Rüyamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elini öptüm başıma koydum.
Sizce Neye işarettir?,
Sizce Neye işarettir?,
kesin dünya üzerindeki reptilian yönetimine son verip dünyayı kurtaracan aşağısı paklamaz artık rüyanda o müthiş ötesi zat el vermiş sana bir kere :D
peki güüp ellerinin arasına yanaklarını alıp okşadı mı :D kısa sürede yüksek mevkiye delalettir bu durum :D
Amcam da beni Tayyip'i beni oğluna isterken görmüş 😂
7/24 ekranda görmene işarettir.
🐑🐑🐑
ahahah
Cevap
14Cevap
Allah muhafaza, hiç hayırlı bir rüya değil bu.
2 rekat namaz kılıp, tevbe istiğfar getir
Aptal mısın ya. Bu Ada'm Peygamber mi? Ne var yani sıradan bir insan. Neye işaret edebilir? At nalı eşşek ya da her hangi bir eşya veya hayvan olsa neyse işaret aranır.
@Adcascas körler sağırlar gibi birbirinizi ağrlırlyorsunuz eyyyy cehape zihniyeti.
Yahu arkadaş adam sıradan biri değil. Peygamber yakıştırması yapan katıksız o. cocugudur.
Arkadaşın sorusu gayet doğal bende 2 gün önce gördüm rüyamda. Herhangi bir siyasi lider değil ayrıca cumhurbaşkanı. Olduğu için soruyor arkadaş. Ama fırsat yakaladığınız anda ti ye almalar aşağılamalar kibirli ve bilmiş yorumlar yapmakta üstünüze yok. Bu mu Atatürkçü nesil. Pehhh
Git bir gusül abdesti al.
Senin ihtiyacın var senin
40 yıl ellerini açıp yalvarsan sana bakmazdım zaten :)
@mesutSakaryaspor mhp liysen akp lisindir zten döneksiniz siz. Sen yürü git bir. Senin gibi ağzından sinir akan bıyıklı dönme ülkücüler benim için bir bitkiden farksızdır.
Siz anca masum alevileri öldürün size o yakışıt.
ya da habersiz askeri dövüp bozkurt işareti yapın. Zavallı suriyeli evet doğru zavallı. Bizim insanımıza taciz etmeye kalkışan insan zavalldır. Ama sizin gibi sözde müslüman sapık zihniyet bunu anlayamaz. Siz anca organınızın derdindesiniz.
Gidin cihad edin. Asker dövün bozkurt işareti yapın. Sizin gibileri çok gördük biz. İzmir gibi yere gelme sen orayı bari kirletmeyin. Alevileri öldürün anca. Atatürke küfür edin işte gavur diyin.
Akp lilerle dolaşın. Pkk ile anlaşma yapanlarla kol kola gezin. Sizler sadece bu ülkeye zarar verirsiniz. Bas git şimdi burdan. Müslümanlığı sizden öğrenecek değiliz. Biz allaha inanırz. Atalarımıza saygı duyar onların izinden gider, masum askerimize el kaldırmayız.
Hadi yaylan şimdi alparslan türkeşe de küfür edersiniz yakında.
@Adcascas yaw he koçum he sen önce resmini koy kolpalık yapma üşlücülere feda ol sen yunan askeri seni. anlattıklarına çocuklar bile güler mal herif bişeyden çaktığın yok yazmada rezil olma ordan burdan duyduklarınla gelme bana cahil herif sieee
@Adcascas senin dayın mı şehit. bence senin kafandaysa abdetsiz gitmiştir o herkese şehit denmez. her neyse. halen asker dövdünüz diyen adamam bişey demiyorum ben. takıl sen kafana göre. kemalistmiş pehhh
Biz kardeşliği savunan bir atanın askerleriyiz. Sizler gibi herkese düşman değiliz. Dinimizde bunu emreder. Savaş olduğunda vatan için ölür barış zamanı herkesle barışık olururz.
Sen ilk önce git dinini ve peygamberinin haytını öğren.
Sizin gibi ülkücüler sadece islamı kirletir.
@Adcascas atatürke Allah peygamber diyen diş düşmanlarının dediklerine bak hele gözlerim doldu :D hadi aslanım yol al hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@Adcascas lan defol git seni varya gömerim diri diri güzel kardeşim. sen kimsin lan ülkücülere laf edeceksin. ülkücülere laf eden ben, im şehidim değil sövdürtme beni şimdi canım. ben sana ülkücüleri de övmedim. günümüzde ülkücülük tam mansıylada ülkücülük değil bunu da her yerde söylerim. ülkücülüğün temelini ve gerçek ülkücülerin bu vatan için ne yaptıklarını öğrende gel bana
@mesutSakaryaspor Bende onu diyorum işte sizin işiniz bitti artık. En sonunda anladın. Alparslan türkeşe ben küfür mü ettim. Şehit olan dayım bir alparslan türkeş hayranıydı.
Ama ülkücüleri sevmezdi. Çevremdeki ülkücüler hep tayipçi artık kusura bakma.
Benim için alparslan türkeşin özel yeri vardır. Sen kemalistlere din düşmanı derken müslümanlar olanlarada onu diyorsun.
@Adcascas iyi tamam
@Adcascas Allah rahmet eylesin
@Adcascas sağol kardeşim
@mesutSakaryaspor soran kişi bana laf atarken senin tartıştığın şahıs beni korudu. Sen de kalkıp ona sataşmaya başladın. Ülkücü de ülkücülüğünü bilsin bundan sonra. Atatürkçü olan herkese dinsiz muamelesi yapacağınıza milliyetçiliği öğrenin de öyle gelin. Şimdi çekil görüşümden.
lan sus kevaşelik yapma sende gece gece iyi takılın mutluluklar size çok biliyonuz ya herşeyi
@Adcascas senin gibiler bozuyor işte adamın ağzını. haddini bileceksin abisi. sana kolay gelsin dedik uzatma adam gibi konuş benimlede haddini aşma. çok rahatsız olduysan yazma iştehadi uyu sen geç oldu
@mesutSakaryaspor canım kardeşim biri varsa o da senin anandır. Şerefsiz adi. Sana laf atan mı oldu da gelip ürüyon burda millete? Defol şurdan.
@Adcascas bak sevgili kemalist veya muhalefet yanlısı vatandaş. Genelleme yapmak ahmaklıktır. Tüm kemalistler kafirdir demek neyse
Tüm sunni ler yobaz sapıktır demek aynı şeydir.
Isimlere kalıplara takılmamak lazım.
Ülkücüler katliamcıdır genellemesi neyse
Aleviler kafirdir komünistler müslüman değildir. Allah korkusu yoktur falan filan gibi laflar aynı tıp zihniyettir.
Kafa tek yönlü tümevarımcı putperest kıvamında ırkçı fanatık bit kafa bu.
Maalesef akp de mhp de chp de hdp de her kesimde mevcut.
Maraş katliamında chp seçilince hazmedemeyen aşırı milliyetçi sağcı kesimin tahrikleri sonucu 100 den fazla kişi yıllarca beraber oturduğu köylerde birbirini öldürdü.
Bu inkar edilemez .
Ama bu genellenemez.
Mesela dersim ı bombalayan kimdi.
Chp nin dersimli başkanı nasıl hem atatürkçü hem atatürkün partisi hem dersimli alevi olabiliyor bana bunu izah et. Çifte standart yapmayın. Neden ataturkü eleştirmiyor aleviler
@Adcascas maras neyse madimak ta odur
Gerçi aziz nesinin devrim şehitleri için saygı duruşu yapması tahrik unsuru sayıldı ama bu yine de din elden gidiyor laiklere ölüm. Bunları öldüren 40 kere hacca gider demek islam la bağdaşmaz.
Aşırı solcu biri veya aşırı sağcı milliyetçiler ırkçı konumunda sayılır ve Müslüman oldukları konusu tartışmalıdır. Zira islam da ırkçı olmak ve kibir iblisin günahıdır ve putlaştırmak tevhide aykırıdır sende biliyorsun.
Din ve kültür eğitimi rezil bir durumda.
Öyle bir cahiliz ki maalsef.
Gidelım beraber eminonune sultanahmet e.
Soralım millete 4 halife 4 melek 5 islam şartı nedir diye tereddütsüz kaç kişi sayar sence..
Veya o gelme dediğin İzmir de meydanda soralım kaç kişi 6 ilkeyi düşünmeden sayar. Sorsan hepsi cumhuriyetçi sorsan hepsi müslüman.
Sorun ne. Samimi değiliz ıdeolojimze bile hakim değiliz kaldı ki dine hakim olalım.
Vatansever ve erdemli bir ateist pkk yanlısı 5 vakit namazlı birinden değerlidir değil mi
@Adcascas pkk yla kolkola gezenler le gezin filan demissin arkadaşa unutma ki chp hdpyle beraber iyi salladık dönemini unuttun heralde. Çatı aday varken mhp iyiydi chp ye göre. Erdoğana destek verince dönek mi oldu. Bahçeli zamanında hirsiz ersogan demistir evet doğru. Ittifak başka amaç ama.. kemal ise rezil bir siyasetçidir. Muharrem ince ye yaptığı haksızlık aşikar. Erdoğan a diktatör diyen kemal kendisi alasıdır inkar edemezsin. Koltuk sevdası işte. Erdoğan masum mu elbette değil. Bir devlet adamı hükümet olarak 2 kere 3 kere kandırılıyorsa ya başarısızdır ya kasıt vardır bunu da geçmiyorum tabii ki.
Ülkece sorunumuz bu işte.
Atatürkçülerin bir kesimi dee erdoğan ı putlastran bir kesim ile aynı derecede zavallıdır. 30 yaşına kadar tecil ettirip erdoğan a küfür edip aynı zamanada bedelli haberini erdoğanın ağzından duymak için can atan gençler bilal askere diyor. Kampüslerde vajina peşinde koşan okuyom ben yaa diyenler nasıl oluyor da mustafa kemal in askeriyiz diyorlar
@Adcascas yani sen gamsız demiyorum yüzde yüz haklisin da diyemem. Diğer arkadaş ta aynı şekilde.
Kullandığın üslup ve genellemen yanlış.
Tabi ki senin de haklı olduğun çok yer var. Tabi herkes gemileri yakamıyor tarık bin ziyad gibi.
Kafasında dogmaları gözü görüştü halde değiştiremiyor. Bu her kesimde var sağ sol alevi sünni farketmiyor.
Ne aleviler tanıdım beraber camiye gittik 30 gün oruç tuttuk. Cumaya çağırınca yok kanka isim var diyen sunni bir sürü arkadşım var cidden.
Mesele samimiyet dürüstlük ciddiyet.
Hulagü han bir gün kuşattığı şehirde at üstünde halkla konuşurken biri çıkıp ey sultan hz omer de buralari fethetmisti aman dileyenlere merhamet göstermiş taşı yerinden oynamamış. biz de aman diliyoruz deyince hülagü han... ne ben hz ömer im ne de siz hz ömer 'in zamanındaki halksınız demiştir
Selametle hakkını helalet
Zengin olacaksın
yok aga ben evde yiyorum sağol :)
sana da hayırlı olsun
Koyun sayarak mı uyumuştun😂😂
akplimisin?
psikolojiktir bence :)
iyi ki elini öpmüşsün..
Son yaklaşmış demek ki vedalaşıyorsunuz..
Hayra yor desem, yorulabilir mi ki. Çok zor ama.
Evine hırsız girecek
Darbeci diye idam edileceksin
Ermiş olmuşsun ermişsinnn
Millet seyini opmeye razi
cennete gitcen
Bimer é yaz sor 😄
Aferim sana
Koyun olmaya işaret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar