Antalya’da bir din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni, öğrencisinin 16 yaşındaki ablasına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Derslerinizde yardımcı olurum diye kızı kandırıp, “Sevgilim olur musun”, “Seni öptüğümde için kıpır kıpır oldu” diye mesaj atan öğretmen (!), ailenin telefondaki mesajları görmesiyle yakayı ele verdi. Yani ne diyeceğimi bilemiyorum ama bir şeyler de demek lazım. Bu cinsel açlık, bu sapkınlık daha ne kadar devam edecek hiç mi ders almıyoruz?
Din öğretmeni, öğrencisinin 16 yaşındaki ablasına cinsel taciz iddiasıyla tutuklandı. Kime güveneceğiz?
Para ile imanın kimde olduğu bilinmez demiş atalarımız. Karakteri bozuk insan kılığındaki mahluklar maalesef aramızda, sapıkça isteklerini gerçekleştirebilecekleri uygun kişi ve koşulları yakalamanın peşinde dolaşıyorlar.
Bu mahlukların iğrenç emellerinden bizleri koru Yarabbi.
Bunlar aramızda binbir farklı şekilde kamufle olarak varlar. Örneğimiz, görevi açısından iğrenç emelleri ile düşünemediğimiz, düşünmek istemediğimiz bir mahluk. Tepkimizin normalden daha fazla olması da bundan.
Bunların bırakın dini imanı, insanlıkları yok insanlıkları. Evli olmaları belki de çoluk çocuğa karışmış olmaları bile umurlarında değil.
Sapıklık ruhlarına işlemiş, tedavisi falan yok. Düzelme umutları da yok. Bu yüzden asla indirim olmaksızın, ömür boyu, en ağır cezaya çarptırılmaları ve ekmek elden su gölden değil ağır işlerde çalıştırılarak cezalarını çekmesi gerektiğine inanıyorum.
Allah'ım sen yardım et. Şu şahsın yaptığına bak ya. Böylelerini aklı almıyor insan, nasıl olur diye. Bu tür pislik şahıslar nasıl öğretmen oluyor, hele ki din. Gönül vermiş madem dinine, nedir bu hareketler? Namussuzun teki. 42 yaşında şahıssın, kızı yaşındaki kızla konuşuyor... Evli, çocukludur Allah bilir. Bu pislikler öyle çıkıyor genelde.
bunun partili olmayla bir alakasi yokk ki. hele dinle hic bagdastirmayin. adi din hocasi sadece. sapiklik baki ise bunda dinimizin ne sucu var. siz hic din kitaplarinda sapikligi oven bir yazi ya da bir ayet gordunuz mu? lutfen bunlari din hocasi die dindar saymayin. partiye gelince ne belli akp li oldugu... akp den hic kaset sikandali ciktimida partiyi sucluyosunuz. o zaman bencce bu din hocasi kesin chpli. skandalin alaaai onlarda cunki
Arkadasimla birlikteydim kimya hocasindan not isteyecektik arkadasim mesaj atti notumuzu yukseltirmis ama karsiliginda opucuk istermis. Elinizi opiyim diye yazdi arkadasim o da ben o kadar buyuk muyum dedi. Dokuzuncu siniftik. Evli ve iki cocugu vardi. Boyle hocalar cok.. Dincimizde surekli arkamizdan kalcamiza bakardi. 💩💩💩
Yuh yani yuh. O hoca nasıl bir hocaki bir çocuğa bunları yazabiliyor, o kız nasıl bana bunları yazabilirsin görünümü verip izin veriyor. 16 yaşında hepimiz mahrem namahremi biliyoruz değil mi? Çocuk kendi bile dememiş, aile yakalamış... Ayrıca din dersinin neyine yardımcı olacak, haftada bir saat
Amerikada biri söylemişti oda ögretmen= Eger çocugu ne olursa olsun öpmek, itmek, dokunmak bunlara benzer hareketlerde bulunrsan soruşturma açılır okuldan atılırsın haksız oldugun anlaşılırsa belki tekrar okula alınırsın diye. Birde bizdekilere bak a3m k...
Abi ben şunu hakikaten anlamıyorum insanları neden bir suçu acıklarken din öğretmeni, şu bu, imam, imam hatip lisesinde olmuş falan yapıyorsunuz?
Bu karaktersizlik, Kur'an-ı okumak ile Kur'an ı yaşamak farklı şeyler. Bazı insanlar sadece okuyanlardan anlayın artık bunu ya, böyle davranarak sanki din bunu öğütlüyormuş gibi yapıyorsunuz aşırı sinir oluyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İster din kültürü öğretmeni olsun, ister biyoloji, ister matematik. Fark etmez. Bunun dinle işi yok, vicdanla işi var. ''Artık kime güveneceğiz?'' derken sen her tespih sallayana güveniyor musun yoksa? Bunun gibi sapıkların acilen görevlerinden uzaklaştırılması gerekir.
Gündem değişince o olay unutulunca tekrar bırakcaklar eminim sadece halkın tepkisine cevap olarak tekrar tutuklandı adam. zaten bu ülkenin en büyük sorunu islamla laiklik arasında kalması Erdoğan bu konuda haklı hem müslüman hem laik olunmaz son yıllarda laiklik kavramından epey uzaklaşıldı zaten.
Misal sorudaki örnekte adamın islama göre yanlış yaptığı birşey yok islamda 16 yaşında bir kıza evllik teklifi edebilirsin çünkü ergenlikten çıkmış ama anayasalara göre bu adam suçlu çünkü reşit olmamış bir kızı taciz etmiş oluyor
Kadın asın dese adamı asarlar bu ülkede adalet felan yok karşı taraf da gayet istekli ve hoşuna gitmiş beyin tacizi bu yazıklar olsun böyle adalete açık ve net adalet yok bu ülkede...
Kesinlikle katiliyorum. Her din ile ilgili olani ahlakli oldugunu zannetmeyin. Din bunu ogutler ama agzina her alan kisiye ahlakli sifatini veremezsin.
@OkurHanım türkiyede böyle zannediliyor ne yazık ki zaten bakarsanız tüm yolsuzlukların hırsızlıkların hep bu kendini dindar olarak lanse eden insanlar tarafından yapıldığını görürsünüz
En İyi Cevaplar