Kâdir Mısırlıoglu nun akli yeterliliği konusunda benimde son şüphelerim var lakin birine bu şekilde blr yorum yapmadan evvel önce onun seviyesine denk veyahut en azından yakın blr yerde durmak lazım. Kitap okumuyor dediğiniz adamın sizin boyunuzca kitapları var. Düşünce yapısı olarak tamamen zıttız cok kutup noktada konusan biri zaten ama eleştirin cok yersiz ve seviyesiz dye düşünüyorum...
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet katılıyorum cok ucuk yorumlmaları var ki ben buna inanan bir arkadaş vardı söz de mehmet akif vatan hainiymiş bir insan bunu nasıl söyler ben beyin var mı diye düşünüyordum
33 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Hayır normal karşılıyorum çünkü toplumun tam karşılığı. :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hepsi değil de bazıları takip ediyor. Murat Bardakçı kaç defa rezil etti yaydığı söylentiler yayılınca ben bilmeden bu kadar sallayan adam görmedim biraz tarih bilen anlar zaten
25 Yorumla- +1 yıl
Bak ne anlatıcam bir gün ben de baktım o sayfaya ne paylaşmış diye. Kurultay, Danıştay, Yargıtay gibi kelimeler İslama saldırı için Moğolcadan getirilip kurumlara kondu diyor. Bilmediği noktalarsa bu kelimeler öz Türkçe küçük ve büyük ünlü uyumu kurallarına da uyar. Ayrıca Moğolcada da karşılıkları olsa bu bile normal çünkü Türkçe ve Moğolca Ural-Altay dil ailesinden gelir
Valla benim dini, siyasi bütün bakışaçım o adamla taban tabana zıt ama takip ediyorum. İbretlik çünkü adam 😄 Ufkum genişliyor söylediklerini duydukça. Halime şükrediyorum.
20 YorumlaBen diyorum ki doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar! ama o eskidendi şimdi köyün muhatarıda köylüde doğru söyleyene sahip çıkıyor bu da zorunuza gidiyor!.,
Bu ülkede aydın diye geçinen proflar Kadir Mısıroğlu'nun bildiğinin kırıntıları kadar tarihten haberi yok!..
Hadi işine yutmuyor artık millet bunları sizin düşündüğünüzü düşünmeyen herkes cahil siz aydınsınız he yaw he he!..322 Yorumla- +1 yıl
Hayir, karsi tarafa düsmanlik tavirlari sizinki, senelerce size cahil oldugunu icin cahil yobaz dediler.
Simdi kendi uydurdugunuz seylere inanip, kendi aranizda kendiniz pompalayip karsi tarafa saldiriya gecmeye calisiyorsunuz ama kendinizi daha fazla rezil ediyorsunuz.
Kadir Misiroglunun bildigi yok, kafadan salliyor , yobazlarda dinliyor iste. - +1 yıl
Pardon kendisi cinler ile konusmus, bu olayi tabiki degistiriyor, nasil bukadar yanilabildik.
Yahu siz hepiniz cahilin tekisiniz, nasil butür sacmaliklara inanabilirsiniz aklim almiyor. - +1 yıl
Ruhlarla velayet makamında ki insanlar hariç kimse görüşemez velayet makamındaki hakiki manada kâmil insanda ne görüştüğünü kimseye söylemez din bilginiz zero 0 olduğu için adamın söylediklerini kavrayamıyorsun çarptırıyorsunuz adam m. kemalin ruhuyla konuştum demiyor baştan "ruh çağrılır ama cinler gelir" diyor cinle görüştüm diyor gayet güzel açıklamalı anlatıyor ama sen çarptırıyorsun insanlarla cinler görüşebilir bu haktır!..
- +1 yıl
Kadir Misiroglunun deli oldugunu görmek icin ölmeye gerek yok, Videolarini izle yeter.
Cehaletiniz gercekten inanilmaz, nasil böyle olmayi basariyorsunuz anlamis degilim. - +1 yıl
Neyini kavrayamayacaksin?
Yahu Adam Atatürkün jini ile konustum diyor.
Stalin Nazi almanyayi ayeti kürsi ile yendi diyor.
Shakespere Müslümandi diyor.
Adam deli kardesim deli. Kendinizi rezil ediyorsunuz, Millet gülüyor, size aciyor, sizi adam yerine koymuyor.
Sonra diyorsunut Kemalistler elit takiliyorm, evet sizin cehaletinizin yaninda Kemalistler elit kaliyor yahu. - +1 yıl
Daha işte tarihten bir habersin m. akif ilk başta İttihatçılarla beraber olmuştur sonra pişman olup tövbe etmiştir bu hali şiirlere kadar yansıyan bir durum o yüzden koyu Osmanlı'lar tarih bilen m. akifi pek sevmezler ama sen bunları kasıtlı yapıyorsun çünkü paralel artığı pis bir haş haşsın 😂😂😂😆😆😆
- +1 yıl
Kadir Misiroglu Vatan sevgilisi olsa, Millet bilerek yalanlar ile kandirmaz, bilerek milleti yanlis yola cekmez.
Birak bu isleri, adam sacmaliyor, gündeme cikmak icin ugrasiyor sadece baska birsey degil. - +1 yıl
Yalan söylemiyorum, farkindasan Soran ile benim Misiroglu hakkinda dediklerimizin hepsi dogru.
Yahu bu adam deli, Jinler ile konustum, Stalin Ayeti kursi okuyup nazileri yendi, Shakespeare Müslüman gibi sacma sapan seyler sayikliyor adam.
Biz burda hala bir deliyi tartisiyoruz yahu. - +1 yıl
Millet sizi öyle bir Allah'a havale etti ki göreceksiniz havaleyi deli fetönün akıl yoksunu p. i. ç. leri
Uğraşın siz uğraşın Allah dostlarıyla atın iftiralar kurun kumpaslar ama bu sefer ilk yediğiniz haltta millet sizi devlete bırakmıcak kendi elleriyle sallandıracak bu sefer merhamet olmayacak size - +1 yıl
Yegen, sen daha birkac sene önce Hz. Hoca efendi dediginde biz Fetoya oros***cocugu diyorduk.
Gecmisin Fetoculari, saptan beri Feto düsmani olanlari Fetoculuk ile sucluyor. Klasik cehalet...
Gündem konusunda 471 cevap paylaştı. Riza Nur'un sacma sapan hatiralarini yayinlamaktan hangi bilimsel eseri vermis bu adam?
10 Yorumla
+1 yıl900 bin mi oha :)) tarikat liderinlerinin elini ayağını öpenler böyle deliyi takip ediyordur
20 Yorumla
+1 yılFaceyem yok ama o malı o kadar insanin takip etmesi.. Hayret
20 Yorumla
+1 yılYeni komedyen kardeş valla film çekse bu kadar güleriz
10 Yorumla
+1 yılDil ini iyi kullananın ve hayal gücü güçlü olanın şakşakçısı çok oluyor maalesef
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinstagrama bak, milletimiz otu... işe yaramazları takip edip göklere çıkarıyor.
10 Yorumla
+1 yılSamuel Eto, Antalyaspor'a İslamı yaymak için gelmiştir. Kendisi doğrudan doğruya Müslüman olup Ethem ismini almıştır.
20 Yorumla
+1 yıldelinin biri bigün :)
22 Yorumla- +1 yıl
yavv kardeşim şekpir e aslında müslümandır adı da şeyh pir dir diyen adamın nesini ciddiye alacaksın
Gizli Üye(36-45)+1 yılTıpkı Yaşar Nuri Öztürk'ün 1 milyon aydın (!) takipçisinin olması gibi. İnsanlar inanmak istediklerini söyleyenlere bağlanmayı çok seviyorlar. Aydını da böyle cahili de böyle pek farkları yok.
00 Yorumla
+1 yılAkplilerin demişsin ben takip etmiyorum li adamı genelleme yapma
11 Yorumla
+1 yılgülsem ağlasam mı bilemiyorum...
21 Yorumlakadir mısırlıoğlu yasayan tarıhtir adam hodrimeydan diyor birçok konuda belgeli konuşuyor kemalist tarıhçıler karsısına bile çıkamıyor doğru söyleyene deli derler bu ulkede bilen bilir
336 Yorumla- +1 yıl
@exorcistt
Bide Parkistanli kimsenin bilmedigi kaynaklarinida unutmayalim.
Adam resmen delinin tekidir, onu ciddi alan ondan daha delidir.
Bu deliye yasayan Tarih diyebilmek icin ne kadar yobaz olunmali anlamis degilim. - +1 yıl
Evet söyledigi bircok konu var ve hepsi sacmaliktan ibaret.
- Atatürkük ruhu ile konustum.
- Komunist Stalin Fatiha okuyarak Nazi almanyayi yendi.
- Sheakespere aslinda Müslümandi.
Yahu bu adam her noktada "BEN DELIYIM" diye cigrik atiyor. Yahu sizin Atatürk düsmanliginiz , sizi delilerin ayaklarina mi sürüklüyor? Seviyeniz bu mu? - +1 yıl
Örnekler veriyorum, daha neler sayikliyor... Kardesim bu adam DELI, resmen DELI.
Videolarinda belli oluyor bu adam DELI
Daha neyi anlamiyorsun aq? - +1 yıl
Paralelmisin Kemalistmisin bu ülkede bu Ada'ma bir ikisi düşman bu Ada'mda bu ikisine düşman fiili hataları yanlışları olabilir ben yakalamdım şimdiye kadar öyle birşey ama haşa Peygamber değil ya yanlışta yapabilir önemli olan NE kadar doğrusu nekadar yanlışı var doğrusu yanlışına galip mi biz ona bakarız hadi daha fazla parazit yapma Ada'm hiç değilse FETÖ gibi mehdiye yatmıyor!
Kemalistler ataputa tapmıyor m. kemali bu ülkede haşa Allah'tan üstün gören dediğiniz ilerici sanılan geri kafalılar aydın sanılan karanlıklar var!.. - +1 yıl
@Emrene kardeş bunlar böyle neyi anlatıyorsun kendilerine boşversene adama diyorumkı bir çok sözü videosu kıtapları var elınde belgeler var 60 senedir anlatıyor o takılmış ruya ya işine gelmiyor yıne soyluyorum rıza nur da aynı konulardan bahseder hemde ataturk zamanında yaşamış onun talımatıyla lozana gitmiş adam diye hala ruya muya
- +1 yıl
@exorcistt bu kadar canımsın işte 2. dünya savaşında 70 milyondan fazla insan öldü bu savaş hakkında bunun gibi binlerce olay meydana çıkmıştır gizli ordular hayalet ordular görünmeyen askerler Kabala büyüleri daha neler neler dönmüştür bunlar olmayacak yapılmayacak şeyler değil 70 milyon insan ölmüş denemedikleri yol kalmamıştır ama senin gibi kafası geri FETÖ artıkları anlamaz...
- +1 yıl
@exorcistt
Senin idrak seviyen diye bir idrak olgun kalmamış ki Türklük herşeyden önce gelirmiş bizde herşeyden önce Allah Teala gelir sonra onun kitabı ve Peygamber'i gelir ondan sonra böyle asil bir millet yarattığı içinde şükretmek gelir bizim idrağımız bu senin idrak dediğin şey sende yok olan birşey Türküz gururluyuz ama kendimizi hiçbir müslümandan üstün görmeyiz çünkü üstünlük ancak takvadadır yahudilerde kendilerini üstün gördüler Peygamber efendimize İman etmediler ve helak oldular İman nasip olmadı kibirlendikleri için!.. - +1 yıl
@Emrene bunlarda yenı çıktılar pıyasaya dediğin gibi fetocu olabilirler akılları sıra türkçülük ayağıyla islam dusmanlığı yapacaklar ama şunu herkes iyi bilsin bu topraklarda islam dusmanları barınamaz milletten hiç bir zamana prim görmezler ister türk ister kür ıster şu partı bu partı olsun islam düşmanlarına tavız yok
- +1 yıl
Evet İslami Türkçülük yapsalar müslüman Türk Kürt kardeşine saldırmaz onu bildikleri için onun için ataist Türkçülük yapmaya çalışıyorlar Türk Kürt kavgasını pompalamak için bu fetönün oyunu ama sosyal medya çok cahil gençler bunların peşinden gidiyor Türkçülük deyince kanıyorlar maalesef!.. Allah yardımcımız AKP bunları idam çıkarıp asmazsa bunlar akıllanmayacak
- +1 yıl
@Emrene
@OnrKN
Ikinize gercekten zeka seviyenizde bir eksiklik var, dediklerini ve inandiklariniz normal degil.
Özelikle türkcülük bölümüne takildim, ülkeyi Araplastirmak isteyen Dincilerin senelerdir yürüttü Türk düsmanligi sizde meyvelerini tasiyor anlayacagin.
Yazik, cok yazik. Aciyorum size, bukadar gencsiniz ama bukadar... cok yazik ülkenin hali, cok yazik... - +1 yıl
@GercekleriSöyleyen araplaştırmak nedir once onu bir açıkla siz fransızlaştırmaya çalışıyoruz demıyorsunuzda her neyse biz müslüman türküz kardeşim ben öz ve öz oğuz çepni türküyüm soyum sopum bellı soyağacımda belli ama bunu bana nasıp eden Allahı ve onun emri islam ı herşeyden önde tutarım
- +1 yıl
Anlatsamda anlamazsin bosver.
- +1 yıl
- +1 yıl
ne kadar boş anlamsız ve salakça konuşuyorsunuz
siz feto nun kıçını yalayıp hocaefendi diye yalakalığını yaparken biz düşmandık.
şimdi aranıza bir kemik attılar birbirinize girdiniz. iki tarafta şeriatçılığı Türk düşmanlığını pkk yardakçılığını bırakıp milliyetçi oldu. birde çözümleme yapmış gibi salak salak Türkçülerle fetoyu yan yana koymaya çalışıyorsunuz
sizler fetoyla yan yanaydınız ve yan yana gelebilirsiniz
sizler açılım ayağına pkk nın apo nun kucağına oturdunuz yine oturabilirsiniz
ama bizler sosyalist veya islami terör örgütlerinden yana asla olmayız ve kesinlikle onlara taviz vermeyiz
kendi karaktersizliğinizi bizede yamamaya çalışmayın
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadir mısıroğlu üstad sizi çıldırtıyor belgesiz konuşmayan hayatı gerçekler ugruna zindan sürgün akıl hastanesine kadar atılan kemalistlerin korkulu rüyası bilge insan kadir baba size diyor ki korkmayın titreyin kemalistler
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdam gibi adam sizin ilber halil gibi batı köpeği değil anadolu insanı derya kitapları kaynakları yeter adamın belgesiz konusmayan adam
- +1 yıl
Bizim deli ali'de öyle öğütler veriyor Ve davincinin de Çinli olduğunu söylüyor zaman zaman. :D
Aman Facebook dediğin sanki çok elit bir ortam. :D
11 YorumlaUçuşlardalar durum fena 😂
20 Yorumla
+1 yılAğlıyorum şu an :'(
32 Yorumla- +1 yıl
Şimdi Gülüyorum :D :D :D kahkaha atıyorum
+1 yılo adam gibi çok salak var
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni Türkiyeyi özetleyen bir tablo.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeton Kemal in evlatları kuduruyor kadir mısıroğlu yazdığı kitap gibi 2 kitap yaz sana hak vereceğim
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen o konuda katılıyorum demedim ki bazı kitaplarından bahsettim dikkat edersen kitap dedim
+1 yılO adam zaten sıyırık
30 Yorumla
+1 yılTanımıyorum onu ツ
01 YorumlaGündem konusunda 952 cevap paylaştı. yuhh
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası