Trump'ın suçu ne? Banu Alkan gibi bir afrodit gitmiş, çimenlerin mahvolduğunu belirtmiş başgana. Trump'da "Ooo Afrodit! Küçkü hanım (!) o çimler blok bloktur ve bozulanları kaldırıp yerine yenilerini koyabilirsiniz, onlar hazır çim diyerek süzüm süzüm süzmüş afroditimizi. Hem de o sıra evliymiş. O bizim afroditimiz Trump! Sizce bu yüzden 3. Dünya Savaşı çıkar mı? Haber linki
Kızlar, siz sevgilinizleyken Afrodit geçse ve sevgiliniz süzse kızabilir miydiniz?
Trump'ın yerinde olsanız, Banu Alkan gibi Afrodit'i süzmez miydiniz?
Trump 3 evlilik yaptı eski eşlerini ceset etti bu adam ki eski eşlerini bir araştırın derim gerçekten Banu'nun tırnağı etmezlerdi& Trump beyin :) şimdiki eşi bile yaş olarak bizim Banu lady'den çok çok genç olsa bile estetikten görünmüyor Trump fazla değil 3 yıl sonra son yengeyi de boşar yine bir çıtır alır kendine onu da eskitir ama bizim Banu yine taş kalır gerçekten bizim eski kuşak kadınları hala güzel hala bakımlı ve havalılar sevgilime gelince Donald amca süzdükten sonra bizimkisi süzmese zinhar günah olur :D Alkan süzülecek o kadar ayrıca Banu Alkan çok elit bir kişiliktir geçmişini bir kurcalayın ne kadar zeki ve kültürlü bir kadın olduğuna şaşırırsınız burada ise çok mütevazi davranmış sevyom bu hatunu :)
banu alkan nereden tekrardan reyting yaparım ve popüler olurum sorusunu kendine sormuş ve bula bula trump'ı bulmuştur. evet banu seni süzdü kesin inandık.
Trump, laf sokmuş. Öncesinde tipine bakmış çünkü salak mi diye. "Çimleri mahvettiniz" derse hazir çimlere ee haliyle dönüp bakar adam:) Bu aslında bir rezil olma anısı. Ünlü biriyle olunca hava olur sanmış:
Ona kalırsa Trump gençlik halinden bile çok çok daha iyi şimdi ama eşlerini müzelik etti buyur bu da Trump beyin gençlik hali 😂😂 www.google.com.tr/search
Valla bu durumu bayan hekim arkadaşlardan duydum onlar dedikodu yapıyorlardı baktım harbiden öyle hep onların işgüzarlığı yoksa bana ne Amerika'dan 😂😂😂
En İyi Cevaplar