Heykeltraş 1 aylık çalışmayla, Kocaeli'nin Kartepe mevkisinde belediyenin talebi üzerine heykeli yaptığını, ancak kimse almayınca atölyesinin önünde sergilemeye başladığını söyledi :) Etrafındaki seymenler tam olarak ne yapıyor anlamasam da, uzun adama uzunca bir heykel yapılmış :) Beğendiniz mi? Ne dersiniz?
Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 metrelik heykeli yapıldı. Nasıl karşıladınız?
Ayrıca Atatürk ile kıyaslamak isteyenler var ve olacaktır tabiki. Biri Cumhuriyeti kurdu, biri elleriyle fetö'yü devlete soktu, ülke elden gidiyordu az daha.
Bunu yaptıran belediye yetkilileri art niyatlidir , utanmazdır , yalakadır, korkaktır , hizmet ile hiç bir alakası yoktur , Hakkı'mı haram ediyorum bu belediye yetkililerine. Tamamen Erdoğan'ı ve partiyi karalamak için yapılan kirli bir harekettir ayrıca yanında ki Osmanlı askerleri bu olayın ne derece art niyetli şekilde hazırlandığının bir göstergesidir. !!!
Kahkaha attım görür görmez 😂😂 neyse yakıştıramadım akplilere, bunun haram olduğunu bilmeleri gerekti 😄 https://i.hizliresim.com/E3rZjn.jpg Hayır haram olmasa bile sen kim sanat kim be usta? Çok kötü görünüyor, kim yaptıysa olmamış belki yaptığı şeyin kötü oluşundandır 😕
1923 den berri ulkeyi kaos cevirenlere bir tek laf atmaya bu gezi zekililar simdi kalmis ülkeyi 13 yılda tertemiz yapıp ileri goturen 2012de dunyanin 1. ci sirasina yükseltip tüm haksızlıkların önüne geçip ülkesi için herseye katlanan bir ADAM ı bu kadar cekememezlik olmak ayıp ulan yaptığınız. sizler degilmisiniz AKP iktidar olmasin diye HDPye oy veren yavsaklar simdi sevinsinler.
cumhuriyet dusmani biz degil sizsiniz gecmisini unutup burada bos bos konusuyorsun iyi dinle 1915 15 bin osmanli asker kör ve iskence edilerek öldürüldü ve birtek mermi atilmadan 1923 den ulkeyi felakete surukliyen 100 yıllık anlasma sağlandı 1935 1950 yillar arasi ezani turkce okutup sonra ezani yasakladilar bu yazaklarin aralarinda kurani kerimi ogretmek okumakda vardı ve bunun gibi seyler sonra darbeler felan derken 1999 depreminde disaridan gelen 1 milyar yardimi memurlara dagittilar o zaman 3lu koalisyon vardi biri kalkip birine kitap atiyor diyer üstünü bilmiyor bir baskasi astini bilmiyor neyse o zaman yine 26 banka batiranlar milletin parasini el koyanlar deprem sirasinda cok kayibimiz vardi ve oraya yardim 2 ayda ulasildi
hadi bunlari geçtim abd size hesap uzmani yolladi elimizde paralarida alip doladirip kacti ecevit 10 ulkeye mektup yazdi ama ne arar hic birinden cevap gelmedi 50 yakin abd ile gorusme istedi sonra abd sartlari soyledi oyle bulusma gerceklesti ki bu bulusma tam 5 dakika surdu bizim ulkemizin 2000 den oncesi sayginligina bak bir simdi bak kardes kalkip bos bos konusma daha seninle cok siyaset yapariz sıkıntı yok sen simdi git biraz tarih oku gel hadi
malum pis zihniyet zamanında her yerde heykeli olduğu için mustafa kemal atatürk'e "beton kemal" derdi. hala diyor da olabilirler. halbuki mevzu heykelden çok daha öte bir fikrin, bir felsefenin vücut bulmasıydı. onlara göre puta tapıyorduk. nitekim kendileri 15 temmuzda bizden çok sarıldılar o puta, beton kemal'e.
şimdi kendilerine putlarıyla mutluluklar diliyorum.
kıyas kabul etmez ama seviyeyi magmaya çekeceksek; Beton tayip diyebiliriz
Heykeli şahsı yaptırmamıştır zaten kimsede ilgilenmemiş T. C cumhurbaşkanına bu şekilde hakaret edemezsiniz biraz saygılı olun ha illa ben delikanlıyım lafımın arkasındayım dersen erkek gibi çek videonu at youtube gör bakalım başına ne geliyor ortamlarda puştluk yapmak nasıl bir karakter kendinize nasıl yediriyorsunuz anlamıyorum zamanla itaati öğrenirsiniz!!!
Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz... maide 90
yakında her yer onun putlarıyla dolar. sizde halen müslümanız diye geçinirsiniz. allah islah etsin..
Her Cumhurbaşkanı için yapılan birşeydir. Veya bir devlet adamına yapılan birşey diye düşünüyorum. Birde Recep Tayyip Erdoğan, %50'lik bir oy ile sanırım gelmişti. Toplumda sevmeyenler kadar da sevilen biri olduğu için çokda garipsemedim. Fakat Heykeli başarılı bulmadım. Keşke ülke için daha faydalı birşey yapılsaydı. O heykele verilen parayla bir sürü çocuk okutulabilirdi.
Kocaeli'de olması iyi olmuş. Eski sevgilim gider saygı duruşu olsun, tapmalı eylemler ne bilim bir g*tünün gılıyık hallerine girer. Türkiye için küçük eski sevgilim için büyük bir adım olmuş tebrik ederim.
ne sanıyorsunuz abi bu öldüğünde bütün türkiye öldüğü saatte hazır olucak bunun resimleri her yere asılıcak çocuklara bunun annesi babasımı öğretilcek sanıyonuz kim lan bu heykeli dikilse ne olur
İtitirkin hir yirdi hiykilliri vir, ititirkin sirikli hiykilini yipiyirsiniz itipitcilir sizi. Bik bik bik. Gri zekalilar. Ataturkun heykeli yapiliyor diye onlara put diyen kimdi buna ne diyecekler acaba
@ikbalcan91 Tabiikide bitek Atatürk yoktu, sacmalama, okadar şehit vardi, onlarla birlikte kuruldu bu vatan, ama ozamanin baskomutanida oydu, simdi nasil sizin baskomutaniniz yol veya köprü yaptirdiginda"vay be adam köprü yapiyo, yol yapio, hala sevmiolar"diyen var, ama o seyleri omu yapio? köprüyü tek basinami kurdu? onca emek caba harcayip o köprüyü yapanlari neden kimse tanimio? yaa, anliyomusun dostum.. vahidettin sultan ingiliz gemisiyle kacisini, osmanlinin batisini, borcunu bir arasdir arkadasim
@ikbalcan91 curumus beyin, zeka'siz... Hic bu kadar akil yoksunu gormemistim. Sen kendine akil koy biraz. O heykeller put, islama uygun degil ama bunlar ayri allah kitapta belirtmistir tabi o ki onun heykelleri benim katimda gunah degil diye Ataturku karalamak icin firsat kollayip ici bos elestiriler yaptiginizi ne de cok belli ediyorsunuz ya, asil cekemeyenlerin siz oldugunuz belli oluyor. Boyle de sacma sapan laflarla laf sokmus olmuyorsun, sacmalamis oluyorsun sadece. bir agdalik isiniz var Git de otede sacmala kendi kendine hadi bakiym ses veriyorum: Hulooogggg. Ksnin de tarafini gormus olduk pnlar ataturke ve ataturkculere o kadar laf ederken sorun yok biz edince hemen yorum kalkiyor ya
Kötü bir eser olmuş o el ne öyle adamın gözüne gözüne sokar gibi. Daha iyi biri tarafından yapılması daha estetik bir görüntüye sebep verebilirdi. Mustafa Kemal Atatürk'ün heykellerindeki estetik bunda yok ne yazık ki.
@ikbalcan91 onu anlatmaya çalışıyorum işte dinde çelişki olmaz kardeşim işine gelirse helal gelmezse haram düşüncesi midemi bulandırıyor. Atatürk heykellerine puttur diyen bir zihniyet buna da put demiyorsa onalrın dininden inandığı doğrulardan şüphe ederim hatta üzerine kusarım koyu bir atatürkçüyüm bu arada laikim
ya ne putperest zihniyetli olduk çıktık. alsınlar kitaplardan hayatını okusunlar heykel ne mk!
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Putlaştırmaya yönelik her türlü heykele şiddetle karşıyım. Atatürk’ün putlarından kurtulmaya çalışırken şimdi de bu put çıktı başımıza. Hz. Muhammed (sav) in heykeli bile olsa kırılıp çöpe atılmalı. Çünkü dinimizce puta tapmak büyük günahtır.
@ikbalcan91 onun benimle alakası ne. bana müslümanmısın diye sormuşsunda. yoksa siz artık kalplerin içini mi görüyonuz :D neyse burada keselim artık yazma
belediye kraldan çok kralcılık yapmış. erdoğanı sevmem politik görüşüm onunkinden farklı lakin bu isteğin ondan çıktığınıda düşünmüyorum sırf belirli kişilerin yağ yapmak için yaptırdığı birşey.
En İyi Cevaplar