O yazar-kasa atan adamın ben normal bir vatandaş olduğuna inanmadım hiç. Mutlaka biryerlerde birilerinden talimat almıştır.
-Diyelim ki hiç bir talimat yok. Halk kendi tepkisini böyle gösterdi. Bu yargı bizi şu kıstaslara itiyor; 1- Halk ne istediğini o yıllarda biliyordu. 2- Erdoğan nere, Ecevit nere... Erdoğan'a bırak kasa fırlatmayı, gül atsan müebbet yedirirler adama. 3- Sonra Erdoğan yol yaptı. Ecevit yol mu yaptı (!). 4- O dönemde paran yoksa alamıyordun. Bu dönemde paran yoksa borç takıyorlar adama. Alabiliyorsun. Eskiden babadan oğula ev kalabiliyordu, şimdi babadan anca borç kalıyor. Hayata eksi ile başlıyorsun. 5- Haberlerde bas bas şunu yaptık bunu ettik demekten ileri gidemeyen ebleh suratlı gebeşler, aziz milletin beyinlerine doğrudan dikte ile yönetim sağlayabiliyorlar.
Ecevit adamdı insandi bu ulkede insanlik işe yaramaz. Hirsizlik yapmadi diye dalga gectiler. Bu siyasilerin cok dolari var sanirim. halkinda yasam standarti dibe dogru gidiyor.
Nankörlük yapmayın lütfen. Ecevit dinsizdi bunlar dindar, mübarek okunmuş. AKlanmış paklanmış🙈Hem bunlar FETÖ tarafından kandırıldı. Mağdurlar. Ayrıca yol yaptılar. Imm bir de hastanelerde sıra beklemiyoruz😄😄😄
Esnaf esnaflıktan çıktı kar oranları çok yüksek önceden atıyorum 5tlye aldığın malı 7tl hadi 10tlden satardı esnaf şimdi 5 liraya alıyor 30 liraya satıyor kar çok yüksek ticarette alım satımda bildiğin sudan bile çok kar yapıyorlar 1 tl küçük su nedir bu fiyatlar herkes kafasına göre sorun farklı ama demek istediğm esnaflarda pek şikayet edecek kimse yok bu durumda tabi farklı durumlarda var ses çıkartmak kolay değil çıkarırsında işte..
Ecevit ülke yönetmekten haberi mi varmış. Eceviti kim seviyor? RTE darbeyi atlatti şubatlari atlatti araliklari atlatti ekonomiye darbeleri atlatti. Ve Türkiye yi ABD nin usakligindan cikartti hala RTE ye çamur atiosunuz. Nankorler
En büyük tiyatroyu CHP yapiyor. Yok yeni kapi ruhu hükümetten yana olduydu. Şimdi yeni kapiya hakaret ediyor. Teröristleri ziyarete gitsin sonra şehit cenazesine gidip utanmadan yumurta atildi diye kendisine şehit yakinlarini tartaklasin. 1 dediği 1 dediğini tutmasin. Daha neler neler. Berkin elvan ekmek almaya gidiyor diyip ülkeyi karistirsin. Gezi parki bilmem neler. konusturmayin beni daha kotu şeyler yazarim
Ayrıca senin gibi spıkların beyni başka yere çalıştığı için Atatürkün yapmak istediklerini anlayamaz. Üzgünüm Atamın zekasının onda birine bile sahip değilsin
Konuşmanıza bir küçük bilgi eklemek isterim. 2002 de Türkiyenin dış borç stoğu: Özel sektörün 43 kamunun 88 toplam borç stoğu 129 milyar dolardı. Özel sektörün dış borç stoğunun %25'ii , kamunun dış borç stoğunun da % 4'ü kısa vadeli idi. 2015 de özel sektör dış borç stoğu 290 milyar dolar ve %40'ı kısa vadeli, kamu sektörünün dış borç stoğu 115 milyar dolar ve %87'si kısa vadeli. Toplam dış borç 405 milyar dolar. Türkiyenin bu süre içinde dış borç stoğu üçe katlanmıştır. Ama daha tehlikeli olan ise kısa vadeli borçlar %4 iken bu gün %87 düzeyine ulaşmıştır. Şimdi eğer para musluğunun başında oturan para baronları musluğu bir kapasalar halimiz Yunanistandan beter olur. O yüzden herkese tavsiyem her konuda ayağını denk almasıdır. Borca girmeyin. Varsa borçlarınızı azaltın. Harcamayı kesin. Para biriktirin. Gereksiz harcamalardan kaçının. Allah korusun öyle bir gün gelirse meclis önünde fırlatacak yazar kasanız bile olmayabilir.
NOT: rakamlar hazine müsteşarlığının resmi rakamları.
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Dolar 2 kuruş zamlandı diye Ecevit'e yazarkasa atan esnaf şimdi dolar 3.14 olduğu halde neden sesini çıkarmıyor?
En İyi Cevaplar