Gizli Üye(30-35)+1 yılyukarıda yazdığın cümlelerin hiç birini erdoğan veya akp için kullanmadım, kullanmamda.
Bu cümleleri kullananlarla hiçbir bağlantım yok ve bu ifadeleri kesinlikle doğru kabul etmem. Çevremde bir sürü akpli var hiç biri bu cümleleri kullanmadı, kullanmaz. Birileri kullandı diye suçunu hepimize atamazsınız.
Ne malum bunu diyenlerin bilinçli olarak bu cümleleri kurmadığı?
Makarnalarıda biz almıyoruz ama makarnacı diye adı çıkan biziz.
Yol-köprü yaptık diye övünmeyiz ama övünmüşüz gibi üstümüze atılır.
Ben -Atatürk mükemmel biri yaşasaydı ona tapardım diyen tarihçiler gördüm biride öğretmenimdi-
Ama tutupta hepinizi aynı kefeye koymuyorum. Bak daha seninle aynı safta durunların düşüncelerinden haberin yok.
Bana -atatürk olmasaydı olmazdık-diyorlar. Allah isteyecek, izin verecek ama Atatürk yok diye yenilicez öyle mi diye sorduğumda ''evet'' diyenler var.
Atatürk'ü Allah'ın önüne koyanlar var ama senin bunlardanda haberin yok.
Sahi sizin neyden haberiniz var? görmediğiniz, duymadığını her şey size göre yok mu yani?
başkalarının dediklerine hepimizin üstüne atıyorsunuz ama kendi safınızda yer alanların düşüncelerinden haberiniz yok.
Bare Atatürk deyip onu bu işe karıştırmayın. Atatürk her türlü düşünceden haberdar olabilen bir insandı.58 Yorumla
Soran+1 yılIyi de akp den bahsetttigimi nerden anladin? Sadece soruyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılbunu soruyor musun birde :) Atatürk üstü kapalı ifadeleri anlardı ve gündemi takip ederdi kimin ne için söylendiğini bilirdi. Sadece -bu beni ilgilendirmez deyip işin içinden çıkmazdı- Atatürkçü kavramı yanlış ellerde dolaşıyor :)
Cevap sahibi+1 yılbirde Atatürk gizlenmezdi :)
Soran+1 yılAffedersin de kendini Atatürk mu zannediyorsun 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılneden sürekli yanlış anlıyorsun acaba ilginç :)
Atatürk'e minnet ve saygı besleyen biri onu seviyordur ve nasıl bir lider olduğunu bilir. Atatürk beni öylesine sevin demedi ilerleyin ve ülkeyi koruyun dedi. Peki sen daha dediklerimi bile anlamazken nasıl Atatürk'e saygı besleyebiliyorsun ki sen daha Atatürk ü bile anlamamışsın
Cevap sahibi+1 yılsana Atatürkçü olmakla ilgili ifadeler yazdım ama bana Atatürk mü sanıyorsun dedin :)
böyle mi seviyorsunuz onu kuru sevgi işe yaramıyor tabi :)
Soran+1 yılSen benim ülkem icin ne yaptigimi bilemezsin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmussun 😄
Cevap sahibi+1 yılAtatürkü bilmeden onun adını kullanman ve başkalarını eleştirmen neyin ne olduğunu ortaya koyuyor zaten eminim çok şey yapmışsındır :) sana iyi çalışmalar :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen Akplilerle kiyaslayarak kendini hakli cikarmaya calisiyosun. ben de sizi Ataputcular olarak görüyorum. Özellikle 10 kasimda heykelinin karsisinda saygi durusuna gecenler sizsiniz dinimizde böyle bisey yok ve hos görülmemis. Heykelin basinda dikilip ant içmek saygi durusuna durmak putculuk degilmidir bunu illa tapmak olarak algilama. Saygi duyulur eyvallah benim de Atatürke saygim sonsuzdur. Ama heykelinin basinda saygi durusuna gecmek baska biseydir.
815 Yorumla
Soran+1 yılCanim benim sorumda bahsi geçen partinin akp olduğunu nereden anladin sadece soruyorum?
Cevap sahibi+1 yılasagıda yorumlara yazmıslar ordan anladım!! sen de kıvırma ha onların üzerinden bir seyler yazmaya calısmışsın işte ben de sana soruyorum o zaman bu dediklerim putçuluğa girmiyor mu hadi buyur bana akplilere listediklerini listeleme ben akpli degilim
Cevap sahibi+1 yıl@fatooo0 hanımefendi öyle yad edilmez dinimizde böyle yad şekli yok Atatürk'ten çok büyük zatlar vardı dinimiz kabul etseydi önce o zatları böyle yad ederdik. Heykelinin basına gecip çalan sirenle saygı durusunda durmak gibi yad sekli bilmiyorum ben saygı duyulur o ayri sey benim kastettiğim cansız bir heykel taş yapım. Eski devir putlarını andırmıyor mu?
Cevap sahibi+1 yıl@fatooo0 bizim saygımız sonsuz zaten peki bir sorum olacak fikirleriniz ve davranıslarınızla cok celisiyorsunuz o zaman bu ülkenin lideri su an RTE siz saygı duyuyor musunuz eminim ki hayir. Kimse RTEyi sevmek zorunda degil ki ben sevmiyorum zaten ama sizinde dediğiniz gibi ülkenin liderine saygı göstermek zorunda. bir zahmet siz ve sizin zihniyetinizdeki insanları da saygı göstermeye davet ediyorum kim olur olursa olsun din görüş fikir ayrılıgı olmadan
Soran+1 yılSayginiz sonsuz oldugu icin Atatürk e zamaninda ayyas dediniz zaten
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi saygım sonsuz ama ayyaş değil mi hakeret değil küfür degil bu. kendisine de siroz teşhisi konulmadı mı ve içkiye düşkün oldugunu bütün tarihçiler biliyor Atatürkçü tarihçiler de bilir ve kabul eder sen ayyas oldugunu kabul etmiyor musun ülkemizi kurtarmış ve zeki bir adamdı ama alkola düşkündü işte adamı mükemmelleştirecek bir durum yok, olan bu.
Cevap sahibi+1 yıl@fatooo0 Ülkenin basında kim var kardesim RTE degil mi sen misin ülkenin lideri?
+1 yılBen iki ismide tapma derecesinde sevenleri tanıdım çevremdede var al birini vur ötekine benim için sevin sayında tapmayın arkadaşlar yazdıkların çok doğru ancak ben öyle kemalistler gördümki eyvah eyvah yazdıklarını aratmaz dedimya al birini vur ötekine :D
20 Yorumla
+1 yılBak bak nasıl çıldırmışlar Atatürk düşmanları : )). Yaralarına tuz basmışsın tebrikler. Gerçekler acıtır ne de olsa. İşin ironik tarafı gel gör ki bunlar özellikle 15 Temmuzdan sonra senden benden çok savunuyor Atatürk' ü. : ))
81 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler... Evet öyle oldu biraz... 😄😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılheryere adamın heykelini diktiniz yetmezmi
galeri8.uludagsozluk.com/.../...emalist_648284.jpg
galeri7.uludagsozluk.com/277/atat%C3%BCrk-e-tap
www.internethaber.com/...zan-ve-mevlit-505363h.htm birde bu linke bk canım36 Yorumla- +1 yıl
hirsiz tayyonunmu heykelini dikeceklerdi bascalan diye... yobaz kari seni
- +1 yıl
@yellowflower biz puta tapmadığımız için heykelini dikmeyiz çapulcu bey
- +1 yıl
salak canlisina taptigini kabul ediyorsun yani. ahahahhaha
- +1 yıl
@yellowflower harbi malsun ya senle daha fazla uğraşamıcam sg
- +1 yıl
koydugum laflarin altinda kaldin... ben sana daha once sktri cektim okumadinmi> ? hala yaziyorsun
- +1 yıl
@yellowflower "Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına bu söze bakarak susuyorum ayrıca bizi edepsizler değil edebimiz susturur ayrıcada her görüşümün altınada gelme zaten gelemessin hadi sg
son kez
Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN sen çok yaşa ne çok koymuşsun bunlara daha kıvranıyorlar
zaten Atatürkçüyüm ayağına geçinenlerin dinle işi olmaz ki sadece her yerde onun resmini görmek ister onu sevmeyenlere laf giydirir önemli günlerde atam izindeyiz diye tweet atar ama ilim irfan öğrenip vatana hayırlı olmak uğruna hiç bir şey yapmaz sözde Atatürkçüdür laiklik laiklik diye gezer ama diğer ilkelerini sorsan bilmez vatanını en çok onlar sever kurtarıcılardır bir nevi geceleri içer sapıtır gündüzleri uyurlar bunlardır işte
Atatürkçüler bazı kesimler istisna zaten gerçek Atatürkçü bu vatanı Atatürkün tek başına kurtarmadığının farkındadır tek kahramanımızın Atatürk olmadığının farkındadır ondan sonra başkası çıkmasın diye ter dökmez40 YorumlaAtamın yerini kimse alamaz türkiyede onu asla putlaştırmayız bizim için önce ALLAH , Hz. Muhammed sonra Atam gelir sevmeseniz bile saygı duymak zorundasınız her zaman şu an bu durumdaysan hepsi onun sayesinde... Dünyanın saygı duyduğu büyük bir liderdi Atam... Tayyip Erdoğanada illlaki Atatürkü seviyoruz diye onu sevmeyeceğiz demek saçma ben şahsen takdir ediyorum yaptığı çoğu şeyi ülkemizi ileriye götürdü çoğu şeyde şu an diğer ülkere karşı dik durabiliyorsak oda Tayyip Erdoğan Sayesindedir bunu inkar etmeyelim...
12 YorumlaBunun nedeni, bu AKP secmeninin herkesi kendileri gibi sanmalaridir.
Kemalizm Putperestlik olarak görüyorlar cünkü kendileri Putperestler.
Erdogani gec, sen bunlarin nasil Cemaat ve Tarikat liderlerine taptigini gördün mü hic?21 Yorumla
Soran+1 yılGördüm kardesim
+1 yıl
+1 yılGördüğüm en güzel soruydu. Ama anlamazlar, kadınlarının o sıktıkları türbandan beyinlerine oksijen gitmiyor. Erkeklerinin de beyninin ne olduğu belli zaten. Ciddiye almaya değmezler.
23 Yorumla
Soran+1 yılKesin likle...
- +1 yıl
agzina saglik genc bayan,,... ulkenin geleceginde sizler varsiniz
- +1 yıl
@yellowflower Varız elbette, teşekkürler :)
Onlar beyinsiz :) Atatürk' e dinsiz diyen karaktersiz insanlar ! TBMM'yi bile acarken hocaya rütbe okutmuştur ! ! Bunu bilsinler ! Atatürk hakkında her duyduklarına inanip bazı kişiler hakkında birşey yazıldığı zaman ise onlar montaj onlar yalan diyen insanların ben Taaa ! ! !
22 Yorumla- +1 yıl
Sana götümle gülüyorum..
Söz konusu kişinin cenaze namazını kıldıracak hoca yoktu..
Bu insanlar gereksiz tepki gösteriyorlar değil mi?
E adamlar napsın Erzurum'da orada burada idam edilen hocalar var malum kişi ölünce kıldırmıyorum diyerek resti çeker tabii..
Şimdi bunun arkasına da hocalarda yalancılar vardı onları ayırıyordu dersiniz..
Neymiş efenim yere Kuran koymuş basarsanız savaşa gelmeyin yok şu bu
İnanmaya sebep arıyorsunuz..
Demokrasi diyerek insanları kısıtladı..
Bediüzzaman Said Nursi'nin sarığını çıkarttırmak isteyince bu sarığı çıkarttırmak istiyorsanız kellemi alın cevabıyla karşılaşmışlar..
O yüzden hocaları öldürme olayları çoktu..
Tarihi devlet yazar kardeşim sen her zaman azınlığı bul ve dinle..
Hadi selametle - +1 yıl
dinsiz lan işte kesin kuranı 3 kere bitirmiştir ayrıca 5 vakit namaz da kılıyordu her halde
Para & Ekonomi konusunda 5,3b cevap paylaştı. Liderlerini eleştiremeyenler onları bir nevii putlaştırırlar.. Bu manada doğru bir yaklaşım denilebilir.. Ama aynı şey dini liderler için de geçerlidir. Peygamberler, şeyhler,.. v. s. Malesef Atatürkçüler işin b*kunu çıkartıyorlar sıkça. Eleştiri kabul etmeyip eleştirene de hakareti hak görüyorlar.
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 952 cevap paylaştı. kesinlikle böyle çok yerinde bir tespit yapmışsın, kendi putlaştırdığı şeylere bakmadan Atatürk'e putlaştırılıyor denmesi baya ironik
43 Yorumla
Soran+1 yılAyrıca komik
- +1 yıl
kabe sizin olsun anıtkabir bize yeter
+1 yılŞunnu şu şekilde açıkliyim sana kardeşim ben birsürü ortama girdim ve gördüğüm basit ve net şu allaha söven var peygambere söven var ama bu insanların yanında atatürke ufacık birşey de hemen kükremeye başlıyorlar dünya birbirine giriyor işin boku çıktığı yer burası
20 Yorumla
+1 yılKemalistler apocular fasistler bu ulkede kanserojendir derhal hücresel operasyon ile devletimiz bunların kökünü kurutmalidir huzurun tesisi icin bu üç grupda diş menşelidir tarihsel olarak
519 Yorumla- +1 yıl
aahahha kemaliste bak çıldırdı bak unutmuşum fetöcüler de eklemeli senin gibi avamlarıda sürmeli avamhane
- +1 yıl
sizin kemalistlerin iktidarı olsun bu ülkede iç savaş çıkar sizi kimse sevmiyor ben akp li değilim bu arada önyargılı kemalist avam
Soran+1 yılChp kemalist 😎
- +1 yıl
Atatürkü sevenlere lafım yok herkesin kendi tercihidir saygım var ama kemalistlere saygım yok sadece tahammül ediyorum ilkesel olarak
Soran+1 yılSenin saygina ihtiyacimiz yok bunu bil 👋
- +1 yıl
kemalist teyze bak iyi dinle siz azınlıksınız ülkede halk da karşılığınız yok her zaman ezik yaşamaya mahkumsunuz
- +1 yıl
erdoğana bişey demedin?
- +1 yıl
Erdoğana ne diyeyim sevmiyorum benimsemiyorum
- +1 yıl
kemalistler tambir allah düşmanıdır dinciler kemalsitler ve apocular bu ülkeyi yozlaştırdı
- +1 yıl
@sanane_lazım humeyni gelseydi nasıl olurdu?
- +1 yıl
@innocentboy95 beni baglamıyor kimse din günü beni kurtarıcak olan atalarım degil Allahtır
- +1 yıl
@sanane_lazım genis hayal dunyasi ve yobazca dusunce tavan yapmis..!
- +1 yıl
@yellowflower dalgana bak belki büyürr
- +1 yıl
@sanane_lazım seninkindne buyuk oldugu kesin zaten ahahahah sen bir aynaya bak bence
- +1 yıl
@yellowflower banya benımkı ok
+1 yılİnsanların gözleri gör bence birine tapılıyorsa Şu an oda aşikar ortadadır sen kimsin atatürke laf uzatıyorsun be adam diyemiyorsak özgürlüğümüz alınmıstır ama anlayana işte
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet...
- +1 yıl
Atatürke laf uzatana tehtit savuruyorsun bak bu tapmak değil de nedir? O adam kusursuzmuydu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyakta alkışlıyorumm senii aklı vicdanı hür kardeşimm ,
51 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😄
Helal olsun... agzina klavyene saglik... akilli kadinin hali birbaska oluyor canim
51 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler...
+1 yılTayyip ateist olsa meydanlarda kuran yakacak tipler Atatürke çamur atmasın rica ediyorum
81 Yorumla- +1 yıl
Tayyip ateist olsa onun da cezasını keseriz
+1 yılahhahahaha agzina saglik.. akpli mallar simdi dolusur.
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet... 😄😄 teşekkürler
+1 yılVar öyle beyin fakirleri ama ne söyledikleri umrumda değil Atatürk saygı duyulası bir lider
50 Yorumla
+1 yılAtatürk'e ataput diyenlere bakarsan rtenin mehdi olduğunu düşünüp, onu peygamber yerine koyuyor ve onunla ilgili konuşurken Hz. diyorlar 😂 diyecek bişey bulamıyorum ya 😂
30 Yorumla
+1 yılBen bu dediklerinin hepsini yapan diyen ve hatta Nutuk'u bizim Kuran'ımızdır diyen hemde meclisde m. v olan chp den kişiler tanıyorum. sen neden bahsediyorsun
70 Yorumla
+1 yılSon başbuğdur Mustafa Kemal. Türk'ün son nefesidir. Anadoluyu tekrar Türk yurdu yapandır.
32 Yorumla- +1 yıl
agzina saglik
- +1 yıl
@yellowflower sağolasın.
+1 yılanlatamazsın işte o mallara nata kafa nato mermer..
40 Yorumla
+1 yıl78 yıldır konuşmadığı halde susturulmaya çalışılan tek lider Mustafa Kemal Atatürk'tür. Lider dedim peygamber değil..
21 Yorumla- +1 yıl
Stalin, Lenin, Mao, Hitler? Onlar da konuşmuyor ama susturuluyorlar
Ben rte yi destekliyorum ve eleştiriyorum. Atatürk ü de seviyorum. Aynı zamanda eleştirdiğim yönleri de var. Kemalistler Atatürk ü eleştirebiliyor mu?
65 Yorumla- +1 yıl
Yaptığı kötü şeyler olsaydı eleştirirdik neden eleştirmeyelim? Ama ''O'' bizlere koskoca Türkiye Cumhuriyetini bıraktı.
- +1 yıl
@Gloomywoman hiç kimse kusursuz değil bırakın bu ayakları sanki o yaratıcımıda kusursuz olsun eleştirilcek şeyleri elbet var
- +1 yıl
@NouveauMonde Ağzımdan kusursuz gibi bir kelime çıkmadı eleştirilecek bir taraf göremiyorum dedim Yaratıcı da demedim olayı farklı yöne çekmeyin lütfen.
- +1 yıl
@Gloomywoman mutlaka vardır ama bunu kabul et
Kabe sizin olsun bize cankaya yeter diyeni duymadinmi insanlar ataturk dururken peygamberi ornek aliyor diyeni duymadinmi duymadiysan duydun simdi
61 Yorumla
+1 yılçünki atatüpçüler müslüman değil :D çünki atatüpte müslüman değildi ve gavur ajanıydı. Hala m. l gibi tapıyonuz adama :D gidin onun yerine Tayyip Reis'in g. tünün kılı olmaya çalışın ;) Tayyip Reis <3
30 YorumlaTürkiyede satmadıgı vermedigi şey kalmamış tamam kurtarmış türkiyeyi de arkası baglar gazeli fasa fiso türkiyeyi vere vere bişe bırakmamış daha yeni yeni türkiye türkiye olmaya başladı eskiden zenginler belliydi şimdi herkez zenginleşmeye başladı
413 Yorumla- +1 yıl
Ulan sigir ac tarih oku kim vermis daha tarih bilmiyorsun fikir belirtiyorsun yunana adalar verildi daha gecen Ataturk mu verdi kurtulus savasindan onceki haritaya bak paylasilan bide kurtulus savasindan sonra ki haritaya bak kara cahil Tarih bilmiyorsan yorum yapma
- +1 yıl
Dede itse Torun yigit olmaz zaten Yasayanlardan dinlemis Ataturk asilmasi gereken iki uc ermeni tohumunu asmayi atlamis neyse nasip bize
- +1 yıl
@NightBlue11 lafı nerden anlıyorsun onun zamanın da yaşamış diyorum anlayan anladı da sen lafı dolandırıyorsun ben kırtardıgına birşey demiyorum lafına dikkat et yok etmem diyorsan açık adres veriyorum adana yüregir mutlu mahallesi gel erkeksen bak ben burada agzımı bozmuyorum söyleyecegin laf varsa gel burada söyle 1 gram erkeksen eger hodri meydan
- +1 yıl
It aslan kesildi mesele acik adrees vermekse buyur al sana acik adres yeni mahalle vedat ali ozkan caddesi Devrek /Zonguldak inan senin gibi biri icin o kadar yol cekemem ha sen geleceksen buyur acik adres yukarida beklerim dedenle beraber
- +1 yıl
Haklisin anlayan anladi 😉
- +1 yıl
oho dansozluk yapiyorsun ama mesele acik adres degil miydi bende verdim gel dedelerinle hata bende kara cahilin biriyle sozlu tartismaya girdim neyse sen adini soy adini da yazda gelirsem bir gun mutlaka ugrarim yanina bos gecmem
- +1 yıl
kocum cafe isletiyorum bak bunuda soyleyeyim bilmeden atiyorsun ama tutmuyor ben baba parasi yemeyi senin agzin sut kokarken biraktim bos atma bana dolu at
- +1 yıl
@NightBlue11 agzina saglik
- +1 yıl
malsin net..! ha bide cahilsin bir boktan haberin yok
Bu benim fikrim ama bazen o kadar çok bahsedildiği için insan dinlemek istemiyor. Ben bu kadar geçmişe takılıp kalmayı sevmem, ileriye bakmayı severim mesela. Atatürk iyi güzel işler yaptı Türkiye için ama 7/24 de bahsedemem benim de bir hayatım var.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılputlaştırmıyosanız tüm resmi kurumlarda onun resminin ne işi var ben her yerde onu görmek zorunda mıyım tamam iyi bir komutandı kabul görevini yerine getiren çok başarılı bir asker ama bu kadar yüceltmek o olmasaydı biz olmazdık demek putlaştırmaya benzer bişey oluyo
625 Yorumla- +1 yıl
Atatürk olmasa biz olmazdık demek belki dediğin gibi abes kaçabilir ancak atatürk olmasaydı bir türkiye olmazdı demek putlaştırmak değildir , gerçeklerdir.
Atatürkün resminin her yerde olmasının sebebide Atatürk değildir , ilk olarak devlet dairelerine resmini astıran kişi 2. mahmuttur.
Onu görmek zorunda mıyım ? soruna cevap: evet , zorundasın. Neden dersen Atatürk = Türkiye dir. Atatürkü ve onun getirdiklerini (inkilap) görmek veya yaşamak istemiyorsan bu denklemin tek çözümü bu ülkeden gitmektir. Bunu bu ülkeden defolllllll demek için söylemiyorum , gerçek bu. Bu kadar rahatsızsan buna yapabileceğinde bir şey yoksa gidersin.
Cevap sahibi+1 yıl@osjhsj o zaman tüm emeğii geçen kişilerinkini assınlar neden sadece o
Cevap sahibi+1 yıl@DarkEvilMaster bu ülkeden gitmek diyosun ama ben bu ülkede türkiye olduğu için kalmıyorum osmanlı torunu olduğum için kalıyorum bilmem anlatabildim mi
Soran+1 yılÇünkü adi üstünde o AtaTürk
- +1 yıl
O zaman güzel kafaymış , güle güle kullan.
Soran+1 yıl@katze4 yok canım yasam tarzim bu
Cevap sahibi+1 yıl@katze4 benden fazla yaşarsan haber ver o zaman
Soran+1 yılOsmanli torunuymus... Osmanlida kadinlarin secme ve seçilme hakki olmadığını... Onu birak cariyeleri biliyorsun degil mi 😄😄
Cevap sahibi+1 yılemin ol tarih bilgim senden daha iyi neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum sorunu eğer tartışmak ya da laf sokmak için sorduysan uğraşamam sadece görüşümü söyledim bu kadar uzatma
Soran+1 yılHe he kızım. Tarih bilgisi varmış hahahh gülüyorum sadece... Atatürk olmasaydi ileri geri konusamazdin boyle
Cevap sahibi+1 yılbak işte bu söz ATATÜRK OLMASAYDI iyi o zaman şu an atatürk yok sizde istediğiniz gibi konuşamıyosunuz ama biz istediğimizi söylüyoruz gerçek kemalistler sizin gibi konuşmuyo benim karşımda gerçek kemalist olduğunda saygıda kusur etmem görüşü için ama sen kemalist özentisinden başka bişey değilsin
Soran+1 yılAdam oleli 78 sene olmuş resimleri hala sizi rahatsız ediyor. Atalık böyle birşey demek ki..
Cevap sahibi+1 yıl@fatooo0 sana ne oluyo ya ben burda cevabımı verdim ne diye maydonoz oluyosun boş yapma
Soran+1 yılBazılari da babasindan duydugu laflarla gelmis burda siyaset yapmaya kalkışıyor
Soran+1 yıl@fatooo0 benim mi kardes? Bense 30 yaşındayım. Ayrica bazıları derken snei kastetmedim
- +1 yıl
Görüş sahibi sen neden burdan bik bik ötüyorsun ki? git 1453 diye diye kendinizden geçin :) Bize Cumhuriyet yetiyor...
+1 yılSEN NASIL BİR KAFA YAŞIYONDA o dinsiz ile PEYGAMBERİMİZİ BİR TUTUYORSUN YA YAZIK SİZİN GİBİLERE
54 Yorumla
Soran+1 yılDini bizi ilgilendirmez din kulla- Allah arasindadir. Ayrica kendisinin bir sozu vardir. Din gibi temiz bir duygu siyasetle kirlendirilemez
- +1 yıl
Atatürk tabiat odaklı inançsız dinsiz biriydi, kendisi söylemiştir bunu..
Aynı zamanda dine zerre saygısı yoktur bu zaatın..
Sarıkları çıkarttırıp savaştan kısa bir süre sonra borç olarak yanılmıyorsam Fransa'dan gemi gemi fötr şapka alması da insanları asimile etmekte sınır tanımadığını gösterir - +1 yıl
@Kingofbar şapka takmadığı için sayısı belli olmayan alimleri asan şeref yoksunu biriydi o doğru yazdın kardeş bunlar hala boş konuşuyor
+1 yılya ben anlamıyorum niye illa ya atatürkü ya tayyipi sevmemiz gerek ben ikisinide seviyorum çünkü ikiside ülkemiz için savaşmış ortada okdar laf edilcek insan varken fetö gibi atatürke tayyipe laf etmenin ne mantığı var Allahım ya götünüzü kurtarmış adamlar
27 Yorumla
Soran+1 yılPardon çok pardon. Rte mi savaşmış? Hangi savas o ya?
- +1 yıl
adamın öldürmek için yıkmak için niye ugrasıyo ozaman bu adamlar tüm dünya adamı devirmye calısıyo peki neden
Soran+1 yılHer neyse sabahtan beri dar goruslulerle uğraşıyorum hadi eyvallaj
- +1 yıl
kim dar görüslü lan söyle bakim
Soran+1 yılSana demiyorum yok tek baskomutan rte Atatürk kala bile alinamaz. Ataputperestler
Soran+1 yılKale*
- +1 yıl
hm anladım yanlıs düsünüyolar
+1 yılherkes kendi hesabini verecek knk o cumleleri kuranlar bir gun pisman olacak
20 YorumlaHiç görmedim çünkü Ataputperestler Müslüman değildir :D
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılama hala Atatürk den medet uyuyorsunuz ölüye tapmak değilmi bu
75 Yorumla- +1 yıl
Medet uyumak degil minnet duymaktir bu !
Cevap sahibi+1 yıl@NightBlue11 minnet bende duyuyorum ama atam yetiş atam geri dön atam şimdi olsaydın demek saçma ölümlü insanları yüceltmek her kim olursa olsun saçma
- +1 yıl
o konuda haklisin ama nankorluk etmemek gerek simdi dinimizi yasiyorsak musluman bir ulkedeysek bunda Ataturk'unde payi var milleti birlik beraberlige cagiran kendisiydi ama demissin ki dinsizdi kimse kimsenin ne oldugunu bilmez unutma ki imanla paranin kimde oldugu belli olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@NightBlue11 ben dinsiz demedim ve bizi ilgilendirmez çünkü ona bakarsan fettto hocaydı :) ama ben fazla Tayyip sevgisine de fazla Atatürk sevgisine de karşıyım hatta şahıslara dayalı bütün sistemlere karşıyım
- +1 yıl
iste bundan bahsediyorum bende Insan sevgisi olacak bu bizim dogamizda var benim Ataturk'e karsi bir saygim bir sevgim var minnet duyuyorum ama bu yuceltmek derecesinde degil hicbir insani yuceltmem onlarda etten kemikten
+1 yılÇünki hiç biri Atatürke yakın kavramlar olamaz adam kafirdi yav
00 Yorumla
+1 yılYuh ataput deyimini duymamistim evet seviyorum minnettarım ama putlaştırmak Allah'la bir tutmak ne demek
20 Yorumla
+1 yılCücük beyinleriyle, felsefe yapmaya çalışıyorlar.. Fazla şey yapmamak lazım.
10 Yorumla
+1 yılO sözü söyleyen g. t kıllarını kale alan Atatürkçü gördünmü hiç :)))
33 Yorumla
Soran+1 yılKale almak değil bu sadece konuya demokratik bir açıklık getirmek istedim
- +1 yıl
Öncelikle kendimi g. t kılı ile bir tutmam muhatap olmam. Sonrasında herşey bu kadar oratadayken ( yazdıkların kadae yazmadıklarını da düşünürsek) Atatürk ün idol olduğunu reis denilenin ise döl israfı olduğunu dünya biliyor :)))
Soran+1 yıl😄😄😄😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeykellerine mozalelerine çelenk brakıp onunde eğilenler heykellerinü öpüp koklayanlar da burdamı?
40 YorumlaŞu sorular iyice sıktı...
Biraz yenilik fena olmaz :o10 Yorumla
+1 yılAtatürkcüyüm diyenler bu ülkeyi batıya avrupaya amerikaya köle etti yav geçin bu ayakları
66 Yorumla
Soran+1 yılProfilinde Atatürk'ü taşıman ironi..
- +1 yıl
atatürkcüyüm lafta degil icratta
Soran+1 yılEmin ol biz asıl Atatürkculer oldukça bu ülke kimseye kole olmayacak...
- +1 yıl
tayyipi kimse dunduramaz o iş bitti :D aglamayınn
Soran+1 yılYav ben seni anlayamadim Kemalist misin Aklı mı
- +1 yıl
Atatürkcüyüm kemalist degilim tayyib beni baglamıyor zaten ama aglamayın tayyipbi kimse durduramaz seks alkol hepsi yasaklanıcak ahahahaha zaaa
+1 yılAtatürk Büyük biri olmak için dini kullanmadı.
31 Yorumla- +1 yıl
Kafirliği kullandı ve millete fransız ahlakı kazandırdı bazı hafif ahlaklılar da onu bu yüzden seviyor
Helal olsun bacım👏🏻
30 Yorumlaaman salla sen o koyunları.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskomutan recep tayyip erdogan varken ataturk kala alinmaz
846 Yorumla
Soran+1 yılBaşkomutan savaşta, bir devletin ordularının tümüne komuta eden en büyük komutan demektir. 3 g baglantisinin ardinda halka sokaga çıkın emri veren değil 😄
Soran+1 yılPardon yol köprü yapmıştı değil mi
Cevap sahibi+1 yılO adam bas komutan burda cigirsanizda onun yaptiklariyla yasicak onun idaresinde olcaksiniz hadi tayyipli gunler dilerim
Soran+1 yılHe he
- +1 yıl
lan mallar atatürke biseymi dedim bende ikisinide seviyorum götünüzden mi anlıyosunux lan
- +1 yıl
pardon kendi yorumumla karıstırdım bildirim gelince😄
Soran+1 yıl@pelinakar24 😄😄
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
senin gibi gizli serefsizler varkende baska o. c ggunagerek yokmus
- +1 yıl
@BetyLady agzina saglik
- +1 yıl
tr.wikipedia.org/wiki/Mustafa_Kemal_Atat%C3%BCrk
tr.wikipedia.org/wiki/Recep_Tayyip_Erdo%C4%9Fan
Madem bilmiyorsun araştıracaksın kardeşim. Adam kendi kendini başkomutan ilan etti bir anda. Bak bakalım koskoca bilgi ağı vikipediye. Kim başkomutan? Her Cumhurbaşkanı başkomutan olamaz. Seversin sevmezsin. Ama saygı duyarsın. Duyacaksın. - +1 yıl
@Gloomywoman evet arastirsinlar ogrensinleer bu yobazlar gtkillari
Cevap sahibi+1 yıl@pelinakar24 paralelci pelin evinde feto orgutune ait kitaplarin var
- +1 yıl
yav soran gerizekalısı o zaman teknolojimi vardı acayip bir karşılaştırma olmuş bu bir sonra oda halkının arasına indi onun o stratejisi olmasaydı bakam konuşabilecekmiydin böyle bebemm klavye bebeliği ile Cumhurbaşkanına laf atıyor ne yaparsanız yapın o Bir Cumhurbaşkanı saygılı olun haddiniz bilin
- +1 yıl
@NouveauMonde yemisim oyle cbaskanini bendeniz tanimaz vede saygi duymaz... hirsiza ugursuza biz ancak beddua ederiz..
- +1 yıl
@yellowflower yaw he he başka yaptığınız bir şey yok ki zaten ne derseniz diyin isterseniz çekemeyin çatlayın o Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı sevmiyor olabilirsin ama Saygı duymak ZORUNDASIN
- +1 yıl
@NouveauMonde duymuyorum iste hatta herdakika sayip sovuyorum da... hirsiza ugursuza bela okumaktan baska bisi yapilmiyor
- +1 yıl
@yellowflower bende sana duymuyorum p. çç geberirisin inş Allah uzun ömür versin
- +1 yıl
düzeltme olmuş o bela olacaktı sana uzun ömür dilemem ah ks yönetimi
- +1 yıl
@NouveauMonde orrrrsspuuu seni tayyonun curetsiz kevaseleri.. bana saygi duymak zorunda degilsin zaten.. ama tayyo nallayinca davul zurna halay cekicem o net..!
- +1 yıl
@yellowflower yaw harbi gerzeksin uslubunu düzelt önce ÇAPULLLCUUUUU DOMUZZZZZ
- +1 yıl
@NouveauMonde capulcular duzmus seni belli oldu motorrrrrrrrrr
- +1 yıl
@yellowflower senide Tayyipciler düzmüş belli bu kuyruk acısı ne ayrıca cinsiyetimle küfür çok iğrenç gerçi seviyen bunu emrediyor
- +1 yıl
@NouveauMonde tayyoculara seviye bu..! isine gelirse yobaz mallar sizi.. hadi dus cobaninin pesine
- +1 yıl
@yellowflower lan yobaz çoban anca bu kelimeleri bilirsiniz kudurun durun ben daha birşey demiyorum hade işine
- +1 yıl
@NouveauMonde dogru kelimeler bun;ar cunku hepimiz kullaniyoruz... yobazlar bagnazlar sizi
- +1 yıl
@yellowflower çapulcular siziii biz iyi koyuyoruz ama siz bir işe yaramıyorsunuz
- +1 yıl
@NouveauMonde gereksizsiniz bunu herkes biliyor %60 salagin icindesiniz
- +1 yıl
@yellowflower yaw he he
Cevap sahibi+1 yıl@yellowflower oyle dersin annen baban akpye verdigi icin korkundan verirsin sus ben salahim oke salaklarin himayesinde yasicak bir gereksiz olcaksin
- +1 yıl
Yaşım 25 kendi kararlarımi kendim verebilirim ayrıca ailemden ayrı yaşıyorum şimdi kapa o çeneni
Cevap sahibi+1 yıl@NouveauMonde he he oyledir aksam 10da evdesin cok gorduk boyleleeini😂
- +1 yıl
basliktan belli zaten senin enkadar aptal ve gereksiz oldugun... salakinsan
Cevap sahibi+1 yıl@yellowflower defol bu ulkeden seni sikayet ederim emniyete pis fetocu paralelci ulke yiyen insan ayiran darbeci mal zihniyet
- +1 yıl
sana lan it ister giderim ister kalirim--maloglu mal... feto sevsin sizi mal akpliler sizi gurup seks yapiyordunuz feto ile ne oldu simdi? mal babandirki senin gibi bisi cikmis... sen baskomutan gormemissin... baktigin yerde sadece bir serefsiz var
- +1 yıl
Küfürle hiçbir şey çözülmez yapmayın Allah aşkına. Bırakın herkes sevdiği şeyle yaşamaya devam etsin. Görüş bildiren gizli üye yaptığın gerçekten hoş değil. Sana göre başkomutan Erdoğan ama bütün kaynaklara göre bu ülkenin tek başkomutanı MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. İster kabul et ister etme. Lütfen gözlerinizi gerçeklere kapatmayın. Hepimiz bu ülkenin insanıyız. Tartışacaksak bile bu düzgün bir tartışma olsun. Hakaretle hiçbir şey çözülmez. Sen Atatürk'ü umursamıyorsun bizde Erdoğanı umursamıyoruz. Ne gerek var küfür etmeye domuz çapulcu demeye?
- +1 yıl
@Gloomywoman kendilerine gercekleri hatirlatmak vazifemizdir... asagilik yobazlara
Cevap sahibi+1 yıl@yellowflower sie lan gavur konusuomusun sen halen dinsiz imansiz essek gibi o yobaz dediklerinin iktidarinda yasicaksin istesigin kadar ott snn gibi gavurlarida temizlicez sen dur bekle yok etcezz ulkeye zarar batinin kopekleri
- +1 yıl
Senin kimseye gavur demeye hakkın yoktur. Herkes istediği hayatı yaşar. Kimse de cumhurbaşkanın boyunduruğu altında yaşamak zorunda değildir. Demokrasiyi ne zaman öğreneceksiniz? Benden büyüksün ama küfür etmemen gerektiğini neden ben söylüyorum? Ne kadar yakışıksız şeyler bunlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Gloomywoman sen ahlakli birisin sendne ozur diliyorum kibar konusana hali olurum fakat yellow iti satilmis bu tamammi tipi e sifatina bir bak hele ihrenc bisiy bu ben bunla suyumu paylasmam yani
Cevap sahibi+1 yılTipine bakiyorum kopege bakiyorum sankiii cehennem odunu yuzune tukursem tukuruyume yazik bunun gibi itleri varya bulcam aslinda topugunu skcam 2 el ates etcem yuruyemicek ins daha sinirlenirim arasrietip bulurum agzini burnunu kirarim az kaldi sabir zorluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazını paylaşacağım izninle..
14 Yorumla
Soran+1 yılYazi bana ait değildir.. Alintidir siz de yayın..
Cevap sahibi+1 yılMüjdat Gezen sayfasın da paylaşacağım simdi..93 bin üyesi var..
Soran+1 yılTeşekkürler...
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim.
Bravooo helal olsun sana 👏👏👏👏👏👏👏
20 Yorumla
+1 yılOnların Allah ı da kitabı da para olmuş zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerikafalılar anlamaz
20 YorumlaAtatürkü sevmem ama tespit çok iyi helal.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılAta put ne ya, ilk defa duyuyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılKemalistlerin Atatürk'e taptigini idda eden söz
- +1 yıl
Tek tapılacak varlık vardır, o da Allah Azze ve celle dir
Soran+1 yılEvet elhamdülillah müslümanım ama bunu diyen ler var iste
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonuna kadar haklısın 👍
30 Yorumla👍👍
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcunku dinini bilen akli basinda insanlariz
40 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılVar. Cunku cahiller
30 Yorumla güzel yazı
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haklısın
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayyip'i de sevmem Atatürk'ü de sevmem.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Crixus10 Hayır
Cevap sahibi+1 yıl@Crixus10 yo herkesten değil
+1 yıltamam uza simdi
60 YorumlaAtatop diyek😄
00 Yorumla
+1 yılGöt ister o götttt
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri