Siteye her girdigim de karsima çıkıyor. Bundan rahatsız oluyorum artik !
Sizinde karsiniza çıkıyor mu bu reklam?
Sizinde karsiniza çıkıyor mu bu reklam?
Şahsen çok gördüüm, lakin senin gibi çok Tepki göstermedim.
Aramızda Hristiyan vrdır veya İncil okumak isteyen vardır reklamını vermişlerdir.
Çok rahatsız oluyorsan 40 görüş yaparak reklamı silebilriisn
Bunlar senin dinini kültürünü yozlastirma hareketleridir.
Aynı mantığı Hrsitiyan içinde düşün, aynı senin sonucun...
Dediğim giib 40 görüş yap giisn
Ücretsiz kuran diye bir reklam çıksa rahatsız olmam diyosan ikiyüzlünün tekisin.
Adamlarin muslumanlari yozlastirma tekniklerine karsiyim. Muslumanim ve incilin gozumun icine sokulmasindan rahatsizim. Kuran olsaydi orda eminim sen rahatsız olacaktin. Cibiliyetsiz
Farklı inançlara, felsefi görůşlere saygı duymayı ve de bu ülkenin sadece müslümanlara ait olmadığını öğrendiğinde insan oluyosun islamofaşist kardeş.
Bu ulke sadece muslumanlara ait tabiki de. Farkli dinlere mensup kisilerde bu ulkede diledigi gibi yasayabilir. Burda bu reklamin amaci senin dinini kültürünü yozlastirma hareketleridir
Neyse yeter bu kadar seviyemi düşürdüğům
Yaw he he.
evet yapabildigin kadar gereksiz yorum yap 24 saat karsina cikmiyomuslar güya tepem atiyo benimde
Ben aldım. Tavsiye ederim güzel kitap. Hikâye gibi.
Ya ilk 20 sayfa su sunun oglu bu bunun oglu diye gidiyor. Birde cok kopuk karisik bir kitap.
Biz zaten arkadaşımla ortalardan okuduk başlığına göre. Dikkat ettim de verilen mesaj aynı.
Ben italyada hristiyanlik uzerine bir gozlemde bulundum. Ozellikle floransa da bulunan büyük meshur klisenin onunde bir altin kapi var üzerinde peygamber isimleri yaziyor. Bildigin islam hristiyanligin devami. Acik ve net bu görülüyor
Cevap
4Cevap
Tehlikeler hep kapıda ama... sen merak etme biz özdeyiz...
Çıkıyor ya sinir oluyorum bende aynen
Adblock kullan çıkmaz
çıkmıyor çıksada olmam
Hadi ya ilk defa duydum.
Solcu site ne bekliyordun :D
Solcumudur bilmem de müslümanlara hiç hitap etmediği için müslüman bir admin yok diye tahmin ediyorum
Admine bildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar