Erkeklerin hiç kadın görmemiş gibi davranması?

Anlamıyorum hayatında hiç mi kadın görmedim be kardeşim! Tüm kadınların başına gelmiştir, yolda yürürken iğrenç bakışlara maruz kalmak, sosyal medya da gelen mesajlar, laf atmalar, iğrenç teklifler, kadınların tamamını yalnızca cinsel obje olarak görülmesi bu nedir abi! Yolda gördüğün bir kadına gidip rahatsız ederek tanışmaya çalışmak nedir takip etmek nedir ne yani sapıkca yaklaştığın kadın sana telefon numarasını mı verecek? Şu hesap da resim bile koymadığım halde sürekli takip isteği geliyor bu kadar mı kadına açsınız belki şişman gözlüklü çirkin yaşlı çilli benli bişeyim ondan foto koymuyorum belki de sapıklar rahatsız etmesin diye fotosuz profilim. Tüm erkekleri kastetmiyorum tabi ki empati kurmayı bilen saygılı terbiyeli erkekler de var hatta burada da var. 30 yaş üstü erkeklere sosyal medya da kadın avcısı gözüyle bakıyorlar ama bu site de mesela daha efendi daha terbiyeli ve daha çağdaşlar. Biraz saygı bekliyorum yolda yürüyemez olduk! Hem kadınlar hemde erkekler böyle insanlara bir dur demeli artık!
Erkeklerin hiç kadın görmemiş gibi davranması?