+1 yılSana sunu soylicem tarafsizim hic bir partiye ne uyeyim nede tutuyorum.
Bazen turgut ozal geliyor aklima oda tayyip gibiydi milletin bazi kesimi Şu an tayyibe sinir oldugu gibi onada sinirliydi. oldukten sonra pisman oldu o kesim ya tayyip te boyle olursa ki bu ulkede kim iyi kim kotu idrak edilemez gercekten etrafimizda birsuru muhalefet var yurt disindan bile bizim iyi sandgmz belki israilin kopegi kotu sandigimz da belki vatan sevdalisi bu olaylarda da mantigima bakinca suriye muhabbetinden tut baskanlik sistemine adam baya bir gonullerden dustu sonra bu olaylardan sonra birden herkesin tekrar fatihi oldu. herkes ayaklandi protesto etti darbeyi. bu cok guzel bir tablo ama kime karsi acaba gercekten darbemiydi yoksa uydurmami ben sadece o olen askerlere acidim o kadar. allah bunun hesabini verecek ins tayyip beni yaniltirda gercekten vatan sevdalisidir ama degil ise yuzyilin gelmis gecmis en akilli adamidir ve kimse onu indiremez eger fesatsa ulkenin vay haline asil darbeci odur ben onun kadar akilli bir insan gormedim zekasina hayranim ama tarafsizim bu ulkede hicbir zaman parti tutmicam cunku kim ne kim neci belli degil11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenimde merak ettiğim darbe girisimi sabah 4-5 gibi herkezin uykuda olduğu bir saate yapmak yerine neden herkezin ayakda oldugu bir saate yapıldığı, darbe girişimi yapacak olanlar bu kadar cahil bu kadar tecrubesiz bu kadar plansiz mı?
Olan 20 yasinda herseyden bir haber, nereye ne için gittigini bilmeyen, cebinde 18.000 lirasi olmadigi için bedeli askerlik yapamayan, tek amacı askerlik gorevini yerine getirmek olan, evlatlara oldu
Vatani korumak isterken vatan haini damgasi yediler, kendi halkina silah dogrulmayip kendi halki tarafindan linç edildiler, dayak yediler, öldürüldüler..
Bu mu vatana sahip cikmak, bu mu askerine sahip çıkmak?
Ve ne acıdır ki yuzlerce can kaybi binlerce yaralı varken, bayram sevincinde olanlar var
Tek kelime insanlığınızı s. kiyim94 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim Asena
- +1 yıl
Sende Kardeşim 😊
- Gündem konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılDarbenin gerçekleşmesi durumunda 1 dolar 5 TL na eşit oalcaktı yani bankada 50.000 tl parası olan $17.000 alabilecekken bu $10.000 a düşecekti bunu halk istemediği için darbe durduruldu yoksa kimse erdoğanı sevdiğinden millet aç kalacağından can havliyle vatanı kurtardı. United states of amerikanın oyununa gelmeyin.
13 Yorumla- +1 yıl
Darbe gerçekleşse tek sorun bu mu olacaktı?
- +1 yıl
@Gereksizbiriii birde büyükşehirlerde açlıktan bir 500 bin kişi ölürdü.
Cahilin görüşünü değiştiremezsin canım. Boşuna uğraşma. Önüne bütün kanıtları da sersen, onun bildiği doğrudur.
41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yılBugüne kadar Türk'ün Türk'ten başka dostu yok diyen insanların bazıları gidip yabancı gazetelere inanıyor. Size şunu sorucam bu adamların amacı Erdoğanı itibarsızlaştırmak olamaz mı peki? Herkes adama diktatör diyor küfürler sayıyor bu adam öyle olsa sen evinde oturup o klavyeden adama laf sayabilirmiydin sence? Darbe yalan tiyatro diyorlar bu kadar çeşit çeşit rütbeli asker sırf Erdoğan yükseklere çıksın başkanlık sistemini getirsin diye mi yaptı bu kadar şeyi? MİT hareketliliğin farkına vardığı için o saatlerde yapıldı o darbe. Yoksa adamlar hiç darbe yapamadan tutuklanacaklardı. Eski darbeleri görmüş çoğu insandan duyduğum cümle şu; keşke bizde sokağa dökülüp darbeye karsı cıksaydıkta astırmasaydık öldürtmeseydik diyolar. Ama sizleride anlıyorum adama ne yaparlarsa yapsın adam her zaman daha güçlü kalktı yerinden. Siz bunu kabullenemiyosunuz sadece. Olay çok basitti başarılı olsalardı şimdi hepiniz haketmişti Erdoğan diyecektiniz ama başarısız oldular şimdide tiyatro laflarına başladınız. Daha çok görüceksiniz bu adamın gittikçe güçlendiğini siz merak etmeyin.
06 Yorumla- +1 yıl
Fuat avni denen hesapta aynı böyle bir sürü şeyler yazıyor tamam mı bunlardan biri gerçekleşiyo sonra diyorki işte ben size dedim böyle biri Erdoğan diyo millette hemen alkış tutuyo ayrıca kusura bakma tarihe dikkat etmedim ben darbeden sonra çıkan bir haber sandım
- +1 yıl
O zaman hiç şüphem yok o gazetelere güvenebilceğine bazı arkadaşlar var yabancı hayranlığı ile yabancılığa bürünmüş o yüzden söyledim ben o lafı :)
- +1 yıl
Aynen öyle
Erdoganin nasil bir raunt yarratigi ortada. . Zaten planlamis sahtekar darbe oldugu cok acik belli.. ama bazi mallar yok bu amerikan gazatesi mis yok bunlar dis guclermis. Tamamamda adamlarin soyledigi aynen olmussa onlar bu istibarati allmissa daha bu ha in cumhurbaskaninin neyini savunuyosunuz.
43 Yorumla
+1 yılDemek ki fikri oradan aldı... 2 ayda plan yaptı. O beyinle bu plan anca... Gerçi ne olacak, yiyen yedi... Adam halkın ne MAL olduğunu biliyor.
812 Yorumla- +1 yıl
Ben bu paylaşımı daha önce Face üzerinde gördüm... Cevapsızdı, ne cevabı verecek angutlar? :D
- +1 yıl
Ahah :D İşte bir insanla bir koyun arasındaki fark... Mesela bir koyun kendi çıkarına bir şey görünce direk üstüne atlar... Düşünme yetisi ya da düşünmeye ihtiyacı yoktur zaten. İnsansa doğruluğunu düşünür, araştırma yapar =) İnsan olduğun için teşekkür ediyorum ^^
- +1 yıl
Ne demek, insan çok az bulunuyor bugünlerde... Bulunca hakkını vermek lazım :D :D İyi günler.
- +1 yıl
@cutepuppy Cahilce bilmiyorum, ne diyorsun? Var mı elinde belge :D Ben darbe değil diyorum. Adam hala darbe oldu, Amerika destekledi... halk dur dedi diyor.
- +1 yıl
@cutepuppy daha oy kullanmamış veletle siyaset tartışacak değilim. Biz demokrasi taraflısıyız. Halk RTE diyorsa, RTE gelir. Başkası diyorsa, başkası. Ağlayacak halimiz yok. Hadi git akranlarınla oyna.
Benim anlamadigim şey hadi tiyatro diyelim.. Bu paşalar neden itibarını sıfırlasın, emniyette dayak yesin? Hepsi erdoganin başkanlik sistemi icin kendini feda mi etti yani? Sen bunlara trilyonlar versen bile bu işe kalkişmazlardi. Aileleri onurlari beş paralik oldu. Darbe girisimi yapamadılar daha cok goz gore gore baskentte ortaliga saldirarak teror suçu işlediler. Muhtemelen bunu yazdigim icin direk ak partili etiketi yiyecegim. Akpli felan degilim adamda oy hirsi var ama bu kadarda degil. Objektif olmayi deneyin. 200'den fazla insan tiyatro icin feda olmadi.
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım , sözde darbe girişimidir. Şimdi siz çook düz mantıkla düşünüyorsunuz. Şu konyalı abinin videosundaki gibi gel darbe yapın mı diyecek? Sen erlerin dediklerini duydun mu hiç? Haberimiz yoktu diyorlar. Tatbikata çağrılmışlar. Habeerleri yok darbe girişimi olduğundan. Gözünüzü seveyim artık farkedin. Yalvarma düzeyine geldim artık.
- +1 yıl
Ben bunu darbe girisimi olarak bile gormuyorum. Darbeye karkisan adam yaptin diyecek hali yok. Elbet masum olan erlerderde vardir. Koprunun ustunde milletin ustune sıkan erlerde vardı, tankini birakip komutaninin sık emrine karşı gelip komutani tarafindan oldurulenide. Yav tamam hepimiz düz mantik yasiyoruz neyse.
Sizin gibiler zaten aklını. O gazeteler den alıyor.
Türkiye %30 bir kısım, hep ne yapması gerektiğini o gazeteler sayesinde idrak ediyor.
Ülkenin anasını belliyorlar sen yabancı Türkiye düşmanı gazetenin yazısına ne diyorsun diyorsun.
CANI CEHENNEME, O gazeteden akıl alanların ve gazetenin,
Ülken işgal edildi, körmüsünüz, Meclisin bombalandı, yuh diyorum yuh oha, beyin taktırın,
Vatan haini ne çok bu ülkede,85 Yorumla- +1 yıl
Ulan nesi kanıt, gazete yazısın?
Amerikalı Editör makale yazmış, kanıt sunuyor.
O senin baban sanırım, Oradan ekmek yiyorsun, o gazetemi bakıyor ailene?
Hayırdır neyin kanıtı, Tankla sokağa çıkan sivil halkmı?
Neyi savunuyorsun, Amerkayımı :))
Ne diyorsunuz siz ya TÜRK değilsin sanırım?
+1 yıl😊😊 zaten bu olay olduğunda ben ucaktan indim ve yurtdisindaki herkes bana mesaj yagdirmaya baslamisti hani zaten hersey biliniyor gibi ama ne neden oluyo kimse bilmiyor ki ben gunduz asker hastanesindeydim darbe olsa askerler telakkuzda olurdu hic alakasi yoktu hersey normaldi
18 Yorumla- +1 yıl
Insanimiz eğitimsiz nasil goremiyor anlamiyorum
- +1 yıl
Bosver konusmak icin beyine ihtiyaç yok bazilari icin içi boş anlamaz
- +1 yıl
Ah ah gelecek zamanla daha cok sey gelecek
- +1 yıl
benim var aynı zamanda asker de yaptığım işte oydu :)
https://i.hizliresim.com/OMX26D.jpg
Adamlar bile anlamış ne olduğunu11 Yorumla
+1 yılBende böyle düşünüyorum çünkü herşey bilerek yapıldı Herşey planlı yapılmış ve bilerek yapışmış olarak görüyorum , birşey olacak olsaydı çoktan olmuştu yeniden milleti kazanmanın peşindeler başka birşey değil. ve şu an ezan sesiyle dini Nasıl kullandıkları ortadadır.
10 YorumlaNe olacağı yazıyormuş zaten. Çoacemice bir tiyatro izledik..
11 Yorumla
+1 yılSiz olayı yanlış anlamışsınız. Haberde, Erdoğan'a karşı yapılan darbe girişimleri neticesinde Erdoğan'ın gücünün arttığından bahsediyor.
27 Yorumla- +1 yıl
Yaa kıt ingilizcenizle bir de anlıyormuş gibi yapmıyor musunuz... Siz gülmekten öldürürsünüz adamı 😂😅
- +1 yıl
Başlığın çevirisi: "Erdoğan, muhalefeti frenlemek ve gücünü genişletmek için askeri darbe söylentilerini kullanır" yani askeri darbe denemesi yapabilir falan değil yanlış çevirmişsiniz. (Erdoğan taraftarı falan da değilim bu arada)
+1 yılBir ulkede uckagittan baska birsey olmazmi ya.
76 Yorumla- +1 yıl
Diyorum ki bu ulkede yapilan kansizlik onlenemez hale geldi hersey uckagitla halledilir hale geldi..
Siddetsiz bir saniye yok su ulkede.
Biz ulkeyi 2 ye bolunecek diye tartisirken ulkeyi 7 ye 8 e bolduler diyorum. - +1 yıl
Tesekkur ederim sizin gibi bilincli insanlarin olmasi bizi ayakta tutan tek sey bence.
- +1 yıl
Sende var ol 😄
- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdamlar biliyor abi sonra neden gavurları örnek gösteriyorsun diyor arapcı işidci aç köpekler
13 Yorumla- +1 yıl
Ben gösteriyorum
Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ablacım. Her dakka bir*ey diyorlar. Illa birisi tutar yani. 15 senedir yalan haber olmamış şdyleri olmuş diye gösterdi. Biride tutsun yani
24 Yorumla
+1 yılher şey ortada zaten bunları görüp de hala Hüloogh savaş kazandık diye dolananlar var Asdf
13 Yorumla- +1 yıl
Adana yiorum usendik
+1 yıl15 temmuzdaki darbe girişimi bir tiyatroydu bizde izledik. :) Ya da önceden haberleri vardı ama çıkarları uğruna ses çıkartmayan insanlar vardı
16 Yorumla- +1 yıl
Beyni yıkanmış hatta beyni olmayan insanlara bişey anlatamazsın boşver
- +1 yıl
Onlar şehir efsanasini 10 yıl sonra işler tersine donunce goruceklwr
- +1 yıl
Yemin olsun (:
+1 yılFuat Avni bile bu tespiti yapamadı :D Helal olsun
61 YorumlaCia bunu planlayıp nisanda dillendirip temmuzda ortalığı karıştırmış olamaz zaten? Amerika da canım zaten. Cia'in 2016 da ayaklanma planladığı bir senedir sağda solda dolaşıyor zaten. Devletinize inanacağınıza amerikalı guy taylora inanırsınız.
06 Yorumla- +1 yıl
Güven ne alaka? Gün gibi ortada tarihlere bir bak. Hala neyi yalanlıyorsunuz merak ediyorum? Adamların tahmini tutmuş hala Amerikaya mı güveniyorsun Türk dğeil misin... Bunlardan başka şeylerle gelin. Örneğin bu habere gerçekçi bir balta vurun da susayım. Hep bir dansöz havası seziyorum. Bir gerçek iddiayla gelin haklısın diyip susayım.
- +1 yıl
Yaşınıza hürmeten, saygısızlık etmek istemiyorum da... Mit'in planları gazetede mi yayınlanıyor? CIA böyle bir plan yapacak, kelimesini google'da bulamazsın. Herkes bizim istihbarat gibi mi çalışıyor zannediyorsunuz? Sağ, sol neresi kıraathanede mi konuşuyorlardı?
- +1 yıl
@SonHevesBükücü siz erdoğanın seceresini google ile çıkarırken sorun yok tabi) yine sizden beklenen miti yerin dibine sokup cia'i goklere cıkarma refleksi. Bizim istihbarat ahır zaten cia'dan hiç bir sızıntı, duyum elde edemez. medya yoluyla kendi algısını olusturamaz. amerikan seviciliğinin ve amerikaya uluhiyet yuklemek konusunda ulkemizin guzide orneklerindensiniz. Cia plan yapacakmiş da google de bulunacakmiş. Haşaaaa
- +1 yıl
Yok hani hürmet edeyim dedim ama, ağır malsınız. Amerika candır gidelim orda yaşayalım, ölelim mi dedim şimdi ben? MİT o kadar iyi çalışıyorsa vatan hainidir hepsi. Hesabını versinler bütün terör eylemlerinin, hani var mı? Kaldı ki, çalışmamaktan ziyade birçok devlet kurumu vatan hainidir zaten. Eren Erdem Akp-Işid ilişkisini ortaya koyan belgeler sundu meclise. Ki bunlar resmi mahkeme tutanaklarıdır. GOOGLE'dan aratıp izle istersen, videosu var. Hani öyle büyük etki yaratmaz sende, zor. En fazla "me" yerine "mee" dersin. Hesap versinler önce bir Işid'in bunca insanı öldürmesine nasıl göz yumuyorlar... Sonra adam yerine koyarız. Sonra CIA ile kıyaslarız.
+1 yılHahahahah yine dunyaya rezil olduk :D
71 YorumlaWasighton post gazetesi nin yapmadigi seymi bu! Daha oncede pkk'lıları sevgi kelebeği olarak gösteren. biz çok yanlış tanımışız oysa ki pkk'lıları. onlar yavru ayıları sütle besleyen cici insanlarmış.. ayrica insanlığa karşı işlenen suçları listelemiş, ve listenin başına türkiye'de 1.5 milyon ermeni katledildi ifadesini koymuş gazete.. bide sunu yazayim aarada fetullah gulen propagandasida yapar bunlarr.. bence doldurusa gelmeyin :D
27 Yorumla- +1 yıl
Bakk tayyip amca bunu planladı yaptırdı diyemeyiz. ortada hiç bir kanıt yok o tarih araliginada baktigimizda ortaya cikan sonucc.. bu darbeyi kimse askerin kendi kafasına göre yaptığı bir şeydir diyemez arkalarinda biri var ama bu kisi rte degilll ! Ayrica kafam findik kadar degil !! :D
- Gündem konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBugünkü haberindede sivil halk tanklarla uçaklarla devlet dairelerine saldırdı meclisi bombaladı yazmış aynı gazete. Neyse efendim geçen cafeye gittik bizim tankla..
15 Yorumla- +1 yıl
İngilizcem yok malesef bakamıyorum ne yazıyor.. Ama ben darbenin gerçek olduğuna inanıyorum.
- +1 yıl
Yazının alt kısmını kast etmiştim.
+1 yılbundan herşey beklenir bence yüzde 99 danisikli dövüş bu
10 Yorumla
+1 yılZeki adamlar herşeyi biliyor
43 Yorumla- +1 yıl
Zaten hepsi oyun aaa haberimiz yoktu diyorlar bomba çakma darbe
çok kuvvetli bir iddiası olmuş..
48 Yorumla
+1 yılAdamlar aklını kullanıyor, bizimkiler gibi hobi olarak tutmuyorlar
20 Yorumla
+1 yılTürk milletine düşman olan bir milletin gazetesine itibar etmek pek akıl karı değil. Muhtemelen fetö birkaç milyar dolar verip karşılığında bu haberi yaptırmıştır. Haberi yapanlarında işine gelmiştir.
00 YorumlaWashington timed dan al haberi
Bir cümlede özet25 Yorumla
+1 yıltürkiye dede bazı köşe yazarları , fetö yü abd kullnıyo abd türkiyede darbe yatırmak istiyoru aslında fetoş amerikanın adamı diyolar
sence bu ne ifade ediyo sana01 Yorumla
+1 yılErdogan darbeyi halkiyle tapti. tûrk milleti gûcûnû azmini gösterdi tûm dûnyaya, tûrkiye cok sansli darbe sabaha karsi olsaydi asil datbeyi o zaman yiyecekti tûm tûrkiye. allah akillarini celdi datbecilerin aksamdan denediler duvara tosladilar
25 Yorumla- +1 yıl
Tarihe bakarsan darbe , bu şekilde olmaz. Abicim yaşın doğruysa benden çok daha iyi bilirsin. Darbe erlerle yola çıkılan bir strateji midir? 3 5 füzeyle mi yapılır darbe? Askerin yanına yaklaşamaz kimse , bırak tankların tepelerine çıkmayı. Ayrıca hiçbir siyasetçinin ölmemesi de bir çelişki. Nasıl darbe bu? Hep sivil halk asker ve polis öldü. Bir şeyler var çözemediğimiz... Bu işin içinde gerçekten bir şeyler var.
- +1 yıl
Aklin ermedigi icin cözemezsin. size kalirsa yapilanlar schov,
- +1 yıl
Gerekmiyor ihtiyacimda yok
Sözde değil gerçek bir darbedir bu o kadar beynine sok bunu
19 YorumlaHukumetini dusurmek vatanini dusurmek demek bunlari okuyup sevinen mahlukatlari anlamiyorum adam dusundugu icin deyil siz boyle yaydiniz icin yazildi bu haber ztn kotulemek icin yer ariyor herkes
12 Yorumla- Gündem konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılWashingtonTimes'ta yayınlandı bu haber. Zaten belliydi
00 Yorumla Ülkeyi oyuncak ettiler yazıklar olsun.
10 YorumlaHani düşünmüyor da değil insan
10 Yorumla- Gündem konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru katılıyorum 👍🏼😁
30 Yorumla Yabancı kaynaklara itimadım yok
11 Yorumla
+1 yılGazetede yazması kesin erdoğan yaptı demek mi? :/
12 Yorumla- +1 yıl
Evet geçmişte yazmışlar
+1 yılyabancıların oyunu işte fetonun emir amirleri
12 Yorumla- +1 yıl
tarih yine boktan ozaman bişey çıkarmaya gerek yok yapan yaptı
+1 yılKaynak?
111 Yorumla- +1 yıl
İlginç :/
- +1 yıl
Şaşırdım vallah ama neden diğer ülkeler bu kadar umursuyor
- +1 yıl
Biliyorum onu demek istediğim o değil. Şimdi böyle bir şey düşündüm erdoğan türkiye için felaketse neden böyle şeyler yapıyorlar bıraksınlar erdoğan ülkeyi batırsın onlarda ele geçersin mantıklı olan bu değil mi neden böyle bir uyarı yapsın ki ülkeye çünkü halk bir şey yapamıyor ?
- +1 yıl
Bu kadar vatan sevdalısı varken yıkılmaz ülke o kurulun ne yaptığını anlamadım ama bir işe yaramaz.
- +1 yıl
Belki buna düşünceleriniz engeldir.
+1 yılbir cumhurbaşkanı neden meclisi bombalatsın manyak mı bu adam
11 YorumlaYa defolun gidin adamın kendi adamları öldü beyinsiz misiniz siz
11 Yorumla
+1 yılSolcular yine boş yapıyor :D
01 Yorumla
+1 yılBiz yaptık-yapıcaz diyemezlerdi zaten
10 Yorumla
+1 yıladamlar geleceği görmüş bravoo
00 Yorumla- Gündem konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılGordum bunu
20 Yorumla Kesinlikle bu haber'e itibar etmiyorum..
45 Yorumla- +1 yıl
Ben suna inandim herzaman secimle kazanan birine saygi duymak gerekiyor Turkiye Cumhuriyetinin 50% payini alan bir parti. Ister sevelim ister sevmiyelim. Benim icin Kutsal olan Turkluk ve halkidir.
Cemaat'in parmagi kesinlikle vardir.. buyuk kayiplar yasati bu ulke yonetimi.. Kendi kendine darbe yapmasi gercekten ihtmal disi.. yani sacma buluyorum haberi.
😶😶😶
10 Yorumlahımm gördüm
10 YorumlaUydurmuşlar
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım