Zaten marş komple ırkçılık akıyor onu desteklemiyorum ama kızı gördünüz mü? Ne düşünüyorsunuz?
Bu sitede Asena var mı? :D
Bu sitede Asena var mı? :D
Kız güzel ama aşırıda güzel değil. Ülkücülük eski ülkücülük değil, hibçir zamanda eskisi gibi olmıyacak o çatlılar o türkeşler gelmıyecek o yuzden artk ulkucelerı pek sevmem. Şimdi ocaklarda genç cocuklara siyasi niteliktekı olayları vak'aları kendı pencerelerınde nasılsa o şekilde nakş ediyorlar. Irkçıda değilim ırkcılıgıda sevmem, İç savaş çıkarsa ırkcılar ve tayyip munkırlerı yuzunden çıkacak zaten.
ırkçıyız ne olacak hem kız için dinliyorsanız dinlemeyin vatan hainleri
bana ne vatan haini diyorsun :D
Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur lafını ben sevmiyorum desteklemiyorum da insan olan herkes dostumdur. Hain olmadığı kansız olmadığı sürece!!
Haklısın
Surat şekli falan güzel kızın 😄
Osmanlıdan beri alevilerin ve kurtlerin cikardigi isyanlarin sayisi toplam 71 dir daha once bu kadar cok isyan etmis gruplara ben nasil guvenebilirim?
Bilmiyorsan soyleyeyim bizim din kardesimiz doye bagrimiza bastigimiz Filistin ermeni sokkirimini kabul etmektedir. ;( Uzgunum ama isler sadece "Senden olmayan kimseye guvenme" ilkesiyle cozulebiliyor.
Kardeşim sen saf mısın? Şii olmak farklı bir şey Alevi olmak farklı bur şey Pers olmak apayrı bir şey.
Azeri Türkleri Millet olarak Türktür ama Dini açıdan Şiidir.
Aleviler dediğimiz Grup ise Millet olarak büyük çoğunluğu Perstir Dini olarak ta Alevidirler.
Eğer milliyetleri konusuna inanmıyorsan küçük bir araştırmayla Alevilerin 12 imamının cogunun pers geriye kalaninin da Arap olduğunu gorursun.
@TUNGABEY ahhaha kardeşim aleviliğin caferiliğin şii'liğin bir kolu olduğunu öğrenmen lazım. Sıraç alevi türkmenleri var orta asya'dan geldikleri yer bile belli. Horasan'dan gelen alevi türkmenleri bile belli. Bu konuda hiçbir bilgin yok. Saçma bir dini bağlantı kuruyorsun o bile çelişkili. Saçma saçma bilimsellikle alakalı olmayan youtube videoları izleyip bilgi kirliliği yaratmayın.
Kardeşim nerenle okuyosun Allah aşkına? Ben alevilik Şiilikten tamamen farklıdır mı diyorum?
Ama aynı şey olmadıklarını söylüyorum eğer aynı şey olsaydı Alevilik diye ayri bir İnanç olmazdı. Daha önce yazdıklarımı bile adam gibi okuyup anlayamamışsın. Alevilerin büyük bir kısmını Persler oluşturur dedim mutlaka Türk olan ya da başka milletlerden olup Alevi olan vardır ama genel olarak soyları Perslere dayanır senin Horsan Türkleri dediğin grup milyonlar gibi buyuk rakamlarla ifade edilebilecek gruplar değil Alevilerin içerisindeki küçük gruplar onlar. Sen bana diyosun ki Azeriler de Şii idi. Kardeş ben Şiilerden bahsetmiyorum Alevilerden bahsediyorum önce bunu algıla lütfen ben Şiilere Pers demedim. Irakta Suriyede 5 Milyon Türkmen var bunların buyuk cogunlugu Şii ona bakılırsa. Düzgünce oku sonra yorum yap !!
Irkçılığı destekliyoum. TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR!!!
pekala :D
Cevap
12Cevap
Irkçılık ve faşizm ne demek önce onları bir öğrenmeyi dene tamam mı ufaklık?
ne demek anlatsana 4 sene siyasal bilgilerde öğrenemedim demek ki :D
Bir anlayamadınız bizi !
Ben de Ülkücü Asenayım burdan bütün Ülkücü gardaşlarıma selam olsun !
ÜLKÜCÜ YEMİNİ
Varlığına, birliğine ve yücelerin en yücesi olduğuna inandığımız,
ol deyince olduran ve gönüllerimizi iman nuruyla dolduran:
Allah'a, Kur'an'a, Vatan'a , Bayrağa ve Silaha yemin olsun!
Şehitlerim, Gazilerim ve Başbuğ'um emin olsun!
Ülkücü Türk Gençliği olarak;
Komünizme, Faşizme, Kapitalizme,
Siyonizme ve her türlü Emperyalizme karşı mücadelemiz,
Son nefer, Son nefes, Son damla kana kadardır!
Mücadelemiz MİLLİYETÇİ TÜRKİYE ‘ye,
TURAN 'a kadardır!
Mücadelemizde hiç bir engel tanımayacağız!
Yılmayacağız!
Yıkılmayacağız!
Başaracağız!
Başaracağız!
Başaracağız!
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN (AMİN)
Tamam sakin ol bir şey demedik 😄
😹😹 gaza geldim sjsnjs
Aynen bende dedim ne oluyor 😂
Hahaha
İslamda ırk vardır ırkçılık yoktur. Olmamasına rağmen ırkçıyım ve türkçüyüm hanımefendiyi tebrik ederim
Ülkücüyüm ama kız bana göre ne tipsiznede çok güzel normal
Ne yapsin işte, kız görmemiş, aşşşşırı güzel sanıyor
@Burdanekokuyo789 geldi yine..
Zoruna mi gitti osuruk dumani
@Burdanekokuyo789 hadi miktir git sitenin orosp usu 😄
Hayır engelledim zaten. Dün türk kızı mı rus kızı mı sorusunda türk erkeklerine etmediği hakarer kalmadı. Ben türk kızı rus kızından daha iyidir diye soru açmış adamım ama bana bile hakaret etti. Kullandığı üslupta mahalle karısı ayarındaydı. Yok türk erkekleri bamyaymış. Yabancılarınki kol gibiymiş. Onu sadece onlar doyururmuş 😂
Şarkıda güzel Asena'da Allah Böyle Aklı başında kızları eksik etmesin.. Bu arada Irkçı Türkiye'den Kasıt Tamamen Türkçülüktür.. Ne dediğimi Milliyetçi herkes anlar.
Irkçılık lafini duydum ya guzelligine gölge düştü kızın
Marşta ırkçılık yok bro, olması gerekenler var sadece. Söz konusu ırkımsa diğer ırkları tanımam.
Bir insanın kendi ırkını sevmesi iyi ancak başkalarına saldırgan tavır izlemesi hiç hoş değil. ancak görüşüne saygı duyuyorum yine.
Ben başkasına saldırmam durup dururken ama başkaları sürekli benim ırkıma saldırıyorken boş duramam değil mi?
evet başkası sana saldırıyorsa durmamalısın.
Asenayız sonuna kadar da ırkçıyız anam.
Geldi baş dişi kurt 😂 🐺
Neden ırkçısın dişi kurt 🐺? Bak ne kadar güzel kızsın, fındık gibi yakışmıyor sana 😞
Almanlar orada yaşayıp duruyor neden biz sizden üstünüz diyelim ki veya benim orada japon kardeşlerim duruyor ben şimdi onlara neden susun lan koniçivalar biz türkler sizden daha üstünüz diyeyim ki? 🤔
Sonuçta dünya küresel bir köydür. Sen kendi ırkını, dilini, kültürünü yozlaşmadan koru ama başkasınınkine hedef alma diye düşünüyorum.
Heh işte bu ırkçılık olmuyor işte. Irkçı olman için başkalarının yaşamaya hakkının bile olmadığını düşünmen lazım. Sen şovenist oluyorsun 😄
Sus kız. Faşizm bir yönetim tarzıdır. Irkçılık ise düşünce. Belli ırklardan nefret ediyorsan o zaman da ırkçı olmazsın. Irkçı olmanın mantığı basittir. Biz x ırkı üstünüz geri kalanlar aşağılık bir ırktır ve yok edilmelidir.
Konu tuhaf yerlere gidiyor. Neyse sonuç olarak dişi kurtsun anladık 😂
Irkçı değilsin sevimli fındık. Sen nefret suçu, birazcıkta xenofobia var. Gerçi yabancı düşmanlığı bende de var. Her ne kadar sosyal demokrat olsam da sevmiyorum suriyelileri 😪
Türk milliyetçisiyim, Atatürkçüyüm, sosyal demokratım. Önceden bende senin gibiydim böyle nefret dolu yaşamak zor 😄 Hem senin gibi güzel bir kıza yakışmıyor 😪 Üstteki kıza hiç yakışmamış 😞
Sen aseksüel değil misin 🤔? ben babama bak gelin adayımız ama aseksüel desem çok aradın mı der 😂
Bencede 😂😂😂 kavuşmamız yalan oldu yani 😞Oysaki çok güzel Türk çocuklarınız olabilirdi ☹️
Neyse artık dişi kurt kader ☹️
Bu konulara girmeyelim fındık ☹️
Bak şimdi minik zeytin aaa şimdi yazınca fark ettim zeytin sana olur. Minyon kız için ideal, bak şimdi ne yapıyorum 😏
İşte ben 😏
😏😏😏😏
Ben varım ülkücü olarak 😁
😱😱😱😱😱
Nye şaşırıyon ya 😂
Çok asena varmış 🤔
Teröristte var 😁 geçen biri teröriste aşık olmuş iyi dedim karsikli molotof atın birbirinize ölümsüz aşk olur 😂😂
Aşkım karşılıklı molotof patlatalım 😍
Cehennemde aşk yaşarlar fena mı 😁
Mantıklı😄
Türkün Türkten başka dostu yoktur.
Sence varmii yok mu iyi bak 😎
Varmış Tomris hatun :D
😏😎
Öfkemiz Sarsın Heryanııı! ϜϓſϞ
Irklıcıları sevmem gösteriş yapanları da
Marş çok güzel
peki :D
Sadece tip olarak iyi
CcC BAŞBUĞLAR ÖLMEZ
IRKÇI TÜRKİYE DAVAMIZ KIYAMETE KADAR
SONUNA KADAR MHP SONUNA KADAR ALPARSLAN TURKES DEVLET BAHCELI MUHSİN YAZİCİ OGLU
bu kız mı aşırı güzel
vay mkk
bence güzel :)
Adam kız görmemiş kardeş
@Burdanekokuyo789 senin buraya yabancı erkeklerin ziki için yanıyorum mesajlarını atarsam çok ağlarsın 😄
ne mutlu Türk olana
Allah Allah yabancı koca diye çıldırıyordun sabah
Aahh bunu sen mi söylüyorsun çirkinlik abidesi
Sorularıma gelme bir daha
Bunu ben sana bin defa söyledim. Zorla hakaret ettirme insanlara. Şımarıklığının lüzumu yok. Bir daha gelme sorularıma.
bir çok asena kardeşimiz var..
Asena ❤
yaşasın Türkçü Türkiye
Faşist biri.
ulkuculerin...
Asenalık parti tanımaz cCc
Irkçı mhplilerden nefret ederim
O kadar guzel değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar