Hdp yi destekleyen biriyle sevgili olur musunuz hatta evlenmeyi düşünür müsünüz
Evet ne var bunda
Hayır nefret edilesi varlıklar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aynı ortamda bile bulunmak istemiyorum. HDPli biriyle ne konuşurum ne de sevgili olurum. Allah korusun. Elime verseler gebertirim. Düşününce bile sinirlerim bozuluyor. Işte bu kadar nefret ediyorum bu partiden ve destekçilerinden. Terörist yuvası.
Ben bir kürt olarak senelerdir sevdiğim çocuğun hdp destekçisi olduğunu öğrendiğim an onu silmiş olarak asla diyorum.
evlenirim bile nolacak. şimdi şöle düşünelim o HDPli kız bir HDpli ile evlenirse Garanti 5-6 daha ne yapar. Benimle evlenirse iki tane yaptık diyelim toplamda 7-8 tane kara geçeriz. çocukların HDP de olacak hali yok herhalde Kuzenler ülkücü.
Şehidlerin kanını hiçe sayacak kadar şerefsiz değilim
Cevap
65Cevap
Sorularda da hep görüyorum.. Bir Türk kızı , Kürt terör destekçisiyle beraber olabiliyor
fakat Türk erkeğinin %90'ı Kürt terör destekçisi bir kızla beraber olmuyor.. Kızların oranı daha fazla.. Şahsen bende beraber olmazdım. Çünkü görüşlerimiz asla birleşmezdi bir yerde
Hayatta evlenmem hatta bir kizi da bu muhabbetten birakmistim urfaliyiz da cok sukur vatan hainlerini sulalece sevmeyiz birlikte de olmayiz
Çıkmak şöyle bir yana dursun, yanımdan geçe dahi iğrenirim suratına tüküresim gelir
Vatanimi, yurdumu bölmeye çalışanlarla ne isim olur? Bugün vatanına ihanet eden yarın askina yuvasına da ihanet eder. Normalde ilişkilerde siyasi görüş takıntı yoktur, ama Hdpliler mümkünse uzak dursun benden.
Hergün verdiğimiz şehitlere rağmen mi, hayır ben almıyım kalsın o kadar alçalmadım, bozkurtlar varken batan haini sevmekte biraz şey gibi
Bir bulsam anasini sevicem bacım cocuklarinin izmitte golcukte az dovmedik picin dollerini...
Ben HDP'liyim ve Bir Dönem mhpli bir kızla çıktım.. Siyasi gmrüşümü bilmesine rağmen beni ailesiyle falan tanıştırdı ve aileside iyi insanlardı.. Korkma HDP'liler öcü değil.. Yemezler seni..
Ya bn kndm kurdum ya ne ayrim yapiosunuz kurt turk alevi arap hpsi kardestir be n n bir kurt olarak diyorum biz hepimiz krdesiz ne ayrim gyrim yapiosunuz solermisiniz
Neden bir insanı tuttuğu görüşten ötürü kayırıyorsun? Hala öğretemediler mi sana önce insan olması gerektiğini? Ayrıca şunu da fındık kadar beynine sok o parti Türk, Ermeni, Alevi, Kürt tarafından destek görüyor.
hadi ya bir seçim de türkler deneyelim acaba düzelirmi dedikleri için verdikleri emanet oy ondan mı bahsediyosun yoksa 100 bin de 1 türk veriyorsa ondan mı bahsediyorsun?
Ermeni demişssin zamanın da Ermeniler güney doğuda koyleri basip insanlarin karılarini kızlarini alıp götürüyorlarmış ama kimleri sadece türklerinkini ve kürtlere dokunmuyorlarmiş bunu orada yaşayan insanlar anlatirdi hep sence aşırı kürt ün ermeniyi ermeninin kürt ü desteklemesi gayet dogal degilmi alevi demişsin onuda ben göremedim hangileri veriyorsa artik
hiç öyle dediğin gibi türk ü oy vermiyor veren de aklını yitirmiştir çok nadirdir millete hakaret edecegine bilde konuş
Kürdüm serok apo bijilerlen uğraşamam 😀
çok mu seviyorum? hdp yi ne şartlar altında destekliyor? onu düzeltme imkanım varmı? bunları yapabileceğime inanırsam neden olmasın o da insan sonuçta
Kürtler benim canımdir. Ez welateki delâl pir hezdekım.
Ankete bak anasını satayım 164 red 33 onaylı bir anket Hdp destekçisiyim bnde bu kadar faşist nerden çıktı
hdplilerden hayir gelmez ya biji apemecidir ya da pro lgbt
AKP li ya da Hdp li ile evlenmem. bana vatan millet bayrak sevgisi olan kisacasi ataturkcu olan insan lazım
Suratına bile bakmam, şeytan görsün yüzlerini. Vatan hainleri
benim için hdpliler nefre edilesi varlıklar değiler fakat pek hoşlandığım da söylenemez. duygular önemli asıl diyeceğim ama siyaset aşkın bile içinde
Evet tamda ortasında 😞
Çıkmam. Boşnaklar Türkleri sever mi? Merak ettim :)
Şu soru o kadar midemi bulandırdı ki. Ülkesine aşık olmayan birisiyle değil evlenmek, yanında nefes bile almam.
Sanmıyorum zıtlık çok yaşarım kendim gibi biri olmalı hayatımda düşünce konusunda
Komünist ama vatansever olan biri ile olabilir ama HDP li ile olmaz
Hdp li biriyle ayni ortamda nefes dahi almaya tahammul eden biri degilim ben ne cikmasi
Evet ne var bunda diyen 4 tane kızı alıcaksın eziyet ediceksin Sopayla kemerle ocakta kızgın zincirle vurup vurup yakıcaksın
Yok, keser kafasını atarım bir yere yazık olur gençliğime.
Tabi ki çıkarım neden olmasın ona vurup (sevişmek) intikam almış olurum sırf bu yüzden pkk lılarla çıkan erkekler tanıyorum.
Hayır tabi ki. Asenanın yari Bozkurt olur ne hdplisi Allah korusun
ben cıkmam. hdp li ve akp li birisiyle muhattap olmaktan hoşlanmıyorum.
Nefret kelimesi uygun değil insanları kutuplastirmayin
pkklılarla işim olmaz.
Hayır tabikide hepsinin anasını seveyim serefsizlerin
onlar önce ermeni mandasından çıkıp kürtleri savunsunlar
Büyük konuşmak istemiyorum ama hayır.
hdp nin acısını o kızdan çıkarırım, dolayısyla çıkarım.
Hakli olarak ailem red eder beni😶
MHP'li olmayan kimseyle çıkmam
büyük söylemek istemem ama asla
1 dkda 50 kişi.. Maşallah Türkiyem
O 14 vatan hainine kızgın demir sokacaksın
Hayatta işim olmaz öyleleriyle...
Mhpli olmayan erkekle işim olmaz 😂
Bir Hain İle Sevgili Olunmaz
Değil evlenmek muhatap bile olmam
Öğrendikten sonra direkt soğuma gelir zaten.
Bogazlamak icin yaklasirim yanina sadece
Bu Andama EIG var !
@Aquarius-man Tesekkurler Andam😊
benden uzak Allaha yakın olsunlar.
Niye hdpliler uzaylı mı?
Zor gibi ama yakında Hdp de kalmyacak zaten
Hayır asla hainlerle isim olmaz.
Kafama sıksan yüzüne bakmam.
Vatan haini kanı bozuk insan ile ne işim olur.
Büyük konuşalım diye mi sordun soruyu?😄
Yok kuzu aklıma bile gelmedi
Ne isim olur vatan hainleriyle pisler😡
Hayır hepsinden iğreniyorum
Napacak Keleş sıkmayı c4 koymayı mı öğretecek :D
Teröristle ne işim olurla..
Hayır nefret edilesi varlıklar
hayır, Görsem zaten... m
pipimi keserim yine sevgili olmam hdp li kızla
Cikarim cok tahrik edici olur :)
Ne akp ne hdp benden uzak aman aman
Hayır Hainle birlikte olmam.