Erdoğan birini dinlerken neden hep böyle dudak büzüyor dikkat ettiniz mi (foto ayrıntıda)?
+Ne diyor bu a*k der gibi :D

beden dillerini jest mimikleri herşeyini yaşam koçlarına sormak lazım her bir hareketin anlamı var çünkü bunların kıyafeti olsun herşeyi olsun yaşam koçları belirliyor.
ben pek bilinçli yaptığını sanmıyorum :D yaşam koçu onu bu hallere sokuyorsa kesin paralelcidir :D
Düşününce insanlar istemsiz hareket yapar bu da onlardan biri sadece tuhaf olan senin içindeki fesatlık hepsi bu
fesat sensin
Cevap
4Cevap
odaklandığı zaman yapıyor bunu bence
hep yapıyor :D
iyi dinliyor demek ki :D şaka bir yana sevmesem de çok kurnaz ve kafasında planları olan bir lider olduğunu düşünüyorum bu yüzden ciddi anlamda herşeyi iyi bilmeye haberdar olmaya çalışıyor bana göre.
ama o kitap okumayan bir adam... köpüre köpüre adeta orgazm olurcasına eyyy ceğape eyy meğape bütün bunları biğğz yaptııık biğğğz diye haykıran bir adam. o her şeyi zaten biliyor
:D bunları ben de biliyorum ve farkındayım. ama cahil kitleyi böyle kontrol edebileceğini bildiği için böyle yapıyor bence. okumasa da araştırmasa da onun için bunları yapan yardımcıları vardır yani.
kitap özeti okuyorum diyor sayın üyemiz, adam açık açık kitap özeti okuyorum dedi
nerde demiş? cidden öyle mi demiş? :s
Cüneyt Özdemi/ Başbakanın 24 Saati belgeseli...
+Kitap okuyor musunuz?
-Pek zamanım olmuyor tabi, arada okuyabiliyorum
+Roman mı okuyorsunuz?
-Arkadaşlar sağ olsun kitap özetlerini getiriyorlar
+(Gülerek) roman özeti mi okuyorsunuz yani?
-Politik eserlerin özetlerini okuyorum
yook artıkkk :O ne günlere kaldık yazıklar olsun ya :s :( böyle dediğini bilmiyordum
+sizin isteğiniz üzerine mi getiriyorlar?
-yoo daha çok onlar tercih ediyor
devamı da böyle yeminle :D
https://www.youtube.com/watch?v=A9HyNbj0PxI
rezillik ya insan söylerken utanırdı ama hiç utanmjıyor bile :s
atamız böyle miydi kendisi kitap yazardı hatta :(
aynen matematik kitabı yazmış asker adam ya
Sanane , sorun gibi saçma cevap veresim geldi
bence de ne dior bu ya dior. d
Tercüman olim: Konus anam konus, kim takar seni...
O ne lan baygın kafayla "gel opüjem" der gibi.
Seksi görünmeye çalışıyo 😂😂😂
ıhh asrın lidermizzz, karizmatik başkanımızz :D
Dünya liderimız 😂😂😂
Seksi görünmeye çalışıyodur
Düşünüyor olabilir
rte? düşünüyor? bizim rte?
Hee nolmuş 🤔
adam boyle odaklanıyor demek ki
Bu normal bence
😂😂Bilmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar