HDP logosuna pkk ambleminin konulduğu iddia ediliyor. Yapraklar birleştirildiğinde pkk yazısı ortaya çıkıyor. Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben size resmin oynanmamış, orjinal halini koyuyorum.
ben bir aralar amblemlerin altında sübliminal mesajlar arıyordum bunu da baya inceledim fakat bir mesaj bulamadım sadece farkettiğim şey bütün yıldızlar bir dizi oluştururken orta sağda kızıl bir kalp var. belki bunu kasten yapmışlardır
Yahu Isterse Öcalan fotografi amblemleri olsun, isterse Türkiye Bayragi ! PKK ile iliskileri kabak gibi ortada. Bana ne ötesinden berisinden. Yok ambleminde PKK varmis yok yokmus vs..
😂😂😂 PKK demek partiya karkaren Kürdistan demek yani Kürdistan işçi partisine HDP ise halkların demokratik partisi yazısı aynı olmasa bile anlamlar aynı. birisi Kürdistan der diğeri halklar der. Ne fark eder?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani HDP= Pkk diyorsun? Bunu sizlerde kabul ediyorsunuz?
PKK bizim askeri gücümüzdür. Durumunu basiri ile yürüttü. HDP bizim dunya çapında siyasi kanalımızdir. İsimler farklı dusunceler hep birdir. PKK askeri kanat olarak çıktı halktan çıktı ve o şekilde ırak ve Suriye de taban oluşturulup fedarasyon ilan edildi. HDP bizim meclisten siyasî müzakere ve devletler arası tanınma ve isteklerimizi kabul ettirme çabasıdır. Bunları biz hiç inkar etmedik. Hatta cemaat geçen gün bir video paylaştı. HDP hep aynı çizgide aynı durum ilerledi. Değişen bir durum yok Kürdlerin bağımsızlık partisi olacaktir.