Yahudiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yahudiler neden bu kadar zengin?

Rothschild, Rockefeller, Bill Gates, Mark Zuckerberg gibi dünyayı yöneten şirketlerin ailelerinin hepsinin Yahudi olması sizce tesadüf mü?
Hepsinin İsrail'e dayanması ve İsrail'in tek sözü ile savaş başlatmaları ve bitirmesi ortalığı karıştırmaları tesadüf mü?
Ve şu an ülkemizde olan iç karışıklık tesadüf mü? Irak'dan 2 dolara alınan petrolün 100 dolara "Rothschild" ailesi tarafından Çin'e satılması tesadüf mü?
Suriye'de çıkan savaş tesadüf mü?
- Bence hayır hiç tesadüf değil. Düşünüyorum da oyun sadece Türkiye üzerine değil dünya üzerine bunların başında da İsrail duruyor koskoca Amerikayı yönetiyorlar.
- Çok tuhaf, çok.

Güncellemeler
+1 yıl
Bazı arkadaşlar güçlülük, çalışkanlık, eğitim gibi konular diyerek Yahudileri övmüş ve Müslümanları kötülemiş.
Fazla işi tartışmaya dökmeyeceğim. Benim burada belirtmek istediğim ana konu "İnsanlar para için öldürülüyor" bakışı oluşturmaktı.
Tabii ki herkes daha yukarıya çıkmak ister ama bunu kirli işlerle değil temiz işlerle yapmak daha güzel değil mi? Ben böyle isterdim. Bu konulara biraz düşkünüm çünkü masum insanların ölümüne katlanamıyorum. Az paran olsun ama adam gibi yaşa.
Yahudiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yahudiler neden bu kadar zengin?