Nefret Ediyorum Bu Kadından Hiç Kimsenin Görünüşüyle Dalga Geçmem Hayyata Ama Kadında bir Ego Var Sanırsın Dünya Güzeli Bide Taliplerini Beğnmiyo Kusur Buluyo Aşağlk yaratık
Öyle Dostum Hep İnsanlrı Gerçekçiilikten Uzaklaştırmk için Yapılan Programlar Aslnda Bizleri Yozlşatırıyo Bu Programlarn Kapatılması Gerekiyo Afedersin Ama Genelvinden Farksız Geliyo İşin Garibi Aileleri Nasıl izin Veriyor bunları daha 18-19 yaslrında kızlar tamam par için dieblrsn ama bu kaadar gururszlk alçklık olamza ya
aynen rezillik kenddini gösterme çabası çünkü o yaşlarda insanın orada evlilik fikri saçma. Bir de orada kadrolu elamanlar var her kanalda onlara aslında talip gelmiyormuş para karşılığı talip çıkarıyorlar reyting için toplumun ahlakını bozdular. biran önce kapanması lazım
kapanmaz neden kapnmz biliyomsn hem bu işte cok güzel apralar dönüyor hemde halkı yozlastırıyor aptallaştıror kısacası uyutuyor dostm nerde adam akıllı tvler var onları kapatırlar ama konu bu evlilk progrmlranıa gelnce hiçbişey yapmzlr cnkü işlerine gelio çokk aptal insn var ben gülmek için izliyormm şahsen
eski filmleri izliyorum netten evdekiler açınca mecbur bakıyom gırgır olsun diye izliyorum ama acıyorum inanıp gelenlere. keşke kapansa ama kapanmaz. Zuhalda bir çocuk var kadrolu bizim orada oturuyor. kuzenimin arkadaşı 7/24 playstation oynuyor babası işe çağırıyor gitmiyor oraya gidiyor güya evlencek ama yalan kendini gösterme nasıl inanıp gidiyolar anlamıyomm
ya bazıları alın teriyle çalşr zorlkları öğrenrek hayatla savaşar bazıları ise asalak gibi yasamayı tercih eder hani dedin ya babsı işe çağırır gitmez ama evlnmye hemn gider dedin ya kolay para varkn nie zoru secsn deilmi ama suda var nice insnlr bunlar kanp saniyelik aylk şöhret olmak için yapmadklrı sey kalmadı ama gerck olan şey var hepsi unutuldu hayata bir defa geliyoruz böyle şey olamaz ya 30-40 yasındaki insnlr kndlrni rezil ediolar yakıstırmyrm şahsen bu arada merak ettm cocugun ismi ne
En İyi Cevaplar