Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kez fal baktım ve çıktı bı hafta sonra
Birde bundan once otobuste ayagı ters bır kadın bındı cok korkmustum kabus gıbıydı topugu ile ayak parnakları yer degıstırmış sanki23 Yorumla
Soran+1 yılilginç
Cevap sahibi+1 yılAynen
En İyi Cevaplar
+1 yılBelirtileri var. Sorabilirsin
1124 Yorumla
Soran+1 yılneler oluyor Şu an sana,
- +1 yıl
Sık sık halüsinasyon görüyorum uzun zamandır. Ancak psikolojik rahatsızlığım yok. Surekli aklıma din hakkında şüphe düşmesi, korku, unutkanlık, rüyada onlarla konusuyorum (kontrol ederken). Uyku felci, sürekli sebepsiz mide bulantıları, rüyada kopek ve böcek gormek bunların saldırısına uğrama durumu yaşıyorum
- +1 yıl
3 tanesini fatiha okuyarak rüyamda öldürmüştüm. Korkutmustum. Yatmadan önce 100 kere fatiha okuyorum
Soran+1 yılAynı durumun ağırlaştırılmış haliyim, peki etrafında duman veya mavi çizgiler şekiller görüyormusun?
- +1 yıl
Dikkat ettiğimde şeffaflık görüyorum. Duman dedigin zaman aklıma geldi, yatarken perde de golge görüyordum. Onu geçtim ancak elektrik gitmediği gece lambam yanıp dönmüştü ve uçan siyah bir cislm vardi ciddiyim. şu an yaşadıklarım fazla olmuyorum. Ancak rüyalarımda olursa öldürüyorum. Yatmadan önce 100 yere dua okuyorum. Korkmuyorum onlardan. Güçleri küçümsenecek varlıklardır cinler.
- +1 yıl
Daha geçen hafta oldu. Abim odaya girmişti eşyasını alacaktı isi vardı. O sırada uyandım abimle göz goze geldım sıcradım. Tanıyamadım. Kafam titriyordu. Uylu felci sırasında degildim. Kalp ritmim hızlanmıstı. abimi tanımayıp korkmuştum. Daha sonra kendime geldim abime " sen misin " dedim. Şok gibiydi
- +1 yıl
Eski ruyamda da hep kabus görürdüm bir kadın buyu yapıldığını söylemişti. Ondan önce bir olay yasadım. Halüsinasyon mu bilmem ama bir kadın arapça kelimeleri tersten söylüyordu kulağıma. Kadını görmedim. Salondan allahın selamı ile selamlaşma sesi gelmişti. Bu konuda eskiden bilgili birisine sormuştum. Arapça harflerin tersten okunması allah büyüyü bozmak için musluman cin gordermis. Tersten okununca buyu bozulurmus. Selamlaşma sesi onun gonderdigiymis. Bu olaylar sık sık tekrar olmuyor rüyamda öldürdüm yatmadan once 100 kere fatiha okuyorum. Ama en son o uyanınca şok olayını yaşadım
Soran+1 yılOo. sende de var kesin, banada benzer olaylar oluyor ama daha çok rüyada cinler alemine gitme, rüyada benimle konuşmalar falan oluyor ve tabiki kabuslar. bazen beynime fısıldıyorlar, evde mavimsi uzun ince e sekilli çizgiler görüyorum, bütün musallat belirtileri var, küçükken 5-6 yaşlarındaydım, evde cocuk cinler görüyordum, ve kapı açıp kapama sesleri mutfaga girip çıkma sesleri duyuyordum, şimdide neler oluyor anlamıyorum benim kulak perdem aşınıyor göz perdem aşınıyor, gece yarısı durup dururken feci sinyal sesi, ve nefes alıp verme sesi duyuyoorum bazen yüzüme üflüyorlar, bazn esyalarımı yere bir fırlatıyorlar kırılıyor
- +1 yıl
Aynen seninkisi biraz daha ileri. Bugün yine gerçekten berbat rüyalar gordum. Netten sayik erol tangut yaz ben o adamın videolarini izliyorum. Rukyeyle tedavi miydi neydi faceden mesaj atmistim. Dolandirici felan değil videosuda vardı hocanin telefonunu vermişti ama gorusmedim. Nazar ya da musallat dedi
Soran+1 yılbende çok garip bir rüya gördüm, erol tangut hoca bana inandırıcı gelmiyor :/ onunla konuşmuştum, baya tartışmıştık küfür etmişti bana, o adamı inandırıcı bulmuyorum dolandırıcı buluyorum hatta.
- +1 yıl
Senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil küntüm vel e ecmâulün cemilun kesir ve el cinni şeytani ma şediga. Senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil küntüm vel e ecmâulün cemilun kesir ve el cinni şeytani ma şediga. Senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil küntüm vel e ecmâulün cemilun kesir ve el cinni şeytani ma şediga. Senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil küntüm vel e ecmâulün cemilun kesir ve el cinni şeytani ma şediga. Euzubilkelimmatillahit tammati min serri ma helag. Euzubilkelimatillahit tammati min serri ma helag Euzubilkelimmatillahit tammati min serri ma helag. Euzubilkelimmatillahit tammati min serri ma helag. Euzubilkelimmatillahittammati min serri kulli seytanin ve hammetin ve min serri kullin aynin lammeh. Euzubilkelimmatillahittammati min serri kulli seytanin ve hammetin ve min serri kullin aynin lammeh. Euzubilkelimmatillahittammati min serri kulli seytanin ve hammetin ve min serri kullin aynin lammeh.
Soran+1 yılbu ne kızz
- +1 yıl
Ise yariyor. 1. si hz, Süleyman sözleşmesi. Yazdiklarimin hepsini 4 kere sesli oku
Soran+1 yıl1 kere okudum :), okuyayım sağol canım
- +1 yıl
4 kere sesli oku :) rica ederim.
Soran+1 yılpeki :) :)
- +1 yıl
Okudun mu canim? Ne hissettin ya da vucudun da kasılma oldu mu?
Soran+1 yılOkudum, elimi çizdiler, sinirlendiler ve bende baya ateş gibi oldum
- +1 yıl
Çünkü yaniyorlar. Korkma. Defolun de. Bende bugun gece uyandim uzun sacli birini gordum seffafti kafami koydum geri uyudum. Işık yanıp sonuyordu. Ablaminda eskide boğazını sıkıyordular. Daha sonra gecmis kendiliginden. Korkmamalisin bırak cizsinler. Ateş gibi oluyorsun. Çünkü bedeninde varsa yaniyorlar. Defolun de. Daha yüksek sesle oku bağır ve 10 defa oku. Ben allahtan başka kimseden korkmam de
- +1 yıl
Olduremezler. Anca fiziksel zarar verirler çizerler. Korkak ve nankörler. Inan başıma çok geldi gece kusturdular. Aklina şüphe sokarlar. Bilegini ciz hayat cok kotu intihar et derler isyan ettirirler bunlari yapma oyunlarina gelme. Aynada cocuk gördüm korkuttular vb. Her gün ruyamda korkutuyordu bildigim sureleri okuyordum o küçülüyordu ben gucleniyordum. Ruyalarimi kontrol edebiliyorum bazen ruya olduğunun farkina variyorum ve onlari biliyorum bu yuzden dua okuyup öldürdüm. Birisi kapiyi çarptı dayanamayip duymamak için. Onunla konusmuslugum var ben senin korkunu biliyorum demisti hayir demistim. Boğazını sıkıp bağırarak dua okumuştum. Simdi de gitmediler ama korkmuyorum onları öldürmekten zevk alıyorum. Fazla umursamiyorum artik. Yine yazacagim dualari. Bunlari tekrar oku. Bağırarak oku.10 defa oku, defolun de korkmam de.
- +1 yıl
Senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil küntüm vel e ecmaulün cemilun kesir ve el cinni şeytani ma şediga. Senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil küntüm vel e ecmaulün cemilun kesir ve el cinni şeytani ma şediga. Senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil küntüm vel e ecmaulün cemilun kesir ve el cinni şeytani ma şediga. Senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil küntüm vel e ecmaulün cemilun kesir ve el cinni şeytani ma şediga. Senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil küntüm vel e ecmaulün cemilun kesir ve el cinni şeytani ma şediga.
- +1 yıl
Euzübilkelimmatillahit tammati min şerri ma helag. Euzübilkelimmatillahit tammati min şerri ma helag Euzübilkelimmatillahit tammati min şerri ma helag Euzübilkelimmatillahit tammati min şerri ma helag. Euzübilkelimmatillahit min şerri ma helag.
- +1 yıl
Euzübilkelimmatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammetin ve min şerri küllin aynin lammeh Euzübilkelimmatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammetin ve min şerri küllin aynin lammeh. Euzübilkelimmatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammetin ve min şerri küllin aynin lammeh Euzübilkelimmatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammetin ve min şerri küllin aynin lammeh. Euzübilkelimmatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammetin ve min şerri küllin aynin lammeh.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bana yardımcı oldugun için, evet baya uğraşıyorlar. Senin dediğini yapıcam ama akşama yapıcam, gündüz pek yanımda değiller. zaten teki büyüden 4 ü musallattan gelen cin. Sen de baya baya görüyorsun ve hatta dokunmuşsun seninki benimkinden daha da ilerlemiş, hiç sordunmu neden geldiniz neden musallat oldunuz bana, diye?
- +1 yıl
Yazdıklarımı 10 kere bağırarak oku. Defolun de. Zor giderler ifritler. Evinde biri varsa ona okuttur. Sana okusun. Lisanina gelsin , konussun. Bir digeride vucuttan enerji çekmek için kullaniyor belki gormussundur videolardan dene. Geri cekilirsen bedeninde vardir
Soran+1 yılbendekiler daha çok rukyeden etkileniyor. bedenime girip çıktıgınıgece hissediyorum. Bağrarak okuyamam çünkü evde kardeşlerim var, bu musallatı ben hariç evde kimse bilmiyor. aileme anlatsam psikoloğa götürür, teyzem bakrköy ruh hastanelerinde şok ala ala,, aklını kaybetti. ben kendimi tehlikeye sokamam, ileride bir hocaya gidicem ama.
Soran+1 yılifrit değiller. ifrit olsa iflahımı keser.
- +1 yıl
Rica ederim tatlim. Ailene soyleme o zaman benimkiler de bilmiyor ogrenseler ilk once babam beni timarhaneye kapatirdi. Cocuklugumdan beri yasiyorum ve aklim yerinde demek ki sorun aklimizda degil. Halusinasyon görmüştüm bir kere yanindaydi Defolun demistm elimle kovmustum gitmeyince besmele cektim. Aklima sürekli din hakkinda şüpheler soktular. dindar degilim hâlâ bulasirlar ama korkmam. Ruyami kontrol ederken konusmustum. Ezanla dalga geciyordu. Daha sonrs " ben senin korkunu iyi biliyorum sen bu rüyadan uyanamazsam diye korkuyorsun degil mi " demisti alayci ifadeyle bende hayir demistim gülerek. Karnima bastirmislardi diger ruyada karnim acayip aciyordu nefesimi kesiyordu. Fatiha okumuştum ustune yuruyerek kuculmustu. Digeride kapiyi carpmisti duymamak icin. Akşam oku. Sabahlari da icinden fatihalar oku. Sorun cikarsa yaz bana
Soran+1 yılvay be, sen de baya çekmiişsn cinlerden ama neden musallat olmuşlar? , bendeki bir cin aşık bana. kendi söylüyor rüyada, ayrıca çocugum varmış o alemde. o yüzden bana çok zarar vermiyorlar öyle sadece ben onlara zarar verirsem dualarlar falan bana zarar verirler, ama bana arada yardımcı oluyorlar. o yüzden bende çok dua falanokumuyorum, dün gece rüyamda elimde gümüş bir kılıçla evimin önünde 5 tane köpeğin boğazndan kesiyordum, biri bağırdı büyüden geldiler diye. annemde küçükken perdelerinde kırmızı bir muska bulmuş anneannem alıp dışarı firlatmış. dün gece tam uykuya dalcaktım sol bacağım birden öyle bir titredi ki uykudan sıçradım, uykuya dalmak çok zor oluyor. genel olarak sana zarar verdikleri kadar zarar vermiyorlar, ama sen bir hocaya gitsen? rukye falan da dinle, bunlarla baş edemezsin zor olur, sürü gibiler maşlallh
- +1 yıl
Fiziksel bir zarara ugramadim. Ruyamda surekli bebek görüyorum ve cinsel iliski tecavuz vb. Ve daha dün ruyamda bir adam balta ile bir adamin kafasini kesiyordu. Sakallari bile kan olmustu keserken. yanlarindan gecmistim. bir diger ruyami ablam evlenmeden once gormustum. 2 yuzu kapali adam vardi siyah giyinmislerdi. sirtimi donmustum vuracaklardi. Vuramadilar ve serbest bırakıldım buyuk kapidan cikmistim. Rukye dinlemistim esneme ve titreme oluyor ama gercekten de zor gidiyorlar hâlâ halusinasyon gordurduler gece kafami koyup uyudum umursamadim korkmadim. Korkudan beslenirler. Durugoru yetenegim var ruyalarimi kontrol edebiliyorum. Neden musallat olduklarini bilmiyorum. Annem felç hastasi olmuştu. Ruyamda bir isim görmüştüm"malaki" araştırdım netten bir kitap cikti yahudi kitabi 13 peygamberden mi ne bahsediyordu, eskiden ruyamda İbranice harfler vardi her yerde evimde korkuyordum babamdan yardim istiyordum. cinler Yahudileri sever. musallat olan cinlerin çoğu ibrani.
- +1 yıl
Korkmuyorum açıkçası. Hayatima etkileri olmuyor. Belki de onlari öldürdüğum icin musallat oldular. Yillardir onlarlayim. Aşırı rahatsız edici benim ki. Ancak elimi cizdiler diyorsun ki fiziksel zararları oluyor sana, kurtulmalisin. Yazidigim sozlesmeleri 10 kere oku aksam defolun de korkmuyorum de
- +1 yıl
Asiri rahatsız edici degil diyecektim. Halusinasyon olduklarini biliyorum bu yuzden korkmuyorum alıştım. Kovuyorum , öldürüyorum. Yazdigim sözleşmeler dualar onlari yakar ateş gibi olman bu yüzden.
Soran+1 yılDurugörü yeteneğinin olması güzel, ama cinlerin tevcavüz etmesi çok kötüya. benim güçlü oldugumu söylediler o yüzden şu an da kapıyı aralıyorlar. ben küçükken çocuk cinler görüyordum, ya inan bir sürü şeyler oldu ama ne olduysa şu an hiçbiri aklıma gelmiyor, çok ilginç. amaçlar ne tam olarak ne yapmak istediklerini bilmiyorum. bir ara rüyamda sürekli onların alemine gidiyorum, orda yaşyordum. şuanda evde mavimsi aura mavisi gibi çizgiler şekiller gölgeler görüyorum, gece sinyal sesine benzer yanımda hareket eden sesler duyuorum , gece uyutmamakta ısrarcılar, bir kere gece bana aşık olan cn hayran hayran bakıyordu ben sinir oldum yorganla yüzümü kapattım, sonra yorganın üstünden yüzüme dokunmutu 2 kez. sıçrayarak uyandım. bir çift göz görüyorum, kırmızı siyah yeşil. evde tek oldugum zmanlarda koltukta oturuysam karşıdaki koltuktaki yastık havaya kalkıyor, kaç kere eşyamı yere fırlattılar kırıldı. mesela tablete çok giriyordum kırıldı,
Soran+1 yılbide hangi teknolojik alete dokunsam bozuluyor, 4 cep telefonu geçti elimden , şuanda tel im yok, tablet bozuldu. pc den giriyorum bu da bozuk arada bir çalışıyor. evin tüm elektriğini götürmüş insanm, evdekiler bana dokundutturmuyor artık :d
- +1 yıl
Uyurken sirtimda silah sesi duydum sicradim vurulmus gibi oldum. Gecen hafta da yatarken gozum kapaliydi uykuya dalacaktim adam gordum yumrugunu kaldirmisti vurur vurmaz sicradim Besmele cektim. Korkmuyorum onlardan artik. Oldurmustum. Fazla bulasmiyorlar. Benden nefret ederler. Onlari öldürmekten, yakmaktan zevk alıyorum. Nankör ve korkak olanlar kendileri.
Soran+1 yılonları öldürerek bir yere varamazsn, cinler de tıpkı insan gibiler bir insanı öldürrürsün katil olursun cin öldürerek katil oluyorsun , bide zevk alıyorsun. bir cin söyle söylemiş bir hocama. o da baya duygulanmış demiş ki. Allah madem cinleri seviyor neden cinleri insanlara büyüyle bağlattrıyor köle yapıyor? . demiş, gercekten de cinler insanlardan nfret etmekte haklı. çünlkü inssanlar cinleri köle yapmak istiyor onları kullanıyor. ama cinlerinde bir ailesi bir işi bir düzeni bir hayatı var, hobileri fobileri var. sen onlara başta zarar verdiyssen onlar da sana zarar vermekte haklı yani. Dua oku ve kendini koru. ama öldürmek de büyük suç, cinler durduk yere musallat olmaz bişey yapmışki insan o da musallat olmuş, çünkü onların padişahları var ve durup dururken insana musallat olan cinleri öldürüyorlar. büyü yoluyla gelen cinler mecbur oldukları için geli p insana zarar veriyor çünkü büyü yaptıran adi insan cin i bağlıyor.
- +1 yıl
Yaratılış islamda anlatildigi gibi degil. Bana musallat olmuşsa yakarim. Bundan da zevk alirim. Kurtul kurtulabiliyorsan.
Soran+1 yılsen ne yaptınki sana musallat oldu, sen onun ailesinden birini öldürdüysen canını almadıklarına şükret. ayrıca yakmak kolay değil. ben sanmıyorum öldürdüğünü. evliyalar hocalar zor öldürüyor. sen zevkine öldürüyorum diyorsun ahaha :D Yine kurtuluş u dene hatta bir hocaya gözük ama öldürmeye çalışma o da bir can. yaradılışlar farklı ama hepimiz Allah ın kullarıyız. bunu ballandıra ballandıra anlatırsan günah kazanırsın. onlar zaten sana yaptıklarının cezasını çekecek.
- +1 yıl
Haklisin. Benim yaktigim cindi. Cinler yanar , cinler halusinasyon gordurur. Zor gidenler ve fiziksel zarar verme gucleri olan ifritler. Büyük ihtimal ifrit, duayi okuyunca ateş basti dedin. Onu her gun 10 defa oku akşam. Şunu unutma seni öldürmezler yara birakirlar ama öldürmezler.
- +1 yıl
Korkmuyorum de
Soran+1 yılTamam sağol
- +1 yıl
Rica ederim. Cizikleri ailen gordu mu? Ve bunu Sabah bile dene. Sorun cikarsa yaz
Soran+1 yılgördüler tonguç (evimizdekikedi) yaptı dedim :)) tamam denerim
- +1 yıl
Okudun mu tatlım?
Soran+1 yıl:) ı ı , henüz değil, çok üseniyom ya yazılar cok, ama okurum
- +1 yıl
Bende de usenme duygusu oluyor :D ama inan 10 defa okuyunca biraz rahatlayacaksin
Soran+1 yıl:D okumasam da rukye dinlesem?, ya da tamam bee ne kızıyon okuycam :D
- +1 yıl
Oku yazdığım hz suleyman sozlemisidir. Diğeri de dua. Ise yariyor onlar yakiyor musallat olan kafir cinleri. Rukyeyide ondan sonra dinle :D hatta sesi aç odanda
Soran+1 yıl:) ben yakmasını istemiyorum ama , biraz okurum, sonra rukye dinlerim ama dayanamicamı biliyom :D
- +1 yıl
Yakmasini istemiyorum? Bunu soyleyen sen olamazsin. Sana acindiriyorlar kendileri. Onlar kâfir. Senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil kuntum vel e ecmaulun cemilun kesir ve el cinni şeytani ma sediga ma şediga...
Sen kimsin? - +1 yıl
BEN yakmasini istemiyorum ama ". Sen kimsin? Senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil kuntum e ecmaulun cemilun kesir ve el cinni seytani ma şediga
Soran+1 yılma şediga cin çağırmalarda kullanılan bir kelime, ne kadar doğru ki? internetten mi buldun?,
- +1 yıl
Lisanina gel. Euzukelimattillahit tammati bin serri ma helag
- +1 yıl
Hz. suleymanin sozlesmesi. Bedene getirir ve bunun farkında bile değilsin. Yakmasini istemiyorum ne? Bunu söyleyen sen degilsin emin ol.. biliyorsun. kimsin sen? Benimle konus
- +1 yıl
Senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil kuntum vel e ecmaulun cemilun kesir ve el cinni şeytani ma sediga. senedi ve cenip işşefeati ve ma halaga bil kuntum vel e ecmaulun kesir ve el cinni seytani ma sediga
Ma sediga
Soran+1 yılma şediga cin çağırma ritüelinde kullanılan bir söz. internetten mi buldun sözleşmeyi?
- +1 yıl
Kaç yaşindasin?
Soran+1 yılben 18,
- +1 yıl
Ben onu sormuştum. Bence bedeninde de olabilir cunku celiskili konusturuyor bazen burdan anlıyorum. Ma sediga hz suleyman sozlesmesi , cagirma degil cini bedene cagirir bedene getirir konuşturur ve öldürür cini (şeytani)
- +1 yıl
Hocalara gitme bence sayiklere git
- +1 yıl
Rukye dinleyince neler oldu bedende?
Soran+1 yılbilmiyorum ki bedende mi değil mi, bazen gözlerim ateş gibi oluyor bazen ailem dışında başkalarıyla konuşunca aklımdaki kelimelerin yeri değişiyiuor ne diceğimi şaşırıyorum, evet desem hayır cıkacak gibi konuşmaktan çekiniyorum. rukye dinleyemdim çünkü bilgisayardan giriyorum, ve gece pek giremiyorum ailem görmesin diye, kısa zamanda dinlicem. sayik dan bahsettigin erol tangut angutuysa o adam sahtekar hayatta gitmem ona o bildiğin dolandııcı :D tangut angut hahaha
- +1 yıl
Ahaha :D o herifin Atatürku deccal gibi gostermesi beni deli etmisti. Sayik mustafaya git
Soran+1 yılo adamda gözümü tutmadı, bunlar sean başı 1000 tl alıyor, bunlar dolandırıcı bunlar sahtekar
- +1 yıl
E pahalı olacak tabi. Yanar ama ademoglu bir gunah isler yine kapi acilir...
- +1 yıl
Beni neden rahatsız ettiler acaba bir zaman... gerci bu aralar fazla rahatsiz etmiyorlar etseler de korkmuyorum bir derdim yok zarar vermedikleri surece. Benim durumum hakkimda ne düşünüyorsun tatlim?
- +1 yıl
5-6 yasindaki cocuga musallat olmalarinizdaki mantik ne merak ettim. Cunku bu yaşıma kadar yasadim, o yaşta oldurmedim bile
Soran+1 yıl1000 lira nedir ya, her gün bir kişden 1000 tl alsa, aylık oy maşallah, herkesden zengin. hayır için Allah için yapmıyor mu bu işi? ne diye üklü bir miktar alıyor, o zaman çok cüzi bir miktar alsın o da kağıt kalem mürekkep vs ihtiyacını giderecek. yok öyle iş. o zaman cin der ki bu şarlatanlar bildiğin bizim üzerimizden para kazanıyor zengin oluyor. zaten öyle. ben bir dkk.
- +1 yıl
Allah icin yapip para almasi sacma. ataturk dusmaninin teki.
Soran+1 yılsen hiç ruh ya da cin çağırdınmı
- +1 yıl
Cagirmadim. Boşuna da cagirmam. Bir ara ablam üniversite de arkadsslariyla cagirmis. bogazini sıkmis bir kac gun sonra geçmiş. Ama ruyamda sık sık cinsellik gorurum, bir adam elimden tutuyordu seni kaciricam diyordu öpüyordu vb. Cocuk felan görüyordum uyandiktan sonra gerçekten özlüyorum o hissi. Aşık cin mi?
- +1 yıl
O degilde bune ya ahahahaha :D
Https://www.youtube.com/watch?v=Qjhiz8DbQeM
Soran+1 yılşimdi cinler birazda maneviyatı düşük insanlara musallat olurlar, ablandan gelip sen dikkatini çekmiş olabilirsin, dediğin gibi aşık da olabilir ama aşık bir cin asla sevdiğine zarar vermez, öldürmek istemez. o video ya gelince :D al sana komedi, iyi film çekmişler resmen takla atıyorlar bana saçma ve abartı geldi
- +1 yıl
2:34teki kadına koptum :D
- +1 yıl
Öldürmek istemedi asla ama ben ona karsi geldim korkuttu. Onun disinda fiziksel zarar vermedi asla rahatsız etmiyor
- +1 yıl
Ruyamda surekli gelinlik , kan felan görüyorum
Soran+1 yıl:) güzel kızmısın
Soran+1 yılaşık olmuş
- +1 yıl
Evet. Ama ilk ruyamda beni dovmustu evlenmicem diye tecavüz felsn görüyorum arada bu şüphe uyandırıyor bende ama bazen gercekten cok iyi davranıyor. Uyandigimda özlüyorum o hissi , sarilisini , opusunu vb.
- +1 yıl
Bir de aşık olan cin korkuyu 0a indirirmis sanirim bu yuzden onlardan fazla korkmuyorum
Soran+1 yılonunla konuşmaya çalış, mesela bende ki cin ara sıra zihnime konuşuyor, bu yüzden bazen 6. hissim kuvvetli oluyor. sende onunla zihninde konuş, belki içindedir. benim boynumda durduğu için ordaki eklem kas ağrısı oluyor, doktora gittik bişeyin yok demişti ama cin den oldugunu o zamnalr bilmesemde şimdi anlayabiliyorum. benim rüyamda da diyorki geçen ki rüyamda. ben çok yakışıklıyım bak tıpki insanlara benziyorum diyor, bana hayran hayran bakıyordu, zaten hep bana bakan bir çift göz görüyorum. dışımdaki cin lerde büyüden geldi bence çünkü onlar beni korkutuyor biri koruyor. annemin ailesi akrabalrı hep karı koca ayrı boşanmış. hep bir kavgalılar, çok eskiden büyü yapılmış olabilir. kimse anlamıyor niye bir bana oluyor bir tek anlamış değilim.
- +1 yıl
Konusuyorum bazen icimden seviyor beni ama gercekte konusmuyor ruyalarda iletişim kuruyorum elimden tutmuştu
Soran+1 yılilerde gözükmeye bşlar. peki sana saldıran kimdi
- +1 yıl
Inan kucuklugumden beri var hicbirsey yapmadigim halde, baba tarafından akrabalar annemi sevmemisler sucsuz yere ugrasmislar annemle akrabalar. Annem felc oldu tanriya minnet ki kurtuldu ameliyat olup. Kimin saldirdigini bilmiyorum çünkü her rüyada ayri bedende ayri kisiler. O beni kucagina aldiginda kopekler beni ondan almaya çalışıyordu bir çok kişi goruyorum aslinda. Onu öldürmek istiyorum
Soran+1 yılbenim de baba ve baba tarafı annemi hiç sevmez üstelik aynı binada kalıyoruz :/ bende küçüklüğümden beri varlıklar görürüm bana bakan, geceleri evde dolaşan ama beni korkutmadılar hiç, hala da bişey yapmıyorlar ssadece izliyorlar geceleri izliyorlar uyuyamıyorum. kimi öldürmek istiyorsun, sana çokmu zarar veriyorlar
- +1 yıl
Bazen gercekten uyumak istemiyorum. Gördüğüm her ruya kâbus. Isremiyorum beni zorluyor. Beni korkutsalar bile onlardan korkmayan birisiyim. Ben ruyada oldururken sesimi kistilar dilimi dugumledi ama tanri sesimi yukseltti... öldürdüm 1 tanesini digeri kapiyi carpti
Soran+1 yılrüyada ölmezler. Allah yardım eder, dua etmeye devam et her nekadar ibadette zorlansakta bağımızı koparmayalım Allah ı sevelim. bende sürekli kabus görüyorum, elimi kolumu bağlıyorlar. şu son 2 gecedir çok farklı bişey oluyor. gece tam uykuya dalcakken sol bacağım çok fena titriyor, yok gibi hissediyorum sonra oh be geçti diyorum , birden titriyor tam uykuya dalcakken. sonra uyuyamıyorumda
- +1 yıl
ama inan bu kallesleri elime geçirsem görsem yakarım. Yatmadan 100 kere fatiha okumak gerek
- +1 yıl
Euzubikelimatillahittamati min şerri külli şeytanin ve hammetin ve min şerri külli aynin lammetin (her turlu şeytandan, zararlı seylerden ve kötü amaçlı gözlerden bütün kelimeleri yüzü saygısına tanrıya sığınırım. )
- +1 yıl
Bu gece yarısı kâbus gordum yorgan ileri gitmişti üstümü açmıştı. Sıçrayarak uyandım ama çarpma hissi gibiydi bir enerji elektrik gibiydi elim uyuştu biraz itti sanki öyle bir histi
- +1 yıl
Çarptı bana
- +1 yıl
Vurdu ve gitti
Soran+1 yılsen çok dikkat et, senin bu düşüncelerin hani bulsam yakıcam düşüncelerin onları çok sinir edebilir, sen uyumadan önce 7 kez ayetel kürsi oku her bir kez okudugunda 3000 melek yanına iniyor. ben okuyup yattıgımda bişey olmuyor
- +1 yıl
Ezbere bilmiyorum ama dinlediğimde bile uyku çöküyor esneme ve göz yasarması oluyo bende
Soran+1 yılezberle :/ ama zor olur. ben 11 yaşlarında ezberlediğim için çok kolay, ama okurken kelimeleri harfleri çok karıştırıyorum, zorlanıyorum, tane tane okumaya çalışıyorum
- +1 yıl
Soyları da musallat olsa bunları yakmaktan çare yok. Bir cin bedene girdiyse çıkamaz daha ancak yakmak gerekir. Uyandığımda yorganı itmiş. Abimi bile tanıyamadım gecen hafta görünce sıçradım konuşamadım kafam titredi. Daha sonra kendime geldim. Rüyada ölmez mi bilmiyorum ama oyle ruya degildi yani rüyada olduğumun farkındaydım ve istedigimi yapıp istedigim gibi hareket ediyordum onların cin oldugunu anladım ve ustune yürüyüp ayağımı vurup fatiha okudum tekrarlayarak. O da küçüldü gittikçe duman oldu yok oldu. Diğeride apartmanın asagısındaydı 2 tanesi. Onlara da bağırarak okudum dayanamadılar " sus " diye bağırdılar ben okumaya devam ettim kapıyı carptılar duymamak için
Soran+1 yılyuh ya, sen bildiğin görüyorsun konuşuyorsun, seninki benden de ilerlermiş, ve senin durum farklı , sana ne şekilde gözüküyorlar?
- +1 yıl
Çirkinler. Gözleri büyük. Kısa boylular yüzleri çirkin ve korkaklar
- +1 yıl
Kol bacak gövde insan ama çirkinler
Soran+1 yıl:/ isteseler şekil değiştirirler doğru çirkinler çünkü bende gece gördüm cadıya benzioyrlar
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılburcun ne?
- +1 yıl
Oğlak
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Ne oldu ki
Soran+1 yılhiç öylesine sordum :)
Soran+1 yıltakıntım var da sormadan yapamam
- +1 yıl
Hm peki.
- +1 yıl
Cinler boşuna musallat olmaz yazdığım tovbeleri oku.
1-) Allahim soyumdan gelen yerine getirilmeyen adaklardan sana siginirim
2-) Allahim seytanin ve cinlerin serrinden sana siginirim
3-) Yaptigim günahlardan dolayi tövbe ettim estagfurullah ya gaffar
Soran+1 yıl5-6 yıldır okuyorum onları sirkeli suyla duş aldım, sirke içtim, ayetel kürsi okuyup suyu iiçtim, zemzem suyu içtim, namaz kıldım, ama çok saldırdılar fiziken bayılcak gibi oldum. şu sıralar bişey yapmıyorlar çünkü bende yapmıyorum
- +1 yıl
Inadina yap. Güçlü ve yetenegi olan insani kendilerine cekmek isterler. Senedi ve cenip... duasını oku. Bu onlari öldürür
Soran+1 yılbir kere hoca sağ kulağıma çok hızlı kıyamet süresini okumuştu, ben değil içimdeki başka bişey hıçkırarak ve çığlık çığlığa ağlamıştım kalbim çok sıkışmıştı, telefonu kapatmak zorunda kalmıştım elim aağımm titriyodu, yani rukye senedi cenip vs okutturmazlar ama denicem bu akşam. teşekkür ederim canım :)
- +1 yıl
Denedin mi tatlım?
Soran+1 yılhayır yapamadım henüz
- +1 yıl
Korkak.
Soran+1 yılkorku mu? lan senin cesaret edemediğini şeyleri yaptım ben , neler neler yaptım, sen bir kendine bak asıl korkak sensin. kaç gündür ailevi meselelerim var , arada srada eve uğruyorum, oturup bide dua mı dinleyip okuyayım. ben bunların üzerinden kaç kez geçtim, bir b*k olmuyor. denesem ne olacak. sen cin öldürdüğünü sanıyorsun zavallısın cini öldürmüyorsun çoğalıyor git gide. ayrıca ne durumda oldugumu bilmeden a*tal ca yorumlar yapma, senin gibi akşama kadar evde oturmuyorum işim gücüm var. aklının alamayacağı şeyler denedim ben. hadi eyvallah, iyi günler size.
- +1 yıl
SEnen daha korkak olamam. Ne dua bilirsin ne kitap. Ne de oldurmeye çalışırsın. Ne de dua okursun. Dua okumaya bile korkaksın. Allah bilir ne halt yedinde musallat oldular. Mümine bile dolandırıcı diyorsun. ZIRLAMA. iyi günler sana da..
Soran+1 yılahahahah, dün ekadar tatlım okudunmu tatlım yaptın mı tatlım , diyen sendin be*insiz. sen benden daha korkaksın emin ol. benim yaptıklarımın zerresini yapsan tımarhaneliktin çok boş konuşuyorsun. sen kimsin ki , haddini bil. kaç gündür eve uğramıyorum diyorum ki sana hesap mı vercem zavallı. l*n sen daha ayetel kürsiyi ezbere bilmiyorsun bana ne dua bilirsin ne kitap diyorsun, aklın bir karış havada. sen zırlama köpek. hadi benden sana iş çıkmaz daha cesaretin yok konuşuyorsun , o kalkmış bir tarafını s*kerler. daha yazma, senile işim olmaz. çocuk.
- +1 yıl
Lan adama dolandırıcı dedin o kadar laf ettin :D Mümine lanet etmek onu öldürmek gibidir. Sen 5-6 senedir böylesin. Ben 15 senedir. O da anca 15 saniyelik rüyalarda işte. Korktuğumda yok. Onun cezasını allah verir diyorsun. Kafiri öldürmek günah değil... Bende çizik, kırık çıkık yok. O çukura düşmedim daha. Günah ettiysemde tövbe ettim. Allah korudu beni. Ne biliyorsun oldurmedigimi? Bir fatiha bile öldürür. Senin dua etmeye bile dilin varmıyor okumayacağım diyorsun. 100 kere okumaya bile useniyorsun. Bana cinden bahsediyorsun. Eti cinmiymis 😂😂😂😂bir bk olmuyor diyorsun bir de... Duaları küçümsuyorsun. Ömür boyu eti cininle mutlu mesut yaşa... İyi günler.
Soran+1 yılya al işte. Bişey sorcam neden en başta ben o adama dolandırıcı derken bişey demedin. işin sonunda konuşuyorsun. sen ikiyüzlü bir insansın. erol tangut angut u da kendi fikrimle dolandıcı ben o adama kafir demedim nerenden uyduruyorsun dolandırıcı dedim. dua okumaya üşenirim çünkü önceden 2 sayfalık duayı 50 kez okuduğum da oldu. sen 15 senedir yaşamışsın ama 10 senesi psikolojiyle geçmiş. 5-6 yıl benimkisi ve bizde büyü var. ayrıca sendeki cin aşık maşık değil, aşık bir cin insana zarar vermez başta anlattıklarına göre seni boğmaya çalışıyorlardı :D güzel atıyorsun var ya. ama bazı dediklerin doğru, evet musallatın var ama fazla abartısın. bir fatiha bir cin i öldürseydi insanlar evliyalara hocalara gitmezdi. madem öldü niye hala şu an seni rahatsız ediyorlar? hani ölmüştü. sen birazda rüyalarıını gerçek gibi anlatıyorsun. c in i senden daha iyi tanıyorum benim teyzem cin ci. bende ne havas kitapları var. orda cinleri anlatıyolar. senin sandığın gibi eti cin değil yani :D
Soran+1 yılneyse işim gücüm var, senin gibi hayalperestlere laf anlatamam, iyi günler daha yazma tatlıımm.
- +1 yıl
Bende de benzer durum var bana medaj atarmısın
- +1 yıl
Bence sürekli dua oku bide kendine çok dikkat et seni kiskanmislar belli evde sakın ip falan bulundurma ciddiyim aşırı kıskanırlarsa tavana falan asarlar seni dikkat et onlarla zıt gitme sakın boğazına yapisirlarsa hiç bırakmazlar zaten anlattığına göre kiskanmislar seni dua oku bide dediğim gibi evin içinde ip metal alet bulundurma gece neye uğradığını şaşırırsın bir bakmışsın tavana asmışlar seni
- 5 ay
Kurtuldun mu
Sana şu an küfretsem sana küfrettıgım ıcın banada musallat olurmu aklımda delı dusunceler
Sizin gibi insanları Hep bir lütuf olarak gormusumdur015 Yorumla
Soran+1 yılÇok zekisin, aklını yorma çok kıymetli aklın.
Soran+1 yıltam tersi, cinler nuru fazla olan ve cinlerin dikkatini çeken insanlara musallat olur.
Soran+1 yıl? sen hala yazıyormusun
Soran+1 yılben cinli değilim
Soran+1 yılyanlış yazmışım, ben değilim. hadi sg
Soran+1 yılonlar sana bakmaz, seviyeli düzgün hatta nuru fazla olan insanlarla uğraşır. nasıl bir insansın ya, ayrıca anne adı oladan uğraşmazlar, uğraşırlarsa iflahın kesilir. bıkarsn artık ölmek istersin.
Soran+1 yılHadi canım başka kapıya, hadi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok ama cevşen tak yatmadan ihlas fatiha felak nas oku bol bol ayatel kürsi oku
15 Yorumla- +1 yıl
Musallat olan cinlere yatmadan önce nas felak yarar mı sanıyorsunuz😅? Yapmayın yaa!..
Cevap sahibi+1 yıl@uzay_aracı2 bu dualar onların nefret ettiği dualar orada kalacaklarınımı sanıyorsun
- +1 yıl
Kalıyorlar emin ol. Zor gidiyor, gitse bile hemen tekrar donuyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@uzay_aracı2 sende onları bıktırana kadar devam ediceksin o zaman
- +1 yıl
Benlik bir durum değil de bunun çözüm olmadığını biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılmetafizik bir varlık hayatıma dahil ama cinmidir bilemem konuştuğumuz anlar bile oldu
19 Yorumla
Soran+1 yılbiraz anlatırmısın. ne konuşuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılsorulara cevap vermiyor sadece soruyor nereye gidiyorsun neredeydin kim vardı yanında ve dahada ilginç şeyler bazı ayrıntıları yazamam şu an herkes okumasın metafizik bir varlık olması halinde bile bilgisi sınırlıdır ben metafizik varlıkların sınırsız bilgiye sahip olduğunu düşünüyordum bu yüzden kafam karışıyor hangi alemden olduğunu anlayamıyorum ve yardımsever bir varlık olduğunu söyleyebilirim bir küçük bir kaza geçirmiştim bacaklarım şişmişti ayağa bile kalkamiyordum yataktan düşmüştüm beni kaldırıp yatağa koydu bir defada dışarıdaydım evin kapısı kilitliydi evin kapısını çalmak konusunda kararsızdım kapıyı açtı bana daha değişik şeylerde var 3 farklı dil biliyorum 3 farklı dilde de konuştuğu oldu bu kadar ayrıntı yeter
Soran+1 yılsana hangi şekilde gözüküyor? ailen görüyor mu onu
Cevap sahibi+1 yılHayır benden başka kimse görmüyor fiziki olarak sadece bir defa gördüm gördüğüm bir kadındı çok uzun saçları vardı yerde surukleniyordu ama hep bir gölge olarak görüyorum yaptıklarını görüyorum cisimlerin yerlerini degistiriyor her zaman farklı bir ses tonu var bazen tanıdığım kişilerin sesi bazen tanımadığım kişilerin kadın olduğundan eminim ama hep erkek sesi
Soran+1 yılçok ilginç. cinler in maddeye dokunup şekil vermesi zordur, tabi inanırım bende de kalemkutuluğu yere fırlatmıştı
Soran+1 yılben seninle konuşmak isterim, @Ayperi040 takip istegi atarmısın
Cevap sahibi+1 yılNick doğru yazdığına eminmisin bulamıyorum ya da sen takip et @serwanx
- +1 yıl
Size kolaylık sağlıyım dedim 😂@serwanx işsizim ben 😂😂
+1 yılBenim yok ama musallat edebilen birini tanıyan birini tanıyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılrüyamda insan kılığında cin görmüştüm ama şu an normalim
40 Yorumla
+1 yılBen de se belirtileri var rukye dinledigimde bacaklarım titredi sonra namaza başladım bu gece tekrar dinledim yine aynıydı sorun şu ki abdest aldım kuranı kendim okuduğumda saffet suresini ürperti korku yok ama youtubeden dinledigimse inanilmaz kasilma bunalım agırlık oluyor
01 YorumlaBana musallat olmadılar da bir kız arkadaşıma musallat olmuşlardı kız bir değişik davraniyordu son zamanlarda yaninda dua edince de sinirleniyordu değişik tepkiler veriyordu çevresinden baya uzaklasmisti son zmaanlarda işte geçen sene ölüm haberini aldık tavana asmış kendini çok fenaydı
03 Yorumla- +1 yıl
Yaa korkutmayın olum ben aksine çok mutluydum rastgele bir youtubede rukye duasında bacak titremem bunaltı ile anladım
- +1 yıl
@Haticeünver1 bilmiyorum artık ama sen evde ip metal alet bulundurma bir gece asarlar seni dikkatli ol arkadaşımın kendini astığını düşünmüyorum şahsen bence 3 harfliler asmış
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnerden vardın bu kanıya gece uykunda korku felanmı oluyor.
121 Yorumla
Soran+1 yıl5 senedir. neler oldugunu anlatsam, yazmaktan elim ağrır, görüyorum.
Cevap sahibi+1 yıltahmın edebılıyorum.
ruyalarda korkmalar gün ışığındada oluyormu
Soran+1 yılnasıl
Cevap sahibi+1 yılkorkarak uyanıyormusun ve bu durum gün ışıdığında sabah namazından sonrada oluyormu
Soran+1 yılevet, gündüz uyudugumda korkarak uyanıyorum, gece daha da korkunç oluyor
Cevap sahibi+1 yılönceden hıssettığın bışeyler oluyormu.
Soran+1 yılevet, mesela kimin mesaj attıgını kimin geldiğini veya annem bana kızgın bakıyorsa neden kızgın baktıgını vs hissedibiliyorum,
Cevap sahibi+1 yılbunları olumlu kullanmaya çalış. olaylara bıraz kendın yön ver.
kötü şeyler yaşıyormusun krızler kendını kaybetmeler yaptıkarını hatırlamamalr gece rüyanda gezmeler.
Soran+1 yılkriz hayır. kendimi kaybetme, bazen istemsizce mantıksız sözler cıkıyor aklımdan. gece onların aleminde geziyorum ara sıra. ama ayakta dolaşmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılsenın durumun tamda musallat bı durum değl daha çok psıkolojık.
musallat durumlarda çok başka şeyler yaşanır.
senı yönetırler. zarar verırler. etrafındakılere zarar verırler.
ve daha bır çok şey
Soran+1 yılpsikolojik mi Ç) 5 yıldır psikolojikse. Ben cinleri görüyorum ve bazen bana vurdukları bile oluyor, sırtımda mor izler var en büyük kanıtı. onlar bazen bana konuşuyor,, hatta biri aşık. rüyalarımda kendini anlatıyor, küçüken çocuk olarak görüyordum şimdi gölgelerini duman görüyorum. bir çift göz görüyorum hep bana bakan, işlerim rast gitmiyor. Bazen çok sinirli oluyorum kendi gücümün 2 kat fazlası şiddet uyguladgım oluyor. değşik sesler çıkıyor. sesler duyuyorum, aynalarda kayboluyorum. daha anlatmama gerek var mı.
Cevap sahibi+1 yılaynada kaybolma bu senlık durum yan kafanda ama sana vurmaları vücudunda darp ızlerı bunlar evet. zaten demıştım sana zarar verırler dıye.
hayatında bır çok şeye dıkkat etmelısın.
cevşenle gez. banyoya çıplak gırme.
bununla ılgılı dualar var yatarken ve uyandığında oku.
ezan sesı önemli. ezan okunduğunda senden uzak dururlar
bazı koruyucu dualar var ılım ırfan sahıbı ınancına ıtıkatına ınandığın bırınden bu konuda yardım al
Soran+1 yılteşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılnerde yaşıyorsun
köy kasaba şehır merkezı
Soran+1 yılşehir. İstanbul .
Cevap sahibi+1 yıldaha önce ailende oldumu bu tarz bışey
Soran+1 yılteyzem musallatlıydı, ama onun hastalığı var, bakırköy ruh hast yattı. şimdi iyi çok şükür ara sıra gidiyor ama. annemler küçükken evlerinin perdesinde kırmızı bir cevsen muska gibi bişy bulmuşlar anneannem dışarı atmış, vs. annem babaö hiç girmez bu olaylara. babam zaten gıcıgın teki, kıt
Cevap sahibi+1 yıleskıden bu konuda ıyı hocalar vardı ama artık çoğu şarlatan
Soran+1 yılevet kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılumarım şifanı bulursun. yaşantına dıkkat et
Soran+1 yıltamam, teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar benim içime çok tatlılar ya bir esmer uzun boylu biri sarışın yaaa çok iyi bir çift olduk mk nazar değmesin 😄
20 YorumlaCinlerin varlığını ispat edebilir misin? Psikiyatriye gittin mi hiç
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman sana göre yer yüzündeki bütün Müslümanlar, cinlere inananlar şizofren öyle mi? Tabiki psikolojik olabilir ama cinlere inan herkes şizofren olabilir demen yanlış bana göre
bir zamanlar bendede vardi
11 Yorumla- +1 yıl
musallat olmak iyi biseymi
Konusabilirmiyiz bende bu tür olaylar yaşıyorum hatta daha fazlası
00 YorumlaDiğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok uğraştım ama pislik yapıyorlar, musallat olmuyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılya. hayatınızı mahvedeceksiniz, farkında değilsin. herşey tersine işliyor. düşün, bir işin olsun istiyorsun gidip konuşuyorsun çok güzel bir işyeri bir bakıyon olmuyor, sevdiğin kız senden soğuyor bakmıyor, engelliyor, ailende hep kavga stres dolusun vs. bunun nesi güzel
- Diğer konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılBuyur bacim 😒
13 Yorumla
Soran+1 yılmusallatlımısın?
- +1 yıl
Soruyu alabilirmiyim?
Soran+1 yılyok bişey.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMusallatli deilm ama tedavi ediyorum nispeten..
10 Yorumla
+1 yılaslen sivaslıyım olmaz mı
11 Yorumla- +1 yıl
seviyesiz gizli ashdjshda nasıl dokundu şu an bu küfür anlatamam Allahın delisi jdhsksj
+1 yılhocaya görün derim
10 YorumlaVar. Yolla gelsin?
10 Yorumla
+1 yılBen varım
00 Yorumla
+1 yılBen varım
00 Yorumlaben varım
10 Yorumla
+1 yılbende var iki tane
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
- +1 yıl