlar ve dolandırıcılardir gözümde bir arkadaşımın tasiyesiyle bir medyuma gitim ankarada çok güzel ilgilendi büyü yaptiricam dedigimde bana tepkisi çok agir oldu biz büyü yapmiyoruz ve karşiyiz büromu terkedermisiniz dedi ben şok oldum sonrasiinda k bakmayin öğrenmek için sormuştum dedim ilgilendi ve bana bereket iş için bir vefk yapti sonrasinda işlerim açildi yani demek istediğim medyum var medyumcuk var dediğiniz gibi dikkat eidlmesi gerek düşüncesindeyim
ikisine de inanmadigimdan mütevellit derdim de bir kere gittim medyum demezler bizim orda ona ne olursa olsun muskaci derler :D yaslica bir kadin yildizname diye biseye bakti kitaptan kuran sanirim o kitap neyse işte bizim evi benden iyi bildi su odada sunun altinda surda su var dedi eve geldik baktik cidden dedihi yerde o dedihi seyi bulduk sen mi koydun diye de gülmustum ama bana gore siyle bisey var bir seyin varligina inanirsan o sey vardir ve olur ben inanmiyorim bir kagit parcasinin ya da herhangi bir seyin beni kotu edecegine ya da iyi edecegi hepsi insanin kendi aklinda biter saygilar
Dinimizde büyücülük haramdır. Ama şeytan gene var haram olmasına rağmen bazı insanlar büyücülüğe kesiliyo. Allah bu ünsanlarla savaşmak için havas ilmini yaratmış bu ilimde karıkoca arası düzeltnek büyüleri bozmak yıldızname vefk gibi konular vardır. Bu ilim ilk hz süleymanda çıkmıştır. İlgikenenlere 5510120846
Medyum dekar denilen şahıs sorunum için 8 günlük sonucu garantili ritüel gerçekleştireceğini söyleyip ciddi miktarda paramı almıştır. Sonrasında arama ve mesajlarıma cevap vermediği gibi daha 6. Günde (henüz ritüel bitmeden) çeşitli sebeplerle %20 oranında başarıya ulaşabildiğini, 3 günlük ek bir uygulamaya gerek olduğunu söyleyerek benden tekrar para talep etmiş, nedenini sorduğumdaysa katiyen arama ve mesajlarıma dönmemiş, paramı iade edin dediğimdeyse çirkinleşmiş, beni tehdit etmiştir. sakın inanmayın!
İddia etmiyorum ama benim bildiğim kadarıyla medyumlar büyü yapmazlar sadece kurşun dökerler. İnsanlarım geçmişlerini ve o anlatı cinler sayesinde onlara söylerler ve geleceği hakkında da geçmiş ve o ana bakıp cinlerle yorum yapıp olası durumları söylerler.
medyumlar şeytana hızmet eden aşalık ınsanlardır kuranı kerımde ıse cezaları açık ve net belırtılmısdır unutmayın kuran ayetlerınden baska hıc bırseyın aracalıgıyla ALLAH c. c bıze merhamet etmez !
valla medyummudur medyucukmudur onları bilmem fakat üstüne tanımadığım bu işlerde ki tek kişi Umut Pak. Adamın elinden her iş geliyor çok ortalıkta göze de gelmek istemiyor ama biz fayda gördüğümüz için buraya yazayım dedim
şimdi görüşünüze saygılıyım lakin benim düşüncemde şu ki bir tanesi büyü bozuyor buda dinimizde günah değil bir tanesi büyü yapip digerlerinide karalıyor büyü kadar günah bir şey yok araştırıp okuyabilirsiniz Peygamber Efendimizede yapılmıştı ve ondan sonra dinimizce yasaklandi büyü ama hala yapanlar ve bunlar ölüme bile götürüyor kurtuluşuda yine yüce kitabımız Kuran-ı Kerim de buda medyum hocalar sayesinde kurtuluna biliniyor cevremde bir çok kişide yaşadim bunu ve gördümde
ben medyum miraç beye gittim gayyette güzel ilgilendi vefk yaptırdım iş ve bereket için ki bu günah değil yaptırdıktan sonra ve Rabbime sıgındım şu an işlerim açıldı dükkan öüşteri kaynıyo bence iyi medyum bulunursa gidilmeli
En İyi Cevaplar