Öncelikle anlık eylem yapabilirler sadece karadeniz halkı barındırmaz bu bir gerçek diğer bir konu nasıl sızıyorlar bak şöyle anlatim Karadeniz coğrafyası sahilde çok farklı iç kesimlere indiğimizde çok farklı oluyor Gümüşhane Bayburt hattından rahat sızabiliyorlar çünkü karadeniz gibi değil doğuyu andırıyor daha çok iç iller maçkada içerde bir ilçe sahil değil anlık sızmışlardır geçenlerde Giresundada oldu hatırla ama adı giresun kendi Alucra sadece bağlı Alucra ile Giresun arası 2 saat sen düşün daha çok Erzincana yakın bir ilçe yani ama oralarda bile barınamıyorlar anlık eylem yapar mecbur ya gider ya öldürürürler karadenizde işleri yok olamazda zaten birde bu kaos ortamından yararlandılar muhtemelen.
Trabzonda yasayan biri olarak, trabzon da pkkli hep vardi. Ama bunu sadece yerel gazete ve televizyon aciklardi. O yüzden diğer illerdekiler bilmez. PKK burada hep vardi var olmaya devam da ediyor. Yeni birşey degil. Ve PKK linin nerede olacagi belli olmaz. Emin ol 81 ilin hepsinde var.
Asker hiçbir yerde kışlasından dahi çıkarılmıyor. Fırsat bu fırsat diyorlardır.
Daha durun, Akp kontrolsüzce ordunun elini kolunu bağlar ise bunun gibi çok olay olacak.
Bana sorarsanız bu bizim şahit olduğumuz şey darbe planının alternatifiydi, ifşa olunca, ortalığı karıştırıp orduya karşı devlet/halk çatışması çıkarmak istediler.
Sağolsun siyasiler bu planın ekmeğine yağ sürmek için ağız birliği yapmış durumda.
Türk ordusu şu an kışla önünden geçerken 'Hainler' diye bağıran şerefsizlerin hakaretlerine maruz kalıyor.
Maçka zigana gümüşhane sınırında olduğu için teröristler şehre genelde buradan sızmaya çalışır. Burada çatışma çıkması olmamış bir şey değil ama genelde askere polise kalmadan vatandaş domuz avı misali avlardi bunları. Ne yazıkki bugün vatandaşlarımızı kaybettik ama sanmıyorum ki o dağlarda tek bir pkkli terörist kalsın. Gece gündüz dağları dolaşır Trabzonlular şu olaydan sonra.
Trabzonda yapabilecekleri tek eylem zaten bu, dağlık alanda ateş açıp, o. pu gibi kaçarlar. G. teri yiyorsa bir tane apo fotosu ile ya da bildiri dağıtmaya gelsinler. Hayır bu i. neler yüzünden hiç bir suçu olmayan Kürtleri s. ktir edecez komple şehirden ona üzülüyorum
Gümüşhane tarafından geliyordu arada ama böyle şeylere kalkışamadan hallediliyorlardı 😐 ben en son 10 yıl önce filan duymuştum Trabzon'a girdiklerini 😐 arada giriyorlar 😐 20 yıl kadar önce yaylaya çıkarken babamın be dayımın önüne çıkmışlardı 😐 babam anlatıyordu ben küçükken öyle bir şey 😐
Bu ilk degildi daha öncede inmişlerdi o zamanda yakalanmişlardi inşallah şimdide yakalanicaklar operasyon devam ediyor sanirim inşallah Kazasiz belasiz yakalar askerlerimiz o hainleri...
An itibariyle en zayif bolge olan doguyu degilde trabzon gibi olaylardan hic etkilenmemis olan trabzonun secilmesi , bakin buralara kadar geldi bu paralelciler algisini yaratmaya yoneliktir. Eger yakalanirlarsa zaten paralelci dediklerini goreceksiniz. Bu arada sozde darbe girisimi olmadan once son 2 aydir gunde ortalama 3 sehit verirken goze hic batmamasi da olaylarin bir parcasi olabilecegi ihtimalini gosteriyor. Bunun gibi olaylar birbirini takip edecektir.
Ayriyetten pkk neden karadenize girebiliyor biliyor musun?
Karadeniz halkı kürtleri dağlarda bahçelerde amele işçi olarak kullanıyor. Bizim köyümüze 2 aylık dağda bahçede çalışan kürtler geliyordu.. ondan isyanlarda çıkarıyor bu yüzsüzler.
Şimdi senin kürtler diyerek pkk zihniyetinden ne farkın kaldı mesela o yüzüne sardığın bayrağa yakıştı mı bu konuşmalar pkk ya benzin taşır unutma bölücüler de pkk de ermeni israil uşakları de ama kürtler deme ırk ismi kullanırsan o. çç hdp pkk kullanır taraftar elde eder unutma kardeş onlar bunu kullanıyorlar belki iyi niyetlisin kastın bu değildi ama sana tavsiyem abin olarak kürtler deme
Giresun dağlarında varlar.. Sarp geçit olan yerde it ürür.
Allah rahmet eylesin.. Ve idam geri gelirse sokakta polise taş atanıda assınlar bir müddet 6 ayda ülke süt liman olur.. Görürüz o zaman hainlik neymiş!
Sokakta taş atanları idam etmek bence doğru değil. Tamam yaptıkları şeyi onaylamıyorum ancak onları idam etmek iç çatışmalara sebep olabilir. Yılanın başını kesmek yeterlidir bence.
Bu vatandaşın kendi kafasına göre ceza verme hakkına sahip olduğu anlamına gelmez. Zaten askere linç girişiminde bulunanlar için hukuki işlem başlatılacak.
Devletimizin çok yoğun bir gündemi olmasını fırsat bilen teröristler ve diğer düşmanlarımız zaten böyle bir anı bekliyordu kesin. Karadenize ise çok nadir olmakla birlikte dönem dönem giriyolar. Genelde güneydoğudan gelip doğu anadolu ile karadeniz arasında olan dağlardan, yaylalardan geçip geliyolar. Giresunun bir yaylasında da görüldükleri söyleniyo bölge şimdi aranıyo.
tam istedikleri hava aslında birçok komutan göz altında suçlu veya tedbir amaclı göz altına alındı emir komutada yaşanan sorunlar bu gibi problemler yaşar ve saldırılar olur en kısa zamanda toparlanır umarım
karadenizin milliyetçiliğine leke sürmeye çalışıyolar işte. karadenizde de terörün olduğunu lanse etmeye çalışıyolar. halbuki herifler tunceliden, hakkariden gelip maçkada polise ateş eden tipler. akıllı insanlar bu oyunlara gelmez
Sen Trabzon'da terörist ne arar diyorsun şerefsizler askeri üniforma giyip askeriyeye sızmışlar, Cumhurbaşkanının yakınına sızmışlar darbe yapmaya kalkışmışlar Trabzon'a mı sızmasın.
Vatan sağolsun diye diye nice ailelerin cani yanacak daha acaba, nice parcalanmis sehit cenazeleri kalkacak omuzlarda? Sahi ugruna o kadar çok sehit verdigimiz vatan sahiden bizim mi, yoksa planin bir parcasi mi halk? Sabirlar olsun.
Ulan Fenerbahçeliyim falan filanda her ne kadar bu trabzonlulardan tiksinsem bazen bunlara gülüyor ve seviyorum. Adamlar ciddi ciddi gerçek cs:go oynuyorlar.
PKK her yerde! Caddede dolaştığın da herhangi biri yanından geçiyor ya; işte dış görünümü PKK olmayabilir. Ama iç görüşünü, yani düşüncelerini bilemezsin.
anlına pkklı yazmıyor ya ülkemizde binbir çeşit terör örgütü var ne ararsan var tamda bu ara pkknın saldırıp başkanlık yolunu da iyice aralaması bana ilginç geldi
PKK her yere dağıldı geçenlerde İzmir'de roketle saldırmışlardı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
trabzonlular atıp tutuyodu burası trabzon burdan çıkış yok bilmem ne.. ne oldu? demek ki oraya da gelebiliyolarmış demek ki lafla olmuyomuş. terör her an her yerde. pkk işid dhkpc tikko bilmem ne heryer dolu.
Askeriyelerin önünü tıkatanlara sorun hesabını. Poliste bir güvenlik gücü ama asker sürekli bedensel, polisse zihinsel eğitim alıyor. Şu an güneydoğuda pkk mayınları kurdu bile, polis pkk ile mücadele edecek güçte ve silahsal donanmada değil.
Şu gezici teorisyenlerin ağızlarına çarpın Amerikanın ağzını yapıyolar burda kimin götünden düştükleri belli Polise mi üzülüyolar haybeye Allah rahmet eylesin türkiyemzi pkk feto işid chp hdp abd rusya oçlarından korusun amın
En İyi Cevaplar