Bu söze katılıyor musunuz? Faşist olan kim gerçekten? Hocamız cevabı vermiş 😀 Görüşleriniz nedir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şimde bak şöyle düşün doguya biz neden gidemiyoruz? Cünki pkk ve onlar tarafından kandırılan kürt gencleri.
Yani bak şimdi biz doguya kürtler yüzinden gidemiyorux degil pkk yüzünden gidemiyoruz pkk da bizim vatanımızon evladı degil ve kurt avası güden birisi degil Pkk eşittir rusya abd ypg eşittir rusya amerika okey speak?
Milliyetçilik milleti olmayan için faşizmdir. açık ve net
valla ben gittim geldim hiçbir sorun da yaşamadım ama kürtler rahat gidemiyor dayak falan yiyebiliyoalr batıda
Cok güzel söylemiş. Adam kral
Cevap
16Cevap
Urfaya gelip de mutsuz giden herhangi bir kimseyi duymadım. Urfaya gelip de sorun yaşayan olursa sorun çıkartanı beraber def ederiz.
Pkklıları?
PKK'lilardan nefret ederim.
👍🏽👍🏽👍🏽
Doğuya giderken silahin mermisini agzina veriyorum yolda tedirginlik olsa elim silaha gidiyor ama genclerimiz batiya geldiklerinde rahat rahat geziyorlar ama faşist biziz öylemi kargalar bile gülüyor ortaylı hocamin diline saglik
Takip ettiğim tek tarihçi haklı adam hoş bana doğu batı kuzey güney fark etmez. Diyarbakıra gittim geçen sene yani fark etmiyor bana ölüm bulacak olduktan sonra evde de bulur :)
Milleti olmayanlar için milliyetçilik faşizmdır
Türk milleti asla ve katâ faşist değildir
şimdi ben sana birşey diyeyim bir resme bakıp değerlendirme yapmak çok yanlış birşeydir. Bunu tartışmak için çok sebepler var ve bu sabaha kadar tartışsan bitmez maalesef :(
Ortaylı reyize katılıyorum.
Benim adamım bu helal..
Aynen doğru demiş ilber hoca
İlber hoca Haklı dağılın beyler
bu adamı sevmem ama güzel söylemiş..
İlber hocam doğru demiş ağzına sağlık 😂 😂 😂
çok doğru söylemiş üstad
Doğuya gidemiyoruz ama sözde bizim topraklarimiz..
onlar zaten kürt milliyetçisi..
Bu adamıda hiç sevmem.
dil, din, ırk ayrımı yapan herkes faşisttir
Faşist olan pkkdır..
sonuna kadar
Batinin nes mutlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar