Gizli Üye(30-35)+1 yılÇözüm basit kamera taktır kapına geldiği anda görürsün git boğazına yapış. Eski sevgilin ya da kötü bir akrabanız olabilir. Bide evin içindede bişeler varsa dikkat et eve kimseyi alma bu aralar. Misafir kabul etme. Evin her tarafını sirkeli suyla sil. Bilgisayardan aç Kuran okut kendin bilmiosan. Abdestsiz dolaşma başucunda Kuran bulundur. ya da eğer yapabiliosan evini adresini değiş numarınıda değiş. Ortadan kaybol bir süre.
510 Yorumla
Soran+1 yılBende tam dediklerini dusunuom kaybolmayi cep telefonundan takip edebolirmiyim Taktrsam kamera
Cevap sahibi+1 yılEvet yapablrsn bzm evin öyle
Soran+1 yılSirkeyle sildim her yeri ama kimse bir etkisi olmz diyor
Cevap sahibi+1 yılİyi etmişsin Kuran okutmayıda yap. Kamerada taktır evin önüne telefondan izlenebilio artık.
Cevap sahibi+1 yılSirkenin nasıl bir etkisi yok. Evde muska bulunca direk sirkeli suya koyun derler. Sirkeyi sevmezler üç harfliler ya
Cevap sahibi+1 yılSiz bu büyüyü yaptıranı biran önce bulun üfürükçüye gerek yok. Kendisi kime yaptırmışsa beni götüreceksin de yapan kişi bozsun büyüyü. Ne insanlar var. Şeytandan beterler. Şeytan bunları görüp kendinden utanıodur
Soran+1 yılAynen bende onu diyorum bir adam bana teyze ya da hala dedi genç bir hocaya gitmiş ama tam bilmediği için tutmamış dedi bende inanmadm
Cevap sahibi+1 yılSiz öğrenin bunu yinede çünkü büyüyü geçtim sizin bir düşmanınız var demekki. Çok tehlikeli bu durum
Soran+1 yıl4 kişi varmış ama bana değil asıl hedef annemmis ölmesini istiyolarmis bide annemle kawqa edelim die yapiliyormus
Cevap sahibi+1 yılSiz o evden taşının bence. ya da kim olduğunu bulun savcılığa suç duyurusunda bulunun bu kişiler hakkında bide üfürükçüler diye iyice başlarına bela açılır. Büyü işleride şakaya gelmez. Birden Allah korusun kendinizi kaybedebilirsiniz. Allaha sığının bol bol nas felak okuyun. Ayetel kürsi okuyun. Yani bir tv izlerken bile okuyun. İnş biran önce bulursunuz
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kamera ile ortaya cikarma sansiniz yok mu?
Sizi tanıyan biri kafayı takmış akliniza gelen birileri olabilir.
La havle vela kuvvete illa billahil ğaliyyul azim.100 kere okunup 100. de
ve nimel mevla ve nigmel nasir.
Serrinden korkulan kisi için okunuyor netten bakabilirsiniz. Duanizda bana büyü yapan kişi diyebilirsiniz.
Allah kolaylik versin48 Yorumla
Soran+1 yılKamera aklımda kamerayı taksim cep telefonundan takip edebikrimiym
Yay+1 yılYönlendirme yaparsaniz olabilir bildiğim medyum ve hocalar isim vermez kisi tanımı yapabilirler. Ya size çok aşık takintili biri, ya sizin yuzunuzden zarara ugradigina inanan biri.
Birini bir günlük is olarak tutun. Resimleri cekebilir ya da su çok minik kameralar kim olduğunu ogrenmize yardımcı olabilir aslında bu kadar rahatsız edici durum polis yardımı almayi dusunmediniz mi?
Soran+1 yılBüyü yapiolar diyemem ki polise birini de tutma imkanım yok bizim ev 2 . katta tam kör noktaya döküyorlar goremedigimz yere
Soran+1 yılHayır adam ifadeyi akıllı bir şekilde verirse hiç bir sorun olmaz daha da suçlu sayilirim
Soran+1 yılTamam kardeşim çok teşekkür ederim
+1 yılSen bana özelden yaz kardeşim annemde bir hocanın numarası var, arayıp derdini anlatıyorsun adam telefondada biliyormuş var mı yok mu diye. Annemin bir arkadaşındada vardı adam kargoyla muska yazmış yollamış büyü ortadan kalkmış. Ben pek inanmasamda belki sana da birşey söyler aramaktan zarar gelmez. Sabah sana numarayı atarım.
340 Yorumla
Soran+1 yıltamam kardesm
Terazi+1 yılDünya ayet üzerine kurulu kardeş. Büyü tarzı şeylere inanmam ama yaptıranlar var. Geçmişten günümüze bir çok örneğide mevcuttur doğruluğu ne kadar kanıtlanmış bilinmesede. Aramakta, araştırmakta, varılan sonucu deneyip değerlendirmekte sakınca yok bence.
Terazi+1 yılKardeş şimdi oturup burda iman mı tartışalım. Herkesin görüşleri, düşünceleri, ilgi alanı ve inançlaçları farklıdır. Kimsede bu nedenlerden kimseyi yargılayamaz. Sen şimdi bu konuyu cumhuriyet çocuğu olmanın neresiyle bağdaştırdın onuda çözemedim. Adamıb aklına takılmış şüphe duymuş, büyü olma ihtimalini düşünmüş. Şimdi sen neden büyüye inanıyorsun diye mi yargılayalım adamı. Büyi diye birşey var mı, hacı hocaların doğrulu ne kadar gerçek diye araştırıp başına geleni bir şekilde çözmeye çalışmasının nesi yanlış burda.
Oğlak+1 yılMerhaba benim evimden de muska çıktı çok telaslandik lütfen yardım edin Allah rızası için
İkizler+1 yılAllah rızası için banada yardım eder misiniz evliliğim söz konusu
Terazi+1 yılBana da yardımcı olabilir misiniz çok önemli lütfen
Kova+1 yılBanada numarayı verir misin? Üzerimizde büyü var erkek arkadaşımla ayrıldık 4 aydır ayrıyız
Kova+1 yılBana özelden yazarmisin
Boğa+1 yılYardımcı olur musunuz bana sıkıntılı bir durumdayım @Melissss2294
Yengeç+1 yılBana atarmisin numarasini ozelden allah rizasi icin cok zor durumdayim allah kimsenin basina vermesin
Terazi+1 yılBana da numarayı yazarmisn
Koç+1 yılMerhaba
Rica etsem bana da özelden yazabilir mısını o hocanın numarasını
Koç+1 yılKimin yaptığını söylüyor mu
Yengeç+1 yılMerhaba bana da verebilirmisiniz numara çok ihtiyacım. var
Koç1 yılHocanın numarasını cerebilir misiniz
İkizler1 yılMerhaba @Melissss2294, sana mesaj gönderemiyorum. Numarayı benimle de paylaşabilir misin
Başak1 yılMesaj atarmısın banada mesaj atamıyorum size
Yengeç4 ayAbla bana da ulasir misin cok onemli
Yengeç4 ayBana da söylermisin numarayi gecen sene ramazandan beri sacma sapan tuhaf olaylar yasiyorum bi hafta uyumadim hic gozumu kirpmadim yemedim icmedim sana ozelden yazamam yeni actim bu hesabi seviyemin yuksek olmasi gerekiyormus sen bana yazarsan numarayi verirsen cok guzel olur hoca isinin ehli ve biliyorsa eger
Yengeç4 ayBanada atabilir misin numarayi hesabi yeni actim size ozelden yazamam cok onemli
Terazi2 ayMelis merhaba, bana lutfen ulasir misin? o kadar buyuk sikintidayim ki, sonsuza kadar duacin olurum bana lutfen cevap verir misin?
Iyi bir hocaya gitmen lazım üçkağıtçısına değil tabiki
13 Yorumla
Koç1 yıl@Melis251121 bana yardımcı olursanız sevinirim Allah rızası için yazin
Yay9 ay@Cansuert hayır bu kadar cahil olmayın.. Kimseye güvenmeyin. Büyü diye bir şey evet var. Mesela felak ve nas sureler i ayet el kursi dualarını okuyun İnsanlardan değil Allah 'dan isteyin ve Allah a sığının en kralı da olsa zarar veremez. Büyücü tavsiye etmeyin.. % 99.999 u sahtekar bakın uyarıyorum. Bu işin piri dahi olsa sadece bozmak için yapan da olsa çok iyi düşünün.. Ayet el kursi okuyun ancak kuranda yazıldığı gibi oluyun başka kimswye gitmeye grek yok.. Allah var daha ötesi yok. Birde telefonda hallediyor falan denilmiş yok öyle bişey kimseye kanmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılhocalar buyuyu cozer ama isin ehli bir hocayi bulman lazim.. yoksaaa cooook para kaptirrsin. bide sana soylemezler kimin yaptigini.. ayriyeten isin ehli bir hoca bulursan, cozduruesen buyuyu... kendine koruma yaptrt.. o zaman rahatlarsin... koruma kuvvetli olursa.. buyude ise yaramaz ins.
25 Yorumla
Soran+1 yılAynen doğru soluyorsn teşekkür ederm
Başak+1 yılrica ederim umarim.. hersey yoluna girer
Yay9 ay@Beyzi99 benim tahminim iki yönde gerçwkten amaç kötülere karşı ilim sahibi ise amacı kötülüğü yok etmek için vesile olmak gerisine karışmamak. İkincisi en doğru olasılık. Sahtekar oldukları için onlarda bilmiyorlar ve her şeyi büyüye bağlamayın. İyisindende kötüsündende uzak durun Allah a sığının yavv
Muğlada Havva Hoca var oraya gitmeni tavsiye ederim. Başımıza geldi biz de oraya gittik. Geçmiş olsun.
322 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum kocaman falan bişeyler çıkarıyor numarasi var mı sizde
Soran+1 yılBende öyle duydum başka birundebdan galiba şimdi Havva denen bu bayan
Soran+1 yılBu Havva hocanın nosu var mi
Terazi+1 yıl@Elçibey68 çok sevinirim havva hoca hakkında bilgi verirseniz..
Soran+1 yıl@tugce3485 nosu varsa atarmisinz ama gerçek havanın nosu muğla yer kesikte olanin
Oğlak+1 yıl@tugce3485 telden bakıyor mu ücret ne kadar
Başak+1 yılBana Yollar mısın numarayı
Koç+1 yılKimin yaptığını söylüyor mu bana da yapıldı çözüldü ama kimin yaptığını hiç bir hoca söylemiyor çok hocaya gittim
Aslan+1 yılMerhaba numarasını alabilir miyim
Oğlak+1 yılBana da hocanın numarasını atabilir misiniz
Akrep11 ay@tugce3485 bnada verebilir misiniz numarayi
Bu isler gerçek ben daha 14 yaşındayken babannemde sabah namazından önce pencereden çıkmaya çalışmısimgiriskat ve camlar Demirliaslacikamam babannemigorunce tekrar yatağa koşup yorgan yüzüme cekmisimogun babannem ben uyunanakadar başımda bekledibutungunhocagezdik
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadm bisey
Soran+1 yılTamam sac bakımı hakkında bilgi ver o zaman ☺
Bnada yapildi telefonumu ekranı eşim telefoncuya götürdü ekran koruyucu altında yılan resmi Arapca bsylr vrdi bn komple ckrtp sildim snra banyonun aynasına baktm annmle ablami gördüm karnımdqa 7hftlk düşük oldu kimin yaptini nasıl öğrenirim herkzddn suphlnmye bsldm cok kötüyüm
01 YorumlaNe için yapacaklar evli misin ya da başka bir durum mu var hocaya git ama sana kimin yaptığı demezler sadece bozar ama kolay kolay güvenme öyle hocalara para tuzağı çok var
111 Yorumla
Soran+1 yılEvli deqilm neden böyle bişey ypcaklr blmiom ama artık kapıya sürülen duvara sürülen yağlardan hayvan pislklernden yumurtalrdan sikildm
Soran+1 yılTakip yolladım mesaj atamdm
Terazi+1 yılBana da yardımcı olur musunuz?
Yengeç4 ayBana ulasabilir misiniz yeni actim hesabi mesaj atamiyorum buyu ile ilgili lutfen
+1 yılSeni isteyen ya da çekemeyen biri var zor bulursun takip et uyuma
05 Yorumla
Soran+1 yılÖldurcem diye korkuom kardeşim yanlış birini gorcm vurcam pskolojm bozldu artk ondan korkuom yolda 8nsanlara saldiririom artk kawqa etcek insan Ariom sokakta benim gibi efendi adam noldu boyle
Yay+1 yılOnlardan dolayidir psikolojini bozmak istiyorlardir takilma bunlara dua biliyorsan oku kuran i kerim oku anlamini oku rahatlarsin
Soran+1 yılOKuom kardeşim okuom emin ol pskolojk deql şu an yasadklarm kendime hakim olamiorm
Yay+1 yılAllah yardimcin olsun bunlar zor iş
Soran+1 yılHemde çok zor iş benim gibi birini raydan cikardilar ya Allah görüyor
+1 yılKamera taktır
Cep telefonundan takip et06 Yorumla
Soran+1 yılCep telefonundan geri zAmanda ki olayları gorebilirmiym
Oğlak+1 yılEğer kameralarda geçmişi kaydetme özelliği olursa tabi ki de görebilirsin
Soran+1 yılİstediğim zaman da takip edebilirmiyim
Oğlak+1 yılEvet örneğin dünün kayıtlarını izleyebilirsin şu anda
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Oğlak+1 yılRica ederim :)
Sende herhangi bişi var mı
012 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir isim olmuyo okadar çalışkan güçlüym ama olmuo Herqn dışarı ciktwmda evme yağ suruyolr bişeyin diskilarini atiyolar arapça adının yazılı olduğu yumurta atiolr
Soran+1 yıl500 lirala aciyolar kapıyı o kadar para vercm bna büyü var dickler onu bnde bliom kim yapio onu ogrencm bn onu istiorm
Soran+1 yılEve kimse girmio benim evin kapisina duvarına arkasna kaldrmlara suruyolr yumurtalari atmislar ya da kirmislar gördüm arapça adımı gördüm ondan sonra inandm
Soran+1 yılKim yapio onu bulmam lazm benim artık zordaym olum olcak en sonunda çok kötü şeyler yapcam
Soran+1 yılİnşAllah kardeşim dua et
Boğa+1 yılMerhaba duzgun bir hoca buldunuzmu
+1 yılHala öyle birisi var mı
00 YorumlaNumara bulan var mı bana da lazım
00 YorumlaRüyanda görürsün ben öyle gördüm yengem cktı
63 Yorumla
Başak+1 yılNasıl gördünüz görmek için ne yapmak lazım bizde 1 yıldır uğraşıyoruz ama çözüldü sürekli o mu yaptı bumu yaptı diyoruz şüphe içindeyiz bilsek ona göre kendimizi koruruz yardımcı olur mususnuz
nrdn blyrsn ypldgni
05 Yorumla
Soran+1 yılGordum
Soran+1 yılEski sewqlm falan tada eve giren biri olamaz hep disardan yapiolar
Soran+1 yılÇok agrasifim insanlara saldırıyorum sürekli kavga cikarmaya çalışıyorum. işlerim çok iyidi şimdi kötü gitmeye başladı
uydurma troll bey.
08 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim trol falan deqil pskolojm bozuk
Soran+1 yılOlmuyo işte beni bir görsen beni tanışan başladı canavar olduğumu görsen anlarsn sıkı diri durmam ama su anın koşulları gereği duramıyorm kanım damarlarmda dolaşmiyor patlaiyor
Soran+1 yılTabiki daha sağlıklı ama modern tippinda cevap vermediği çok şey var
+1 yılZamanla
00 YorumlaMutlu olun..
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası