#TanrıTürküKorusun

Atatürk şöyleydi böyleydi demek yerine artık şapkayı önümüze koyup bu ülke için Allah için ne yapabiliriz onu konuşmuş olsaydık. islamı daha iyi bir şekilde yaşar Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetler arasına sokmuştuk.
Atatürk, ün dinsizliği üzerine konuşan çok ama Osmanlının nasıl bir şirke saplandığını kimse kelam etmiyor ne hikmetse
Osmanlının şirk sözleri:
Yeryüzü benimdir... Kanuni Sultan Süleyman Yeryüzü sadece Allahındır...
Siz benim reayamsınız reaya arapçada köle sürü demektir...
Öyle bir deniz geçtim ki, Peygamberler onun kıyısında durdu.",
''Cehennem dediğin nedir ki? Onu görsem hırkamın ucuyla söndürüveririm.",
adam namaz kılıyor kuran okuyor ama çalıyor. Atatürk içki içti ama çalmadı demek ki. deveye diken insanı öpen yaranır :D
Atatürk'ün içki içtiğini bilirler ama Türk Milleti dinini iyi anlasin diye Kuranı Kerimin Türkçe mealini yaptırdığını giderlerinin kendi cebinden çıktığını bilmezler...
Ayyaş dedikleri adam ayyaş halde ülkeyi adam etmişte bunlar dini sömürmekten başka bir halta yaramadı. İçenin içtiğini kendine kimene ya.
ne güzel dedin :)
@AltınYaprakS tesekkur ederim 😊
meclıs konusmasını bılmıosn galiba Ataturk un gokten ındıgı sanılan kıtaplar hakkındakı konusmasını kendısı burdadır
https://www.youtube.com/watch?v=lZ-KajhkqMU
ınsanların Sarı paşayı neden elestırdıgını daha bılmyrsn
@Mr_Lens Tamamını dinle yoksa bende kurandan namaz kılmayın lafını cımbızla alırım derim ki islamda namaz yok ama ön tarafını okursan alkollü iken namaza yaklaşmayın diyor :)
@DüşünürKişi Ey iman edenler! Allah'a itaat edin, Peygamber'e itaat edin. İşlerinizi boşa çıkarmayın. Muhammed 33. sen kuranla hadısı ayırarak kendı basına cımbızla takılısan sapkın mezheplerden ne farkın kalır. dının senın cımbızla cekıp ıstedıgını anlayamacagın kadar acık ve net sınırları vardır
@Mr_Lens Bana laf vurmaya çalıştın ama kendi ayağına sıktın. Cımbızla sen iş yaptın ben değil.
@Mr_Lens Akıl yaşta değil baştadır. :)
@Mr_Lens Ben kendimi avutmuyorum. Cımbızla iş yapıp. Videonun bir kısmını koyup daha sonra bana kalkıp dini bir yazı atıp. Din bilgisi vermeye çalışan ve kendiyle çelişen sensin ben değil. Neyse devam et :)
Bak emmoglu belli ki dinin İslam degil fakat dinin Islam degil diye Türk Milletinin Atasını 6 milyon civari bile etmeyen ateist grunun lideri gostermen aşırı komik.
Büyük Millet Meclisi 23 Nisan 1920 Cuma günü açılmıştır. Bu açılışın 21 Nisan 1920'de tüm Türkiye'ye gönderilen bildirgesi, bildirgeyi kaleme alan Atatürk'ün samimi dindarlığını açıkça gözler önüne seren tarihi bir belge niteliğindedir:
1. Allah'ın yardımıyla 23 Nisan Cuma günü, Cuma namazından sonra Ankara'da Büyük Millet Meclisi açılacaktır.
2. Vatanın bağımsızlığı, yüksek halifelik ve saltanat makamının kurtarılması gibi çok önemli vazifeleri olan Meclisin açılış gününü, Cumaya tesadüf ettirmekten maksat, o günün kutsallığından faydalanmak ve açılmadan önce sayın milletvekilleriyle Hacı Bayram Camii'nde Cuma namazı kılmak, Kuran ve namazın nurlarından faydalanmaktır. Namazdan sonra Peygamberimiz (sav)'in sakalı ve sancağı el üstünde olduğu halde Meclis binasına gidilecektir. Camiden buraya kadar olan merasim için Kolordu Komutanlığı'nca özel olarak askeri tertibat alınacaktır.
3. O günün kutsallığını güçlendirmek için bugünden başlayarak valiliklerde, vali beyefendinin düzenlemesiyle hatim indirilecek, muhayiri şerif okunacaktır. Hatmin son kısımları Cuma namazından sonra Meclis binası önünde tamamlanacaktır.
4. Kutsal ve yaralı vatanımızın her köşesinde aynı biçimde bugünden başlanarak muhari ve hatm-i şerif okutularak Cuma günü ezandan önce selavat verilecek ve hutbede halife padişahımızın adı söylenirken, padişahımızın ve topraklarımızın bir an önce kurtuluşu ve mutluluğa erişmesi için dua edilecektir. Cuma namazı kılındıktan sonra hatim duası yapılarak yüce halifelik ve saltanat makamının ve bütün yurdun kurtulması uğrundaki milli çalışmaların kutsallığı ve milletin her bireyinin kendi temsilcilerinden oluşan Büyük Millet Meclisi'nin vereceği vatan görevlerini yerine getirmesine ilişkin vaazlar verilecektir. Sonunda halife ve padişahımızın, din ve devletimizin, vatan ve milletimizin kurtuluşu, mutluluğu ve bağımsızlığı için dua edilecektir
5. Yüce Allah'tan tam başarı dileriz.
Beş maddeden oluşan bu bildirgenin her maddesi Atatürk'ün samimi, dindar kişiliğinin açık birer ifadesidir.
2.bp.blogspot.com/.../a1.jpg
He diyelim senin dedigin gibi Atatürk Müslüman olmamis olsun ben yine severim yine saygi duyarim beni vatanimi kurtaran bana br bayrak kazandiran Türk ordusuna komutanlik yapmis bir komutani yine ve yine severim. Atatürk bizi batakliktan kurtardi dini inanci a olsun b olsun yine saygi duyarim nankor degilim fakat sizin bu cirpinislariniz oldukca komik. Iyi geceler.
Yazık mı abisi 😃
Engelledim emmoglunu ondandır ahaha cekemem gece gece dırdırını zaten cevabini aldi 😂
Helal olsun Asena.
Bunu diyenler, padişahların da içki içtiğini hatta 4. Murat'ın içkiden öldüğünü, ilk bira fabrikasının Osmanlı'da açıldığını anlamıyorlar. Ülke büyüklerinin özel hayatta ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez.
@andezittt Bu söz nerden alışkanlık oldu size ya dünden beri hepiniz :D
@andezittt Tahmin etmeliydim, delisiniz ya :D
@andezittt hahahah 100 bars demek :D :D
Cevap
20Cevap
Ya yemin ederim bıktım şu herkeste din arayan değişiklerden. Size ne ya size ne! Dinliyse size ne, dinsizse size ne? İnanan biriyse cennete mi alacak sizi sanki? Dini inancı yoksa Türkiye'den mi gideceksiniz ya?
Görsel çok iyi olmuş soran. Eline sağlık
Dinsiz dahi olsa (amacım dinsiz demek değil) kimin dini kimi ilgilendirir? O bir İslam önderiyim filan dememiş ki. Türklerin atası, komutanı. İslamın değil. Yani pek âlâ ne olursa olsun "içki içiyordu" filan diyerek onu karalamaya çalışmaları yanlıştır.
Osmanlıda okunmuş su içilirdi. Osmanlıda din tamamen doğru yaşanırdı. Osmanlı mükemmel olduğu için yıkıldı. :) :) Adamlar ayyaş, dinsiz demekten kafir oldular hala haberleri yok. Bırak Atatürk'e dil uzatan erkek adamlığından şüphe ederim. Eğer kadınsada harem meraklısı bir tiptir.
Dostum gerçeklerde ben şunu anlamıyorum avrupada acaba bizansı geri kursak falan diyorlar. Cahillik işte İslamda diyor ki bir tek allahın karşına kul hakkı yiyip çıkmayın bunlarda müslüman işte mısıroğlu gibi adamlar tarih öğrenip atıp tutuyorlar. Zor günler gelincede Atatürk çok büyük adammış, Tanrı Türkü korusun ayaklarına yatıyorlar. Neyse sağlık olsun bize gerçek türk kızları gerçek türk erkekleri yeter.
*gerçekten olucaktı / falan diyorlar mı olucaktı
Sen , bitmiş tükenmiş ülkeyi ayağa kaldıracaksın , o kadar gencecik ölümler göreceksin , tek başına tırmalayarak zirvelere ulaşacaksın ve rakı içti diye dinsiz olacaksın...
Bu kadar başarı elde edeceksin, dünya sana hayranlık duyacak, dayanma gücünü rakıdan alacaksın ve elin Arap soylusu gelecek sana dinsiz diyecek...
Adam savaş kazanıyor, Türkiye'yi bu toprakları kurtarıyor. Atamızız başında o kadar fazla dert var ki kim olsa içerdi, İçerse içsin nolucak? Yarasın. Atamıza kimse dil uzatamaz, keseriz o dili.
Amaçlarını anlayabilsem bu aptalların fikir yürütebileceğim. Osmanlı'da dahi gırla şarap içildiği tarihte hep bilinir. Herhalde bunların kafaya göre gizli içilen içki günah değil ki onda da yakalanıyorlar görüldüğü üzere. Bu sadece atamızı kötülemek için bir bahane.
Osmanlı zamanında bir dönemler bütün din adamları içki içiyormuş, hatta yanlış hatırlamıyorsam 1. Murat' mı ne çok kızmış hepsine, ama umursamamışlar o dönemlerde yine içmeye devam etmişler. Velakin, kendisi de öldüğünde içkiliymiş. Böyle birçok Osmanlı Padişahı da içki içiyormuş zamanında, hatta içki içmeyi yasaklattıran tütünü yasaklattıran bir padişah vardı, o da sarayda bir o yana bir bu yana sallanıyormuş içki içerken. O şekilde yaşayıp gitmiş yani.
Bir çok konuda aynı yanılgı içerisindeyiz insanların asıl amaçlarıyla kişisel zevk ve yaşam biçimlerini sürekli karıştırıyoruz, şahsen ben işini doğru yapan herkesin özel yaşantısının eleştirilmesine karşıyım.
yenı nesıl mıllıyetcılerınde görüş olarak cok bos bı kıtle oldgunu mıllıyetcılıgın ummetcılıgın daha ne oldugunu bılmedıgını ıslamı benımsemeyen tasavvufun t sını bılmeyen bırının mıllıyetcılıgın yakınndan bıle gecemeyıcegını dusunyrm
@DüşünürKişi işte o super zekı kız benı engellmıs sızın tahamulunuz bu kadar cevap verme hakkı bıle vermeden ınsanları sadece yarıglamak dınlemeden yaftalamak. ben ne kadar salagımkı kaynagı google olan super mıllıyetcılerle soz dalasına grıyrm
@AsenaKrgzz
"Kim bir adamı ey kâfir diye çağırır veya ona ey Allah'ın düşmanı derse, o adam da böyle değilse, bu söz, söyleyenin kendisine döner."
Buhârî, Edeb 44; Müslim, Îmân 112
buda bana ateist ya da dinimin islam olmadıgını soyleyen efsanevi google milliyetcisi kardesıme gelsın bakın bakalm facebook a yenı tarıh bılgılerı dusmusmu :D
kendıne yakısanı yapp engellemısn kucuk kardesım. senın kendıne aıt bır analızın bır dusuncen bı arastırman olmadıgına emınım.
Genelleme ile konuşuyorsun. Lafı sürekli dine çekiyorsun. Bu ne lahana turşusu bu ne perhiz
Nasıl oluyor biliyor musun? Ben sana zurna öyle çalınmaz böyle çalınır diyorum. Sen ekmekler fazla ısıtma diyorsun
Sorununu kabul etmiyorsun. Ben herşeyi bildiğimi iddia etmiyorum. Sadece yanlış yerlere çekiyorsun diyorum aldığın tavır bu tamam hayatta başarılar ;)
bu karedeki karının provakasyon olmadığına beni kimse inandıramaz
İsterse satanist olsun din kitab diye ülkenin anasını s*ktiler atatürk içki içmiş çokmu
İçki içer veya içmez dinsizdir veya değildir bunların hiçbi önemi yok. Başbuğ Atatürkün izindeyiz
Atatürk'e dil uzatanlar Halife unvanıyla içki içen Selim'i unutmasalar keşke /:
İşine gelene dinsiz oluyor kendileri cennetlik musluman ya 😒😒
Zihniyetsiz ve asıl konuya hakim olamayan insanlar oldukça zor biter
Bir zamanlar bir akım vardı her hafta Atatürk ün dinsiz, yahudi, katolik, olduğuna dair belgeler uydururlardı Allah tan onlar bitti
Herkesin ibadeti dini kendine ancak İslam dini yaşatmadilar çok eski değil yeni tarih sonuçta İslam ile mücadele oldu
Turbanli ve kapali arkadaslar ustune alinmasin demissin ve o fotografi da paylasmissin yazik sana
Onu son seven öldüğünde..
Biz olduğumuz sürece sadece konuşulacak, gerekli kapaklar yapıldıktan sonra bu konuya girildiğine pişman edilecek..
Ee herkes kabul ettigi zaman Ataturkun icki ictigini
dinsiz denılmesının sebebi içki değil medeni bilgiler kitabında islam ile ilgili görüşleridir
İçiyorsa içiyor ne olmuş? Yarasın paşama
Üstüne alinmasin diyosun türbanlının fotosunu koymuşsun garipsin.
Neden bayanlar doğrulari mi söylüyor?
Malesef ki bitmez susmazlar
Onlar badem beyinli anacım
La saf sen bu kızla Atatürk'ü birmi tutuyorsun
Tek icki değil neyse
Baska prim yapqcak yer bulamadın hadi
Hiçbir zaman.
Kendi sözleri var zaten. Dinsiz olduğunu söylüyor.
İşimize gelmiyo dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar