benim okuduğum kitapların çetelesini tutmak sana düşmez... hangi kitapta okuduğumu yazmadım zaten dikkat edersen , KİTAPTA okudum dedim.. bide bu kitap öyle dini bir kitap da değildi... tam tersini savunması da en az senin kadar komikti
@funeralthebutress14 hakareti ve asagılamayı yaşam biçimi haline getirmiş medeni tartışmayı bile başaramayan biriyle fazla muhattap oldum. İyi geceler.
vatan sever olmak kimliğe bakmaz kana bakar hdpli pkk lı insanları kahretsin bu vatanın toprakları şehitlerimizin kanı ile sulandı elbet bir gün bu şehadetlerin boşa olmadığını ümmet anlayışı ile öğrenecez. hepimizin düşmanı dinimizin düşmanlarıdır
@DağdevirenX arkadaşım olmak zorundayız bu Avrupa abd İsrail benim kara kaş gözüm için mi bu itlere destek veriyor sevr politikasıdır buralarda yaşayan ermeni ve Yahudi piçleridir buraları kışkırtan çok şükür halkın%80 i devletçi işte bu geri kalan oran hepsi o itlerin soyundandır
Türklere ırk demeyelim ırk insanlığın tamamıdır insan ırkı vardır yunan ırkı arap ırkı gibi söylenmesi yanlıştır , genetik soy diyebilirsiniz (Türk genetik soyundanız) , ÖYLEYSE NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
buraya birşey yazdın ben de cevap atma hakkına sahibim bu yargılamak değil. Her dinsiz Türk olacak falan da demedim ben keşke ırkına şükredeceğine dilinin içeriğine hakim olsan
biz tarih başından beri varız, bizim girdiğimiz savaş sayısı aldığımız yer yıktığımız hanedan sayısı bile bir çok ülkeden fazladır. hatta toplamından fazladır. elbette ki gurur duyarız.
İşte bunun için önce Türklük bilinci hedef alındı, andımız kaldırıldı, milli manevi duygular tahribata uğratıldı, şehitler rakamdan ibaret oldu.. Yoksa Türkü yenemezsin..36 etnik unsuru dinamiti bunun için döşendi
Gurur duymuyorum. Nerede boş beleş gereksiz insan verse bu ülkede.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
dediğinde kismen haklısın ama bizim tarihimize bakarsak Almanyanın hitleri gibi karanlık bir tarihimiz yok çok şükür şanlı ve zaferlerle dolu bir tarihimiz var
Geçmişe bakarsak öyle zaten. Türk mutfağı , kültürü , tarihimiz gurur duyulacak unsurlar. Fakat şu anki duruma göre insanlar beş para etmez benim gözümde.
Türk olmaktan utanıyorum sadece, sen akçısın sen atatürkçüsün sen adam olmazsın sen ülkücüsün diye diye bir birini kırar türk denilen millet, türküm ama bir gram sevmem türkleri.
En İyi Cevaplar