Fenerbahçe Beşiktaş ve Galatasaray'ın sol görüşlü taraftarları başkanlık seçimine Hayır kampanyası için eylemler dünzenleyeceklerini açıkladı. sadece havaların biraz daha ısınmasını beklediklerini söylediler. hedeflerinin GEZİ 2 olduğunu ve bu sefer sadece ses çıkarmakla kalmıyacaklarının altını çizdiler?
Sol görüşlü değilim sonuna kadar koyu Beşiktaşlıyım ve oyum kesinlikle hayır olucak ama böyle bir dönemde eylem gibi şeylerin yapılması çok yanlış oyun ne ise verirsin susarsın oturursun ortalığı karıştırmanın manası yok ayrıca ben taraftar grubundan da böyle bişey duymadım
ben başka külüp taraftarı olmama rağmen ikili ilişkiler kanalıyla çarşı grubunda bu tarz girişimlerde bulunacağını biliyorum çarşıdan çok yok sanırım çevrende :)
Çarşının başıdır ali abi ondan duymadıkça hiçbir şeyin aslı yoktur ki ondan da hiçbir şey duymadım bence sen de her duyduğuna inanma bizzat duymadan :)
Güzel olmuş bence, bende destekliyorum sırf spor kuluplerinin taraftar grupları değil, kahvede insanlar, dernekler vs herkes çalışmalı kendi çapında kendi katkısını vermeli... tr.sputniknews.com/.../
En İyi Cevaplar