+1 yılTurkiye Turklerin olsaydi kimse Istanbul'a Ankara'ya elini kolunu salliya salliya gelip gitmezlerdi. Amerika'daki insanlar gibi irkcilik almis basini gidiyor bir Turk'un Turk'um demesi bir Amerikali'nin Amerika'liyim demesi kadar komik. Kani 80% dahi Turk olmayan birisinin ne mutlu Turk'um demesi zoruma giden. Bide Turanci Ataturkcu kesiliyorlar araplara kurtlere laf atiyorlar. Simdi bunlarin ermenilerde ne farki kaldi sorarim size. Turkiye kurt arap diye cirpiniyor ama sorun icimizde ermeniler bu ulkede vatan hainliginin alasini yapiyor Turk'um diyerek gidin bakin bakalim bir kac sanatciya soyu nereye dayaniyormus. Gercek Turk'ler savas meydanlarinda katledildi hani okulu birakipda 16 20 yasinda canini hic'e sayan Turkler. SImdi bugun bir savas ciksa emin olun su araplara kurtlere laf atan kisiler kacicakdir cunki korkaklardir. Kedi olup Aslan rolu keserler... biraz insan olabilseler keske.
Turkiye sadece Turklerin degildir... tipki Amerika'nin sadece Amerika'lilarin olmadigi gibi. Cunki Anadolu Avrupa ve Ortadogu'dan Asya'dan bugun gocler almis bir yerdir.013 Yorumla- +1 yıl
Kardeş anlamiyorlar hepsi ırkcı beyinlerine kazinmis yakinda siyah beyaz kavgasina dönüsür bu kekolar hyüzünden birde daha bir kelime demeden engelliyor bebeler :D Ümmeti Muhammed vardir geçsinler o boş işleri
Soran+1 yıl@Bademli-Magnum Tamam anladık sizin ne olduğunuzu. Hem bizi yormayın hemde kendinizi boşuna yormayın. Türkiye Türklerindir
- +1 yıl
kardeşim ben Türküm aslen Antalyaliyim anladin mi?
Soran+1 yıl@Bademli-Magnum anladık senin ne olduğunu. meşgul etme bizi boşuna Türkiye Türklerindir
- +1 yıl
soran kardes ben balkan Turk'uyum. Ama Turkiye hem duzgun olan kurdundur hem lazin hemde cerkezindir. Eger senin mantiginla gideceksek Turkiye Osman ve ogullarinindir. Ama ne garipki ulkemizdeki "Turk'ler" asirlar once bu topragi vatan bellemis savasmis Osmanli hanedanini surgun etti. Peki bunu aciklarmisin Turk Turk'u nasil surgun ediyor.
Soran+1 yılbizim balkanlardan gelen kardeşlerimize ya da lazlara, çerkezlerede sözümüz yok zira onlar Bizden DaHA fazla Türkçüdür
- +1 yıl
tamam iste ben sana bir Turk olarak soruyorum cevap verebilirmisin... niye sirf pkk ve vatan haini kurtler yuzunden tum irki genellestirip irkcilik yapiliyor. Kurtlerde kurtulus savasindan bizim yanimizda durmadimi... durdu. Ermeniler isyan cikartirken onlarda cok kolay isyan cikarip sorun yarata bilirdi. Bence iyi ve duzgun namus'u icin canini veren kurtlerde var bir cok onlara haksizlik yapiliyor ve iyi olan insanlari zorla kotuye surukluyoruz. Aynisi araplar icinde gecerli sirf bir kac arap vatani satti hainlik etti diye niye tum arap irkini sucluyalim. Bu insanlarin ne sucu var. Adamlar kendi vatanindan kaciyor diyorlar evet dogru kendi vatanlari degilki onlarda biliyor ve bu vatanin sahibi olan Turk'lere siginiyorlar cunki biz araplarla kardesiz ve son halifeligiz. Simdi bizim bir abi gibi onlara duzen verip onlari topluma kazandirip doktor muhendis yapabilecekken niye herkes bu magdur insanlara yukleniyor ve irkcilik yapiyorlar.
Ben bir Balkan Turk'u olarak buna uzuluyorum...
Soran+1 yılErmenilerin Mallarına konmak için seslerini çıkarmadılar. Yoksa vatan sevgisinden değil. Merak etme biz bir yere kaçmayız. senin araplar ne savaşıcak. bir şey olsa onlar ışınlanarak kaçar bu ülkeden. Türkiye Türklerindir. Varsa bunu değiştirebilecek bir güç. Buyursun değiştirsin
Soran+1 yılAyrica biz araplarla kardeş değiliz.
- +1 yıl
Dinin Islam olmayabilir, araplarida kardes gormiyebilirsin ama saygi duymak zorundasin. Fazla tartismiyacagim ama sen Turkiye Turklerin dersin ben Ortadogu Turklerin derim. Ve bu yuzden araplar Turk'lere siginir. Cunki baska siginacak kimseleri yok. Filistinlilerde boyle masum olan arap halkida boyle ama tabiki zengin olan Arap Krallari Seyhleri henuz boyle degil onlarada vakit gelicek. Herkes yanlisini anliyacak... sende anliyacaksin bende. Ozaman diyeceksin Turkiye Turklerin degil Ortadogu Turklerin. Biraz dogru tarih arastirmani oneririm.
Soran+1 yılSığınacakları onlarca arap ülkesi var. çıksın oraya gitsinler. elin arabından bize ne. Irakta, suriyede ne kadar Türkmen varsa. Bizi onlar ilgilendirir. Rüyadasın Rüyada. Gerçekleşmeyecek rüyalarınızın sonucunda. pyd yi yarattınız. pkkyı azdırdınız ne ortadoğusundan bahsediyorsun. Eline Arabıyla bizim ne işimiz olucak. biz kıbrısa, orta asyaya bakarız. balkanlardaki bakiyemize bakarız. analdık seninde ne olduğunu daha fazla bizi meşgul etme. Türkiye Türklerindir. Varsa gücü yeten buyursun değiştirsin
- +1 yıl
Biraz mantikli olabilsen keske kime siginsinlar Irak'ami yok Urdun felan mi. Bizim ruyalarimiz olmaz Turkler ruyalar kurmaz :) Bunu soylerek kim oldugunu belli ediyorsun zaten bide gelip benim Turk'lugumu sorguluyorsun utanmadan. Zaten degistirdiler farkedemedin mi hala :D Turkiye Turklerin degil Ortadogu Turklerindir. Varsa gucunuz cikarsiniz karsimiza pkk daes pyd ypg rus israil amerika ingiltere fransa almanya nin ciktigi gibi Turk milleti dusmani sever :) ama soyliyeyim kendi icindeki dusmanin kellesini keser. (agir anlam icerir anlayabilene)
Soran+1 yılortadoğu Türkleri dediğin araplar mı oluyor. ya git işine. ne içiyosun sen. senin gibilerin abuk sabuk politikaları olmasaydı. o düşman bu hale gelmezdi. başınıda öyle kaldıramazdı. Ne güzel söylüyorsun artık Türkelri düşman olarak görüyorsunuz kendinize. analdık senin ne olduğunu meşgul etme bizi. yolun açık olsun güle güle. Türkiye Türklerindir. Varsa gücü yeten buyursun değiştirsin
En İyi Cevaplar
+1 yılwww.guncelmeydan.com/.../turkiye-turklerindir.bmp
Türkiye Bizimdir. Türklerindir..42 Yorumla- +1 yıl
Yakinda TürkiyeArabia CUmhuriyeti olur
- +1 yıl
@Bademli-Magnum Türkiye bizimdir toprak isteyenler Suriye'ye
Türkiye, Türklerin değildir evlat. Bu ülkede dürüstçe, namusuyla yaşayan herkesindir. Suriyeliler bağlamında sorduğunu düşünerek cevap veriyorum. Suriyelilere vatandaşlık verilmesine karşıyım, bunun bir değerlendirmesi olmalı. Ne bileyim, bir bariyer olmalı. Amaaa... Faşizan yaklaşımlardan uzak dururum her zaman. İnanan bir müslüman genci olarak, üstünlüğün takvada olduğunu çok iyi bilirim. Hee bir de... savaşın ortasında kalmış bir çocuğun korkusunu, evinin duvarlarına kan sıçramış bir kadının çaresizliğini bana hiçbir şeyle açıklayamaz kimse.
34 Yorumla
Soran+1 yılGÖRÜŞÜNÜ SEVMEDİM. Türkiye Türklerindir
- +1 yıl
bunu ırkçılık yapan zaza çerkes kürtlere de söyle. hep türklere söyleme. adil ol müslim. hep aynı terane
- +1 yıl
ahıska türkü olduğunu özene bezene göre yazdığına göre birbirimizi kandırmayalım. önceden senin gibi düşünürdüm de gerek yok ülkede vatan haini türetmekten başka işe yaramıyor bu müslümanlık kardeşlik ayakları.
Şimdi Arap'ı ve Kürt'ü gelecek ve ''ırkçlık yapma'' diyecek. Yapıyoruz var mı?
52 Yorumla- +1 yıl
ne mutlu insanım diyene !
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Valla kendini bu ülkeden hisseden herkesindir ister kürt ister gürcü kim olursa. Bu ülkeye sahip çıkanların, kaçak elektrik kullanıp devlete saldıranların değildir.
30 Yorumla
+1 yılFuries sizinde zamaniniz gelecek az bekle siraya gir.
31 Yorumla
+1 yılTürkiye Cumhuriyeti kendini Türk hisseden ve Türk vatandaşı olarak görenlerin ülkesidir.
31 Yorumla- +1 yıl
Aksini iddia eden bizzat Atatürk'ün söylemiş olduğu söze ters düşer ve iş milliyetçilikten çıkıp faşistliğe girer.
Türkiye Türklerin olmaktan çıksa da çıkaranlar kahrolsun! Allah Türk'ü korusun
25 Yorumla- +1 yıl
ne mutlu insanım diyene !
- +1 yıl
Allah türkü neden korusun bütün Müslümanlari korusun Ümmeti Muhammed vardir
- +1 yıl
Allah Türkü korusun nedir ya :D Bizde Türküz böyle sacmaliklar nedir :D
Ey insanlar bu toprakları boşmu sandınız bu topraklarda ecdadımız yatıyor gerekirse canımızı veririz
Türkiye türklerindir ve her zaman türklerin elinde kalacaktır.20 Yorumla
+1 yılBu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
10 Yorumla''Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye Ahalisine Türk Milleti denir. ''
Türkiye Türklerindir.10 YorumlaŞimdi bir şey derdimde borun ötüyorsa Bekleriz #Zazana
14 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye Türklerindir
- +1 yıl
ulan 30-40 kişisiniz aqq bu ne özgüven. hallere bak.
+1 yılyaz beni. türk olmayan herkes bir sikk söylüyor memleket hakkında. siz kimsiniz aqq gidin kendi ülkenize
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılisterse %98i hayır değil desin alayını takmam, hayır diyen herkesinde ya.
10 Yorumla- Gündem konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılNe mutlu Türküm diyene!!!
512 Yorumla- +1 yıl
ne mutlu insanım diyene
- +1 yıl
BgmByr sen zavallinin tekisin :D birde engellemiş gerizekali hemen :D lan tam bir malsın varya :D Türkiyenin tapusu nerede getirde görelim ülke senin ya :D
- +1 yıl
@Bademli-Magnum ulkeyukaridaki sozu soyleyen buyuk adama ve bizlere ait
- +1 yıl
Ayrica sen kimsjn? Engellesem yorum yaoamassin
- +1 yıl
Sizin gibi ırkcılari fasiştleri görünce Türk olmama ragmen demiyorum Ne Mutlu Ümmeti Muhammed diyene ! yaşasin Suriyeliler iyi oldu geldiler sizlere az valla :D siz bu kafada devam edin :D klavyede :D Ne mutlu SUriyeliyim diyene dicekler :D
Soran+1 yıl@Bademli-Magnum kuru gürültü yapma çık git. Türkiye Türklerindir
- +1 yıl
ayrıca Atatürk diyor ki TÜrkiye cumhuriyetine vatandaslik bagi ile bagli olan herkes türktür eee suriyelilerde bagli olcak onlarda türkiye suriyelisi olcak kabullenin
Soran+1 yıl@Bademli-Magnum Suriyeliden Bize ne Kardeşim Türkiye Türklerindir
- +1 yıl
@Bademli-Magnum ikile. Kullandigin dil turkce konustugun dik turkce bulundugun ortam Turk. Sesini keste kafamiizi dinleyelim. Kurt suriye ayrimimiz yok, irkcilik ayrimimiz hic yok. Turkiye kendini Turk hisseden ve Turk oldugunu soyleynlerindir. Sebin gibiler anca burada otlanirlar bizede beslemek duser
- +1 yıl
salak ben Antalyaliyim antalya bizimdir o zaman defolun gelmeyin diyim Antalya Özerk devleti istiyoruz haahahha kafaniza sizin irkcilar :D
Soran+1 yıl@Bademli-Magnum Türkiye Türklerindir sözü niye sana bu kadar dokunuyor. anladık senin olduğunu meşgul etme bizi. çık git. Türkiye Türklerindir
- +1 yıl
Var olduklarından beri onun bunun yanında parazit gibi yaşayan hiçbir zaman kendi devletleri olmayan malum ırka mensup ise, asla vatansız kalmamış Türkler rahatsız ediyor olabilir şunu.. Çözüm basit. S. ktir olup gitmek. Ama onlarda o kadar haysiyet yok işte hem nefret etsinler hemde Türklerin çatısı altında yaşamaya mecbur olsunlar. Acınası.
Gündem konusunda 443 cevap paylaştı. Türkiye, Türkiye'de yaşayan, bu toprakları seven her kezindir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan olan herkes, kendini ait hissettiği yerde yaşayabilir. Irka indirgemeye gerek yok. "İnsanlık daima kötü oyuncaklar peşinde koşan bir çocuk."
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılnedene, niçine gerek yok Türkiye Türklerindir.
Cevap sahibi+1 yılBir iddia attıysan ortaya, sebep de sunmalısın.
Soran+1 yılsebebe ihtiyaç duymuyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılan düşünmeye de ihtiyaç duymuyorsun. İyi, ot gibi yaşa o zaman.
Soran+1 yılSöz konusu olan vatansa gerisi teferruattır.
Cevap sahibi+1 yılVatanı toprağı bilseydin bunu yazmazdın sen. Düşündüklerinle kal düşünmeyen varlık.
Soran+1 yılanladık senin ne olduğunu. hadi çık git. meşgul etme bizi boşuna. Türkiye Türklerindir
Cevap sahibi+1 yılDeğildir. Keşke "insan" olanların olsaydı da çıkıp giden sen olurdun.
Soran+1 yılTürkiye Türklerindir.
Cevap sahibi+1 yılDeğildir.
Soran+1 yılSenin Gibilerin Mi? Buyrun gücünüz yetiyorsa değiştirin. Bekliyoruz
Cevap sahibi+1 yılBen benim gibilerin demedim ki. İnsanca yaşamasını bilen herkesin bu ülke. Neden bölünsün ki.
Soran+1 yılbölünmüyecek zaten. Buyrun gücünüz yetiyorsa bu durumu değiştirin.
Cevap sahibi+1 yılBenim öyle bir çabam yok. Olmamalı da zaten.
Türkiye türklerindir ama saygısızlık yapmayıp yanımızda olan herkes de misafirimizdir
10 Yorumla
+1 yılTürkiye TÜrklerin değil ki zaten sen neyden bahsediyorsun Türkiye Amerika ve İngiltere toprağı değil mi? ne zaman Türkllerin oldu?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen demiyorum Türkiye Cumhuriyeti Vatan delilerinindir. Vatan perver gerçek milliyetcilerindir.
10 Yorumla
+1 yılTurk nerede o turk. Sadece kimlikte ki. Nerenin kulturunu yasiyorsan o millete aitsindir.
00 Yorumlatürkiye anadolu insanınındır. ne mutlu insanları secebiliyorum diyene
00 YorumlaTürkiye, Türkiye için canını vereceklerindir!
20 YorumlaTürkiye Türklerin olmaktan çıktı :((
10 Yorumla
+1 yılTürkiye turkiyelilerindir. Turklerin değil
410 Yorumla- +1 yıl
Bende Türküm
Oyle dusunmuyorum. Senin gorusun sana kalsın. Objektif yaklaşma. saygı duy zit goruslere atlama hemen - +1 yıl
Burasi Türkıye ve kimsede alamaz. Senin gucun varsa kürtleri zazalari lazlari cerkezleri at ulkeden. Oyle olmuyor iste. Türk olmayan binlerce vatansever var. Irkcilik yapma
- +1 yıl
Kendi görüşün. Ben oyle dusunmuyorum
Soran+1 yıl@Bademli-Magnum vızıltı yapma Türkiye Türklerindir
- +1 yıl
yooo Türkiye Şu an SURİYELİLERİN ! NE MUTLU SURİYELİYİM DİYENE PLAJDA BAGİRDİLAR YA SURİYE SURİYE :D Sizin gibiler varken iyiki aldilar keşke 10 milyon daha suriyeli alsalar vatandaslik haklari verilmeli
Soran+1 yıl@Bademli-Magnum tamam anladık senin ne olduğunu vızıldama çık git
- +1 yıl
Baska yerde konusun
Ben kürtler ile araplar si*tirsin
20 Yorumla
+1 yıltürk'e top yekun savaş açılmış siz uyuyun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye Türklerindir!
30 YorumlaGizli niye yazıyorsun bunu
10 YorumlaGündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. ne mutlu İNSANIM diyene
00 Yorumla
+1 yılBaska kimin olcak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıfır kocaman bir 0
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok yazik
01 Yorumla
Detaylı bilgi