Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan KABA DİL KULLANMADAN anlatabilir mi?
Cevabın nedir?
Gündem konusunda 3,7b cevap paylaştı. Oruç konusunu bilmiyorum araştırmadım kardeş ama haber sitesinde bir belge yayımlanmıştı Atatürk bizzat askerlere namaza kılın yazdırmıştı belge yalan ya da gerçek bilemem ama Atatürk insan ayrımı yapmazdı bundan eminim. Annesi de başı örtülü eski zaman annelerimiz gibi idi.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tutuyorda olabilir tutmuyorda olabilir. Merak ettim bende, bu konuda pek bilgim yok.
00 Yorumla
Bu konu bence çok gereksiz. Bilip Atatürk'ü ona göre mi bir kalıba sokacaksın? Ben şahsen alkol kullanmıyorum, ama O içiyormuş, ee soğuyayım mı şimdi? Vatana millete yaptıkları ile bakmak lazım din adamı değil ki Atatürk..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna bakarsanız elektriği bulan adamda tutmuyordu, telefonu bulan adamda oruç tutmuyordu, ama bunları günlük hayatta herkes fazlasıyla kullanıyor demi. İnsanları özel hayatlarıyla değil yaptıklarıyla yargılayın.
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
35Cevap
+1 yılBilmiyorum, benim için önemli değil.
Ben bile tutmuyorum bazen evde rahatım Atatürk onca iş yapmış tutmayabilir.20 Yorumla
+1 yılRahmetli cepheden cepheye koşuyordu. Ne yani oruç tutmayıp namaz kılmadı diye cehennemde mi yanacak? Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuş gelmiş geçmiş en büyük ve en asil lider.
30 YorumlaGündem konusunda 644 cevap paylaştı. Tutsa bize ne, tutmasa bize ne..
Mercedese veya volkswagene binmeden önce almanların oruç tutup tutmadığını sorguluyor musunuz?30 YorumlaKendisi ateistti. Dolayısıyla İslâmî ibâdetlerle iştigal ettiğini zannetmiyorum.
486 Yorumla- +1 yıl
@DarwinTeorisi darwinci arkadaş. Adam atatürke hakaret ediyor. Sen bana allah seni cehennemde sonsuza kadar yakacaktı diyorsun ne alaka?
- +1 yıl
@DüşünürKişi hakaretmi ediyor
- +1 yıl
@DarwinTeorisi sen hangisine yorum yazdığının farkında mısın? Ben sana sövüyorum ve o başlayan bir küfür ediyorum farzet sonda diyorum ki bu onun için iltifattır? Hakaret mi olur iltifat mi
- +1 yıl
@DüşünürKişi yani ateistlikte iyi bişey onun için diyebilir
- +1 yıl
@DarwinTeorisi dostum son anına kadar yanındamıydın? Belki son anda şehadet getirdi. Belki deistti belki ateisti adından bu kadar emin değilsin. İnançsız yaşayan bir toplum yok olmaya mahkumdur.
- +1 yıl
@DüşünürKişi asdasdasdasd ne yani kanada alaska izlanda norveç bunlar nerdeyse ateisttir ve çok huzurlu ülkelerdir. Asıl islam ülkelerini görüyoruz ne haldeler.
- +1 yıl
@DarwinTeorisi kardeşim "Kör bir insana rengi anlatmak ne kadar imkansızsa, cahil bir insana laf anlatmakta o kadar imkansızdır.! Bir cahil için ellerini yormanı istemem.!
- +1 yıl
@DarwinTeorisi dostum tarihe bir bak :) İsmini söylediğin ülkelerde eğitim seviyesi yüksektir. Ayrıca neredeyse diyorsun. Dediğin ülkeler saf kesim mi?
- +1 yıl
- +1 yıl
@DüşünürKişi Din diye bişey yoktur nokta.
- +1 yıl
@DarwinTeorisi Peki dostum madem din yok git hristiyanlara, müslümanlara ve diğer din mensuplarına anlat. Bana göre var. Dinsiz toplum düşünülemez. Al sanada oku güzel rus yazarımızdan kitap okursun değil mi dinsiz? Din nedir? - Tolstoy
- +1 yıl
- +1 yıl
Atatürk ateist değildir!
- +1 yıl
@akşambabanasöylee yemediğim laf kalmadı. Hiç bulaşma medyanın Atatürk'ü dinsiz diye lanse etmesi bunların işine geliyor
- +1 yıl
Müslüman olmadığı kendi el yazısıyla sabittir:
www.google.com.tr/search
@akşambabanasöylee - +1 yıl
Poponuzdan element uydurmayin
- +1 yıl
@Merakliköfteee https://m.youtube.com/watch?v=I4iyTI5xJdQ
- +1 yıl
- +1 yıl
Çocuk, sana adamın kendi el yazısını gösteriyoruz, daha ne yapalım inanman için? Ben uydurmadım ki ateist diye. Keşke müslüman olsaydı ama değil işte. Adam kendisi "benim bir dinim yok, bazen bütün dinler denizin dibini boylasın istiyorum." diyor, siz zorla adamı müslüman yapmaya çalışıyorsunuz. Pardon da hasta mısınız siz?
Çocuk derken? ilk önce nasıl konuşcağını bir öğren ayrıca hasta sensin bir o kadar da karaktersizsin 😊.
- +1 yıl
@akşambabanasöylee Din yoktur ve bu konuda Atamızda sonuna kadar haklıdır dini inancı olmadıgı için dahada çok bağlandım Atamıza.
- +1 yıl
Atanın hitap şekliydi ya "çocuk" belki sen de seversin dedim. Karakterimin zekâtını versem yedi sülaleni ihya eder. Mesele o değil... Söylediklerime bir cevabın var mı, ondan haber ver? Ben fikirlerimi desteklen deliller gösteriyorum sana, sen gösterebiliyor musun?
Senin bize gösterdiğin deliller ne kadar doğru olabilir? ne kadar cok delil görüyoruz hepsi yalan olabiliyor peki sen bunun doğruluğunu garanti verebiliyor musun?
- +1 yıl
Seninle sonuna kadar savaşırım biz Kemal'in askerleriyiz 😊
- +1 yıl
Dedim ya, onu da gidip Türk Tarih Kurumuna, Andrew Mango'ya, Kâzım Karabekir'e, Rıza Nur'a, Yakup Kadri Karaosmanoğlu'ya, Falih Rıfkı Atay'a, Cemal Granda'ya, İsmet İnönü'ye ve daha onlarcasını sayabileceğim isimlere sorun. Ben de onların yalancısıyım. Ve bu güne kadar onları yalanlayan biri çıkmadı.
madem onların yalancısısın onlarda yalancı bu ülkeyi Atatürk kurtardı ne kadar çok öldürmek istediler ayağını kaydırmak istediler en yakın arkadaşları bile Atatürkün düşmanıydı?
- +1 yıl
nerden biliyorsun caminin onunla alakalı olmadığını? bende delillerin yalancısıyım 😊 ?
- +1 yıl
Bu kadar bu liderin hala ateist olmasını savunduğunuza hala inanamıyorum.
- +1 yıl
Ayetten "safsata" olarak bahseden biri nedir sence?
www.google.com.tr/search
Senin attığın o delilse eger benim attığım a cami Atatürkün ilk yaptırdığı camidir.
- +1 yıl
Ben bunlara inanmıyorum Atatürkün dinine bağlı biri olduğunu biliyorum ve ben bu tür Atatürkü unutturmaya çalışan ve iftiraya uğratan şimdiki topluma inanmıyorum.
- +1 yıl
Ha bu arada o camiyi yaptıran isim Abdurreşid İbrahim Efendi'dir. Kendisi aslen Kırımlıdır. Bir dönem Rusların baskısından kaçmış ve 1946'ya kadar Tokyo'da yaşamış ve o camiyi de o yaptırmıştır. Daha sonra da hükûmete hibe etmiştir. Dahası Türk Büyükelçiliği, caminin bulunduğu arazinin büyük bölümünü satmıştır.
Gidin ozelde konusun ya surekli bildirim geliyo
- +1 yıl
bencede herkes düşüncesini paylaşsın 😂
- +1 yıl
Ataturk u karalama calismalari cok fazla o yuzden her gördüğünuze inanmayin. Ayrica Ataturk un manevi kizi her cuma oruc tuttugunu soylemisti bir programda
- +1 yıl
Bira içirdiği manevi kızı mı?
https://i.hizliresim.com/jnBlqj.jpg
@Merakliköfteee - +1 yıl
Ben sana bişey deyim mi 30 yaşında mısın bilmiyorum ama sizin Beyninizi yıkamış lar 😊
- +1 yıl
O malt be cahil :)
- +1 yıl
Biliyorum ona göre konuşuyorum zaten 😊
- +1 yıl
@akşambabanasöylee sana demedim :) O 3 tane filozofa diyorum
- +1 yıl
neyse ne artık doğru belli zaten 😊
- +1 yıl
"Kraldan çok kralcı" diye sizin gibilere diyorlar. Orda ne içtiğini kadın kendi ağzıyla söylüyor:
https://www.youtube.com/watch?v=Y9RtLdAFWVg
@DüşünürKişi @akşambabanasöylee - +1 yıl
olabilir kardeşim Atatürk içebilir içmiş olabilir , bende savaşta o kdar asker kaybetsem bende içerim sıkıntıdan?
- +1 yıl
Biraz mantıklı düşün o kadın çoçukluğu hatırlar mı? Hiç mi insan bilginiz yok. Atatürk böyle bişe niye yapsın. Karalama yapıyorsun. Aç ilber ortaylı, sinan meydan gibi kitapları oku! Böyle tanrı tanımamazlık ve inkarla bişe yapamazsın.
- +1 yıl
sen bu zihniyetle isteğin kadar delil araştır isteğin kadar öğren yine bir yere varmazsın. Sanane kardeşim ya adam içmişse evlenmişse sanane sen şu an evinde huzurlu oturuyorsun bu adam sayesinde bu şekilde iftira atarak günahlarını alıyorsun adam tüy gibi oldu devam et 😊
- +1 yıl
madem ateist o zaman o camiler ney o inkilaplar ney? sen cok Müslümansın ya sen kurtarsaydın ülkeyi o zaman?
- +1 yıl
İftira atmaktan Allah'a sığınırım. Hele ölmüş birine iftira atmaktan iki kere Allah'a sığınırım. Diriden helallik alırsın da ölüden alamazsın. Adam müslüman falan değil. Bunu kendi el yazısından da biliyoruz, son meclis konuşmasında kendi sesinden de. Diğer arkadaş videosunu atmış yukarda, izleyin. Bunca delil ortada dururken hâlâ onun müslüman, dindar biri olduğunu iddia ediyorsanız, ancak akıl sağlığınız için dua ederim size. Yapacak başka bir şeyim yok. Mahşer günü hesap anında sorulduğunda "Ben uyardım ya rabbi, inanmadılar" derim, sıkıntı yok.
Oruç başıma vurmadıda. Sana din diye yalanı. Tarih yerinede karalamayı öğretmişler. Yaptıklarının mantıklı bir açıklaması yok. Sanki adamın son saniyesine kadar yanında durdun. Bir insan bir çoçuğa niye bira içirsin. Ki farzet ki içirdi o yaşı insanlar hatırlamaz bile hangi kafa yapısandasın bilmiyorum. Umarım hayatını boşa yaşamazsın. Belli olan şeyleri değiştirmek kimsesin haddine değil. Farzet ki ateist son zamanda ne olduğunu nerden biliyorsun? Bir kişi yalan söylemişse. Din düşmanı, alkolik, vatan haini gibi lanse edersen. Atatürk bişe kaybetmez sen sadece vaktini kaybedersin. Umarım doğruları bulursun.
- +1 yıl
Ya bir git bize müslüman ayakları yapma sanane peki cok Afedersin de sana batıyor mu ateist olması?
- +1 yıl
Bana bir şey battığı yok arkadaşım. İster putperest olsun, ister yahudi, ister hristiyan. Hesabını kendi verecek. Beni ilgilendirmez. Ben size hayret ediyorum. Adam sayısız yerde müslüman olmadığını belirttiği halde size ne oluyor da zorla müslman yapmaya çalışıyorsunuz? @akşambabanasöylee
- +1 yıl
Cumhuriyet Yalanları 1 ve 2'yi oku! Dediklerine cevap verilmemişse. Tamam
- +1 yıl
İslâm'da hükümler zahire göre verilir. Kendisinin icraat ve söylemlerinden müslüman olmadığı açık ve net. Zerre kadar şüphe yok.
Videosunu attım, kadın kendi ağzıyla diyor "bana bira içirirken" diye. Siz hala aklama peşindesiniz. Arkadaş içen kişi diyor içen kişi, başkası değil. "Bana bira içirdi" diyor. Birayı o içti, kafayı siz mi buldunuz, anlamadım ki... @DüşünürKişi - +1 yıl
Sen harbi cahilsin. Git azıcık beyinle ilgili araştırma yap. O yaşı hatırlamaz sana diyorum insan. Beyin siler diyorum hala kalkıp bana diyorsun ki video var. İnanmak istemeyen yüzlerce sebep bulur. Allah hidayet versin eğer ben hatalıysam banada versin. Ben sana kitap atıyorum. Oku hepsine cevap veriliyor diye sen kalmış trt belgesel atıyorsun. Kadının Atatürk düşmanı olmadığının kanıtı nerde? Savaş zamanında alkol ve sigara içmişti. Tamam ama bu hala bir çoçuğa bira içermeyi açıklamaz. Kanıtlara sorgulamadan inanırsan yakında dinsiz olup çıkarsın. İslam mantık, hoşgörü ve akıl dinidir. Dahada inanmıyorsan yorum bile yazma sen haklısın aynen devam et. Allaha kul hakkkını ödeyebilirsen ödersin
- +1 yıl
benim için de önemli değil ne olduğu bende cami resmi attım fakat bu da bir delil de ama inanmıyorlar , sizin de bana attığınız delillere ben inanmıyorum.
- +1 yıl
@akşambabanasöylee instagram, twitter, facebook ve tv yanıltıcıdır. Düzgün kullanıysaydı şu an daha iyi durumlarda olurduk.
- +1 yıl
Evet. Sosyal medyada bir sürü Atatürk düşmanı var bir şey doğru olsa bile yanlış olarak gösteriyorlar sende bunu delil olarak sayıyorsan ve inanıyorsan beyin falan kalmamış sende.
- +1 yıl
@akşambabanasöylee insanlarda vicdan kalmadı ki. Sözde ülkenin çoğu müslüman işte. Bir peygamberin hedeflerine bak birde ümmetin yazık. :)
- +1 yıl
Bana bak çocuk. 7 gün sonra 31 yaşıma giriyorum. 14 yaşımda ben bu işleri kurcalamaya başladım. Binlerce kitap okudum bu mevzularla alakalı. Devlet arşivlerini, kütüphaneleri mesken tuttum. Sinan Meydan gibi 3-5 tane yeni yetme çarliston meşrep yazar bozuntusunun kıçından uydurduğu hadiselere kanacak kadar saf değilim. Bu güne kadar bir kişi çıkıp da bana delil gösteremedi söylediğim şeylere karşı. Gösteremez de...
Kadının "Atatürk düşmanı olmadığının kanıtı ne?" diye sordun ya? Hah, şimdi Google'a gir ve "Ülkü Adatepe kimdir" yaz, gerisine karışmıyorum. @DüşünürKişi - +1 yıl
Haklısın. Daha fazla senin seviyene düşmek istiyorum golge bey 😊
- +1 yıl
Tabirlere bak 31 cl'lik. Aynen devam et. 10-12 sene sonra görürüz seni. Yeni yetme dediğin adam sen büyük. ;) Okul okumuş, Araştırmacı doğrunun yanında. Sana söylüyorum delilleri yeni yetme. Mısıroğlu bir sen ikisin
- +1 yıl
ahah böyle yanmış bir beyin ve sulandırılmış bir seviye istemiyorum Sağol..😊
- +1 yıl
Ahaha bak işte dediğim gibisin :) Aç adamın tarihine bak. Ne haltlar yemiş. Senin gibi adamlar kula kulluk eder. Sonra Allah Allah der hadi yoluna büyük abi
- +1 yıl
Yavrucum, sizin gibilerin yapabileceği tek iş, çamura yatmak. En büyük icraatınız laf salatası işte. Ben devlet arşivlerinden öğrenirim, sen Sinan Meydan'dan. Neyse, şimdi işlerim var, gitmem lazım.
Ha bu arada şunu da söyleyeyim: Yüreği yeteniniz varsa, güvendiğiniz ne varsa toplayın gelin karşıma, tartışalım. Yerim-yurdum belli. Mesaj atmanız yeterli. Tüm masraflarınız bana ait. @DüşünürKişi - +1 yıl
Al sana hikayesi
kızına küçük yaşta bira içirip yavrum bunun tadı bu zararı yararı olanı bu yazlan bu bunları bil ilerde seçimlerini buna göre yap sonuçta hayat senin diyen ailemin kimden esinlendiğini kanıtlar. hiç anormal gelmemekle birlikte yobazların anlamayacağı kadar mantıklıdır.
- +1 yıl
En son yorum ekşiden hani en saçma açıklaması. Diğer resmi açıklamalarda bunlar;
odatv.com/mob_n2.php - +1 yıl
@goLge kardeşim cahiller laf anlatmak için epey mücadele verip, yazmışsin gördüğüm kadarıyla ama daha fazlasına grk yok anlatamazsın.! Konuyu daha fazla uzatmaya grk yok benim kendi şahsi rasyonel düşüncem odur ki aklını mitoloji de Muhammed e kiraya vermemiş her düşünen ve sorgulayan aklı başında bir birey Ateisttir.! Atatürk te bunun en güzel örneğidir. Ateistliginin yanında o bir diktatör dude.! Ama "DAHİ DİKTATÖR"
- +1 yıl
@angmar55 bu durumda sen gölge isimli arkadaşa hakaret ediyorsun. Aynı zamanda Atatürk'e iltifat yapıldığını düşenerek yorum yapıyorsun. Senin gibi inançsız birinin Muhammedi sorgulamadı garip. Sen gir evrim kafasında havuzlarda yüz, karı-kız peşinde koş. Sonra gelirsin bu din konusuna
- +1 yıl
Siz hala konusuyomusuz ya 😄😄
- +1 yıl
@angmar55 2/BAKARA-13: Onlara, “İnsanların inandıkları gibi siz de inanın” denildiğinde ise, “Biz de akılsızlar gibi iman mı edelim?” derler. İyi bilin ki, asıl akılsızlar kendileridir, fakat bilmezler.
+1 yılBilinenin aksine tutardı.
Manevi kızı Ülkü'nün anlattığına göre Cuma günleri tutarmış. Ve kardeşi Makbule Atadan'ın anlattığına göre de Kadir Gecesi ve Berat Kandilinde de oruçlu olur, mümkün olduğunca da Makbule Hanım'a gelir, orada iftar yaparmış.00 YorumlaGündem konusunda 524 cevap paylaştı. Bizi ne ilgilendiriyor ki böyle sorular nasıl aklınıza geliyor anlam veremiyorum.
20 Yorumla
+1 yılTutsa ne olur tutmasa ne olur. Din konusunda bana uyun , en iyi müslüman benim diye bir iddisı olmadı ki hiç onun.
00 Yorumla:) kemalistler nedense bu gibi konuları hiç gündeme getirmedikleri icin bilmiyoruz 😊 Herkes kendi amelinden sorumludur.
00 YorumlaYahu biz nereden bileceğiz adam ölmüş gitmiş yanında değildik hem tutsa da tutmasa da dini inancı bizi ilgilendirmez yaptıklarına bakmak lazım şimdi oruç tutanlar sanki çok mu vatan sever ;)
20 Yorumla
+1 yılBu sorunun muhattabı Allah canım KS üyeleri değil..
10 Yorumla
+1 yılTutsa ne olcak tutmasa ne olcak. Tutmadığında bize sağladığı muazzam yararları
bir kenaramı atalım10 Yorumla- Gündem konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yıl1- Adamın orucundan sana ne?
2- Nerden bilelim oruç tutup tutmadığını?
3- Günahı ya da sevabı sana mı yazılıyo lan?31 Yorumla- +1 yıl
he valla yürü beeee
Bir insanı lider yapan , kendi için yaptıkları değil , başkaları için yaptıklarıdır...
20 Yorumlahayir tutmuyordu o galiba Musluman degildi yahudiydi ama 100% emin degilim
00 YorumlaKendi hakkinda kendi anlattiklarina bakilirsa hayatinda hic tutmadi
00 Yorumla
+1 yılTutmuyordu oruç tutarken hiç fotografını görmedim (hülooğcu)
10 Yorumla
+1 yılManevi kızı yanlis hatirlamiyorsam her cuma tuttuğunu soylemisti bir programda ve namazda kıldığını söylemişti
00 YorumlaYa size ne insanların özel hayatından? Bıkmadınız mı?
00 Yorumla
+1 yılDurduk yere niye kendini aç bıraksan sizin gibi cahil miydi o adam
10 Yorumla
+1 yılUlan milletin dininden inancından oruç tutmasından size ne
10 Yorumla
+1 yılAtatürk ben ömrümde iki şey tuttum biri oruç diğeri Fenerbahçe derdi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMüslümanlara zul*m yapanların oruç tutacaklarını sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılo sevabı başka yerlerden aldı, bunları kafaya takma
10 Yorumla
+1 yılataturk oruc tutmazı acıkcası bu gercek inancı zayıftı allah la onun arasında tabı
00 Yorumla
+1 yılbunu neden merak ettiniz onu merak ettim bende :D tutsa ne olacak tutmasa ne olacak :D
00 Yorumla
+1 yılya kızım senin işin gücün yok mu senin amacın Atatürk'ü dışlamak aşağılamak.
00 YorumlaCehennem diye birşey olsaydı dersim katliamını yaptığı için cayır cayır yanardı
00 Yorumla
+1 yılönder alkolik nasıl oruç tutsun ki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltutar tutmaz sanane? elalemin derdi senimi gerdi?
00 YorumlaAllah belanızı versin.
00 Yorumla
+1 yılkonu hakkında bılgım yok
00 Yorumla
+1 yıltutmuştur neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılgerçekten çok mu merak ediyorsun bunu :)
00 Yorumlahyr içki içen biri oruc tutar mı
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka nerden biliyosun içki icip oruc tutan yok mu ayrica?
+1 yılAlkol alan adamın oruçla ne işi olur sence ^^ ?
01 Yorumla- +1 yıl
canım ne alaka?
Gündem konusunda 592 cevap paylaştı. müslüman olmayan biri niye oruç tutsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüce atamız 365 gün oruç tutardı :(((((((((((
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@OnrKN yok :(
+1 yılkendi tercihi bizi ilgilendirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanmıyorum ben tutabileceğini
00 Yorumla
+1 yılhee tutuyordu D:D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbize ne? gerçekten müslümanın diyene ne?
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum
00 YorumlaBilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
10 Yorumlaşarap içiyodu
10 Yorumlane fark eder.
00 Yorumla
+1 yılNe bilek kanka
00 Yorumla
+1 yılGörmedim 😄
00 Yorumla- Gündem konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem
00 Yorumla bizene değil mi
00 Yorumlaevett
02 Yorumla- +1 yıl
Hayırdır sahuru beraber mi yapıyordunuz?
- +1 yıl
@AlevliHatun hayıdır seni mi alevlendirdi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsalla :)
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği