Farklı Ülkelerdeki Toplam 200 Bankadan 14 milyon dolar hackleyip Afrika’daki Aç Çocuklara Ve Yoksullara Dağıtan Hamza Bendelladj. *Bu adam hakkında ne düşünüyosunuz arkadaslar 😄😄😄
200 Bankadan 14 milyon dolar hackleyip Afrika’daki Aç Çocuklara Ve Yoksullara Dağıtan Hacker?
Helal olsun be... Hani diyorsunuz ya niyeti iyi ama ya hacklediği bizim paramız olsaydı diye. Zaten fakir adamın bankada parası olmaz hadi diyelim iki uç kuruş paramız var bankada bu adam o kadar parayı hacklemiş afrikadakiler için bunu düşünmemiş midir sizce. Trilyonluk adamlardan hacklediği paraları fakirlere dağıtıyor iki uç kuruşumuza bakmaz yani.
olayı bilmiyorum da nasıl dağıtmış ki elden dağıtılmaz banka desen o kadar aç insanın zaten bankada ne işi var işi varsa bile banka bişeylerine el koyacaktır onun dışında bankaya niye gitsin hepsini geçtim afrikaya o kadar para giderse çoğu silaha harcanır kısacası amacı çok yüce lakin sonucu pek istediği şekilde olacağını sanmıyorum
Baskasindan çalarak yapilan iyilik iyilik sayilmaz... simdi senin parani hackleseydi bu... iyi yapmış dermiydin... biraz empati yapmak laxim... helal olsun demem... cunku haram
En İyi Cevaplar