Şeriat kuralları ve şeriat sistemi Türkiye'ye gelseydi ne yapardınız
Cevabın nedir?
+1 yılYaşasın bütün kafirlerin kafalarını kesecez İsidli kardeşlerimizle birlikte 1+3 kadın hakkımız var oh be mis gibi ahzhxfjdd. Şaka ya keşke gelse sukrederdim hırsızlar katiller teröristler vatan hainleri tecavuzculer İslami yanlış anlatan münafıklar çocuklara tecavüz eden hocalar vs vs bunların hepsi 1 güzel topragin altına sokulur , ülkeye azıcık huzur gelirdi. 1 daha biri suç işleyeceği zamanda kendini frenleyebilirdi. Dusunsene hırsızlık yapacaksın elin kesilecek calda goreyim seni. Bu arada saldıracak olanlara şimdiden söylüyorum hepinizin mk
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 644 cevap paylaştı. Elime bir sopa alıp sokağa çıkar, tüm taytlı ve dar kotlu süslümanların bacaklarına bacaklarına vururdum..
Şeriatı başımıza getirenler, şeriata göre davranacak.. Herkes seçimde verdiği oyun sonuçlarına katlanacak.. Ülkenin kaderini belirlemek çocuk oyuncağı değil..
i.sozcu.com.tr/.../15.jpg00 Yorumla
istemem şeriat görüyoruz arap ülkelerini ne haldeler kadınlar erkeklerden izinsiz hiçbirşey yapamıyorlar bile çok çağ dışı bir sistem. ayrıca ben Türküm arap değilim arapların uyguladığı hiçbirşeyi de sevmem. umarım gelmez isteyen varsada gitsin arabistana, irana! herzaman en iyisi laiklik.
00 Yorumla
+1 yılÜlkede adalet yok ki şeriat gelsin. Şeriat gelirse yobazlara gün doğacak. Ülkede zaten yeterince sorun ve pislik var bir de toplu kadın katliyamları eklemeyelim rica ediyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Allah uzun ömür versin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
53Cevap
Cihana hukmetmek icin kolari sivazlardam nerede bir zalim var onun tepesine binerdim allah icin yeterki imkan destek veren bir kanun hukum devlet olsun olucakta turkiye insallah ben gorumuyum bilmem ama cocuklarim gorsun isterim seriat asla ve katta kotu degildir turkede cok yakisir tabiyatindan oturu. Asla iran sudan gibi dusunmsyin turkteki seriati osmanli bunun ornegidir acin bakin tarihe bukadar ovguye adaleye esitle nasip bir milet olmusmu uzun sure.
10 Yorumla
+1 yılŞeriat tam anlamıyla müslüman olan kişiler tarafından uygulanmalı çünkü kuran hükümlerinin geçmesi demek ve bu gunumuz turkıyesınde müslüman kimlikli musluman olmayan kısılere agır gelir müslüman olmayanlar zaten kendi dinini yasar dıgerlerıne zararı olmadıkca bı sıkıntı yasamazlar tabı bir parantez acmak lazım dünyada gercek serıatle yonetılen bır ulke yok.
00 YorumlaSevinirim. Millet şeriatı kafa kol kesme saniyor ancak öyle değil. Tabi onlar da haklı yıllar boyunca kulaklarına böyle söylendi. Ben araştırdım tam olarak ne olduğunu öğrendim. İsterim de ülkeme gelmesini.
22 Yorumla- +1 yıl
Hiç güleceğim yoktu. Ayetlerde bile açıkça belirtiliyor hırsızlık yapanın elini kesin diye. Ve evet şeriatı tam uygulayan da arabistan. Sen eğer bu ülkeye şeriat? ( ki böyle birşey istemek bile suç sayılmalı turkıye cumhurıyetı bır butundur ve yonetım seklı degıstırılemez ) geleceğini , ve o şeriatte kan dökülmeyeceğini , dünyanın bize hayranlıkla aa ne kadar güzel şeriat uyguluyorlar kafa kol kesmeden diye düşünüyorsan hayal alemlerinden bir zahmet uyanıver cunku laiklikiği bile başaramayan bir ülkenin şeriatı başaracagı komedi. Emin ol ortalık kan gölüne döner. En başta baştaki hırsızlara uygulanması gerek.! Sırf sen kendı zevklerını dusunuyorsun dıye baskalarının hayatını cehenneme cevıremezsın. Laıklıkte herkes eşittir.
+1 yılDin bireyseldir
dini özgürce yaşayabilmek için Laiklik şarttır
mantıklı düşünen her insan şeriatın Bizlere uymayacağını anlar.43 Yorumla- +1 yıl
Osmanlıda herkes dinini yaşadı yahudiler hristiyanlar Müslümanlar iç içeydi şeriatta insanın gücüne giden hiçbir şey olamaz sen başkasını taciz etmezsen tabi
- +1 yıl
Sana anlatıyorum anlatıyorum anlamıyonki ztn işin gırgırındasn
+1 yılŞansıma küserdim.
21. yüzyıldayız derdim. Bir yerde Avrupa, bir yerde Amerika, bir yerde Japonya var derdim. Benim doğduğum ülkeye bak derdim birde.
Büyük ihtimal diğer ülkelere vatandaşlık başvurusunda bulunurdum.00 Yorumla
+1 yılNeye göre şeriat?
İslam kurallarına mı yoksa kendi islamını yaratan ışid benzeri zihiniyete göre mi?
İslam kuralları özgürlük kavramının nirvanasıdır. Kendi şariatını yaratan zihiniyetlerin ki ise adaletsizliğin nirvanasınıdır.00 Yorumla
+1 yılİhtilal yapardım bu memlekette Türkçüler bitmez Arap'lar Arabistan'a burası Türk'lerin otağı panpa
cCc Baykuş Reyiz cCc
#inciheryerde37 Yorumla- +1 yıl
@blond_ 🐺🐺🐺🐺🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
- +1 yıl
Türk ile İslam kelimesi 1000 yıldır bütünleşmiş durumda. Bu çemberin dışına çıkmak istersen sen bilirsin 1000 yıllık tarihi reddetmek istersen...
- +1 yıl
@RossGeller nan bin yıldan önce 10 bin yıllık tarihim var benim ben bin yıl içln 10 bin yılı çöpe atmam
- +1 yıl
Türk, yaratıldığı günden beri Allaha inandı dostum haberin yok mu senin gök tanrı inancından?
- +1 yıl
@RossGeller güzel kardeşim biz İslamı TÜRK gibi yaşarız Arap gibi değil sen bunu anla sadece 😊
- +1 yıl
Ben de peygamberimin izinden giderek yaşarım dinimi eğer arap diye kastettiğin bu ise. Yok kimi yozlaşmış arap ülkelerinden bahsediyorsan onlara bende karşıyım.
Elimizdeki her imkânla, gerekirse silahla karşı koyardık. Bu ülkenin ortaçağ karanlığına hapsolmaması için gözünü kırpmadan ölüme gidecek milyonlar vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞeriat demek bir ülkenin anayasasının Kur-an olması demektir. Ne de çok kafir varmış sitede İslam hakkında zerre bilgisi olmayan.
46 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@erdemklc Sen bir kaç ay önce atatürk üstünde tartıştığımız herif değilmisin.
- +1 yıl
Selamun Aleykum benden sanabir zarar gelmez Allahın rızası bereketi üzerine olsun. Allahın selamı üzerine olsun dediğin için güzel bir duada denilebilir
Cevap sahibi+1 yıl@erdemklc Kendi hemcinslerinden bu şekilden bahsetmen üzücü. Soruna gelirsen neyi kastettiğini anlamadım daha açık olsan?
+1 yılTurkiyeye şeriat gelse şeriata uymayan yüzbinlerce insan hedef olacağından iş savaş çıkar. Eh napalim yerimizi alırız.
00 YorumlaBir süre mücadele ederdim. Yeterli halk desteği görmezsem bırakır giderdim. Madem böyle istiyorlar bitik bir halde yaşasınlar.
00 Yorumlatek başıma bişey yapamicağım için başka ülkelere iltica talep ederdim ama bir savaş durumu olursa geri döner savaşa katılırdım
00 YorumlaBana fark etmez. Gelebilir.
Laikliğin tecavüzcülere, hırsızlara, itlere gösterdiği müsamahalar olmayacak en azından00 Yorumla
+1 yılZaten şeriatin olduğu bir ülkede yaşıyorum şu an. Suudi Arabistan'da. Bu yüzden şeriatin ne kadar felaket bişey olduğunu biliyorum
00 YorumlaAsmak kesmek kelle uçurmak , hırsızlıktan altın çalmak , asmak kesmek kelle uçurmak. Sözü geldi aklıma. Kırk haramiler zamanı.
00 Yorumla
+1 yılİyi olur. Herkes Hakettiği gibi yaşamalı. Şeriat şu anki Türkiye'deki durumdan ÇOK daha iyidir.
10 YorumlaŞeriat ülkelerinde erkeklere 2 kat daha fazla miras düşüyor, kardeşimin benden 2 kat fazla miras alması hoşuma gitmezdi.
00 YorumlaSevinirm hırsızlar, tecavüzcüler, devleti soyanlar hepsi öldürülür ülke temizlenir..
10 YorumlaÇok abartıyolar gelirse bence dine uygun işlenirse saptırmadan kötü şeyler olmaz arabistan gibi olmayız korkmayın orası krallıkla yönetiliyor ve şeriata ne kadar uyuyorlar orası tartışılır
00 Yorumla
+1 yılbir o eksikti. suriyeliler ıraklilar geldi bir o eksik kaldı
18 Yorumla- +1 yıl
Şeriat gelirse kötü olur demi Allahın kurallarına uyarsın falan sonra azaptan kurtulursan ne lazım sana demi
- +1 yıl
Nazi
- +1 yıl
farkhunda da olabilirim. taşlanarak öldürülebilirm.
- +1 yıl
Cahilsin. Kendini herkesten akilli sanan cahil cühela 😂
- +1 yıl
he he siz de dünyanın gelişmişlignn dibini bulmuş bir millet. biraz sabredn dünya yakında müslümanlara kalacak. diger milletler başka gezegenlere yerleşecek çünkü. o zaman bu gelişmiş zekanızın meyvesini yersniz :D :D :D
- +1 yıl
Millet derken? Az önce kendin irkcilik yaptin. Simdide bir dini millet olarak adlandiriyorsun. Gercekten acayip akillisin. Seni ilk olarak Marsa göndersinler aklinla ordaki yaratiklari öldürürsün sen 😂😂😂😂
- +1 yıl
Osmanlının karşısında kim durabildi onlar kuranla hükmettiler dünyaya peygamberimiz bir avuç insanla dünyaya islamı yaydı kuranla yaptı bunları
- +1 yıl
butter o beynini aldır boşa ağırlık yapmasın
+1 yıloha ne iyi olur özgürce 2023 diye bağırdım sonra kelle giderdi mis gibi
00 Yorumla
+1 yıl:) erkekler 4 kadınla evlenirdi.. Kadınlar köle olurdu
00 Yorumla
+1 yılsiktirolup giderdim iyice arap ülkesi olmaya basladı zaten güzel ülkem
10 YorumlaŞeriati Kabul Etmediği Halde,
Kendisine Müslümanım Diyen
İnsandan, Daha Aşşağılık
insan Yoktur..
(Mevdudi)00 YorumlaBişi yapmazdım napacam, cani pislik insan demeye bin şahit isteyen varlıkların can çekişip ölümünü izlerdim.
00 YorumlaGündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben bişey yapmam hırsızlık yapıp kolu kesilecekler düşünsün.
00 Yorumla- Gündem konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılBasar giderim. Öldüler mi kaldılar mı gram umurumda olmaz. Hatta mevkime göre aleyhlerine bile çalışırım.
00 Yorumla Çok da güzel olurdu şeriattan sadece sapıklar katiller ve hırsız türleri korkar
00 Yorumlabırakır giderdim veya bir direnç varsa kalır savaşırdım
00 YorumlaŞeriati bunlar mı getirecek, bunlar sözde konuşur yapamazlar çünkü ilk başta kendilerine uygun değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelmez oyle sey. Cesedimizi cignemeleri lazim gelmesi icin
00 Yorumlaşeriatın kestıği kol acımaz
12 Yorumla4 tane avrat alıp grup yaparım.
144 Yorumla- +1 yıl
4. avratı alamazsın haramdır grup yapamazsın günahtır (haram mı değil mi onu bilmiyorum grup yapmanın )
- +1 yıl
2 kadının birbirinin mahrem yerini görmesi haramdır yorgan altından yaparsan mekruhtur hiçbir peygamber grup yapmamıştır Hanefi Sünnet alimlerine bak kime öğretiyorsun? @Psychoboy
- +1 yıl
Espiri olsun diye yapmıyorum aga dinime laf ettirmem ilmi cevapla vurur atarım
- +1 yıl
@benimyahu şimdi bak Kuran kısa ve özdür kuranda namazın 5 vakit olduğunuda yazmıyor yani Peygamberimizden biliyorum 1 gecede 9 eşiyle ayrı ayrı cima yapardı her birinde ayrı gusül alırdı. peygamberler gunahsız olduğu için söz konusu bile olamaz yani
- +1 yıl
Aga kaynağını yazmayı unutmuşum Şifai şerif kitabının 1. babından en basında kazığyaz hz. lerinin kitabı hz. enesten rivayet ediliyor (r. a.) bunlar ayrıntı ilim değil ama girmek zorunda kaldım kazığyaz sağlam alim kitap güvenilir yani
- +1 yıl
@benimyahu
- +1 yıl
Aga neden hurafe olabilir aslında ama neden ztn ilim değil bilmesen de olur
- +1 yıl
Yani neden @benimyahu
- +1 yıl
@erdemklc birincisi kuran okudun mu hiç? din öyle birşey değil. kim yatakta ne yapmış ne yapmamış gibi şeyler içermez. ikincisi o bahsettiğin alim peygamberin yatakta eşiyle ne yaptığını nerden biliyor? gidip izlemiş mi? bu mümkün olmadığına göre peygamber eşlerine ne yaptığını mı anlatmış? bu da mümkün değil. eee? kaynağı ne bu adamın? dahası o alim hangi yıllarda yaşamış? araştırdın mı? peygamberin zamanını görmüş mü?
bu tür şeyleri insanlar uydurur. birkaç arapça kelime ile süslerler. senin arapçan olmadığı için humtemelen önemli kelimler söylüyorlar sanıyorsun ama o arapça kelimeler yerinde kullanılmıyor. tamamen anlamsız. yani rastgele yerleştiriliyor. - +1 yıl
Hz. enes peygamberimizin yanındaki evlatlığı eşlerinin odaları ayrı ayrı her birine girip ardından banyo yaptığını görmüş yani izleme falan mesela baban banyoya girdiğinde gorursun 2 tane karısı varsa ayrı odaya gittiğinde anlarsın. aga bu hadisin zinciri var hz. enesten kime ondan kime diye peygamberimiz imizden 300 yıl sonra gelmiş bir alim diğer alimlerinde saygı duyduğu bir zat önemli bilgi olmadığı için kutubi sitlede geçmiyor zaten aga birde peygamber yani her hareketine dikkat edilir kuranda ona uyana büyük mujdeler vardır @benimyahu
- +1 yıl
Aga kaç posta falan yazmıyor sadece o kadarı yazıyor neler yaşadığıda yazmıyor ummetine 4. kasın haramdır neden haram kendisinin 9 karısı olmasına rağmen 4. kadın neden haram olduğunu anlatmamız için kitapta anlatıyor yani 9 kadına gücü yeterdi neler yaptığı nasıl yaptığı falan asla böyle bir rivayet yok @benimyahu
- +1 yıl
@Manyakişte olum bak olay baştan çürük. tabi o zamanlarda tıp biyoloji gelişmemiş. kimse neyin en olduğunu bilmiyor. kadının cinsel anlamda erkekten güçlü olduğu da bilinmiyor. adamın gücü 9 kadına yetiyormuş. öyle mi? bu imkansız birşey. anatomik olarak imkansız. ama o zamanlarda her konuda hurafe yaygınmış demekki. adam sallamış. kabul et işte. elle tutulur şeyler değil bunlar.
- +1 yıl
Aga Endülüsteki alimler bazı sahabelerden saha çok şey bilirlerdi çünkü o donemde bilgilerin hepsi toplanmıştır makamı daha düşük ama bilgileri daha fazla @benimyahu
- +1 yıl
Aga bu peygamber bütün evliyaları toplasan 1 peygamber etmez yani şöyle hz. davudun 99 eşi vardır sahihtir bu bayağı bilinir yani senin benim gibi değil anladın mı 3-4 sahurduz iftarsıd oruç tutuyor melekleri görebiliyor diğer peygamberlerin deniz 12 yerden bolunuyor ateş çiçek bahçesi oluyor yani makamı mahmud anladın mı @benimyahu neyi elle tutuyon aga kıyamet geldiğinde dünya yok olacak
- +1 yıl
@Manyakişte öncelikle türkçe konuşuyoruz. türkçede "sahih" diye bir kelime yok. türkçesi "gerçek" olmalıdır. yani sahte olmayanı ifade eder. 99 eş olayı beni iyice kıllandırdı. nerde yazıyor bu? nerden almışlar bu bilgiyi? sen de şu ana kadar bu bilgiye dair hiçbir kuşku oluşmadı mı?
- +1 yıl
Kardeş peygamber hayatlarına gir oku bütün kitaplarda sitelerde aynı şey yazıyor hurafe olsa her yerde aynı şey yazmazdı hz. suleymanın 700 rivayete göre 1000 hz. nuh 960 sene yaşamış bunlar gayet bilindik şeyler kaynaklarına bakmaya şu an vaktim yok @benimyahu yani peygamber senin gibi değil onun tuvaletini yaptığı yer gül kokardı hz. nuh cibrille birlikte gemi yaptı o donemde kuranda geçiyor aaa lan dur aklıma geldi hz. davudun 100. Yada99. idi eşini alma olayı kuranda geçiyor gir oku kendim okuduğumu şu an gayet iyi hatırlıyorum
- +1 yıl
@Manyakişte olum az aklını kullan yahu. 1000 eşi vardı diyorsun. kaç yıl yaşamış peki? bir kadınla ilişki ortalama 1 saat sürse hesapla bakalım. her birine kaç yılda bir sıra geliyor? bir de sen peygamberler daha güçlü diyorsun. o halde her kadına 3 saat ayırdı diyelim. o zaman kaç yılda bir sıra geliyor? kadının anatomisi de belli. ne yapıyor bu kadar yıl erkeksiz?
mantıksız mantıksız şeyler.
yazar internette de kitaplarda da yazar. internette ejderhalar da yazılıyor. kitaplarda da. bu gerçek olduğu anlamına gelmez. - +1 yıl
Hz. Süleyman'ınki rivayet hz. nuh bin sene yaşamıştır bu gerçektir hz. musa ya da davuddu yani sana şöyle söyleyeyim bunlar senin gibi değiller önceden minare boyunsa insanlarda var bin sene yaşayan hz. nuh var bunlar sana inanılmaz gelebilir bunlara inanmanı beklemiyorum zaten ama peygamberi kendin gibi zannetme 9 eşi var bunları kabul et yani 700 eşle nasıl cima yaptığını falan alimlerde açıklayamıyor açıklamak için uğraşmıyorda çünkü bir değeri yok yani sen peygamberin tırnağı olamazsın ümmeti olursan ne mutlu
- +1 yıl
@benyahu
- +1 yıl
@benimyahu hz. ibrahimi ateş yakmıyor diyorum hala anatomi diyosun
- +1 yıl
Aga ayrıntı diyorum hala uzatıyosun yunan munan bilmemde senin acil dini bilgi öğrenip namaza başlaman lazım @benimyahu neyse çok tuttun Allaha emanet
- +1 yıl
@Manyakişte abi daha bir elle tutulur şey söylemedin. Bunlar bilinir deyip duruyorsun. Anlattıklarının islama alakası yok. Yunan mitolojisinden alıntı bunlar. Benim dini bilgim iyidir. Kuranı 3 safe hatmetmiş adamım ama senin tarih bilgin zayıf. İnternetten araştır. Yunan mitolojisi diye arat çıkar. Oku. Bu yazdıkların ordan alıntı.
- +1 yıl
@benimyahu lan 99. kadını alma olayını bilmiyorsun kuranda geçiyor hala hatim ettim diyorsun elle tutulur ne istiyorsun anlamadım ki peygamberi kendin gibi zannediyon 9 kadına nasıl gücü yetsin siyon kuranı hatim etsen nolur? @benimyahu
- +1 yıl
Peygamberi kendin gibi zanneden bir insansın sana ne diyimki ben valla çok uzattın ya aç biraz peygamber hayatı tefsir oku kurandada ovgusu var biraz mealini oku hatimden önce @benimyahu harbiden uzatıınn
- +1 yıl
@Manyakişte kuranda da peygamberlerin bizim gibi insan olduğu etten kemikten yaratıldıkları yazar. doğa üstü güçleri olduğu nerde yazıyor? hangi sure hangi ayet? söyle açıp okuyacağım. söz. şimdi de sen yunan mitolojisi okuyacak mısın? neen bu kadar korktun? neden bu kadar kaçtın? gerçeklerle yüzleşmek mi korkutuyor seni?
- +1 yıl
Yasin demek ey efendi ey nebi demek burada peygamberimize söyler ey yüce anlamlarıda var burada övgü var habibim senin hayatına yemin olsun yani burda zaten açık senin benim adıma yemin etmez kuran sen ben onun tırnağı olamayız zaten bizden daha kuwetli daha güçlü göğü falan delmiyor taşları yerinden sökmüyor sadece daha kuwetli daha cesur bazı mucizeleride olur peygamberlerin onuda bilmiyosan... @benimyahu
- +1 yıl
@Manyakişte ey hitap ünlemidir arapçada ey yoktur. "ya" şeklindedir. Ya nebi, ya muhammed şeklinde kullanılır. yücelik ifadesi içermez. birine seslenirken de kullanılır. arapça bilmiyorsun sanırım. ayrıca konuyu bulandırma. senden açıkça peygamberlerin doğa üstü (veya insan üstü) güçleri olduğunun kuranın neresinde yazdığını söylemeni istedim. böylece kontrol edip bilginin doğru olup olmadığından emin olacaktım. sanırım böyle bir bilgi elinde yok. ayrıca mitoloji konusuna hiç girmiyorsun. seni bu kadar korkutan ne? bunca yıldır şeriat diye öğretilen şeyin küfür olduğunu öğrenecek olmaktan mı korkuyorsun?
- +1 yıl
Kelimenin neden tamamını almıyorsun mal mısın Yasin Sin yücelik efendilik anlamı katar ey yüce efendi gibi bir anlamı var kuranda habibim diye bahsediyor ayrıca al sana musanın kurandaki mucizeleri 2:60 - Hani bir zamanlar Musa, kavmi için su istemişti, biz de "asanla taşa vur!" demiştik, bunun üzerine o taştan on iki pınar fışkırmıştı. Her kısım insan kendi su alacağı yeri bildi. Allah'ın rızkından yiyin ve için de bozgunculuk ve saldırganlık yaparak yeryüzünü fesada vermeyin. daha bir sürü ayet varda inanki uğraşmaya değmezsin peygamber sana ne yaptı o zaman neden 9 kadın aldı @benimyahu
- +1 yıl
@benimyahu şeriata küfür demişsin aga okyanusa girsen paklamaz beynindeki pisliği
- +1 yıl
şifai şerif kazığyaz yazdım kac kere
- +1 yıl
@Manyakişte "peygamber sana ne yaptı o zaman neden 9 kadın aldı" bu nasıl bir söz? kendini mi kaybettin? tartışmamızda nasıl bir yeri var? ayrıca ben sana "şifai şerif kazığyaz" adlı adamı referans göster demedim. kurandan referans göster dedim. ayrıca ben şeriata küfür demedim. senin şeriat sandığın şey küfür dedim. yani küffardan alınma. yani eski yunan mitolojisi. yani islamla alakası yok. daha da anlamak istemiyorsan bildiğini oku.
ayrıca öyle bir yazmışsınki ağzında salya akmış. burdan öyle görünüyor. kimse için şaşırtıcı değil.
+1 yılşeriatı kötü gösterenlere lanet olsun :D
00 YorumlaGündem konusunda 4,2b cevap paylaştı. msülümanım ben düzgün uygulanırsa sorun yaşamam
00 Yorumla
+1 yılÜlkeye ayak basmazdim.
00 Yorumla:) Gelmez gözüm rahat ol. Biz buradayız.
00 YorumlaDaha fazla yaşamazdım burda.
00 Yorumla
+1 yılBaşka ülkeye giderdim
00 Yorumla
+1 yılAzerbaycana kırgızistana filan giderim
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede şeriat çıksa isyan çıkarırdım
00 YorumlaBilmem sakal uzatırdım herhalde
00 Yorumla
+1 yılNe güzel olurdu valla ^^
00 Yorumla
+1 yılPasaportumu çıkarırdım, gerisi belli
00 Yorumla
+1 yılGeç kaldı bile keşke bian önce gelse.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'ye demokrasi gelse ne yaparsınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 tane karı alır, grup seks yapardım
00 Yorumla- Gündem konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbişey beni etki eden bişey yok
00 Yorumla kaçardm heralde. Allah korusun
00 YorumlaBu soruyu sormak bile komik bence.
00 Yorumla
+1 yılkurala göre değişir
00 Yorumla
+1 yıltvde ölen insanları izlerdik paso
00 Yorumla
+1 yılSaygı duyarım :)
20 Yorumla(((o)
00 YorumlaKaçarım
00 Yorumla
+1 yılKaçarım buradan
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTerk ederim
00 Yorumla grup yaparım
00 YorumlaIyi olurdu
20 Yorumla
+1 yılÜlke dışına devam
20 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi