Şeriat ile yönetilen ülkeler;
*Endonezya,
*Suudi Arabistan,
*İran,
*Afganistan,
*Moritanya,
*Pakistan.
*Endonezya,
*Suudi Arabistan,
*İran,
*Afganistan,
*Moritanya,
*Pakistan.
Gavurların sözleşmesini kabul etseler dinden çıkarlar.
"Yahudî ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirinin dostudurlar. İçinizden kim onları dost edinirse, o da onlardandır. Allah zalim topluluğa hidâyet etmez." (Maide, 5/51)
Bu kuranda geçen bir ayet.
Yarattığı insanları ve onlara verdiği dinleri birbirine karşı ötekilestirip, bölüp ve karşı karsiya getirmektedir.
Bir çok hadis ve ayet kaynağında hristiyan ve yahudilere benzemeyin onlara muhalefet edin demiştir.
Yani gayri müslim bir erkek sakal bırakırsa siz kesin sakalı keser ise siz bırakın.
Bu çok farklı şekillerde de betimlenebilir.
Ne kadar saçma değil mi?
Durum böyle olunca onların yaptığı reformlar siyasal, ekonomik ve kültürel alanında geliştirdikleri yasalar ile bunu dünya barışı ve huzuru için gerçekleştirme düşüncesinde olmaları müslümanların inançları buna engel koymaktadır.
Kendini insanlardan soyutlayan müslümanlar, insan haklarına hak kazanamazlar.
Gerçi müslüman hakları diye bir oluşumlarıda yok.
Şeriat var sadece oda cahiliyet ve sömürgeden başka bir ise yaramıyor.
Beserilerin allahın yasaları diyerek kendi fikri düşünce ve iradesini, duygusunu, ihtirasini, egosunu katarak hilafet gibi kutsal ve yüce bir makam oluşturarak.
Kendi ideolojilerini ayni inanca mensup olanlara dayatmak isterler.
Din:İslam
Kaynak:kuran
Yasa:şeriat
Yönetim:teokrasi
Yöneten: hilafet
Yönetilen: ?#*
Bütün dinlerin ortak bir özelliği vardır.
Sorgulama yok.
Hatta bütün dinler bu sorgulamaya ve septisizme engel koymakta ve büyük günahlar yüklerler.
Simdi ben sorguluyorum.
Madem hristiyanı ve hayudiyi müslümana düşman edecektin. Ne diye onlara peygamber gönderip ve din vasfı verdin. Müslüman diye bir islam inanç yarattın madem, ne diye onları üstün tutup diğerlerinden soyutluyorsun.
Onların inancını ve kutsal kitaplarını korumadin da ne diye İslami ve kitabini koruyorsun.
Kendinle çelişiyorsun yüce allah.
Batı tamam anladık iki yüzlü, sadece kendilerine medeniler de sanki saydığın ülkeler insan hakları cennetiymiş gibi millet veda hutbesinden bahsetmiş : ) Bazen araplar kadar aklımız olmadığını düşünüyorum ciddi ciddi..
Avrupa'nın, sözde insan haklarını savunup bir yandan da petrol ve para için yapmadığı insanlık dışı faaliyet kalmadı. Avrupa ve Abd hiç insan haklarını savunuyoruz diye geçinmesinler yaptıkları şeyler ortada. O masum bebeklerin, ağlayan anaların hali ortada.
Her avrupa ulkesi oyle degil.
Öyle mi? Dünyada en fazla tecavüz ve hırsızlık gibi olaylar hangi ülkede bulunuyormuş bir araştır derim. Abd ve avrupa ülkeleri bu konuda başı çekiyorlar.
Hayır oranlara da bakabilirsin. Amerikada her 6 kadından biri ve 33 erkekten biri tecavüze uğramıştır. Dünyada ooran olarak en çok tecavüz olayının görüldüğü yer. İlk 10 ülkenin çoğunu da fransa almanya gibi avrupa ülkeleri oluşturuyor.
Hayır arapları eleştirmeyin diyen yok bende çok eleştiriyorum ama siz sadece arapları eleştirip batı ülkelerini dörtlük dörtlük cennet gibi yerler zannediyorsunuz. Onlar insan haklarını savunuyorlar sürekli medeniyetten yanalar ama doğu ülkeleri ve araplar sürekli terör yapıyor bütün suçlar orada işleniyor. Böyle bir algınız var nedense. Dünyada en büyük insanlık suçlarını işleyen abd ve avrupa ülkeleridir.
Avrupa araplardan daha insancıl bu senin fikrin. Ben böyle düşünmüyorum ve neden böyle düşünmediğimin gerekçelerini anlatmaya çalıştım sadece. Hepsi bu.
Bu videodaki hükümleri Avrupa ülkesinde göremezsin.
https://www.youtube.com/watch?v=5XphciijARE
Ben şeriat ve arap ülkelerinin yaptıkları doğru demedim dikkat edersen. Onların da bir çok yanlışı var ama avrupanın ki daha kötü dedim. Tamam seyrettim şeriat ülkeleri bunları yapıyor. Peki avrupa kadınlara ne yapıyor? Biraz da bunlar hakkında konuşalım.
Kadınları alıp çırılçıplak soyup reklamlarda, kliplerde, sekss kasetlerinde oynatıp bununla erkekleri tahrik edip milyonlarca dolar kazanıyorlar. Kadın bedeni üzerinden abd ve avrupa kadar priim yapan başka bir ülke yoktur. Şimdi bu yaptıkları kadınlara değer vermek onlara özgürlük sunmak mı?
Özgürlük adı altında her türlü ahlaksızlığı yapıp bir de hiçbir şey yapmamış gibi gözüküyorlar. Sazanlarda avrupada ve abd de özgürlük var bizde niye yok diye kendilerini yersin anca pehh.
Ben müslüman değilim ve şeriatı da savunmuyorum ama şu batı ülkelerini dört dörtlük zannedenlere gıcığım. Tek yaptıkları kadınların bedeni üzerinden para kazanmak bunun adına da medeniyet demişler. Komik.
Tamam kizlar sakin olun. Ben misirda yasayacam ilerde. Dogu zihniyetini cok seviyorum.4 kari cok iyi olur. Haremde kurarim. Osmanli torunuyum heyt be!!!
Batiyi gecin. Batililar hep bilimi kuran okuyarak buluyor. Kuranda tum. buluslar sakli.
Muslumanlar bilerek bulmuyor. Abd para veriyor onlara.
Pis kafirler!!!
@AlmaHatun oku meslektasim. Bak biz seriatcilar ozgurluk ve bagimsizlik mucadelesi veriyoruz.
Kahrolsun john locke, montesgieu, j. bodin...
Kafir zihniyeti iste. Ingilizler mesela😅😅😅😅
Çünkü o ülkeler için Kuran ve hadis esastır. Başka yazılı bir metin kabul etmezler.
Teşekkürler kuzu❤️
Cevap
8Cevap
Onlar gavur cunku onlar kaybedenler onlar kalp gozu kapanmislar ama ne hikmetse adamlar bizden her konuda 5 0 onde.
Avrupa insan haklari sozlesmesi Veda hutbesindendir ;)
Oyle bir yazmissin ki sanki Avrupalilar Amerikalilar insan haklarini cok onemsiyor :)
Ac ikisini de oku kaynak olup olmadigina sen karar ver. Ekonomik ve refah duzeyleri fazla diye ozenmeyin su Bati'ya. Madem insanlara cok deger veriyorlardi Turkiye 3 bucuk milyon multeci alirken Indan haklari akillarina gelseydi de Avrupa ve ABD'de alsaydi biraz. Kim oldugunu onemli degil. Savas magduru onlar. Insan yasami kutsaldir.
Valla kusura bakma da simdi seni ikna etmek icin, Batici zihniyetini engellemek icin bir caba sarf edemem. Elin gozun var ac oku.
Sanki kaynak gorunce ha tamam simdi oldu artik inanabilirim diyeceksin. Sordugun soru ne kadar onyargili oldugunun bir gostergesi zaten. Ne diyordu Albert?
Onyargilari parcalamak atomu parcalamaktan daha zordur.
Sen simdi buna da kaynak istersin :D
Valla anlatmak istedigin karsindakinin kaldirabilecegi kadardir bence ;)
Bu benim tartismaci yanimin zayif oldugunu gostermez. Iyi gunler.
zaten insan hakları beyannamesini koyan Hz Muhammed (sav) veda hutbesinde dediklerini Avrupalılar kağıda dökmüş onun temelini biz attık yani ;)
Onun temelini sen değil araplar atmış oluyorda böyle bir durum yok.
Adamlar ortaçağ gibi bir felaket içinden çıktılar ve kendilerini dinden pakladilar.
Sonra dini dayatmayi kaldırıp özgürce yaşanmasını sağladılar.
Fakat yasalar ön planda hep.
Hepsinin canı cehenneme! Kur'an'ın gerçek mesajını anlayan ülkeler deyince aklıma Japonya geliyor, Norveç, İsveç geliyor. Oku demiş, evrendeki her şey benim ayetlerim demiş okuyan yok.
Şeriatla yönetilen insanlar hayvan yerine koyuluyor, yönetenlerin de işine geliyor. AİHS uygulanırsa insanlar özgürlüğünün farkına varacak, yönetimde olanlar gidecek.
Muhammed öyle emretmiş bu salaklarda allah diyor sanmış😉😄korkak oldukları için sorgulayamamışlar😄
Nedeni cok basit. Cunku islamiyet bunu emrediyor.
abla gorunmuyor derken tam anlayamadim kusuruma. bakma
Onlar gercek seriat degil😅
Isvicre kafir ûlke. Ahlaksiz onlar. En ahlakli ulkeler seriatla yonetiliyor. Dogu zihniyeti muazzam😅😅
"Insan haklari"ndan bir haber olduklari icin
Seriat ulkesi oldugu icin olmasin? :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar