Ya 1. resimde kaldım ben önündeki bitince ortadakine nasıl erisiyorlar ve kaç kişi yiyorlar ve bunlar nasıl böyle bir zihniyetteler hala daha anlamadim. Müslümanlık fotoğraftakiler gibiyse ben harbiden çok yanlış bir din yaşıyorum kendi içimde
ilk fotoğraftaki Pilav çölü, Elle yiyorlar bir de.
Arapları sevmem... Araplaşmış, arap özentisi türkleri daha çok sevmem.
baştaki
İnsan bilmediginin düşmanıdir.
Medyanın zihinlere servis ettiği görüntülerden fazlasını okumaya ve araştırmaya cesareti olmayanların, bu abuk sabuk.3-5 fotoğrafa bakıp kusmuk kokan ağızla konuşmalarini görmek, beni tiksindiriyor...
medya nın sana gösterdiği zaten bu, gerçekte görsen aynı tablo ile karşılacaksın , Bunları görmemek ayrı bir tiksindirci bir durum
kısa ve net bu işte.. ne sen beni vazgeçtirirsin veya ben seni herkes inandığı şekilde
birlikte gidelim Suriye Irak ve Arabistana göreceğimiz sonuçları ne olduğunu daha iyi analrsın
Arapların kültürünü aslen bende sevmiyorum. Çok kıl insanlar lakin, medya ile böyle görüntülere bakmamak lazım. Medya beyni uyuşturur.
Cevap
5Cevap
Arapları komple gereksiz buluyorum gereksiz ırk soyu.
kesinlikle , Osmanlıya ihanetinden beridir adını bile anmam
Kötü yaa elle yemek yemeleri filan ama acayip zenginler bazıları
Ekmegi elle yemiyonmu
Yemekler el deymedenmi yapiliyor
Her ulkenin kendine has kulturu orf adedleri var
@roveşata01 hintlilerde böyle elle yiyorlar ben bizzat yerinde gördüm pilavı böyle elleriyle yiyorlar yağlı bir garip geldi:/
Sevimsizler bizim Kürt halkı da araplaşmış hatta dinlerini bile bırakmıştır
bütün Ortadoğuda yaşayan milletler araplaştı
Aynen.
g. DOĞU kürtleri Türklerden daha çok ARaplaştı, Kürtlerin kızlara bakış açısı veya yaşayış biçimi aynı arap.. bu onu toplumda kötü gösteriri.
aynen haklısın maalesef
Zerdust dinmi amke
@roveşata01 sen sus zaza
yalan o haber ya inanmayın arapları kotulemek ne geçiyor elinize. kanı bozuk her yerde var
Yalan degil gercek. Burda herseyi inkar ederek Arap yalakaligi ne geciriyor senin elline?
Araplastirma projesinin en iyi kaniti sensin.
Gelmisin burda Araplarin avukatligini yapiyorsun.
@GercekleriSöyleyen o yemek toplu yemektır normaldır
çarşaflı olmka edepli olmak kotumu
o haberide kanıtla medya ne kadar gerçekcı
bunun avukatlıkla ne alakası var
Toplu yemek yemek, daha Medeni bir sekilde de yapilabiliyor, öyle hayvanlarin önüne yemek koyarmis gibi yemek koyup, sonra hayvanlar gibi ellerin ile yemek yemek nedir? Hepsini gectim, o yemegin onda biri yenmeyip, gerisi Arap cölüne gömüldügünü biliyormusun?
Carsafli olmak edepli mi olmak oluyor? Carsafli olmayanlar edepsiz mi? Edebin ismi artik carsaf mi olmus , onsuz olmuyor mu? Ki o resimde elestirilen nokta, adamin 4 karisi olmasi.
Haber gercek, seneler önce dünya gündemine düstü, ki oralarda böyle birseylerin oldugu zaten bilinen bir gercek.
Evet Arap avukatligidir bu. Arap olduklari icin nedensiz herseyi inkar edip onlari savunmaktir.
Nerden geliyor bu hayranlik su pisliklere? Iste Araplasmanin sonucu.
Simdi sorsam Atatürkü seviyormusun diye hayir diyeceksin. Türk Milliyetciligin simgesi olan adamdan nefret edip, burda Arap avukatligi yapmak.
Beynin ne kadar yikanmis farkindamisin?
@GercekleriSöyleyen baskalarini elestiriken kendi milletine bakmiyormusun turkiyede yenmeyen bok kaldimi ben arab degilim yanlisin dini irki olmaz yemegi elle yemek auip biseymi ekmegi elle koparmiyonmu elin kirlimi yemekten once el yikanir bu kulturu onlardan aldi dunya. arab dusmanligi yapmana gerek yok elbet her carsafli samimi olacak haliyok onunda edepsizi var aciginda edeplisi edepsizi var
Evet bakayim kendi Milletime, nerde bir tecavüzcü tacizci varsa Araplasmis cahilin teki.
Nefret ediyorum.. ilk fotoğraftaki ne?
pilav çölü
Ayılar
Sevmiyorum gelenekleri ve kültürlerini
tamamen karşıyım onlara
ellerin ulkesine kacmak isteyenlerden ne hayir gelir ki
iğrençler
iğrençlik ötesi
Zamaninda senin gibi hainler ortadohuda ajanlik yapip turkleri araplara dusman ettiler. abdulhamid donemini arastir lawrence bunu firsat bildi sonra arablar sizi sirtinizdan vurdu propagandasiyla onlari dusman gostermeye calisti turkun turkten degil muslumanin muslumandan baska dostu yoktur avrupanin gotunu abd ingilizin gotunu yalayanlar acindan oluyor somurule somurule
Arap'ların kendilerinden hiç hazzetmem
Ilk resimde ne var anlayamadım
Binlerce kisiye yemek yapilmis dagitiliyor bunu bir kisi okuz gibi tika basa yermis gibi lanse edip araplari kotuluyor benide avukati ilan etmis 😭😭😭😭
İnan kafam allak bullak bu konuda.
Tayyip erdoğan bir peygamber olarak bizi arap yapacak inş.
bak şu trolcuye
Ahaha komik
@ZerdüştKürtKızı kürtler veya türkler boşuna uğraşmayın arap olun.
Yok artık
Lanet olası Arap'lar
Hic sevmem
Pislik bir millet
Onlara pislik derken kediye tecavuz eden bir toplum haline geldi turkiye farkindamisiniz. Muhlada antalyada yaz cikar
@roveşata01 Biliyorum ama Türkler bir Araplar etmez bunu da biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar