Şimdilerde Mustafa Armağan diye bir tarihçi çıktı (daha doğrusu internetten araştırarak buldum) ve Yeni Şafak gazetesinde yazarlık yapıyor ve aynı zamanda bildiğim yazılarını okuduğum kadarıyla Anti-Kemalist ve laikliğe karşı bu tarihçiyi tanıyan birisi bu adamın nasıl bir tarihçi olduğunu söyleyebilir mi ve aynı zamanda kim ve nasıl bir tarihçidir?
Mustafa Armağan kimdir ve sizce nasıl bir tarihçidir?
iyi bir tarihçidir.. Kemalistliği ve Laikliği eleştirebilecek kadarda cesur bir tarihçidir.. İnsanlara Ezberletilen yalan tarihin yerine, gerçekleri anlatmaya çalışan vatan sevdalısı bir adam..
@NeHaldeyiz biliyorum oda 10 Kasım'da saat 9:05 geçe kenefe gidin diye Atatürk'e hakaret etmişti bu tarihçi Anti-Kemalist ise Kadir Mısıroğlu daha Anti-Kemalist yani Kadir Mısıroğlu bu tarihçiden 10 kat daha düşman
Ya onunki aslında Atatürk düşmanlığı değil, önceden bu herif tarih değil din anlatırdı. Kendisine bağladı birilerini sonra tarih anlatmaya başladı.. bence böyle
@NeHaldeyiz belli ki birileri tarafından destek gördü ki din anlatmayı seçip tarihe merak saldı Şayet bir din adamının din anlatmayı bırakıp tarih anlattığını görmedim ama bu bilgiyi ilk defa senden duyuyorum demek ki Adnan Oktar gibi dejenere yani genetiğiyle oynandı mesela Adnan Oktar'da eskiden düzgün bir adamdı din hocasıydı 28 Şubat darbesinden sonra bozulmaya başladı adam dinden daha çok siyaset konuşmaya başladı daha da kötüsü kızlara canım cicim aşkım diyerek kızları oynatıyor televizyonlarda gerçek din adamından ziyade sahte din adamı oldu
@NeHaldeyiz aynen Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim zaten Atatürk boşuna söylememiş ''Beni unutturmaya çalışanlar olacaktır'' diye ve dediği de çıktı zaten kendisini unutturmaya çalışanlar var maalesef ve günden güne çoğalıyorlar ve başarıyorlar da zaten insanları etkisi altına alıp milleti Atatürk'ten soğutmayı başarıyorlar aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da var o da söylemleri ve tutumuyla maalesef milleti Atatürk'ten soğutuyor
@NeHaldeyiz bide bu adam az önce araştırdım Gazeteciler ve Yazarlar Vakfında yayın bölümü yöneticisi olarak görev yapmış yani anlayacağın bu adam da bir zamanlar FETÖ'nün izinden gitmiş
@CanFeza_34 bu tarihçi bildiğim kadarıyla Anti-Kemalist yani Atatürk Karşıtı çünkü videolarını Youtube'dan izleyince konuşmaları Atatürk yanlısı değil Atatürk karşıtı
@GercekleriSöyleyen bu adam Şırnak doğumlu bu adam Şırnaklı olduğuna göre Dindar bir kürt aileden gelme Kürtler genelde Atatürk'ü sevmez özellikle PKK taraftarı Kürtler Urfalı Bir ailenin çocuğu ama Doğum yeri Cizre ama tabii her Kürt Atatürk düşmanı değildir tabii onuda belirtmem gerekir ama çoğusu düşman
@PsikopatPorsuk bu adamı araştırdım hatta bir video izledim bu adam Atatürk'ü koruma kanununu bir Yahudi avukat tarafından çıkarıldığını söylüyor https://www.youtube.com/watch?v=mm1_3fHij1A