Ya hep kötülüyor sevmiyor. Yok dinsiz yok ickici kumarcı bilmem ne. O olmasa sen olmazdin diyorum. O mu savasti tek başina türk askerleri savaştı diyor batıya benzetmeye çalisti turkiyeyi diyor bilmem ne diyor tartisiyoz bu yüzden. Neden bu kadar düşman bazen kafam karisiyor. Aziz nesinin sozlerini dedi ataturku sevenin musluman oldugundan şüphe ederim diyor
Cevabın nedir?
1- Okuduğu ilkokulda (şimon zwi mektebi) sadece yahudilerin okuyabildiğini biliyormusunuz?
2- soyu belirsizdir.. dedesi nenesi amcası dayısı teyzesi veya kuzenleri NEDEN yoktur?
3- kimliğinde mustafa yazmaz.. kAmal atatürk yazar.. mustafa ismini neden red etmiştir.. kemal yerine NEDEN kAmal yazdırmıştır?
4- cenazesi NEDEN yahudi masonik nizam töreni yapılmıştır?
5- anıtkabiri yapan mimar NEDEN yahudidir?
6- anıtkabir NEDEN mason tapınaklarına benzetilmiştir?
7- israilde neden büstü bulunur ve büstün altında NE yazar? israile anıtın hangi gerekçe ile dikildi?
8- son meclis konuşmasında kur'anı kerim için NEDEN gökten indiği sanılan kitap demiştir?
9- peygamber efendimiz için NEDEN arap uşağı diyerek hakaret etmiştir?
10- ingiltereye NEDEN sizin valiniz olmaya hazırım diye mektup yazmıştır?
11- NEDEN hilafeti kaldırarak ingilterenin lozanı kabul etmesini sağlamıştır?
12- pakistandan kurtuluş savaşı için gelen 500.000 liranın 180.000 lirasını savaş için 320.000 lirası ile işbankasını kurarak partisi chp'yi bu bankaya NEDEN ortak etmiştir?
13- 1923 den 1938 e kadar edinmiş olduğu ve saymakla bitmeyen malvarlığını NASIL kazanmıştır?
14- trabzon milletvekili şükrü beyi adamı topal osmana NEDEN öldürtmüştür?
15- istiklal mahkemelerini kurarak 500.000'e yakın insanı NEDEN asmıştır?
16- çanakkale savaşında bütün askeri şehit düşen 57. alayda bir tek kendisi NASIL yara almadan kurtulmuştur?
17- NEDEN harf inkilabı yaparak bir milleti cahil bırakmıştır?
18- 1933 e kadar üniversitelerden temizlenen osmanlı müderrislerin yerine, sadece İstanbul üniversitesine NEDEN yahudi 22 profesör ve yahudi 90 asistan yerleştirmiştir?
19- NEDEN halk aç iken tekel bira fabrikası kurdu ve fuhuşu genelev olarak resmileştirdi?
20- NEDEN kur'anı kerimi toplattırıp ezanı türkçeleştirdi.. NEDEN camileri satıp ve ahıra çevirdi?1125 Yorumla- +1 yıl
21- istanbulun fetih sembolü ayasofyayı NEDEN müze haline getirdi? NEDEN fener rum patrikhanesini müzeye çevirmedi?
22- latife hanımdan boşanma sebebi NEDİR? ve latife hanımın hatıratları hala NEDEN açıklanamıyor?
23- vedat uşaklıgil'in hayatındaki yeri NERESİDİR?
24- annesi zübeyde hanım selanik mahkemelerine başvurarak NE talep etmiştir?
25- annesinin cenazesine NEDEN katılmamıştır?
26- tüm devrimleri NEDEN islama aykırı?
27- milli mücadele kahramanı halit paşayı 9 Şubat 1925 de meclis koridorunda NEDEN öldürtmüştür?
28- 1918 de biten çanakkale savaşından sonra 1953 senesine kadar biz türklerin ziyareti NEDEN yasaklanmıştır?
29- halk açlıktan kırılırken sadece yahudilerin taktığı şapkayı NEDEN kanun haline getirmiştir ve NEDEN karşı gelenleri asmıştır?
30- kur'anı kerimin ayetleri için NEDEN safsata demiştir?
31- sabetay sevi denilen kişiye NEDEN hayranlık beslemiştir?
32- NEREDE sarhoşken yahudi olduğunu ağzından kaçırmıştır?
- +1 yıl
33- 1928 de ''devletin dini islamdır'' ibaresi NEDEN çıkartmıştır?
34- 1924 de medreseleri kapatırken, NEDEN azınlık okullarına dokunmadı?
35- filistin cephesinde ingilizlerle NEDEN anlaştı?
36- bediüzzaman NEDEN atatürke süfyan dedi?
37- Abdülhamidhanın yahudilere vermediği filistin toprakkarında kurulan israili NE yaptıda atatürk ilk tanıyan müslüman ülke türkiye oldu?
38- ''olmasaydı olmazdık, vatanı düşmanlardan kurtardı diyorsunuz ya'' peki 1936 senesine kadar İstanbul NEDEN ingiliz işgali altında kaldı?
39- 4.000.000 metrekare toprağımızı, lozanda 780.000 metrekareye düşürülmüştür.. bu ülkeyi lozanda temsil etmeye bizzat NEDEN kendisi gitmemiştir?
40- güya denize döküp kovduğumuz ve yendiğimiz yunanlılara batı trakya, egedeki adaları verip üstüne savaş tazminatını NEDEN vermiştir?
41- 5816 sayılı kanunla korunarak NİÇİN gerçeklerin saklanma gereği duyuluyor.. ve 5816 sayılı koruma kanunu NEDEN bir yahudi avukat tarafından hazırlamıstır?
- +1 yıl
Bir müslüman atatürkü sevemez, içi götürmez. Götürmemelide. Her akıllı lider gibi 3 evresi olan, ilk evrede dindar halkı kandırıp safına çeken, 2. evrede icraatleri gizliden yapan. 3 evrede de din düşmanlığını ve niyetini açıktan ortaya çıkararak diliylede tasdiklemiş büyük yıkımı yapmıştır. Atatürk ilk evresinde ne kadar müslüman ise erdoğan da ilk evresinde okadar amerikancıydı.
- +1 yıl
Kadir Misiroglunun sacmaladiklari seyi sayiklanip gercekleri konusuyormus gibi havalara girmeyin.
Yok kimliginde Kamal yaziyormus. Bir iki yobazin Fotosopladigi seyi gercek olarak koyuyorlar ortaya...
Cok cahilsiniz coook... - +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=EytBEZUou-I
Silinmeden izletin izleyin - +1 yıl
Dinsizim atatürkün dini yıkmasıda umrumda değil dünyevi yaşamak istiyorum, atatürküde seviyorum de anlarım. Ama bir müslüman çıkıp şeriat istemem, atatürkçiyim laikliği asla yıktırmayacağız demiyo mu cinlerim tepeme çıkıyor. Bu kadar şuursuzluk, beyin uyuşukluğu olamaz ya. Kavramda tartışamıyorsun adamlarla çünkü adamların kendini dayaycağı bir kriter ilke yok. Atam da atam başka bişey yok. Ne dinini biliyor ne tarihini biliyor.
- +1 yıl
@Tonguc01
Isine gelmiyor ile alakasi yok. Tarihi sadece kendin not almiyorsun, tüm dünya tarihi not ediyor.
Size göre bizim Tarihimizi Kemalizzzzzlleer uydurmus ve yalan. Batida ve Asyadaki ülkemiz hakkindaki tarihsel belgelerde yalan cünkü onlar bizi cok kiskaniyor ve bize düsman.
Bitek Kadir Misiroglu gibi cahiler hakli, onlarin kanitida boklu kilotlari.
Evet fotosop kardesim, cogunda zaten ilk bakista fotoshop oldugu belli.
Ilk defa mi oluyor böyle isler? Daha gecen sözde Yeni Safak gazetesi belgeler ile Atatürkün zehirlendigini kanitladi sözde.
Din düsmani olsa ne olacak, bende din düsmaniyim. Senin o cok sevdigin Islam dinin 10.000 senelik Türk tarihini batirdi ve yok etti.
10.000 senelik sansli tarihi Osmanlinin cöküsü ile son buldu. Osmanli Tarihe türkleri bitiren Devlet olarak girdi ama sizin kaciniz bunun farkinda?
Neymis islam düsmanimis. Bu Lanet Islam pisligi Milletimize, Vatanimiza birsey katmis olsa can kurban ama oda yok. - +1 yıl
Islam pisligi ile beyniniz ne kadar yikanmis bir fark etseniz.
9 yasindaki kizi yatagina alip onu tecavüz eden adama Peygamber deyip, bu zihniyete sahip sübyancilari meydanlarda sallandirip, o kizlara okula gönderip, insan haklari veren Atatürkü düsman belirliyorsunuz.
Ne kadar gözleriniz göre ne kadar beyni yikanmis kisilersiniz farkinda degilsiniz.
Bu arap uydurmasi pisligi zamaninin en gelismis yeri olan ortadoguyu YOK ETMIS gelmisler burda hala Seriati savunuyorlar.
Ahhhhh benim türk Milletim neden bu Islam sapikligi ile lanetlendi. - +1 yıl
@Tonguc01
O Tengri inancinda, senin Anan, kiskardesin, kendi kiz öz evladin, Devleti yönetebililiyordu, Ordunun basinda olup, bir Orduyu yönetebiliyordu.
Tangri inancina göre senin kizin bir kadin Fatih Sultan, bir Kadin Yavuz Sultan bir Kadin Atatürk olabilirdi.
Islam dinine gectik ne oldu? Koskocaman Imparatorluklari yöneten, Orduyu yöneten kadinlari aldilar, carsaf denilen kara cuvala soktular ve kocasi tarafindan dayak yemeye yol actilar.
9 yasindaki kizlari 60 yasindaki adamin yatagina koymaya yol actilar.
Sonunda geldiler bu rezalete "Islamin kadini sereflendirmesi" diyerek bizim Milletimize 1000 sene boyunca yutturdular.
Islam türk Milletine birsey katmadi, Türkler sayesinde Islam 1400 sene boyunca ayakta kaldi.
Islam dini türklerin gelisememesine yol acip 10.000 senelik Türk tarihini YOK ETTI.
Senin o Kuran dedigin kitapta, Namaz nasil kilinir, Kelime sehadet nasil getirilir yazmaz ama Cenneteki hurilerin bakire oldugu, Muhammede hangi karilarin helel oldugu yazar. - +1 yıl
Facebookta buldugu bu sacmaliklari kopya yapistir yaypip ban gelmis Facebookta duyduklarini anlatiyorsun diyor.
Müslüman beyni iste, bosuna dünyanin en gerikalmis milleti degil.
Bana hirsiz diyorlar bide. Adnan Menderes, Erbakan, Erdogan sizin Oy verdiginiz herkes Tarihe yolsuzluklar ile girmisler, gelmis bana hirsiz diyor.
Vaah su cehalet su cehalet. Benim Milletim neden bu arap pisligi ile zehirlendi.
En İyi Cevaplar
+1 yılYine Atatürk konusu yine tartışmalar saydırmalar adama mezarındada rahat yok Allah rahmet eylesin diyin geçin herşeyden önce ölmüş biri. Sevip sevmem konusu ayrıda enişten saygı göstermeme boyutuna geçmiş sanırım kendi fikirleridir gerçi ama sonuçta yanlışları olsada vatana faydası dokunmuş lider. Olmasaydı olmazdık diye birşey yok olmasaydıda olurdu Türkiye'de olurdu Mustafa değilde Hasan Hüseyin olurdu şanlı Türk milletinden bu isimler bu yürekler bitmez vesile onaymış Atatürk'te zeki bir liderdi sonuçta.
70 Yorumla
+1 yılAtaturk'ü sevmek zorunda değilsin ama saydı duymak zorundasın tabi bazı zihniyetler sadece karalama çalışması altında Atatürkün annesine bile laf edebilecek karakter yoksunu olduğu için kendimi tutamayıp her defasında kaygan ediyorum bu ulkedeki kanadını tarihçi zanneden bazılarının her söylediğine inanmayın neyse içki içmiş olabilir bu kimseyi ilgilendirmez her koyun kendi bacağından asılır kendimiz çok mu duzgunuz sadece Atatürk'e laf ederken sunu düşünün şu an ingiliz amerikan fransız mandası altında olabilirdik ve senin dinini yasamak gibi bir özgürlüğün dahi olamayacaktı asimile olup gidecektin şu an okunan ezan okunmaya bilirdi annelerinin kız kardeşlerimiz İngiliz amerikan askerleri tarafından tacize uğramış olabilirdi bazı kendini bilmezler ben Ataturku sevmiyorum diye canlı yayınlarda konuşup başörtü özgürlüğün daha önce olacaktı diyo kendinin kimin çocuğu olacağını tahmin etmeden Atatürk'ü seviyorum sevmeyenler de de nefret ediyorum bu da benim ozgurlugum
10 Yorumla
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle "o olmazsa olmazdin" gibi klişe laflsr etmeyin.
Atatürkü kim niye sevmiyor onu öğrenip, bu noktaya cevap vermek lazımdır.
Newton da dinsizdi ne yani fiziğe ve dünyaya yaptığı katkıları görmezden mi geleceğiz? Bu kadar sig olmak da sığırlık diye girerdim herhalde ilkin olaya.
Ataturkun kendisinin bir lafı var. "Iki Mustafa Kemal var, biri etten kemikten. Diğeri ise ben degil, biz. Bir akim bir fikir. Hepimizi temsil eden bir fikir, yasatmamiz gereken odur diye"
Hah biz atatürk ölümsüz derken bu fikirden bahsediyoruz. Bugün ortadogunun diğer ülkelerine kıyasla önde olmamiz kim sayesindedir? Kadınlar kim sayesinde erkekler gibi toplumda gezebilmektedir? Dogusu ermenilere ve kürtlere vaadedilmis, batısı da emperyalist ülkelerin sömürgesi olacak toprakları bir butun halinde tutmak kimin sayesindedir?
Biraz da bunları düşünelim. Yakin tarihimizi bilip, bu lafları edenlere gereken cevaplari verebilelim.62 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
65Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece şunu demek istemiş olabilir hani sizin gibiler ilah olarak görüyor ya atatürkü öyle görmemeniz için söylemiş olabilir...
Baksana sen bile o olmasaydı olmazdık diyorsun yani ilah olarak görüyorsun... Allah ı haşa unutuyorsun...
Benim demek istediğim ilah olarak görmeyin dediği gibi atatürk tek kurtarmadı bu ülkeyi o olmasaydı başka biri olurdu...
Bir insanı severken hatalarını sevaplarını kabul ederek sevin...
Körü körüne o hata yapmaz o olmasaydı olmazdık deyipte saçmalamayın...
Ayrıca bir insanı herkes sevmek zorunda değil...
İnsanlar haşa peygamber efendimize küfrederken bu kadar sesiniz çıkmıyor...
Dipnot: atatürke karşı bir nefretim falan yok yanlış anlaşılmasın sadece onunda insan olduğunu onunda sevabı ve günahları olduğunu düşünüyorum ve tapmıyorum insan oşarak görüyorum...63 Yorumla- +1 yıl
@Uçukmavii Allah aşkına bir soru soracam bana cevap verebilirmisin?
Madem Türkiyeyi Atatürk kurtardı Suriye, Irak, Arabistan, mısır, Libya, Cezayir, Batı Trakya gibi ülkeler bizden koparıldı bunları kim kurtardı? Atatürk onlarda yok ama babaları müslüman bunların var oluş sebebi kim? Buna cevap istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Uçukmavii hangi tarih acaba neyse tartışmaya luzum yok..
Anıtkabirde secde eden adam gördüm. Atatürkle peygamber efendimizi kıyaslayan ve haşa denk sayan insan gördüm..
Daha neler duyacağız neler...
Neyse kalın sağlıcakla... Özgür ülkede olduğumuzu düşünüyorum özgürlüğü atatürkçü olarak en iyi siz bilirsiniz insanların özgürlüğünü ve düşüncelerine karışmayın herkez istediği gibi düşünsün bence... Ve şunada karşıyım insanlara hakaret edilmesine maalesef atatürke hakaret edilmesinede karşıyım...
Önemli olan doğru şeyleri konuşmak ve düşüncelere kelepçe vurmamak...
Bu sözden anladığım kadarıyla enişte bey namazında niyazında ağzından tek bir kötü söz çıkmayan efendime söyleyeyim iyi aile babası içkisi kumarı olmayan biri. Kendisi mükemmel insan galiba. Sevmeyebilir ona lafım yok Allah'ı bile sevmeyen insanlar var bu dünyada ki Atatürk'ü herkesin sevmesini beklemek aptallık olur. Sevmesin sorun yok ama onu seven ona saygı duyan ve onu örnek alan insanlar var en azından saygıyla yaklaşabilir. Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin. Bende gelip onun inançlarına hakaret edebilirim ama yapmıyorum. Kafana takılan her soruyu araştırmalısın ama dikkat et internette taraflı bilgi ve yalan haber aşırı fazla o yüzden kütüphane gibi yerleri tercih etmeni tavsiye ederim. Burada sormak sana bir şey kazandırmaz cevaplar hep aynı o olmasaydı sende olmazdın gibi klişe. Bilgisine güvendiğin insanlara sor. Aç oku. Tek tek sorularını yanıtlamayı gerçekten isterdim. İyi günler.
10 YorumlaGündem konusunda 792 cevap paylaştı. bende sana şöyle söyleyim.
hem müslüman hem laik olan insan,
ya ahmaktır ya da ne söylediğini bilmiyordur.
sen söyle, tarih boyunca müslümanlarla savaşmış batı milleti,
neden bizimle savaşmıyor? her fırsatı kollayan bu kurtlar,
neden bu müslüman dediğin millete savaş açmıyor söyle bakalım?
çünkü artık müslüman değiliz. müşrik bir toplumuz. ve halen de durumun farkında değiliz. düşünene araştırana, delil çok.
rabbinin hükümleri de ortada. eğer gerçekten müslüman olsaydık, emin ol şu an da burada değil , zalimlerin karşısında savaşıyor olurduk..227 Yorumla- +1 yıl
Lakin dünyada dediğiniz gibi toplum yok. Siyaset bugün dinlerin üstünde bir konumdadır. Zaten o yüzden laikiz. Bu pis siyasete dini de alet edince dininiz de pis oluyor. Sağolsun bugün ortadogulular islamin içine ettiler.
Neyse... dünyada kapitalizm yıkılmadan kimse din için savasmaz. Zira savaşlar para için yapılır. Savaşları kodamanlar organize eder. Bu esasında çok ayrı mesele.
Soran+1 yılNe sacmaliyon sen ya. Yazdiklarindan zır cahillik akiyo. sen cahil ve dinsizsen biz napalim. Din o kadar onemsizse batinin dini yok mu onlar hristyanliga cok düşmuyorlar mi hristyanligi yaymaya ugrasmadilar mi tarih boyunca. Bu ne sacmasapan zihniyet ya
- +1 yıl
Oha ya... yemin ediyorum insan hayal kırıklığına uğruyor. Yapmayın şunu ne olut yapmayin bakin ne olur.
Yazdığımı anlamaya çalışın. Ne sacmalionnn yaaa gibi bir şey de yazmayın düzgün yazın.
Kapitalizm ortaya çıktığından beri hiçbir kodamanın din umrunda değildir.. önemli olan paradır. Bunun için yeni ahlak dahi yaratılıyor. Lütfen bunlar hakkında bilgi sahibi olun.
Bilgi sahibi değilseniz de bu derece cahil özgüveni ile ortaya atlamayın.
Benim için değil kendiniz için şu yazdıklarımı ve kendi yazdiklarinizi tekrar okuyun. Bol araştırmalı ve öğrenmeli günler. Saygılar. - +1 yıl
Araplar gibiolurduk demiyorda zalimlere karsi savasiyor olurduk diyor 😂😂😂
Soran+1 yıl@mynameisred hakliisn ama arkadas muslumanligi cahillik gormus bildigin beynime kan sicradi bu yobaz dusunceye ne diyebilirim başka. hem müslüman hem güçlü olunmuyor mu. Madem türksünüz düsmaninizi taniyin islamiyeti istemediklerini biliyosunuz onlara istediklerini vermeyin ya onlarin iatedgi bu. Islam korkusu.
- +1 yıl
- +1 yıl
Bryan hawk öncelikle avrupalılara kurt demezsen sevinirim. Çünkü kurt Türklerin sembolüdür. Tabi size göre sadece mhp'nin simgeside olabilir. Toplum diniyle bir olmak zorunda değildir. Sana göre ben ahmak biriyim. İstediği herkes istediğine inanır. Ben müslümanım ama kimsenin neye inandığı umrumda değil. Ben ırkına bakarım. İnsanları dinine göre ayırmayın ırkın dışında kimse sana zor durumda yardım etmez. Dinde zorlama yoktur diyen sizsiniz ama Müslüman değil diye insanları ayırıyorsunuz. Ateist deist hristiyan Türkler bu vatan için can vericek kadar cesurlar emin ol din'le olmuyor bu iş. Bu millet Türk milleti ve Müslüman bir millet değil ( sadece kimliğinde öyle yazıyor fazlaca Müslüman olmayan var. )
- +1 yıl
“15 Ağustos 1871, Washington DC
İlluminati‘nin amacına ulaşması için öncelikle bir dünya savaşı çıkarmalıyız.
Bu sebeple Rusya‘da Çarlığı zayıflatıp, ateizmi ve komünizmi hakim kılmalıyız.
Ajanlarımız vasıtasıyla Britanya İmparatorluğu (İngiltere) ve Alman İmparatorluğu (Almanya) arasında gerginliği körükleyerek savaşa zemin hazırlamalıyız.
Ve 1. Dünya Savaşı sonrası, komünist düzeni iyice inşa etmeliyiz ki, tüm hükûmetleri yıkabilelim ve tüm dini düzenleri zayıflatabilelim.
Ardından İkinci Dünya Savaşı‘nı çıkarmalıyız ve bunu gerçekleştirmemiz için;
faşistler ve siyonistler arasında savaşla sonuçlanacak bir gerginlik oluşturmalıyız.
İsimleri Nazi olacak olan faşistleri, savaş sonunda yok etmeli ve savaş sonrası Filistin‘de israil devletini kurmalıyız.
İkinci dünya savaşı sürecinde uluslararası komünizm mutlaka hristiyanlığı dengeleyecek bir güce ulaştırılmalı.
Toplumlara ölçülü bir şekilde “Son Çöküş”ü yaşatacağımız zamana kadar bu denge bizim için gereklidir.
- +1 yıl
Toplumlara ölçülü bir şekilde “Son Çöküş”ü yaşatacağımız zamana kadar bu denge bizim için gereklidir.
Üçüncü Dünya Savaşı‘nı çıkarmamız için;
İslam Aleminin liderleri ve siyonistler arasında ajanlarımız vasıtasıyla, ayrı düştükleri konular üzerinden gerginlik çıkarmalıyız.
Ve bu savaş, Müslüman Arap Dünyası ve israil devletinin birbirlerini yok edecekleri şekilde dizayn edilmeli.
Ve bu hengâme içinde diğer milletleri bu konuda, fiziksel, ahlaki, ruhsal ve ekonomik olarak çökmeleri için mücadeleye zorlamalıyız.
Nihilistlerin ve ateistlerin önlerini açmalıyız ve müthiş bir sosyal çöküş provoke etmeliyiz ki böylece bu kanlı kargaşa ve vahşetin doğurduğu korku içinde mutlak ateizm etkisi ortaya çıksın.
Ve insanlar her yerde vahşi devrimci azınlığa karşı kendilerini savunmak zorunda kalacak.
Daha sonra insanlık medeniyeti, bu vahşi yok edicileri imha edecek.
Ve birçok kişi hristiyanlıkta hayal kırıklığı yaşayacak. - +1 yıl
Ve kimileri hayatta herhangi bir pusulası veya istikameti olmaksızın deizmi seçecek.
Ama bir düşünceden ötürü endişe duyacaklar.
Bu endişelerinin sebebi; nereye itaat edecekleri, neye yönelecekleri konusu.
Ve sonunda evrensel bildiriler, evrensel kurallar, evrensel mesajlar yoluyla Lucifer‘ın Saf Doktrininin ışığını almaya başlayacaklar.
Ve bu doktrin, sonunda tüm insanlık içinde genel dünya görüşü haline gelecek ve ona teslimiyet içinde olacaklar.
Hristiyanlık ve ateizmin fethedilmesi ve aynı zamanda yok edilmesinden sonra ortaya çıkacak olan bu genel dünya görüşü, dünya genelinde Muhafazakar hareketlere de sebep olacaktır…” - +1 yıl
beğenin ya da beğenmeyin,
bu dünya da ne kadar savaş oluyorsa,
din sebepli çıkıyor. para 2. plandır. çünkü paralarıyla istediklerini yapıp cirit atmaları için
öncelikle bizim hakkımızdan gelmeleri gerekiyor..
adolf hitlerin de bir sözü var :
"düşmanlarınıza sabotaj, terör ve suikast düzenleyerek onları demoralize (moral bozun, ahlak bozun/cesaretlerini kırın ) edin.
geleceğin savaşı budur ! "
gördüğünüz üzere, sürekli bir terör durumu var. medyanın gücü ile insanlar önemli şeylerin farkında bile olmadan yaşamaya devam ediyorlar.
biliniz ki, bugün suriye, filistin , doğu türkistan , çeçenistan,
yarın arabistan, öbürsü günde türkiyeye gelecek sıra.
hayat hep böyle devam edecek mi sanıyorsunuz?
elbetteki öyle olmayacak. peki atatürk atatürk diye konuşarak müslüman olduğunu zanneden bir millete, sizce bu dezavantajlara rağmen allah yardım eder mi?
biliniz ki , bu dünya da ne oluyorsa islama karşı oluyor.
- +1 yıl
gene biliniz ki , islamda allahın kuralları geçer.
sözde doğu milletlerinde olduğu gibi değil..
bir tarafta kanun koyma yetkisinin sadece allah ta olduğunu bas bas bağıran kuran var.
diğer tarafta ise, anayasa da "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, değiştirilmesi düşünülemez, teklif dahi edilemez" kanununa yıllarca oy atarak şirk koşup, müslüman olduğunu sanan 70 milyonluk bir kitle var. inanın bir düşünceye 70 milyonun katılıyor olması, onları haklı çıkarmaz. gene biliniz ki , peygamber binlerce müşriğe karşı tek başınaydı. insanlar onu hor görmüştü. aynı şuanda doğruları söyleyenlere olduğu gibi.
atatürkcüler ise bunları söyleyenleri bizzat astırmış , doğruluğunu zor kullanarak elde etmişti.
aynı şuanda olduğu gibi. türkiye de , haklı ve haksız kavramları yoktur. haklı olmak için verilen mücadele vardır. eğer güçlüysen, adalet sensindir. haksız olsan bile... o yüzden bana ne atatürkten bahsedin, ne de islamdan.
- +1 yıl
herşey apaçık yazıyor kuranda. atıp tutacağınıza , onun bunun söyledikleriyle hareket edeceğinize , önce benliğinizi bir görün. neden israil dünya savaşlarından sonra 2000 yıl önceki alfabesine dönmüşte , biz 1400 yıllık tarihimizi bırakıp latine dönmüşüz? düşünün.
rabbiniz de size diyor hiç düşünmez misiniz diye? ne yapılıyorsa, islamı kötü göstermek için yapılıyor. diyenet işleri buna en güzel örnektir. imamın birisine tecavüzü en büyük örneğidir.
ikiz kuleler olayı en büyük örnektir. doğu dünyasında sürekli bir savaş olması buna bir örnektir.
daha ne diyeyim? birisine cahillik akıyor konuşmanızda demeniz sizi haklı çıkarmaz.
yiyorsa mantıklı konuşun. mantık çerçevesinde, islamın haklı olduğunu her türlü kanıtlayabilirim. çünkü galib gelecek olan yalnızca hakktır.
rabbimin vaadide gerçektir.
o din günü geldiğinde, şu an zulmedenlerin her biri mezarlarından çıkacak,
ve pişmanlıkla rablerine doğru koşmaya başlayacaktır.
peygamberin vaadi gerçekmiş diyeceklerdir.
- +1 yıl
aradan 1400 yıl geçmiş olabilir. ama kimse düşünmüyor mu ki gerçekten de böyle peygamberler gelmiş, insanları uyarmış diye. madem deliydi o bahsedilen peygamberler. yalancılardı?
neden peygamber , ben son peygamberim dedikten sonra bir daha peygamberlik iddaasıyla birileri daha çıkmadı?
bakmasını bilenlere , düşünmesini bilenlere , her şey birer delildir.
bunu rabbimiz söylüyor. öyleyse bunu sizlere faceyle, instagramla, dizilerle, futbolla, okullarla unutturan sisteme , "kınıyoruz" diyen yöneticilere , halen destek çıkmaya devam edecek misiniz? biliniz ki bunlarla doğru yola gelinmez. sadece şeytan öyle sanmanıza sebep olur.
haşr suresi 5. ayet.
"... sakın şeytan sizi allahın merhameti ile aldatmasın. zira onlar sadece kendilerine zulmetmiş olur"
şimdiyse herkesin ağzında allah affeder.
biraz yanıp çıkarız muhabbeti var..
lailahe illallah desem ne anlamı var diye? cevap verecek bir tane insan çıkmaz burada.
- +1 yıl
Ben son dediğini şirk olarak görmüyorum. Şirk dediğimiz şey nedir. Allah'ın yapabildiklerini birşeye yüklemek değil mi? Öyleyse bu nasıl şirk olabilir? Bu olsa olsa günah olur insanların kendi kendini yönetmeside nasıl günah olabilir? Bu yüzden din ne zaman siyasete devlete karışsa böyle sorunlar cıkıyor. Ayrıca bu devletin koyduğu kurallar dini kuralları yerine getirmesine engel değil kimsenin. Şimdi annem bana kural koysa bana sadece Allah kural koyabilir mi diyeceğim? Ben mi yanlış anlıyorum?
- +1 yıl
@Muhammeddr bak kardeşim,
allah bize zina haram demiş.
içki haram demiş.
kumar haram demiş.
faiz haram demiş.
kural koyma sadece allaha aittir.
eğer bir yönetici çıkarda helalleri haram , haramları helal kılarsa, o kişi şirk koşmuştur. eğer sen o adamlara oy verirsen , nasıl kurban keserken birisine veriyorsun o kesiyor. sen kesmiş gibi oluyorsan. aynı mevzu burda da geçerli.
adam zinayı serbest bırakıyor. sen git veya gitme.
içkiyi serbest bırakıyor. sen iç veya içme. başkası içiyor.
ama senin verdiğin oy ile bunlar oluyor.
egemenlik kayıtsız şartsız milletindir yazıyor anayasada.
allahtadır demiyor. millet kendi kuralını kendi koyuyor. - +1 yıl
1400 yıllık tarih derken sen islam tarihinden bahsediyorsun galiba ben Türk'üm binlerce yıllık tarihimiz var. Türk islam tarihi diyorsanda 1000 yıllık birşey ve biz 1400 yıl önce Türklerin asıl alfabesini kullanıyorduk niye onları bırakıpda bu arapca harflerine döndük?
- +1 yıl
Bu arada kendini peygamber ilan edenler cıkmıştır ama hicbiri dikkate alınmamıştır.
- +1 yıl
Bircoğuna deli denmiştir.
- +1 yıl
Kendinde ne güzel demişsin işte millet kendi iradesine sahip cıkabildikce ne faize ne zinaya ne ickiye bulaşmamıştır. Önemli olan iradene sahip cıkabilmek cıkamayan olursada gerekli ceza verilir. Bu ülkedede Müslüman olmayan sayısı fazlaca var ve onlarıda düşününce İslam ülkesi olmasına imkan yok.
- +1 yıl
@Muhammeddr
kardeşim, kuranda türkten bahsediyor mu?
kürtten bahsediyor mu?
ingilizden bahsediyor mu?
ey insanoğlu diyor.
müşrik diyor. müslüman diyor. kafir diyor.
fasık diyor. türk alfabesini resmiyette kullanmışız ya da kullanmamışız bir şey değiştirmez bu.
kulun kendisiyle alakalı bir şey. rabbin tutupta müslüman adamı neden alfabeyi değiştirdin diyecek değil. amaca bakar. eğer sen islamdan uzaklaştırmak için alfabeyi değiştirdiysen, burada işler değişir.
türk milletleri var olmuş. fakat islama göre eski türkler de cennetlik olduğunu söyleyemeyiz.
şamanizm var, gök tanrı var...
emin ol tüm insanlığa tevhid inancı ulaşmıştır. ulaşmayan kişininde bir olan allahı bulması gerekir. aynı hz ibrahim gibi. - +1 yıl
türklüğün orada bir işe yaramayacak kardeşim.
şeytanda ben ateştenim ondan üstünüm diyordu. sende ben türküm benim tarihim onlardan üstün diyorsun. bu şeytanın kibrindendir işte..
peki o deli dediğin kişiler her hangi bir mucize getirmişmidir?
bir kitapla gelmiş midir? öyleyse onlar gerçekten de deli. bu mevzunun konuşulacak bir tarafı yok. - +1 yıl
gerekli ceza verilir mi?
bunu bizzat devlet yapıyor zaten.
genelevleri hiç görmedin mi? o muhabbetlere dahil olmadın mı?
içki içmek yasak değil ki?
içkiliyken araç kullanmak yasak.
eğer birisini öldürürsende iyi halden , alkolden , bilmem neden serbest bırakılıyorsun...
dediğim gibi her şey ortada. bana keyfine göre beğenmediğin kısımlara göre yorumlar yapma. çok merak ediyorsan, aç kuranı oku kardeşim. anlamadığın yerler olursa da tefsirlerine bakarsın.
din adamları okudukları ayetlerin önceki kısımlarını , veya sonraki kısımlarını sakladığı için bu halde cahil kalmış millet.
şunu bil kardeşim, ebu cehili biliyorsun? evet biliyorsun. cehaletin babası deniliyor kendisine.
bu kişi hz ibrahimden kalma sünnetleri yerine getiriyordu. - +1 yıl
Değerli yorumların için teşekkür ederim. Haklı yönlerinde var anladığım kadarıyla sen İslama göre yaşamımızı istiyorsun ama bana ters geliyor. Ben dini herkesin içinde yaşamasından yanayım. Diyecek pek birşey kalmadı.
- +1 yıl
namaz kılıyordu zekat veriyordu.
neden cehaletin babası dendi kendisine?
çünkü allahın kuralları yukarda geçsin, biz kendi kendimizi yönetelim diye , islama karşı savaştığı için. sen a partisine b partisine devam ettikçe de şirk koşmaya devam edeceksin.
dünya hayatında çokluğun olduğu taraf haklı gibi görülebilir.
fakat allah katında bunun bir önemi yoktur.
hak ve batıl vardır. hakka taabi isen cennet var.
değilsen cehennem. bu kadar.
+1 yılHaklı.
O olmasaydı sen olmazdın sözü o kadar yanlış ki.
Türkler hayatında sadece bir kez çinlilere esir olmuşken mustafa kemal kim ki? Siz tarihinizi bilmiyorsunuz.
Kaldı ki 100 senedir hic olmadığımız kadar esir edildik bati ya a61 Yorumla
Soran+1 yılHmm ilginc bir açıklama
Cahillikten kaynaklı ona bakarsan da devlerin başındakiler de Müslümanlık kisvesi altında hırsızlık yapıyorlar insanların gelecekleriyle oynuyorlar ayrıca her içki ve sigara içen dinsiz olmuyor musluman ülkelerin çoğunda bu ikisini yapıp dinime çok düşkünüm diyen de var çoğu musluman günahları bağışlansin diye ibadet ediyor yanlış bir şey gönülden Allah rızası için yapılması gereken şeyler bunlar Atatürk'ün askeri ve siyasi zekası olmasaydı biz şu anda bir devletin himayesi altında yaşıyor olurduk nankörlük etmemek gerekir. Uzun oldu ama kusura bakma derdimi anlatmak istedim.
00 YorumlaNedeni ;
asılan 100.000 küsür imam,
Kapatılan ve ahır olarak kullanılan camiler,
Yozgata 50 men (araştır),
Yahudi şapka kanunu,
Ezanların Türkçeleştirilmesi,
Alfabeyi batı alfabesi yaparak "milliyetçilik" yapmak,
Bunlar bir kaçı. Bende sevmiyorum. Ama dilde uzatmam durduk yerde.70 Yorumla
+1 yılyav şu koskoca Atatürk sevgisini de o olmasa biz olmazdık tanımına sıkıştırıyosunuz ya adamlar sizin yüzünüzden soğuyo Atatürkten. sevdiğin bir adamı önce sen araştır oku incele bak adam sana Atatürkle ilgili bir sürü nede sayıyo sevmemek için onun neden bu kadar düşman olduğunu ondan değil tarihten öğren onun ne öğrendiklerinden öğren karşısına sevmek için sebeler koy. Atatürk'ü sevenin müslümanlığından şüphe ederim diyosa da edebilir sakıncası yok herkes müslüman olmak zorunda değil ;)
32 Yorumla- +1 yıl
Onların düşmanlığının sebebi yalan yanlış tarih ôğrenmelerinden kaynaklı. İlber ortaylı gibi ömrünü tarihe adamış biri varken onu kötüleyip. Patlamışmısır dinlerlerse olacağı budur.
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim çok haklısın. Biri kalkar shakespeare'e şeyh pir der öteki çıkar diğeri çıkar Atatürk'ün babası belli değildi der bizimkilerde tv de duyduklarına inanır sonra saçma sapan şeyler yüzünden düşmanlık beslemeye başlarlar
+1 yılAtatürk olmasaydı da olurdun ama kendi vatanında bir yabancı bir sığıntı gibi. Bir savaşta komutan olmazsa savaşanlar istedikleri kadar başarılı olsunlar bir sonuç alınmaz. Tarih bilen bir insan savaşlardaki komutan faktörünün önemini bilirler. Enişten görüyorumki tarihin t sinden anlamıyor. Atatürkün dini kendine. Bir insana dinsiz demek İslama göre büyük günah. O çok Müslüman geçinen eniştene söyle bunu.
20 Yorumla
+1 yılsorsana enıstene kusura bakmasında ataturk olmasaydı kımın cocugu dıye cagırılırdı
sor bakalım bunca devrımı kım yapmıs
su an huzurla yasıyorsa ulkesı baskalarının elınde degılse kımın sayesınde
sanırım kıskanclıgını ancak laf ederek bellı edebılıyor
ulan ataturk sevılmezmı be atamıza saygısızlık etmeyın artık ya10 YorumlaKimse Atatürk 0 sevmek zorunda değil
Sence sevilen bir adam KANUN ile korunur mu? NEDEN zorla sevdiriliyor?
O olmasa olmazdık da nedir? Yaradan Rabbim nasip etti hem kurtuluş savaşında ne yiğitler vardı adı tarih kitaplarında anılmayan
Okullarda öğretilen tarih kitaplarının hepsi palavra objektif değil70 YorumlaDüşmanlık yaptığı zaman ona, bir zahmet Atatürk'üm kim olduğunu hatırlatıver. Emperyalist güçlerin boyunduruğu altına girmeyi hiçbir zaman kabul etmeyen, inandığı, doğru bildiği fikirler uğruna 57 yıllık ömrünün büyük bir kısmını cephelerde geçiren, tüm sefalete, tüm yoksulluğa ve tüm zorluklara rağmen Türk askerini ve Türk milletini arkasına alarak paramparça olmaktan kurtardığı vatan topraklarına çağdaş ve medeni rejim olan cumhuriyet rejimini getiren kahramandır Atatürk...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi küfür edeceğim olmayacak. harf devrimi yaptı yabancılaştık diyorlar. lan zaten halkın %5i okuma yazma biliyordu. Atatürk'e İngiliz ajanı diyorlar. lan o zaman niye ülke onlar tarafından işgal edilmişken onlarla savaştı. kısacası cahille cenk edilmez. enişten babası kim olacaktı bilemezdi düşman bu ülkeden temizlenmeseydi. öyle söyle sen eniştene
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen atatürkü çok seviyorum ve gayet de 5 vakit kılıp kuranımı okuyorum ona dua ediyorum.
72 Yorumla
Soran+1 yılAllah devamli eylesin namazini cnm🙏
Yobazlık ve bağnazlık Atatürk'ün , Türk'ün en büyük düşmanıdır.
Eniştende cehalete hasret bir birey sanırım.91 Yorumla- +1 yıl
+1...
+1 yılo savaşmadı tek başına ama savaşı kazanmak için strateji lazım kafası basmıyorsa hiç bir şeye muhattap bile olma.. A. Nesin ironi yapmış o sözüyle. Batı konusu evet doğru olabilir diye düşünüyorum ki şöyle bir düşündün mü mantıklı da geliyor.. Ne yani Irak Afganistan ve diğerleri ne verdi ki oraya yönelelim, cehaletten başka?:)
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılIste senelerce Dinci yobazlar Atatürkü kötülediler Laik devleti yikip kendi saltanatlarini kurabilmek icin, halki sömüre bilmek icin.
Milletimizin ileri cahil tarafini kandirabildiler. Örgü gibi uydurduklari yalanlari milletin kafasina asiladilar.
Altaki bir yoruma bak, Atatürkün dedesi belli degil, soyu belli degil, ismi Kamal gibi sacmaliklar saymis...10 YorumlaDevsirme, ne mal oldugu belli olmayan, sıkısinca da ulkesini elleriyle satip ingilizlerin kucagina satan osmanli mi kurtaracakti yoksa ulkeyi? Ataturk olmasaydi olmazdik lafi yanlis olabilir. Kesin olan bir sey var ki, Ataturk olmasaydi Turkiye olmazdi
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtatürk tek mi savaştı dediğinde şunuda söyle Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u tek başınamı fethetti gerce bunu dedinmi seni atalarını sevmiyon anlamını cıkarır öyle mal bunlar. Kendisine ilet Türk Düşmanı kendisi atasını osmanlıdan ibaret sanan comarlardandır. Atatürk'ü sevmeyen Türk'üm demesin arabım desin daha inandırıcı olur. Dinsizse dinsiz ne oluyormuş dinsiz olunca herkesin dini kendine. şu an Müslümanım ama yemin ediyorum dinden soğumamın tek sebebi bu kişiler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZombilerinde beyni yok bir şrye yarıyor mu. O adam ulkenim beyniydi. tutupta onde mi savaşssın. onun ileri goruşlulugunu gostercek sozleri var bugun için bile. içki sigara herkes kullanıyor. ve bir laf var ya onun sarhoşken yaptığını ayıkken bile yapamıyor kopekler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinsiz, içkici, kumarcı olsa ne olacak? O kendisinin özel hayatıdır, kimin kimsenin hayatına laf söyleme hakkı yok. Atatürk'ün yaptığı şeylere bakmak lazım kim Atatürk kadar emek vermiş bu ülke için? Kim vatanı o şartlarda kurtaracak zekaya sahip bunlara bakmak lazım. Atatürk gibi bir lider olmasaydı hayda hurra ile savaş kazanılamayacağını bütün dünya kabul ediyor ama bizim içimizde ki irlandalılar her zaman bizi içten bölmeye yemin etmiş durumdalar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde bir yobaz şeriatçi kinci hacı hoca takımı görsem Atatürkten nefeet ederler ya Kuranı yakmış Atatürk diyen duydum yahudiymiş diyen duydum. Kominist içkici diyen duydum. Halbuki onlar bir bu kadar daha yaşasa onun kadar bilge ve ileri görüşlü olamazlar çünkü beyin boş. Sadece nefes alıyorlar. Kızları süslenir makyaj full kapalı elinde telefon starbucksta selfi çekinir. Vala çok şey sölenirde nese...
00 YorumlaFatih'i seviyor ama demi sor bakalım Fatih tek başına mı Fethetmiş İstanbul'u burda önemli olan askeri zeka cesaret oda Atatürk te de Fatih te de var
30 Yorumlaenişten az bile demiş Aziz Nesinde harbi adamdır gidip Müslümanlara zahmet çektirmeyin ben imam istemem demişti. Atatürk şişirme bir lider bence kontrolü başkalarındadır. Yoksa kim İslam Halifesini kendi ülkesinden kovabilirdi?
11 Yorumla- +1 yıl
tayyip de şişirme o zaman:) vahdettin kendi kaçtı ingiltereye her yer yabancı ordu kaynıyorken. torunları hala orada bak bakalım google görsellerden hepsi sarışın gavurdan dönme hepsi devşirme. Haaa osmalıya karşı değilim ama Haim Nahum'un yalanlarına da kanma.. o kimmiş araştır
Sevmesin. Saygı dursun en azından. Zorlamaya gerek yok. Sonuçta Atatürk peygamber değil. Bir komutandı.
30 Yorumlaatatürkün müslüman olduğunu düşünmüyorum açık konuşim ben de değilim :D olmasaydı boku yemiştik.. Zaten o kadar çok okuyan bir insan kuranı da okuyup Muhammedin kendi kendine yazdığını farketmiştir ki gökten indiği sanılan kitap demiştir :D Zaten inançlı birisi o döneme göre o kadar ilerici davranamaz, kusura bakmayın
23 Yorumla
Soran+1 yılPeygamberde yuzyillar onceden bugunun kiyamet alametlerini bildi ona ne diyeceksin. Bina artacak zina artacak insan uzak mesafeden evindeki haberi alacak deyip telefonu bildi. Ona ne diyeceksin. Kuranda kiyamet alametlerini oku ve kiyasla bugunle. Beynini yikamislar senin azcik kendi fikirlerin olsun arastir
Batıya benzetmeye çalıştı Türkiye'yi.. Hımmm
Eniştene şunu sor; Türkiye dışında bir yerde yaşamak istese, Hollanda Almanya İsviçre Fransa gibi bir ülkede mi, yoksa Arap emirliklerinde mi yaşamak istermiş?22 Yorumla- +1 yıl
Mekke daha yakinken batiye kacabilmek icin denizin ortasinda geberme riskine giren Suriyelilerede bir sorsunlar bunu.
Ya sen onu bunu bırakta bu ülkenin Cumhuru reisi gelmiş lozanı bize kakaladılar diyor.! böyle bir acı yok ya nasıl der bunu halada demeye devam ediyor aklım almıyor abi bu insanlarda hiç mi vatan ata sevgisi yok kabullenemiyorum ben bunları...
00 Yorumla- Gündem konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk bir ilah değildir fakat liderdir ve türk milletinin lideridir bu kabul etselerde etmeselerde bu böyle Türkiye cumhuriyeti varsa onunliderliğinde ve ona inanların sayesşnde vardır ingilizlere satan cübbeliler sayesinde değil
00 Yorumla Aziz Nesin doğru söyledi ama eksik söyledi. Türkiyenin %60 ı aptal demişti.
30 Yorumla
+1 yılboşuna atatürkü savunmaya geçti o da adamın kendi fikri sadece saygı duy. ayrıca atatürk olmasaydı bizim olamayacağımızı nereden biliyorsun? olacağı varsa her türlü olur! atatürk olmasa başka biri olurdu..
31 Yorumla- +1 yıl
Fatiha kadar ozaman neden kimse Istanbulu alamadi? Demek ki baskasi olurdu diye birsey yokmus.
+1 yılo olmasa sen olmazdın ne demek? turk mılletı dınıne ırzına duskundu ne demek o olmazsa sende olmazsın? tamam devlet adamıydı ıyıydı hostu bende karsı cıkmam saygı duymak gerekır ama bu tavrın en nefret ettıgım sey ne demek ya senın annen kardesın bu kadar mı ucuz lutfen dusuneek konus
10 Yorumla
+1 yılAtatürk ü kötuleyen butun dın ve sıyaset adamlarına bır bak memlekete ne faydaları olmuş bırını kotuluyosan ondan daha guzel ısler yapmalısın heleki boyle bı teknolojı ve ımkanlar varken
21 Yorumla- +1 yıl
Bakıyorum arkadaş
Adnan Menderes Türk tarihinde çığır açtı asıldı
Turgut ozal Türk tarihinde kalkınma olanları ve 1980 kararları ile bir tarih yazdı ama zehirlendi
Erbakan çalışkan zeki ahlak ve edelim siyasetçi yaptıkları projeler günümüzde hala yapılmaya devam ediliyor ne oldu bir grup çapulcu ve askeri muhtıra ile indirildi
şu an da tayyip Erdoğan var ne diyorlar bu adam diktatör :) o ne diyor tayyip Erdoğan diktatör olsa sen meydanlarda dolanamazdın :)
+1 yılrecep tayyip senin eniştenden karısını istese, vatana hizmet diye düşünmeden verir m k. Bunların gözü dönmüş. Ne yapacaklarını şaşırdılar lan
40 YorumlaAtatürk olmasaydi şu an oturdugu koltuktaki o rahat gtüne çomak s0kar gtunden kan alirlardi diye bizzat iletirmisin o enistecigine..
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏 böyle yorumları tastik etmememe rağmen böyle birgunde ülkenin şu durumunda hala böyle konuşarak hak ediyorlar çok haklısın
+1 yılhttps://youtu.be/EytBEZUou-I
1. video silinmis bile. buda silinmeden izleyin04 Yorumla- +1 yıl
Bu videoya ancak sizin gibiler itibar eder. Öncelikle videolardan kesintiler yapılmış olmasaydıda kurtulurdu demiş ama İzmir bizim olmazdı diyor. Orda hemen yapıştırmışlar alt yazıyı oralar bizim olurdu diye nerden biliyon lan olacağını cahil. Dünyada gördüğüm en sacma videolar. Bu videoların devamlarında ne dediklerini biliormusunuz? Sizin kafanızın istediği yerleri kesip birleştirmişsiniz sonra gelionuz Atatürk'ü bitiren video diyorsunuz. Adam tarih okumuyor. Bu videoya itibar ediyor.
- +1 yıl
@Muhammeddr gec o ayaklari bariz kendi el yazisiyla deliller var materyalist olduguna dair. gozunuz kör olmus sizin
- +1 yıl
Bu Atatürk tartışması bitmez. Her kafadan farklı ses cıkıyor en iyisi hic karışmamak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEniştenle aranda hem yaş hem bilgi farkı var. Kendisi hakikati görmüş. Böyle birşne kız vermekle isabetli bir karar vermişsiniz? 😉
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEniştenle bacanak olmak isterdim😀
+1 yılEniştene sor bakıyım dünyanin bile saygiyla tanidigi bildigi , yıkılmaya yüz tutmuş bir ülkeyi eşsiz zekasıyla kurtaran bir adamın yaptıklarıni niye hazmedemiyor?
Dinin arkasına sığınanlardan nefret ediyorum cahillik diz boyu.10 Yorumla
+1 yılbu müslümanlar neden bu kadr aptalca davranıyorlar
beyinlerini kullanmak bu kadar mı zor geliyor?36 Yorumla- +1 yıl
Bende Müslümanım ama cidden bunlarla aynı dine inanmak cidden benim için katlanılmaz oluyor.
- +1 yıl
@Muhammeddr ben nerdeyse bütün dini olguları terrk etmek üzereyim
etrafımda bu insanları gördükçe dinden daha fzla soğumaya başlıyorum
Soran+1 yılInsan cok hata yapar acizdir.. dinini dort dortluk yasamaz. Bu yuzden dini neden kotuluyosunuz bnde bnu anlamiyorum
- +1 yıl
ben dini kötüleyen bir cümle kurmadım aksine dini yaşadıklarını zannedenler üzerine bir tespitimi paylaşıp yorumumu yaptım hem herkesin düşüncesi kendinedir buda benim düşüncem
Soran+1 yılInsanlar dinini yasayamiyor ama bu dinden soguma sebebi olamaz
- +1 yıl
size göre öyle ama bana göre yeterli bir sebep
Ya bu konu cok karisik herkes birsey diyor. Herkesin farkli kanitlari var. Gercekten ne dusunecegimi bilmiyorum bence hiiccc takilma bosver.
00 Yorumla
+1 yılSevip Sevmemek Mesele Değil Asıl Mesele Saygı Duymaktır :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem o mu savaştı diyor Senin diyecegin tek şey 15 temmuzda neden tayyip in meydana inip uydurma darbe için üzerlerine yürümediğini sormak olmalıydı.
16 Yorumla
Soran+1 yılHala darbeye uydurma yalanina inaniyomusunuz hay beyninexxx
Cevap sahibi+1 yılAsıl senin beynine... Uyumaya devam edin...
Soran+1 yılKizm yazik sana basarili olamayan darbe icin uydurulan tiyatro yalanina inanmaya devam et sen. Sna ne desem boş.
Soran+1 yılDuzgun konus kisi kendinden bilirmis herseyi sne ruspusun demekki herkesi oyle saniyon
Cevap sahibi+1 yılMizahtan haberin yok anlasilan 😂😂
Google birgül teyze o değil yazarsan gorursun
Soran+1 yılBen birgulu mirgulu teyzeyi anlamam. Uyduruk yalanlara inananlari bilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOh iyi demis oylede zaten ataturk masondu muslumanlikla alakasi olmayan biri ulkeye yarari olmus ok ama bir o kadar fazlasiylada zarari olduuu
20 Yorumla
+1 yılAtatürk'te sana bayılırdı görse zaten deseydin. Böyle boş beyinlerin onu sevmesine ihtiyacı yok onun
10 YorumlaHerkes sevmek zorunda değil.
23 Yorumla
Soran+1 yılOrasi oyle tabi. Ulkesine bagli olsunda ne olursa olsun benim icin
- +1 yıl
Acıkcası sevmeyenlerin hali ortada hepsi patlamışmısırı izliyor. İlber ortaylı gibi değerli birini eziyorlar. Kendi kafalarına göre tarihi değiştiriyorlar. En önemlisi Türk düşmanılar. Osmanlı dışında atalarını bilmiyorlar.
+1 yılherkes sevmek zorunda değil..
herkes anlayamaz zaten Ata'yı..
o yüzden boşver üzülme..20 Yorumla- Gündem konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke şu din mevzusu bitse de kurtulsak bizde bir an önce
30 Yorumla
+1 yıllafa bakarım laf mı diye söylene bakarım adam mı diye
lafa baktım laf değil söyleyene baktım zaten adam değil ;)10 Yorumla:-) takmaa bazen anlamak icin o donemde yasamak lazimdir senin enisten maalesef kafa olarak yok yani olmuyo vites 1 den 2 ye gecmiyo zorlama
00 Yorumla
+1 yılpeki ona atatürk çıkıp önderlik yapmasaydı ne olurdu mesela diye sor
15 Yorumla- +1 yıl
+1...
Soran+1 yılTarihin her donemi nde turkler vatanini savunmustur sadece ataturk doneminde degil diyo
- +1 yıl
çünkü türkler osmanlı devleti zamanında da savaşıyolardı niye kaybettiler onca toprakları atatürk kimseye sihirli bir güç yükleyip daha güçlü savaşmasını sağlamadı
- +1 yıl
doğru her döneminde türkler vatanını savundu ama savunmakla karaburun savaşmakla bir halt olmuyo dünya teknoloji yönünden gelişmişti osmanlı da ne vardı hiç onlar niye önderlik yapmadılar niye teslim oldular niye meydanı atatürke bıraktılar
- +1 yıl
millet evinde yatarken birden atatürk gelip hadi savaşa demedi savaş yıllardır vardı
+1 yılEniştene de ki: sen içmiyor halinle şu yaşına kadar bu ülke için ne yapabildin, neyi kurtarabildin
00 YorumlaGündem konusunda 795 cevap paylaştı. baskalarını hic elestirmiyor ama di mi, nasıl isine geliyorsa, muhattab olmaya gerek yok boyle sıgırlarla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBırak sevmesinler Atatürk ü sen git Fetullah Güleni sev de sozde onlar dinci biz dinsisiz
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYahu senelerce bu FETÖ denen orgute millet dinci demedimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılVizyonsuz bir kişi daha.. baskalarinin sözüyle hareket eden bir insan
00 Yorumla
+1 yılben hem dinsizim hem sevmiyorum nasıl bişeyse artık :D
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılSen o İT e bir sor bakayım kafası olmayan danalae kurban bayramlarında ne yapıyormuş
00 YorumlaEnişte gibi enişte 👍
31 Yorumla
Soran+1 yılMusluman turk musun sen allah askina
+1 yılKlasik kandırılmış, doldurulmuş bir tip
30 Yorumla
+1 yılEnisten sonuna kadar hakli
60 YorumlaGündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tecavüzcülere ne diyor? Bir de onu sorsana. :)
41 Yorumla- +1 yıl
Peygamber diyor ;)
+1 yılEnisten gibi o. c malesef cok var
20 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?