Abdullah Öcalan'a çiçek veriyor, PKK militanları ile tokalaşıyor ve samimi şekilde vedalaşıyor. Günümüzde ise Vatan Partisi adı altında Atatürkçülüğü savunuyor :)
Atatürkçü olduğunu söyleyen Doğu Perinçek hakkında ne düşünüyorsunuz?
Günümüzde degil 1950lerde kurdugu Fikir Kulüpleri Federasyonundan beri Kemalizmi savunuyor. Ancak Dogu Perincek`i hayati boyunca okumamis bir insanin bu kadar basit suclamalar yöneltmesi de alisildik.
Gelgelelim suclamalara..
Sadece fotograflar üzerinden konusmayi aliskanlik haline getirirsen TSK`nin en degerli isimleri de senin icin vatan haini olur cikar. Misal; Esref Bitlis pasamiz ! img.cdn.turkiyegazetesi.com.tr/.../...rzanii_2.jpg Ama yok arastirma yolunu secersen PKK`ya en cok zarar vermis isimlerin ( Levent Göktas-Hasan Ugur- Turgut Okyay- Hakki Pekin.. ) Perincek ile baglantisina ulasirsin ! Mesela Vatan Partisi icerisinde TSK`dan kac ismin bulundugunu ögrenebilirsin ! https://pbs.twimg.com/media/CZBCVbAWUAAjxcY.jpg Hatta gün olur Türkiye`de PKK`ya sehit vermis tek partinin Perincek tarafindan kuruldugunu, yönetildigi sonucuna ulasirsin ! Sahi PKK ya sehit veren Parti mevcut mu baska? https://i.imgur.com/sYQB7OS.jpg
Cikar göster ! Mesela 12 Eylül darbesini elestiren Kenan Evren`e saldiran yaziyi kalkip Atatürk gibi yorumladigini göster bize. Mesela bak bu da benden sana, Atatürk`e sansür uygulamayan Perincek`in hali ! https://vatanpartisi.org.tr/dosyalar/0/3336.png
"Mustafa Kemal milli burjuva devriminin önderidir ve kurtuluş savaşından sonrada kemalist burjuva diktatörlüğünün başıdır. Kemalistlerin zorba diktatörlüğünü faşizmle karıştırmayalım."
Her tarafa Esref Bitlisin resmini yığmışsın ama yanındaki adam Barzani yani peşmerge başı. Peşmerge ile Pkk aynı şey değil. Aynı zamanda birbirlerine çiçek vererek, sırıtarak veya samimi pozlar vermemişler
Soruya cevap verseydin önce? Bahsettigin kitabi okudun mu?
Yuh ! Barzani PKK degildir mi? Barzani bugün kurulu olan Kürdistan`in basidir ! PKK ile tek sorunu otoritedir. Kim baskan olacak Öcalan mi Barzani mi? Ikisinin de hedefi aynidir..
Ona bakarsan Perincek`in TSK`nin Türkiye`nin en aydinlik insanlarinin sanik sandalyesine oturtuldugu Ergenekon Davasinda taniklar PKK`dandi ! Ahmet Türk cikmis " Yilanin basini ezin diyordu. "
Ona bakarsan 91 yili secimlerinde PKK`ya milletvekili sectirildi, Erdal Inonü ile. Ona bakarsan Oslo Görüsmeleri yasandi, Silivri`ye heyet gönderildi. O zaman PKK da kötü degil mi diyecegiz?
Ona bakarsan PKK MIT tarafindan kuruldu. O zaman PKK`ya da mi iyi diyecegiz?
Birbirine en büyük iki düşman ABD ile SSCB liderleri de görüştü. Ama birbirlerine çiçek vermediler veya samimi pozlar vermediler. Fark burada. Kitap konusuna gelirsek belirttiğim cümlelerin farklı yerlerde kaynakları var kitabın tamamını okumadım
Eger Dogu Perincek i hic izlediysen, onunla karsilastiysan vs. yani taniyabilecegin en ince adamlardan biri :D Bunu cok ciddi söylüyorum. Oraya Perincek siyasi bir ünvanla gitmedi ! Cicegi veren de Perincek degil, Öcalan.
@Teğ-Men apo ile samimi bir şekilde görüştüğünü biliyoruz , bunun yaninda son zamanlarda pkk ile ilgili iyi yorumlar yaptı. Daha fazla bilgin varsa buyur açıkla
O samimi fotograflari yayinlayan bizzat Perincek mesela. Onun haricinde orada bulunan Birand-Altayli-Civaoglu-Hasan Cemal`in aksine orada ne yaptiysa yazdigi kitapta paylasti o fotograflari. Mesela Türkiye`de PKK`ya sehit vermis baska bir siyasi parti genel baskani mevcut degildir; Zeki Ön-Mehmet Ongan-Adil Turan vs.. Mesela o görüsmelerde PKK`ya silah birak diyen baska biri de yoktur Öcalan Tutanaklarinda gecer Mesela TSK`dan ayrilan generallerden erbaslara kadar vatan partisine katilanlarin sayisi hic de az degil bu da biliniyor.
Ya her seyi gec bütün yargi bir fotograf üzerinden buyur o zaman Esref Bitlis de pkk li mi? Tutarsiz mi?
Barzani: Irak`in Amerika tarafindan isgal edilmesi sonucu Amerikan kontrolünde kurulmus Kürdistan`in lideri ! Joe Biden`in bundan daha 1 yil önce Amerika`da basin aciklamasi yaptirdigi ve " ikimizin de ömrü kürdistani görmeye yetecek " dedigi adam !
Kafa bu kadar bir foto yeter algı yaratmak için. hadi sen ne anladıysan öyle farz edelim peki Ataturku daha iyi anlatan ve daha iyi savunan başka siyasetçi var mı memlekette? Bu ne çelişki dimi hangisi ne inanacaksin. Araştır öğren sonra yargila bakalım neler açığa çıkacak fikrinde.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
90ların başında atatürke diktatör demesini nasıl açıklayacaksın peki
Tartışacak havan yoksa iddialı şekilde çıkma karşıma. Kitap oku şunu oku şuna bak diyerek basitçe şeylerle gelme bana de ki böyle kanıt var. Kitap oku diyorsunda adamın bir sürü kitabı var hangisini okuyalım onu bile söyleyemiyorsun yorma kendini
Atatürk bir paravandir. Arkasinda Ermenisi de var Siyonisti de var kanı bozuğu da var... Hepsi de aynı değirmene su taşıyan tipler. Etiket rengine aldanilmamali...
Yahu " yok " Denizler Mahirler ihanetlerle katledildiyse Mustafa Kemaller ölmedi ! Dogu`lar tükenmedi.
Sen eger sol ariyorsan bu karalama kampanyasiyla anlatilan Dogu Perincek kimmis neymis ac oku, mesela kac tane sagci " Biz solu ilk defa böyle ögreniyoruz. " diyerek Vatan Partisine yöneldi onu oku.
CHP-HDP-PKK Solun grami bile degil ! Emperyalizme hizmet eden Solcu olamaz.
Sen bir istersen Vatan Partisi`nin kadrosunu incele, ne kadari TSK mensubu?
Ya da söyle yapalim madem PKK-Vatan Partisi konusu tartismamiz olacak, Türkiye`de PKK`ya sehit veren tek parti baskani? Perincek disinda birini daha bul mutlu olayim.
Bu foto tabii ki gercek. Adamin orada yaptigi sey yanlis degil gurur duyulacak bir sey en önemlisi de Vatan`i ( sana göre degersiz olabilir ) nereye koydugunun fotografi. Bu adam orada partililerini öldürenlere ders verdi. Bunu TSK acikliyor. Öcalan tutanaklari acikliyor. Bu fotografin kitabi var, onu okumadan sadece fotograf ile konusacak olursak kimlere düsman olmayiz ki :D
valla bende siyaseti takip ederim izlerim ama açıkçası kurtuluş olarak siyaseti görmedim hiç bir zaman belki daha güzel olabilir ama çok güzele siyasetle ulaşılacagını sanmıyorum yinede denemek iyidir :D
En İyi Cevaplar