IPhone 7 telefonum çalındı?

22 Aralık Perşembe günü yenikapı durağından metroya bindim. Henüz alalı 2 hafta olan telefonum çantamdaydı Haliç durağında annemden gelecek önemli mesajı kontrol etmek için telefonumu çıkardım. Nasıl olsa birazdan ineceğim düşüncesiyle telefonu cebime koydum. Oturuyordum yanımda arkadaşım vardı. Sanayi Mahallesi durağına geldiğimde telefonum cebimde yoktu. İlk başta yere üşürdüm sandım hemen baktık yere ama çalınmıştı. Yanımdaki şahıs telefonumu almıştı. Hemen o durakta inemedik kapılar kapandı. İTÜ durağında inip nüdürlüğe gittik. Bizi sanayi mahallesi karakoluna yönlendirdiler şikayetname yazıldı. Kamera kayıtlarını görmek istedik daha yeni kayıtları çıkarmışlar hala göremedik. Pazarteside savcılığa şikayette bulunduk. IPhonu bul uygulamasını da yaptık. Tek yapabildiğim beklemek. Dünyam karardı. Bunalıma girdim. Daha ilk taksitini ödeyemediğim telefonumu çaldılar. Bu nasıl insanlıktır? Bu nasıl vicdandır? Telefonumu bulma ihtimalim var mı? İlaç tedavisine başladım. Aynı telefonu isteyecek yüzüm yok ailemden.Çok kötü hissediyorum. Allahım o kişiyi ailesiyle çocuklarıyla eşiyle dostuyla sınasın inşallah. Allah onun kıymetlisini ateşlerle yankarak alır inşallah. En mutlu geçmesi gereken günlerim bunalımla geçiyor çok kötüyüm
IPhone 7 telefonum çalındı?