Dünya taciz haritası hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce idam çözüm mü gerçekten?

Türkiye'de genel kanı idamın pek çok sorunu çözeceği ancak aşağıdaki haritadan da anlaşılacağı üzere idamı uygulayan iran'da kadın tacizi oldukça fazla. bizim durumumuz ise ortalama üzeri. sizce gerçekten idam çözüm olur mu? yoksa toplumsal olarak daha çok yol gitmemiz ve eğitimimizi arttırmamız mı gerekiyor.

ayrıca görüldüğü üzere eğitim oranının düştüğü ülkelerde taciz çok fazla. bazı arkadaşların dediği gibi neredeyse yeşil olarak iyi not alan nadir islam ülkelerinden biriside türkiye. yani dinde çözüm olmuyor. siz ne düşünüyorsunuz?

dünya taciz haritası hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce idam çözüm mü gerçekten?

hayır eğitim olmalı
ceza şimdiki gibi ama daha ağır olmalı
idam olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
betülvişne denen ergen cevap veremeyince engellemiş. ''ben iskandinav ülkelerine gitmedim ama belçika'da erasmus yaptım 6 ay. google görsel analizcisi dediğin uluslararası örgütlerin raporu diyorum. senin gibi cahil cahil ezbere konuşmuyorum burada.''
Güncellemeler
+1 yıl
''ayrıca türkiye'de her şey raporlanmıyor diyen cahiller bir zahmet bilgi sahibi olsunlar. kendilerine bir örnek vereyim. spotlight filmine de konu olmuş bir skandal abd'de de patlak verdi. kilisedeki rahiplerin bazıları çocuklar taciz ediyor ve bu devlet ve kilise tarafından yıllardır saklanmış. rahipler atılacağına sadece yerleri değiştirilmiş.'' kısacası raporlanmama gibi şeyler başka ülkelerde de oluyor.
Dünya taciz haritası hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce idam çözüm mü gerçekten?