Şu anda başka ülkeler tarafından bombalanmıyor olmamızın sebebi NATO. Nedeni ise bir NATO üyesi olan ülkeye saldırmak demek, bütün NATO üyesi olan ülkelere saldırmak demek. Amerika dahil. Bu durumda ise NATO üyeleri o üyeye yardım etmek zorunda. Çoğu ülke bu nedenden dolayı Türkiye’ye saldırmıyor. Buna rağmen neden bu kadar çok ayrılmak istiyorsunuz?
Çoğu Türk neden NATO’dan bu kadar çok ayrılmak istiyor?
natonun bize tarihi boyunca adam gibi bir yararı olmadı.
30-40 senedir Ayrı ayrı terör örgütleriyle uğraşan Türkiye. NATO yu çağırıyorsun gel bu terör örgütlerini beraber bitirelim diye. bir bakıyorsun bize karşı olan örgütlerden NATO CIA MI6 vs vs ajanları çıkıyor.
Suriyeden bu yana topraklarımız terör örgütleri tarafınfan defalarca bombalandı. Hatta NATO nun bize yakın konumun olduğu noktalarda. Natoya bu hedeflediğimiz noktaları vurun diyoruz vuran oldu mu? Bitmedi; suriyede yasak alan ilan edelim bölge huzur bulsun dedik katılan oldu mu hayır? olan hep bize oldu.
Şimdi kendi dış politikamızı kendimiz üretiyoruz. 5 Müslüman ülke arasında anlaşma yapıldı. Orta doğuda bir takım dengeler Türkiyenin elinde Rusyayla birlikte.
İyi izleyin şimdi bu diyarlarda pydnin etkisi kalmadı kıçı kırım bir terör örgütü daha çıkaracaklar oda HAŞDİ ŞAABİ olacak iyi izleyin.
Gladioyu duymuşmuydun. O savaşlar artık öyle olmuyor kukla terör olaylarıyla oluyor. Bir konu daha var herkes kendi başının çaresine bakıyor. Tabi bu nato çerçevesinde incirlik üssünden kalkan uşakların pkk ya erzak ve silah yardımı yaptığını tüm istikbarat biliyor
TR'nin son 60 yıllık askeri ve savunma stratejisi, teknolojisi NATO temelli. Nasıl öyle kafamıza göre kolay gir (e) mediysek, çıkmamız da öyle kolay olmayacaktır. Günlük siyasete takılmayın. Ne NATO'dan çıkılır ne de AB hedefinden vazgeçilir. Ha derseniz ki biz kendi halimizde, dünyadan soyutlanıp Kuzey Kore modeli takılmak istiyoruz, orası ayrı dava. Seçim sizin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Natoya fazla takılma Amerika bu kadar nasıl büyüdü sanıyosun kullanarak kullandırtarak bunu unutma Her kafadan ayrı düşünce çıkar sormakta hata etmişsin bence görüş meselesi oldu artık bu Şimdi boş boş laf edip canını sıkmasınlar senin Herkesin görüşü kendine Söze gelince vatancılar çok oldu bu ülkede
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Taki rte natoya kafa tutunca ülke değere bindi sözde vatancılar kendini gösterdi şimdi yuvalarına geri çekildi
CIA ajanının acıklamalarını dinledim adam diyoki trump nato ittifakını ortadan kaldıracak. bunu istemeyen rotcshild ailesi trumpa 20 milyar dolar para verebilirmiş
Burası Türkiye Tanrı'nın bir gözünü hiç ayırmadığı yer Ayrıca Türkiye'ye hangi devlet Ada'mı bitiririzli veya kolay lokmalı bakıyorsa en cahili en safı en madrabazı odur
Natodan ayrilsa bile kimse saldiramaz. Saldirirsa o ulkede yara alir fazlasiyla, haliyle aldigi yaradan baska bir ulkede yara alan o ulkenin tepesine biner yani kolay degil oyle turkiyeye saldirmak.
Cahil millet. Kafa nereye bunlar oraya. Allahtan zamanında üye olunmuş. şimdiye kalsaydı avrupa birliğine giremeyince şangay beşlisi o olmayınca İslam örgütü oda olmadı rus yalakalığı derken ortada dönüp dolaşıp hiç bir yere başını sokamazdı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ya yıllardır bir Amerika düşmanlığı var. O yüzden kimse de ses edemeyince...
Ordumuz Dünya daki en güçlü onuncu ordu olabilir, ama bu bizden daha güçlüleri olmadığı anlamına gelmiyor. Rusya’nın neredeyse 8000 adet nükleer silahı var. Uçak düşürme olayından sonra sırf NATO desteği yüzünden bize saldırmadıklarından eminim…
Nasil bukadar daf oluyorsun sen? senden daha cok arastirma yaptim askeri oranlara bakarak guclu gucsuz ulke olarak ayirma. turkiyeye hic bir ulke istedikleri kadar teknolojisi olsun isgal edilemez bak buna inan tek basimizayiz zaten avrupa falan sevmiyor natonun tek amaci kontrollerinde durmamiz hepsi bh
Bak kucuk bayan canakkale savaşını dusunmeden hareket ettigimiz icin kazandik hani bazen mantik olmaz sadece hissedersin. buda oyle bisey bizim milletimiz onurlu bir millettir bakma birbirimizi yedigimiza vatan soz konusu olunca kuvayi milliye ateşini yakip bir araya gelmesini iyi biliriz. Dis ulkedekiler ne diyor biliyormusun bize? Ordu millet. doguştan dna miza kotlamiş asker olmak bunu her ne kadar bozmaya calissalarda basarisiz oldular turkiyeye bu yuzden hic bir devlet isgal edemez bunu herkes biliyor ne rusya ne iran ne abd oyle fuzeyle falan ulke isgal edilemez.
burdan bizi risya vursa avrupaya iran vursa israile avrupa vursa rusyaya abd vurda tum kitaya zarari olur ne sandin nukleer silahlari sen anlamadim bir japonya degiliz 3 kitayi birlestiren milletiz farkindsmisin ? turkiye burasi dunyanin kavşak noktası burasi.
rusyanin askeri gucu soguk savasdan kalma ve tek yaptiklari havadan vurmak ayrıca bizi vursalar avrupaya israil ve irani karsilarina almak demektir nükleer guc oyle biseudir ki karadenizde hala etkisi var yillardir radrasyonlu cay iciyor bu millet bilmem anlatabildim mi
Doğru aslında. Radyasyon çoğu zaman nükleer bombaların kullanılmama sebebi. Ancak Rusya’nın İsrail’i bile karşısına alabileceğini düşünüyorum. Askeri gücünün büyük bir kısmı soğuk savaştan kalma, ancak yine de o güç ölümcül.
Konuşma tarzımı aileme borçluyum. Beni bu şekilde yetiştirdiler.
Rusyayi bukadar gozunde büyütme ekonomisi Türkiye'ye bagli sadece dogal kaynaklara bagli ve hic bir sey ureteniyorlar soguktan dolayi. snaa sunu soyleyim bir ulkenin savasa dayanabilmesi o ulkenin tarıma olan yatirima baglisir cunku disardan bir besin kaynagi gelmez savas durumunda buda icerden temin etme anlami gelir tarım o yuzden her ulke icin hayati onem taşır ve rusyada dusun 1 tek sey yetismiyor adamlar biz olmasak ac kalacak o derece ırak mesela 15 gunde abd teslim olmuslardi neden? cunku tarim yoktu abd 10 gun amborga koydu acliktan ölüyorlardi. rusya tabi ki güçlü ama emin ol turkiyeyi karşısına alacak kadar deli degil turkiyeye kimse dogrudan karsisina alacak kadar deli dgil 1000 yillik hükmettigimiz topraklari kanla verecegimizi cok iyi biliyorlar ailen biraz vatan sevgiside vereydi sana
Tarımın ne kadar önemli olduğunu unutmuşum, bu yüzden çok özür dilerim. Aslında düşününce haklısınız, Rusya bu sebepten dolayı saldırmıyor olabilir. Ayrıca biraz derine inince Rusya’nın ekonomisini yaşlanmış bir aslana benzetebiliriz. Güçlü kalmak için direniyor, ancak çok başarılı olamıyor. Doğal kaynakları kesinlikle var, ama sahip oldukları kaynakların çoğu değersiz. Muhtemelen Suriye’yi bu nedenle bombalıyorlardı. Petrolü için… Ailemin bana vatan sevgisi vermemeleriyle ilgili bir yorum yapmamayı tercih ediyorum.
Bak gordugun gibi turkiyenin derine indiginde neden tek basimiza kalsak dahi saldirilamicak bir ulke oldugunu anlamis dun nato falan emin ol onlarin ne yilan olduğunu oyle net biliyorum ki youtube derindünya kanalini takip etmeni ve eger daha derin seyler ogrenmek bilmek istiyorsan ordaki videolari dinlemeni öneririm.
gunaydin ince bayan dunku kaba yorumlarim icinde ozur dilerim.
sen niye taktin bukadar natoyu illaki yararimiza alir tabi ki katiliyorum dediklerinize ben sadece natosuzda guclu bir devlet olabilcegimizi soylemek istedim
İran’a Türkiye’yi seven bir ülke diyorlar ya çok gülüyorum. Ayrıca Ermenistan ve Yunanistan gibi ülkeler fırsattan yararlanıp hemen işgale başlarlar. 😕
En İyi Cevaplar