+1 yılBismillahirrahmanirrahim.
Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.
« Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü’nün sahibi olan Allah’a mahsustur. (Allahım!)
Kabe İmamı Nasser Al Qatami’den bu sureyi dinlemek için resme tıklayınız:
Fatiha Suresi
Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir. »
https://www.izlesene.com/liste/fatiha-suresi11 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
Allah rahmet eylesin insanın çınarını kaybetmesi ne demek çok iyi bilirim. 😔
13 Yorumla
+1 yılBaşın sağolsun da Fatiha diriler için ölüler için değil , ölüye okunacak hiçbir duanın hiçbir faydası olmaz kuran a göre böyle Arap kültürüne göre değil Allah sabır versin kardeşim beni de annemin ölümü çok çok üzecek Allah sağlık versin analarımıza...
18 Yorumla- +1 yıl
Yok değil de onu çok seviyorum arada düşünüyorum 🤔 öldüğünü normalde ölümlere hiç üzülmem ama aniden geliverir ya belli olmaz allaha şükür iyi varol sorduğun için ❤️
- +1 yıl
Annem beni 20 yaşıma kadar uzaktan sevdi hiç yakın davranmıyordu , bir gün arkadaşıma kalmaya gittim babası ayrı annesi ablası kendisi yaşıyor Öylee bir sevgi ortamı vardı ki çok kıskandım hepsi sarmaş dolaş iltifatlar öpücükler dedim ki içimden benim de böyle bir annem olsun istiyorum sonra kadın beni de çağırdı Şen'de gel seni de seveyim diye çok sıcak davrandı kendi evladı gibi o kadar hoşuma gitti o kadar mutlu oldum ki o gün hiç unutmuyorum. O günden sonra annemi o hale getirmek için uğraştım uzun çabalar sonunda bol bol öpüşen iltifat eden sarılan bir anneye dönüştürdüm annemi bende ona sevgilim gibi davranıyorum iltifat oyunlar şakalar... Muhteşem bir kadın sadece biraz cahil ve ailesinden gördüğü gibi biri olmuş değişti şükür. şu an askerdeyim pazar bitiyor inşallah ilk işim ona sarılmak olacak günlerdir onu düşünüyorum sarılmanın benim için çok önemli bir yeri var samimi sımsıkı ve uzun bir sarılma olmalı.
- +1 yıl
Böyle beni annem bebek gibi yetiştirmedi iltifatlar etmedi ben o yüzden böyle sevgi sözcükleri sarf eden biri değilim sadece çocuklara , flörte karşıyım sevgili felan da edinmiyorum bir kadına yakın iltifat etmişliğim Yok o yüzden alışmak zor oldu anneme güzel söZler söylemeye alışmak. Sürekli mesaj atıyorum whatsapp tan iltifat şakalar sevgi smileyleri felan...
- +1 yıl
süpersin... İlk önce Allah kavuştursun kardeşim... Biitmiş artık nasipse yarın akşam meleğinin kollarında olursun inşallah... Azmine Hayran kaldım... Annelerimiz Babalarımız yetiştirilme tarzlarından ve günün şartlarından dolayı bizlere ayak uyduramıyorlar her zaman... Ama ben annemi çocuğum gibi seviyorum... Söylediklerine çok takılmadan kafa yormadan... yorulmadan... Karşılıksız sebepsiz... İyi ki varlar... Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah.
- +1 yıl
Çok çok teşekkür ederim allaha şükür son günlerim iyi geçiyor psikolojim iyi. Pazar günü evdeyim aylar önceden kahvaltı planı bile yapıyorum. İstediğimiz gibi bir anneye sahip olamasakta onu değiştirebilmek bizim elimizde tabiki sevgi ile. Kesinlikle yetiştirilme şartlarından dolayı bize ayak uyduramıyorlar ama biz onlara uydurabiliriz. Evet anneler bebek gibi seviliyor olgunlaşınca. Benim anam 64 doğumlu kimi zaman kızdırırım kimi zaman ev işi yaparım titizlik temizlik hastalığı var manyak anam cam sildim halı yıkadım duvar mobilya bile sildiriyor bana. Hatta diyor ki çok iş var gel temizlik yapacağız diyor ❤️❤️ Ben onu olduğu gibi kabul ediyorum ama arada yanlışlarını söylüyorum. Annemi ben gece kulübüne konsere götürdüm hiç görmemiş bende 1 kez gitmiştim 2. Ye anamı görürdüm. Kız arkadaşım Yok flört e karşıyım annemi kız arkadaşım gibi gezdiriyorum yediriyorum içiriyorum sosyalleltiriyorum sinemaya götürüyorum. İlk başta zorla olsa da şimdi isteyerek geliyor 😀
- +1 yıl
İltifat için teşekkür ederim mutlu ettin beni varol 😍
Allah günahlarını affetsin, mekanını cennet kılsın peygamber efendimizin yanına kabul buyursun inşallah.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılAllah rahmet eylesin. başın sağolsun. 3 ihlas 1 fatiha okudum. ALLAH KABUL ETSİN TÜM MÜSLÜMANLARIN MAKAMI CENNET OLSUN
11 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 485 cevap paylaştı. Babasını kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum duamı ettim ama acımı niye deştinki şimdi ne gerek vardı buna
11 YorumlaAllah rahmet eylesin.. yakından bilirim bu acıyı o yüzden çoktan okudum...
12 Yorumlaruhu şad olsun mekanı toprak olsun allah yar yardımcın olsun..
12 Yorumla
+1 yılBaşın sağolsun.
Allah rahmet eylesin.
Başımız üstüne elbette...11 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin sende bir mevlüt okutursan daha iyi olur!
17 Yorumla- +1 yıl
akşam olmaz
- +1 yıl
öğlen okutulması makbuldür hele cuma günü daha iyidir
- +1 yıl
rica ederim lokma arabayla dökülenmi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşın sağolsun... layık olduğu şekilde okumak istediğim için şimdi değil de akşam okurum mutlaka... Allah nur içinde yatırsın
11 Yorumla
+1 yılAllah rahmet etsin başınız sağolsun. Okurum tabiki. Mekani cennet olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılselam basın sağ olsun bende babamı 12 yaşında kaybettim anlarım neler yaşadığını
11 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
11 Yorumla
+1 yılOkudum.. Allah rahmetini esirgemesin
11 YorumlaAllah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun
11 Yorumla
+1 yılAllah rahmet etsin, başın sağolsun.
11 Yorumla
+1 yılAllah gani gani rahmet etsin.
11 Yorumlaokurum. Allah rahmet etsin.
11 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin :(
11 YorumlaOkurum allah nur içinde yatirsinn..
11 YorumlaAllah rahmet eylesin. Nur icinde yatsin.
11 YorumlaMekanı cennet olur inşaAllah 🌹
11 YorumlaMekanı cennet olsun.
Dualarımız seninle11 Yorumlamekanı cennet olsun... okurum tabi
11 YorumlaMekanı cennet olsun.. amin
11 Yorumla
+1 yılokudum..
başınız sağolsun..11 Yorumla
+1 yılokudum. Başınız sağolsun
11 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin yoklugunu her zamn arrsın
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim Allah sabır versin
Basinsagolsun mekani cennet olsun babamizin
12 Yorumla
+1 yıltabi kardeşim ama bunu mantığı seks olan bir siteden istemen saçma
02 Yorumla- +1 yıl
%85 seks gerisi normal kullanım için
Allah rahmet etsin , 1 Fatiha da benden
11 YorumlaAllah rahmet eylesin. okudum
211 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin :/
12 Yorumlabaşın sağolsun ilahi takdir.
12 Yorumla
+1 yılBasın sağolsun toprağı bol olsun
15 Yorumla- +1 yıl
Yasin okucam babana ismi ne
- +1 yıl
tamam :)
Okudum. Allah rahmet etsin arkadaş.
12 Yorumla
+1 yılsabah namazından okuyayım
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederiz namazlarını aksatma sende
Allah rahmet eylesin basiniz sagulsun
10 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
10 Yorumla
+1 yılOkudum
11 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 4,2b cevap paylaştı. Allah rahmet eylesi
11 Yorumla
+1 yılBaşınız saolsun Allah rahmet etsin
10 Yorumla
+1 yılMekanı cennet olsun 🙏🏼
10 YorumlaDua bilmem kardeş
11 Yorumla
+1 yılbasin sağolsun
11 Yorumla
+1 yılBaşınız sağolsun.
11 Yorumla
+1 yılallah rahmet eylesin 😔
10 Yorumla
+1 yılBaşınız sağolsun.
11 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 812 cevap paylaştı. Başın sağ olsun
11 YorumlaMekanı cennet olsun
10 Yorumla
+1 yılAllah kabul etsin
10 YorumlaAllah rahmet eylesin
11 Yorumlabaşınız soğolsun
11 YorumlaALLAH RAHMET EYLESİN
11 Yorumla
+1 yılOkuruz
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah rahmet eylesin kardeşim.
10 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin
10 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin
10 Yorumla
+1 yılBaşın sağolsun
10 YorumlaMekanı cennet olsun
10 YorumlaAllah rahmet eylesin
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen oku.. Ne biliyim baban nasıl biriydi?
04 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat